Beoordelingen voor bobshop.com/nl



Goed

4.42/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 514 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft bobshop.com/nl al 2.391 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
18-03-2019
Besteldatum
18-03-2019
18-03-2019
Retourneren vanuit Nederland is veel te duur
3.67
Goed

Datum van publicatie
15-03-2019
Besteldatum
15-03-2019
15-03-2019
Snelle levering, en je wordt goed op de hoogte gehouden waar je bestelling is, en wanneer wordt geleverd. Producten die ik heb aangeschaft zijn van zeer goede kwaliteit.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-03-2019
Besteldatum
15-03-2019
15-03-2019
Alles naar behoren
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-03-2019
Besteldatum
15-03-2019
15-03-2019
Bestel XXL krijg S geleverd zodoende niet blij.
Stuur shirt terug om te ruilen
4.50
Uitstekend

Datum van publicatie
14-03-2019
Besteldatum
14-03-2019
14-03-2019
top geregeld
4.00
Goed

Datum van publicatie
13-03-2019
Besteldatum
13-03-2019
13-03-2019
Niks negatiefs te melden.
4.00
Goed

Datum van publicatie
13-03-2019
Besteldatum
13-03-2019
13-03-2019
Ik ben erg blij met m’n nieuwe Castelli-setje. De maat is goed. Ik twijfelde, maar dankzij de handige maattabel toch de juiste maat besteld.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-03-2019
Besteldatum
13-03-2019
13-03-2019
Prima webshop
4.33
Goed

Datum van publicatie
11-03-2019
Besteldatum
04-03-2019
11-03-2019
Alles verliep correct zoals het hoort te zijn. Een positieve ervaring bij mijn eerste bestelling bij Bobshop. Een aanrader.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-03-2019
Besteldatum
04-03-2019
11-03-2019
Goede en snelle service. Wat er beloofd wordt, wordt ook nagekomen. Mooie en makkelijke webshop....zeer tevreden, ook over eerdere leveringen.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-03-2019
Besteldatum
09-03-2019
11-03-2019
Heel mooi en goede kwaliteit.
Keurige aflevering en de volgende dag in huis.
TOP
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
09-03-2019
Besteldatum
09-03-2019
09-03-2019
Goede producten en snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-03-2019
Besteldatum
08-03-2019
08-03-2019
Zal toch laatste bestelling zijn , krijg sedert mijn bestelling ongewenste en irritante bewegende reclame van Bobschop van gerelateerde producten alsof mijn keuze niet goed is.
3.00
Redelijk

bobshop.com/nl antwoordt: 12-03-2019
Met onze reclame willen we natuurlijk niemand irriteren. Met deze informatie willen we u alleen informeren over nieuwe producten en aanbiedingen. Als u de nieuwbrief niet meer wenst te ontvangen, kunt u zich te allen tijde afmelden.

Datum van publicatie
08-03-2019
Besteldatum
08-03-2019
08-03-2019
Het duurt vrij lang ca 3 dagen voor ik mijn bestelling ontvang. Bij omruilen veel extra kosten. De retourzending kost ca 12 euro. Daarna nog meer dan een week wachten voordat ik de juiste maat binnen heb. Jammer dat retourneren niet sneller en goedkoper kan. Kleding is altijd lastig inschatten vwb de juiste maat.
2.67
Redelijk

bobshop.com/nl antwoordt: 12-03-2019
Een levering van Duitsland naar Nederland duurt 2-4 werkdagen. Een snelle levering is alleen per express mogelijk. De kosten voor retouren vanuit het buitenland zijn voor de klant zelf. We betalen wel voor het opnieuw verzenden van omgeruilde artikelen. Uw artikel is nog op dezelfde dag verzonden waarop we uw retourzending hebben ontvangen. Bij twijfel over de maat helpt de klantenservice u graag.

Datum van publicatie
07-03-2019
Besteldatum
07-03-2019
07-03-2019
Geachte,
De bestelling en afhandeling was heel vlot en correct.
Met vriendelijke groeten,
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
07-03-2019
Besteldatum
07-03-2019
07-03-2019
Overzichtelijke site, snelle levering en geweldige service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
06-03-2019
Besteldatum
27-02-2019
06-03-2019
Het moet niet dag+1 geleverd worden, als het maar deftig gecommuniceerd word.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
06-03-2019
Besteldatum
06-03-2019
06-03-2019
Grootste assortiment en levering volgens gestelde termijn van 4 /5 dagen. Daar de spullen uit Duitsland moeten komen, duurt het een paar dagen tot aflevering. Het pakket is te volgen via een toegestuurde link.
4.33
Goed

Datum van publicatie
06-03-2019
Besteldatum
06-03-2019
06-03-2019
Top spullen en goede levering zoals altijd bij jullie. Nog nooit teleurgesteld
4.33
Goed

Datum van publicatie
05-03-2019
Besteldatum
05-03-2019
05-03-2019
Voor de eerste keer uit geprobeerd en ik denk datcik vaker van jullie gebruik ga maken. Cijfer wat ik geef is een 8.
4.00
Goed

Datum van publicatie
04-03-2019
Besteldatum
25-02-2019
04-03-2019
Bestelling goed ontvangen en mooi op tijd. Bedankt
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
04-03-2019
Besteldatum
04-03-2019
04-03-2019
Precies wat ik wilde
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
04-03-2019
Besteldatum
04-03-2019
04-03-2019
Het duurde een paar dagen voordat het pakje er was, maar dat komt omdat het Duitsland moet komen.
4.33
Goed

Datum van publicatie
04-03-2019
Besteldatum
04-03-2019
04-03-2019
Vind het spijtig dat er verzendkosten worden aangerekend.
3.67
Goed

Datum van publicatie
03-03-2019
Besteldatum
03-03-2019
03-03-2019
Heel snel bezorgd, product was goed
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
02-03-2019
Besteldatum
02-03-2019
02-03-2019
Perfect
Kwaliteit producten top
Levering top
Service super
Marc
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
01-03-2019
Besteldatum
01-03-2019
01-03-2019
De levering van de producten was goed en de producten zagen er netjes uit. Echter de maatvoering, zoals aangegeven op uw site, klopte niet met de praktijk. De bestelde shirts zijn te klein. Hadden we bij de bestelling al bezorgkosten moeten betalen (7,95). Nu bij de retourzending opnieuw (13,00 euro) en dan is het te hopen, dat de opnieuw bestelde shirts wel passen...anders nog meer kosten...
3.00
Redelijk

bobshop.com/nl antwoordt: 05-03-2019
Zoals u kunt lezen in onze algemene voorwaarden, moeten de portokosten voor het retourneren vanuit het buitenland door de klant zelf worden betaald. We betalen wel voor het opnieuw verzenden van omgeruilde artikelen.

Datum van publicatie
01-03-2019
Besteldatum
01-03-2019
01-03-2019
Producten van perfecte kwaliteit. Uitstekende service. Status van (levering) product is continu te volgen.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
01-03-2019
Besteldatum
01-03-2019
01-03-2019
Top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
01-03-2019
Besteldatum
01-03-2019
01-03-2019
Top kwaliteit erg mooi snel en netjes geleverd toppers vr gr ben van veen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
28-02-2019
Besteldatum
28-02-2019
28-02-2019
Jammer dat er minstens 3 dage gawacht moet worde er de bestelling kan verstuurd worden naar de post
3.33
Redelijk

bobshop.com/nl antwoordt: 01-03-2019
U heeft als betaalwijze de vooruitbetaling gekozen. We vragen om begrip dat we de bestelling pas verzenden als het geld op onze rekening staat. Een overschrijving kan 2-3 werkdagen duren. Uw bestelling werd al na 2 dagen verzonden.

Datum van publicatie
27-02-2019
Besteldatum
27-02-2019
27-02-2019
Alles prima verlopen.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
22-02-2019
Besteldatum
15-02-2019
22-02-2019
Schnelle Lieferung nach Niederlande.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-02-2019
Besteldatum
21-02-2019
21-02-2019
perfect prodruct pasvorm zit goed
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-02-2019
Besteldatum
20-02-2019
20-02-2019
Alles inorde
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
19-02-2019
Besteldatum
19-02-2019
19-02-2019
Ik heb het pakje nog steeds niet ontvangen.
1.00
Slecht

bobshop.com/nl antwoordt: 20-02-2019
Het spijt ons dat u uw pakje niet heeft ontvangen. Volgens DPD kon het pakje niet worden bezorgd omdat u niet thuis was. DPD heeft een bericht achtergelaten dat u het pakje kunt afhalen. Omdat u het pakje niet heeft afgehaald, werd het weer naar ons terug gezonden.

Datum van publicatie
18-02-2019
Besteldatum
18-02-2019
18-02-2019
Voldoet aan de verwachten over de volledige lijn.
4.00
Goed

Datum van publicatie
15-02-2019
Besteldatum
15-02-2019
15-02-2019
Snelle en vlot. Product mooi en goed verpakt.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-02-2019
Besteldatum
14-02-2019
14-02-2019
mijn bestelling was duidelijk, eerlijk en snel afgehandeld ik zou zeker weer via Bobsshop iets bestellen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-02-2019
Besteldatum
13-02-2019
13-02-2019
Snel levering, de maten kwamen effectief overeen zoals op het site gemeld en super kwaliteit
5.00
Uitstekend

bobshop.com/nl klantbeoordeling

bobshop.com/nl

Contact
In den Weinäckern 4
69168 Wiesloch
Duitsland
info@bobshop.com
bobshop.com/nl
Winkel-exploitant
Bike o'bello Radsportversand GmbH & Co KG
In den Weinäckern 4
69168 Wiesloch
Duitsland
Handelsregister
Amtsgericht Mannheim HRA 701259
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
Angelo Nanni
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met bobshop.com/nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.