Beoordelingen voor bobshop.com/nl



Goed

4.46/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 436 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft bobshop.com/nl al 2.718 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
09-11-2019
Besteldatum
30-10-2019
09-11-2019
De overschoenen zijn veel te klein hoewel volgens de site XL goed zou moeten zijn voor schoenmaat 45. Extra kosten voor het retourneren
2.67
Redelijk

bobshop.com/nl antwoordt: 11-11-2019
Het spijt ons dat de overschoenen niet passen. Welke schoenmaat heeft u normaal gesproken? In onze tekst kunt u nog de volgende gegevens: M (41-42), L (43-44), XL (45-46), 2XL (47-48). De maatgegevens hebben we direct van de fabrikant overgenomen en nog eens gecontroleerd. De gegevens komen overeen met die van Castelli.

Datum van publicatie
07-11-2019
Besteldatum
04-11-2019
07-11-2019
Gewoon goed.
4.00
Goed

Datum van publicatie
04-11-2019
Besteldatum
04-11-2019
04-11-2019
Op tijd, wat ik had gevraagd en kwaliteit top ,zoals steeds.nog nooit te klagen gehad.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
03-11-2019
Besteldatum
03-11-2019
03-11-2019
Levering volgens afspraak. Producten voldoen aan mijn verwachtingen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
03-11-2019
Besteldatum
03-11-2019
03-11-2019
Alles zoals beloofd
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
02-11-2019
Besteldatum
02-11-2019
02-11-2019
Gemakkelijk besteld, perfecte levering. Kledij is precies zoals afgebeeld. Kwaliteit van Bobshop kledij kan wedijveren met de duurdere segmenten en gerenommeerde merken
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
01-11-2019
Besteldatum
20-10-2019
01-11-2019
Duidelijke website en snelle verzending.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
26-10-2019
Besteldatum
26-10-2019
26-10-2019
alles is nagekomen volgens afspraak zoals altijd bij bob schop
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
26-10-2019
Besteldatum
26-10-2019
26-10-2019
Bij levering was ik niet thuis en moest dan 15km verder rijden naar dagbladhandelaar om pakje op te halen terwijl in mijn gemeente er ook een dagbladhandelaar is die pakjes ontvangt.
4.33
Goed

bobshop.com/nl antwoordt: 28-10-2019
Het spijt ons zeer dat u uw pakje zo ver van uw woonplaats af moest halen. Normaal gesproken moet DPD het pakje in de dichtstbijzijnde pakketshop afgeven. We zullen dit dan ook onmiddellijk bij DPD reclameren. Onze excuses voor het ongemak.

Datum van publicatie
21-10-2019
Besteldatum
14-10-2019
21-10-2019
Vlotte afhandeling,
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-10-2019
Besteldatum
12-10-2019
20-10-2019
Prima winkel, levering op tijd (voor Duits bedrijf nr Nederland). Wel jammer dat je moet betalen voor levering.
4.00
Goed

Datum van publicatie
20-10-2019
Besteldatum
20-10-2019
20-10-2019
Uitstekende webshop met kwalitatief gunstige prijs
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-10-2019
Besteldatum
19-10-2019
19-10-2019
alles als heel prettig ervaren kortom prima
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-10-2019
Besteldatum
19-10-2019
19-10-2019
Service prima maar echt niet normaal dat ik 13 euro moet betalen voor de retour zending. Nu toch maar andere site zoeken voor deze mooie kleren . Jammer want fijne site en snelle verzending.
4.33
Goed

Datum van publicatie
19-10-2019
Besteldatum
11-10-2019
19-10-2019
top , alles mooi geleverd
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-10-2019
Besteldatum
11-10-2019
19-10-2019
Goede leveringscommunicatie en goede kwaliteit van product alsook leuke acties.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-10-2019
Besteldatum
17-10-2019
17-10-2019
Alles is goed en snel geregeld
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-10-2019
Besteldatum
17-10-2019
17-10-2019
prima producten tegen een goede prijs en uitstekende levering zoals de afspraken zijn.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
17-10-2019
Besteldatum
17-10-2019
17-10-2019
De bestelling is in goede orde ontvangen, maar daar ik inmiddels ben gevallen heb ik een nota nodig voor de verzekering.
Ik heb online geen nota gekregen, en via de website is die ook niet te downloaden.
Dat is nog wel een verbeterpunt, een nota of via de klantgegegevens
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
15-10-2019
Besteldatum
08-10-2019
15-10-2019
De verpakkingsdoos waar de volledige bestelling in zat werd mij gescheurd (zijkant) en geschonden afgeleverd door DPD.
3.00
Redelijk

Datum van publicatie
12-10-2019
Besteldatum
05-10-2019
12-10-2019
kwaliteitsproduct opgeleverd binnen de aangegeven termijn met een heel goede opvolging/communicatie.

Bobshop een aanrader
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-10-2019
Besteldatum
11-10-2019
11-10-2019
Zeer tevreden met product en de levering.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-10-2019
Besteldatum
10-10-2019
11-10-2019
Het product is goed en goed afgeleverd.
3.67
Goed

Datum van publicatie
10-10-2019
Besteldatum
03-10-2019
10-10-2019
N.V.T
3.33
Redelijk

Datum van publicatie
10-10-2019
Besteldatum
10-10-2019
10-10-2019
Geen op of aanmerkingen, alles wat ik tot nu toe bij jullie gekocht heb, ben ik zeer en zeer tevreden over
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
07-10-2019
Besteldatum
07-10-2019
07-10-2019
Prettig dat je kunt zien waar de bestelauto is zodat je kort vantevoren weet wanneer de bestelling geleverd wordt.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
05-10-2019
Besteldatum
05-10-2019
05-10-2019
Mooi jacket van Castelli , helaas in te kleine maat
4.00
Goed

Datum van publicatie
04-10-2019
Besteldatum
04-10-2019
04-10-2019
Goede service prima kwaliteit van de kleding
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
01-10-2019
Besteldatum
30-09-2019
01-10-2019
Mijn favoriete merk Nalini is volop aanwezig en werd snel geleverd. Heb me alleen erg vergist in de kosten voor retourneren. Het kost bijna €20() om een pakketje terug naar Duitsland te sturen. Enigszins gecompenseerd, omdat m’n verzendkosten werden vergoed. Alleen waren die wel wat lager.
4.00
Goed

Datum van publicatie
30-09-2019
Besteldatum
25-09-2019
30-09-2019
Het probleem ligt in het feit dat de kleding van Movistar, de maattabel summier zijn en niet kloppen. Je wordt als klant op extra kosten gejaagd. Maattabel MOET veel uitgebreider en Moet kloppen. Ik moest voor wielerbroek 1 maat groter om dat de schouderbanden te kort waren. Het shirt moest zelfs 2 maten groter.
3.00
Redelijk

bobshop.com/nl antwoordt: 01-10-2019
De gegevens van de maattabel dienen slechts als leidraad. De maattabellen worden altijd beschikbaar gesteld door de betreffende producent van het product. We kunnen helaas nooit garanderen dat een product precies past.

Datum van publicatie
28-09-2019
Besteldatum
20-09-2019
28-09-2019
Uitgebreid assortiment producten voor redelijke prijzen.
Levering vanuit Duitsland gaat nog tamelijk snel.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
27-09-2019
Besteldatum
27-09-2019
27-09-2019
Breed assortiment, snelle levering en bij evt retour zending is er een snelle terugbetaling.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
27-09-2019
Besteldatum
27-09-2019
27-09-2019
Oké.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
27-09-2019
Besteldatum
20-09-2019
27-09-2019
goede service en levering. redelijk product.
4.33
Goed

Datum van publicatie
27-09-2019
Besteldatum
26-09-2019
27-09-2019
Over het product kan ik nog niet oordelen aangezien ik het nog niet gebruikt heb....
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
26-09-2019
Besteldatum
26-09-2019
26-09-2019
Prima kwaliteit van de kleding, origineel kledingmerk( bv Nalini) Kleding hetzelfde als de profploegen, zeer sterk punt van jullie. Service en afhandeling( op de hoogte houden via mails en tracksysteem) zeer goed.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
24-09-2019
Besteldatum
24-09-2019
24-09-2019
Minpunt;Hebben geen heren maten en grootte shirt is niet duidelijk aangegeven.

Minpunt;Retour zending mnaar Wiesloch kostte mij bijna euro 10

Verder alles prima verzonden, betaald en terugezonden en terug betaald
4.33
Goed

Datum van publicatie
23-09-2019
Besteldatum
16-09-2019
23-09-2019
Alles perfect van bestelling tot levering.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
22-09-2019
Besteldatum
22-09-2019
22-09-2019
Correct behandeld Ps bedankt voor drinkenbus Tof
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
22-09-2019
Besteldatum
22-09-2019
22-09-2019
Precies zoals geschreven duidelijke foto's snelle levering zonder express als je echt iets snel wil hebben kies dan die optie.
5.00
Uitstekend

bobshop.com/nl klantbeoordeling

bobshop.com/nl

Contact
In den Weinäckern 4
69168 Wiesloch
Duitsland
info@bobshop.com
bobshop.com/nl
Winkel-exploitant
Bike o'bello Radsportversand GmbH & Co KG
In den Weinäckern 4
69168 Wiesloch
Duitsland
Handelsregister
Amtsgericht Mannheim HRA 701259
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
Angelo Nanni
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met bobshop.com/nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.