trendcarpet.nlReviews

: 17Redelijk

2,76

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 18 feb. 2022
Laatst gewijzigd op: 2 okt. 2022
trendcarpet.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij trendcarpet.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 18 feb. 2022
Laatst gewijzigd op: 2 okt. 2022
trendcarpet.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij trendcarpet.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor trendcarpet.nl

17 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

17 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


11 mrt. 2022 
De kleur van het kleed was precies zoals op de website. Erg mooi. Alleen is het geen twee meter doorsnee maar 190. Beetje jammer maar we hebben het toch gehouden.
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


12 mrt. 2022 
Ik heb allereerst al 8!!! Review uitnodiging mailtjes gehad. Track en trace werkte belabberd en ik verwacht een Nederlandse klantenservice als ik op een Nederlandse website bestel. Prima, ga ik door in het engels wat ik dagelijks spreek, krijg ik een reactie terug wa te totaal geen reactie was op de inhoud van mijn mail. Vloerkleed gehouden en die is mooi, stonk wel erg chemisch, maar hun klantenservice en mailtjes maken het dat ik hier nooit meer bestel.
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor trendcarpet.nl

Filter 
 Sorteren Relevantie 
 Geverifieerde beoordeling
11 mrt. 2022 
De kleur van het kleed was precies zoals op de website. Erg mooi. Alleen is het geen twee meter doorsnee maar 190. Beetje jammer maar we hebben het toch gehouden.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
11 mrt. 2022
Goeie prijs-kwaliteit verhouding en fijne/snelle service. De mat was bij het afleveren helemaal dubbel vastgeplakt, persoonlijk vind ik dit niet netjes.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
1 apr. 2022
Spijt van de aankoop, het is een hobbelig kleed. Ik denk, dat de band om het kleed heen te strak is , waardoor het gaat hobbelen. Staat erg slordig.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
9 mrt. 2022
Precies wat ik ervan had verwacht. Mooi tapijt met mooie kleuren. Goede informatie mbt levering.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
30 mrt. 2022
Het karpet werd ondanks dat het uit het buitenland kwam snel bezorgd
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
26 mrt. 2022
Bijzonder snel geleverd. Je krijgt wat je wordt beloofd.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 mrt. 2022
Eerlijk en goed 👍
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
1 apr. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
3 mrt. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 mrt. 2022 
Ik heb allereerst al 8!!! Review uitnodiging mailtjes gehad. Track en trace werkte belabberd en ik verwacht een Nederlandse klantenservice als ik op een Nederlandse website bestel. Prima, ga ik door in het engels wat ik dagelijks spreek, krijg ik een reactie terug wa te totaal geen reactie was op de inhoud van mijn mail. Vloerkleed gehouden en die is mooi, stonk wel erg chemisch, maar hun klantenservice en mailtjes maken het dat ik hier nooit meer bestel.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
4 apr. 2022 
van R H.
De bestelling is nog niet geleverd en er is geen communicatie wanneer. Dus als klant weet ik niet waar ik aan toe ben
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 mrt. 2022 
Als je mails blijf sturen blijf ik slecht beoordelen. Stalkers
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
19 mrt. 2022
Slechte kwaliteit, slechte service, slechte bereikbaarheid
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 mrt. 2022
Waardeloos. Verkeerde product type, kleur en maat bezorgd.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
28 mrt. 2022
Beloven vanalles maar komen afspraken niet na.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
26 mrt. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
26 mrt. 2022
Beoordeling melden