sailspecials.nl- Logo - Beoordelingen

sailspecials.nl

75 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden3.396 beoordelingen in totaal

27 sep 2024
I particularly liked the personal attention I got (by e-mail). And the nice little gesture of enclosing a courtesy mint in the package. The only thing that could have been better was the delivery time - it was one week from my purchase that I got the news (by e-mail) that it would be delivered on that day (which it did). But the overall experience was - once again - excellent.

19 sep 2024
Ik heb de bestelling nog niet ontvangen. Op de website staat in behandeling. Als er leveringsproblemen zijn dan zou ik dat willen weten. Ik zou dan ook willen weten of de bestelling ingetrokken wordt of wanneer ik wel de bestelling krijg. Op de website staat nog steeds dat het op voorraad is.
AD

Den Haag
19 sep 2024
Antwoord van sailspecials.nl
20 sep 2024
Excuses! Het wachten was op nieuwe voorraad van de Cobb Grillplaat. Die is gisteren einde middag weer binnengekomen (vandaar dat nu de voorraadstatus idd weer op voorraad aangeeft) en uw bestelling wordt vandaag verstuurd naar het Postnl pakketpunt. Hopelijk net op tijd om van het weekend nog te barbecuen.
24 aug 2024
Een onderneming onderscheidt zich bij problemen. Na opmerking over een onvolkomenheid werd dit perfect opgelost. Uiteindelijk kwamen we op een beter alternatief uit naar een wijs advies. Chapeau! Ook Peter heeft goed advies en helder gecommuniceerd.