Beoordelingen voor bobshop.com/nl



Goed

4.45/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 483 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft bobshop.com/nl al 2.488 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
20-05-2019
Besteldatum
20-05-2019
20-05-2019
Prima service... op tijd... goed materiaal
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-05-2019
Besteldatum
20-05-2019
20-05-2019
snelle en correcte levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-05-2019
Besteldatum
19-05-2019
19-05-2019
Bij het bestellen ging er wat mis, maar dat erg goed door jullie opgelost. Ook de levering was super
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-05-2019
Besteldatum
19-05-2019
19-05-2019
Goeden prijs en leveren optijd
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-05-2019
Besteldatum
19-05-2019
19-05-2019
Top.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-05-2019
Besteldatum
07-05-2019
17-05-2019
Ruime keuze
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-05-2019
Besteldatum
15-05-2019
15-05-2019
ik ben zeer tevreden over alles
als cijfer geef ik een 10
en ik blijf bij jullie bestellen.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-05-2019
Besteldatum
08-05-2019
15-05-2019
topwinkel
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-05-2019
Besteldatum
15-05-2019
15-05-2019
Zeer tevreden
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-05-2019
Besteldatum
14-05-2019
14-05-2019
De bezorgkosten zijn in vergelijk met andere webwinkels te hoog. Indien er iets retour moet, worden er nogmaals hoge kosten in rekening gebracht wat de projs voor een artikel niet ten goede komen.
Mijn volgende aankoop zal bij een webwinkel zijn met soepelere bezorg en retour mogelijkheden.
2.33
Matig

bobshop.com/nl antwoordt: 16-05-2019
We vragen om uw begrip dat de kosten voor het retourneren vanuit het buitenland door de klant zelf betaald moeten worden. Als u iets omruilt, sturen we dit wel gratis weer naar u toe.

Datum van publicatie
14-05-2019
Besteldatum
14-05-2019
14-05-2019
prima materiaal
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-05-2019
Besteldatum
13-05-2019
13-05-2019
Het pakje was een beetje vuil, alsof het een week op de bodem van een busje had gelegen. En het was onduidelijk - via de mail - wanneer het bezorgd zou worden.
3.67
Goed

bobshop.com/nl antwoordt: 14-05-2019
U heeft uw bestelling binnen de door ons aangegeven 2-4 werkdagen ontvangen. Het spijt ons zeer dat het pakket zo vuil was, het is schoon verzonden.

Datum van publicatie
13-05-2019
Besteldatum
13-05-2019
13-05-2019
Excellent fast service. Thanks
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-05-2019
Besteldatum
12-05-2019
12-05-2019
Jammer dat je zelf de kosten voor retourzending moet betalen bij omruilwn van producten.
Maattabellen website kloppen niet altijd
2.00
Matig

bobshop.com/nl antwoordt: 14-05-2019
We vragen om uw begrip dat de kosten voor het retourneren vanuit het buitenland door de klant zelf betaald moeten worden. Als u iets omruilt, sturen we dit wel gratis weer naar u toe. De maattabellen worden door de producenten zelf ter beschikking gesteld. Let wel dat dit alleen richtwaarden zijn. We kunnen helaas nooit garanderen dat een product perfect past.

Datum van publicatie
12-05-2019
Besteldatum
05-05-2019
12-05-2019
topwinkel alles mooi netjes ontvangen..
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-05-2019
Besteldatum
12-05-2019
12-05-2019
Heb mijn bestelling nog niet kunnen gebruiken verder alles goed
4.33
Goed

Datum van publicatie
12-05-2019
Besteldatum
12-05-2019
12-05-2019
de gevraagde producten zijn steeds juist en worden op een goed op te volgen systeem geleverd
4.00
Goed

Datum van publicatie
11-05-2019
Besteldatum
11-05-2019
11-05-2019
Heb een bestelling gedaan van 4 artikelen van castelli. Normaal heb ik maat M maar 1 artikel bleek in maat M toch te groot te zijn. Heb dit dan geretourneerd maar heeft me wel 16 euro gekost om dit te kunnen doen.
4.33
Goed

Datum van publicatie
11-05-2019
Besteldatum
11-05-2019
11-05-2019
We zijn tevreden over de snelle en aqurate levering. Het product voldoet aan onze verwachting.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
11-05-2019
Besteldatum
11-05-2019
11-05-2019
Mooi productaanbod en correcte levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-05-2019
Besteldatum
03-05-2019
10-05-2019
Top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-05-2019
Besteldatum
10-05-2019
10-05-2019
De webshop en levering werken goed. Bobshop is wel relatief duur.
4.00
Goed

Datum van publicatie
10-05-2019
Besteldatum
10-05-2019
10-05-2019
Goed en snel
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-05-2019
Besteldatum
10-05-2019
10-05-2019
Tevreden over het totaalpakket
4.00
Goed

Datum van publicatie
10-05-2019
Besteldatum
10-05-2019
10-05-2019
Een van de bidons kwam beschadigd aan (deuken) hierover heb ik een mail gestuurd maar heb daar geen reactie op gehad. Erg jammer
4.00
Goed

Datum van publicatie
09-05-2019
Besteldatum
09-05-2019
09-05-2019
breed assortiment
4.00
Goed

Datum van publicatie
09-05-2019
Besteldatum
09-05-2019
09-05-2019
De leveringsdatum is onduidelijk vanuit jullie kant. Daarbij geeft dpd heel slecht informatie over wanneer ze langs komen etc.
3.67
Goed

bobshop.com/nl antwoordt: 10-05-2019
De bestelling is nog op dezelfde dag verzonden waarop u ook heeft besteld. Een levering van Duitsland naar Nederland duurt 2-4 werkdagen. U heeft uw bestelling al na 2 werkdagen ontvangen. DPD kan u slechts een geschatte bezorgtijd noemen en zelfs deze kan niet worden gegarandeerd.

Datum van publicatie
08-05-2019
Besteldatum
08-05-2019
08-05-2019
Mooi op tijd geleverd, goede update van status van transport, veilige verpakking
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-05-2019
Besteldatum
27-04-2019
08-05-2019
Snel en netjes afgehandeld
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-05-2019
Besteldatum
08-05-2019
08-05-2019
Alles was perfect verlopen.
Snelle levering en de producten zijn van goede kwaliteit.
Een tevreden klant.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
07-05-2019
Besteldatum
07-05-2019
07-05-2019
Snelle levering. Nog niet alle producten in gebruik maar ze zien er goed uit.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
06-05-2019
Besteldatum
28-04-2019
06-05-2019
Je reinste afzetterij en bedrog. Wielerploeg Armee de Terre bestaat niet meer sinds 2018. Een 2019 outfit KAN DUS NIET. Ik heb deze set gekocht omdat, in vergelijking met ander gevonden beelden van deze outfit de reclame voor SKODA niet te zien was. Ooh dacht ik, dan neem ik deze maar helaas is de outfit dezelfde als voorgaande jaren. Veel goedkoper verkrijgbaar in andere SHOPS. BOBSHOP NOOIT MEER
1.67
Matig

bobshop.com/nl antwoordt: 08-05-2019
Het spijt ons dat u niet tevreden bent met de bestelde artikelen. De artikelen worden nog steeds geproduceerd hoewel het team sinds 2018 niet meer actief is. We hebben de websites waarop u de producten goedkoper had gevonden bekeken en vastgesteld dat het helaas fake-shops zijn. Deze shops hebben geen impressum en de productfoto's zijn van ons en van andere aanbieders gestolen.

Datum van publicatie
05-05-2019
Besteldatum
05-05-2019
05-05-2019
Makkelijk besteld, snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
05-05-2019
Besteldatum
05-05-2019
05-05-2019
Niets aan te merken,behalve misschien dat je niet via Bancontact kunt betalen???
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
02-05-2019
Besteldatum
02-05-2019
02-05-2019
Levering duurde veel te lang. Info over levering gering. Op dag van leveren was info pakketdienst prima.
3.00
Redelijk

bobshop.com/nl antwoordt: 03-05-2019
Let wel dat een levering van Duitsland naar Nederland altijd 2-4 werkdagen duurt. We hebben uw bestelling in deze door ons aangegeven tijd geleverd.

Datum van publicatie
02-05-2019
Besteldatum
02-05-2019
02-05-2019
Deze keer in alle opzichten uitstekend Grt Gerard
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
02-05-2019
Besteldatum
02-05-2019
02-05-2019
de levering van de producten liet een tijdje op zich wachten.
3.33
Redelijk

Datum van publicatie
01-05-2019
Besteldatum
24-04-2019
01-05-2019
Ik heb al 2 X een bericht gezonden om info / advies te vragen over fietsschoenen. Tot nu toe nog steeds geen antwoord ontvangen.
3.33
Redelijk

bobshop.com/nl antwoordt: 02-05-2019
Het spijt ons zeer, maar we hebben geen berichten van u ontvangen. Vanzelfsprekend worden alle mails door ons beantwoord. Stuur uw vraag alstublieft nog eens aan info@bobshop.com en onze klantenservice zal dan contact met u opnemen.

Datum van publicatie
30-04-2019
Besteldatum
30-04-2019
30-04-2019
Het produkt is goed verpakt aangekomen. Alleen duurt het DPD wel ietsje langer.
3.67
Goed

bobshop.com/nl antwoordt: 02-05-2019
Een levering van Duitsland naar Nederland duurt 2-4 werkdagen. De bestelling is op 23 april 2019 verzonden en u heeft het pakket al op 25 april ontvangen.

Datum van publicatie
29-04-2019
Besteldatum
29-04-2019
29-04-2019
alles o.k.
4.00
Goed

bobshop.com/nl klantbeoordeling

bobshop.com/nl

Contact
In den Weinäckern 4
69168 Wiesloch
Duitsland
info@bobshop.com
bobshop.com/nl
Winkel-exploitant
Bike o'bello Radsportversand GmbH & Co KG
In den Weinäckern 4
69168 Wiesloch
Duitsland
Handelsregister
Amtsgericht Mannheim HRA 701259
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
Angelo Nanni
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met bobshop.com/nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.