bobshop.com/nl/- Logo - Beoordelingen

bobshop.com/nl/

100 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden3.733 beoordelingen in totaal

30 aug 2024
Ruime keus aan producten. Goede voorraad informatie. Scherpe prijzen. Verzenden duurt meestal iets langer aangezien het uit een centraal (Duits?) magazijn komt, iets om rekening mee te houden, maar dat is verder geen punt.

17 sep 2024
Toen ik mijn product niet had ontvangen na 4 werkdagen, heb ik dit nagevraagd via de chat. Daar werd gezegd dat het nog met DHL onderweg was. Vreemd, want ik had ook nooit een mail ontvangen dat het van jullie dat het verzonden was. Na mijn chat, ontving ik ineens wèl een mail dat mijn product verzonden was. Gaf mij de indruk dat de dame bij de chat niet helemaal eerlijk naar mij was geweest. Kreeg er een beetje naar gevoel bij. Gelukkig ontving ik een dag later dan eindelijk mijn bestelde product.

Beoordelingen voor bobshop.com/nl/

Resetten
24 aug 2024
3 aug 2024
20 jul 2024
Fietskledij De maattabel kwam volledig overeen met de gekozen maat
9 jul 2024
Snelle levering en de vertrouwde castelli kwaliteit.
NV
Nico V.
Maastricht
21 jul 2024

👍

Geen aanmerkingen, bestelling netjes afgeleverd.
30 jul 2024
Makkelijke procedure en snelle levering
12 jul 2024
Silvain L.
tessenderlo
6 jul 2024
29 dec 2023
alles top behalve de kledij word geen korting gegeven jammer voorbeeld quick step s0oudal kled0ij blijft even duur 200 euro voor een lange broek en vesten worden niet afgeprijsd jammer maar voor de rest top
13 mei 2024

Fietsshirt zonder mouwen

Bobshop is veruit de enige die fietsshirts zonder mouwen te koop heeft in grote maten Maar het is al jaren hetzelfde fietsshirt. Graag het assortiment iets verruimen
12 mrt 2024
Misschien niet de laagste prijs maar wel een breed assortiment. Iets wat nergens anders meer te krijgen was ligt hier gewoon op voorrad, top!
19 mei 2024
Mooie kleding van Castelli en nog de goedkoopste ook!! Wat wil een mens nog meer😄 Snel geleverd volgens afspraak👍
7 mei 2024
Website zeer overzichtelijk. Voorraad van vele kwalitatieve merken. Het op hoogte houden van koop t/m afleveren.
12 mrt 2024
Snelle levering. Veel sneller dan ik had verwacht. Ik mis bij een aantal profmerken de sokken en drinkflessen.
14 apr 2024
Sublieme klantenservice Snel en klantgericht Product is goed ontvangen en is wat ik had verwacht
21 mei 2024

Top service en ruime keuze

De klantenservice is uitstekend en reageert snel en kundig. Ruime keuze uit mooie wielerproducten!