&MOSS Tuinmeubelen

192 reviews in totaal   18 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Reviews&MOSS Tuinmeubelen

Zeer prettig geholpen in de mooie showroom. We hebben daarna nog prettig contact gehad via mail en telefonisch om de juiste kleur keuze te kunnen maken voor de kussens. De extra kleurstalen werden per post snel verzonden. En inmiddels genieten wij van onze prachtige set!

Antwoord van &MOSS Tuinmeubelen

Wat fijn om te horen, Miranda! Leuk dat we samen de juiste kleur voor de kussens hebben gevonden en dat alles zo mooi samenkomt in jullie tuin. De set staat prachtig onder die mooie bomen. Geniet van lange, ontspannen momenten aan tafel! Vriendelijke groet, Chiara
Supermooie tuinmeubelset gekocht bij NMoss. We zijn erg vriendelijk geholpen en kregen goed advies. Ook fijn dat we stofstaaltjes mee naar huis kregen om alles rustig te vergelijken. De levering verliep keurig volgens afspraak en we zijn ontzettend blij met het eindresultaat!

Antwoord van &MOSS Tuinmeubelen

Wat leuk om te lezen, Pam! Fijn dat jullie zo enthousiast zijn over de tuinset én de service. Geniet van het eindresultaat en van veel mooie momenten buiten. Graag tot ziens bij &MOSS! Hartelijke groet, Thea

tuinset en stoel

Mooie showroom in Wassenaar, goede kwaliteit teakmeubelen. We werden deskundig geholpen door Vera en Thea. Service is goed en levering volgens afspraak. Wij genieten volop van onze tuinset en mooie lounge stoel, die ook heerlijk zit.

Antwoord van &MOSS Tuinmeubelen

Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat jullie zo goed zijn geholpen en tevreden zijn over de service en levering. Heerlijk dat jullie er nu volop van genieten, dat is precies waar we het voor doen. 😊 Hartelijke groet, Vera
De service en advies in de winkel was top. Ook de levering helemaal volgens afspraak. Top geregeld

Antwoord van &MOSS Tuinmeubelen

Bedankt voor je mooie review, Betto. Fijn om te horen dat alles volgens afspraak is verlopen. En wat staat de set mooi onder jullie overkapping. Hartelijke groet, Herman
Alfa dining table is een geweldige tuintafel en de service is uitstekend!

Antwoord van &MOSS Tuinmeubelen

Wat leuk om te horen! De ALFA dining table is echt een tafel om lange zomeravonden aan door te brengen. 😊 Fijn dat ook de service zo goed is bevallen. Veel plezier ervan gewenst! Hartelijke groet, Thea

Je wil alleen nog maar buiten zitten😉

Super mooie meubels, snelle levering en afspraak is afspraak !

Antwoord van &MOSS Tuinmeubelen

Bedankt voor je mooie review, Mariska. Wat leuk om te horen dat jullie zo genieten van de nieuwe tuinset. En wat staat hij mooi in jullie tuin, echt een heerlijke plek om samen buiten te zitten. 😊 Geniet van veel lange zomeravonden! Hartelijke groet, Thea
Design is prachtig, uitvoering heel goed, service plezierig en deskundig.

Antwoord van &MOSS Tuinmeubelen

Bedankt voor je mooie review! Veel tuinplezier gewenst met de mooie ALFA low dining set, hij staat prachtig in je tuin. Hartelijke groet, Vera
Goede service!

Antwoord van &MOSS Tuinmeubelen

Bedankt voor je mooie review, Chiara. Fijn om te horen dat je onze service zo goed hebt ervaren! Hartelijke groet, Thea
Product en service top. Blij mee.

Antwoord van &MOSS Tuinmeubelen

Bedankt voor je mooie woorden. Leuk dat de KOEN loungebank en de service zo goed zijn bevallen. Geniet van lange avonden en comfortabel buiten zitten! Hartelijke groet, Vera
Prima geregeld en goede service

Antwoord van &MOSS Tuinmeubelen

Bedankt voor je review, Jean! Goed om te horen dat alles soepel is verlopen en dat je tevreden bent over de service. Daar doen we het voor. 😊 Hartelijke groet, Thea

Tweedekans bank

We zijn blij met de tweede kans loungebank. Service was vriendelijk.

Antwoord van &MOSS Tuinmeubelen

Bedankt voor je mooie review. Wat fijn om te horen dat jullie zo blij zijn met de OTTO loungebank. We wensen jullie veel comfortabele en gezellige momenten buiten toe! Hartelijke groet, Thea
Heel blij met de mooie tuinmeubelen en ook met de goede service. Chiara dacht goed mee en alles werd persoonlijk bezorgd, dat zie je tegenwoordig niet vaak meer.

Antwoord van &MOSS Tuinmeubelen

Dankjewel voor je mooie review! Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen. We hopen dat de nieuwe bewoners straks zullen genieten van de tuinmeubelen! Hartelijke groet, Chiara
In de showroom staan mooie en comfortabele tuinmeubels van topkwaliteit. De lounge stoelen die wij voor ons balkon hebben gekocht zijn van stevig materiaal, zitten heerlijk en zien er stijlvol uit. De levering was snel en netjes. Echt een aanrader!

Antwoord van &MOSS Tuinmeubelen

Bedankt voor je fijne review! Wat leuk dat jullie zo genieten van de lounge stoelen. Veel plezier ermee en tot ziens in onze showroom!

Geweldig!

Prachtige showroom, geweldige teakmeubelen en Thea heeft ons super geholpen en goed meegedacht om te bereiken wat wij voor ogen hadden. En dat is zeker gelukt. Nogmaals bedankt!

Antwoord van &MOSS Tuinmeubelen

Wat fijn om te horen, dank je wel voor je review! Geniet van de warme avonden buiten met de Heatsail. Hartelijke groet, Thea
prachtige en degelijke tuinmeubelen, Thea is een fantastische adviseuse, denkt mee in alles en geeft het juiste advies. fijn bedrijf op de Veluwe waar je nog goed geholpen wordt. een aanrader voor als je wat exclusiefs zoekt.

Klantvriendelijke meubelzaak!

Klantvriendelijke tuinmeubelzaak met prachtige producten en een persoonlijke een eerlijke klantenservice.

Fijn bedrijf

Netjes geholpen in uitgebreide showroom, snelle levering en goede service