akupanel.nl- Logo - Beoordelingen

akupanel.nl
Beoordelingen:

37 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden74 beoordelingen in totaal  

4,43
Goed

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Meest relevante positieve beoordeling

7 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Panelen werden keurig geleverd met bijbehorend montagemateriaal. Er is nogal een verschil met andere leveranciers, omdat de viltlaag bij bijvoorbeeld een aantal bouwmarkten, een stuk dunner is dan bij Akupanel. Dus minder demping. Nog een voordeel bij Akupanel, de panelen worden netjes op de aangegeven maat gezaagd, zodat je thuis niet hoeft te stuntelen met bijv een decoupeerzaag. Kortom, prachtig product en prima service! En als kers op de spreekwoordelijke taart, kregen wij vanwege een tijdelijke actie ook nog eens korting op onze bestelling. Dit, ondanks dat de actie nog niet van start was gegaan, ten tijde van onze bestelling!

Meest relevante negatieve beoordeling

24 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
11 april betaald en pas op 24 april verstuurd. Zonder verdere communicatie. Ik had de vraag over de review al binnen terwijl ik pas 2 dagen later bericht kreeg dat het binnen 48 uur verzonden zou worden.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor akupanel.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
(27)
(4)
Resetten
15 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling

Kwaliteit

Bij "Akupanel.nl" wordt meegedacht aan wat nodig is. Hoeveel stukken er gezaagd moeten worden en wat de goedkoopste oplossing is. Afspraak van levering wordt perfect nagekomen. En het materiaal is perfect opmaat gezaagd en mooie kwaliteit.
Beoordeling melden
Antwoord van akupanel.nl
15 nov 2023
Beste Erwin, Fijn om te horen dat je zo tevreden bent met onze producten en de service. Veel plezier gewenst van de panelen!
3 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling

Prachtige panelen

We hebben eerst een aantal samples thuislaten komen, zo konden we de juiste kleur kiezen. Super blij met de panelen, een echte aanwinst voor de woonkamer!!! Goede en snelle service
Beoordeling melden
Antwoord van akupanel.nl
12 okt 2023
Heel erg bedankt voor je mooie review! Wat fijn dat je zo blij bent met de panelen, dat vinden we erg fijn om te horen! Groet, Kim (Akupanel.nl)
RG
Rudi G.
Bocholt
21 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Vlotte afhandeling van opsturen van voorbeeldje en wij gaan dan ook over tot aankoop van de panelen.
Beoordeling melden
Antwoord van akupanel.nl
24 okt 2023
Bedankt voor de mooie review Rudi! We zijn benieuwd welke kleur het gaat worden! Groet, Kim (Akupanel.nl)
22 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Mooi product! Goede en snelle levering. Zeer klantvriendelijke klantenservice!
Beoordeling melden
9 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snel geleverd en perfect op maat!
Beoordeling melden
20 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Onze entree ziet er met deze wandpanelen een stuk chiquer uit
Beoordeling melden
Antwoord van akupanel.nl
24 okt 2023
Bedankt voor de mooie woorden! Het resultaat is prachtig geworden! Groet, Kim (Akupanel.nl)
7 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Schitterende panelen, echt mooier dan andere aanbieders.
Beoordeling melden
Antwoord van akupanel.nl
15 nov 2023
Goedemiddag, Ontzettend bedankt voor deze goede review en fijn dat je zo tevreden bent met onze producten!
21 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Mooie panelen, vlotte bezorging en goede communicatie.
Beoordeling melden
Antwoord van akupanel.nl
21 nov 2023
Ontzettend bedankt voor deze fijne woorden! Leuk om te lezen dat u zo tevreden bent!
21 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Helder en duidelijk, communicatief goed en bereikbaar.
Beoordeling melden
Antwoord van akupanel.nl
22 aug 2023
Bedankt voor de mooie review, dat waarderen we enorm! Groet, Kim (Akupanel.nl)
20 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Zeer mooie panelen. Ook makkelijk zelf te monteren.
Beoordeling melden
Antwoord van akupanel.nl
24 okt 2023
Hoi Ronald, wat een prachtige accent muur is het geworden! Staat erg mooi. Bedankt voor je fijne review, dat waarderen we enorm. Groet, Kim (Akupanel.nl)
24 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snel geleverd, top kwaliteit, eenvoudige montage
Beoordeling melden
Antwoord van akupanel.nl
24 okt 2023
Bedankt voor de mooie review! Groet, Kim (Akupanel.nl)
12 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Alles soepel en snel geregeld
Beoordeling melden
Antwoord van akupanel.nl
12 okt 2023
Bedankt voor jullie mooie review. Fijn om te horen dat jullie onze producten en service fijn hebben ervaren! Groet, Kim (Akupanel.nl)