Beoordelingen voor bobshop.com/nl



Goed

4.43/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 472 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft bobshop.com/nl al 2.602 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
19-07-2019
Besteldatum
19-07-2019
19-07-2019
Alles naar wens verlopen, zoals met al de vorige bestellingen. Prima. Doe zo verder.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-07-2019
Besteldatum
11-07-2019
18-07-2019
Alles klopt
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-07-2019
Besteldatum
18-07-2019
18-07-2019
Altijd correcte levering,alles prima in orde,misschien bij grote bestellingen toch eens klein cadeautje geven?Anders heel tevreden
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-07-2019
Besteldatum
18-07-2019
18-07-2019
Snelle levering
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
16-07-2019
Besteldatum
08-07-2019
16-07-2019
DPD stuurt om 4.17 een mailtje later op de dag 1 e mail te verzenden tot 7uur thuis gebleven maar werdt maandag pas afgelevert
3.67
Goed

Datum van publicatie
16-07-2019
Besteldatum
16-07-2019
16-07-2019
Verpakking mag kleiner
4.33
Goed

Datum van publicatie
15-07-2019
Besteldatum
15-07-2019
15-07-2019
Op tijd en goed verpakt
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-07-2019
Besteldatum
08-07-2019
15-07-2019
alles snel geleverd met uitstekende service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-07-2019
Besteldatum
14-07-2019
14-07-2019
DPD maakte fout op fout maar de klantenservice van Bobshop is geweldig, ze hebben gezorgd dat de bestelde spullen opnieuw werden verzonden en op tijd voor mijn vakantie aanwezig waren.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-07-2019
Besteldatum
14-07-2019
14-07-2019
GEEN
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-07-2019
Besteldatum
13-07-2019
13-07-2019
Zo hoort het
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-07-2019
Besteldatum
13-07-2019
13-07-2019
Beste, over de ganse lijn tevreden. Enkel een minpuntje die jullie niet in de hand hebben, is de juiste maat. Misschien is een L net iets beter dan een M, je kan niet passen, heen en terug sturen is begrijpelijk ook geen optie. Grtn Tony.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
12-07-2019
Besteldatum
05-07-2019
12-07-2019
OK dan maar
4.00
Goed

Datum van publicatie
12-07-2019
Besteldatum
03-07-2019
12-07-2019
goed ontvangen dank u wel
4.00
Goed

Datum van publicatie
11-07-2019
Besteldatum
11-07-2019
11-07-2019
Mooie kwaliteit
4.33
Goed

Datum van publicatie
11-07-2019
Besteldatum
11-07-2019
11-07-2019
Het bestelde shirt is prachtig en van hele goede kwaliteit
4.33
Goed

Datum van publicatie
11-07-2019
Besteldatum
11-07-2019
11-07-2019
10 minuten van te voren een mail, dat de bezorger met de bestelling onderweg is met het pakketje
3.67
Goed

Datum van publicatie
10-07-2019
Besteldatum
30-06-2019
10-07-2019
Snelle levering, goede prijs en kwaliteit van de producten.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-07-2019
Besteldatum
03-07-2019
10-07-2019
Perfect.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-07-2019
Besteldatum
10-07-2019
10-07-2019
8/10 tevreden
4.00
Goed

Datum van publicatie
07-07-2019
Besteldatum
30-06-2019
07-07-2019
Snel en goed
4.00
Goed

Datum van publicatie
07-07-2019
Besteldatum
30-06-2019
07-07-2019
Nooit geen problemen met bobshop en ben al jaren klant.Dank u .
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
06-07-2019
Besteldatum
29-06-2019
06-07-2019
Top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
06-07-2019
Besteldatum
06-07-2019
06-07-2019
Leuk dat ik ook een bidon als welkomstcadeau krijg Bidons zijn altijd welkom...
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
06-07-2019
Besteldatum
06-07-2019
06-07-2019
retour zending naar Duitsland kost je 10,- euro.
1.00
Slecht

bobshop.com/nl antwoordt: 10-07-2019
We vragen om uw begrip dat retouren uit Nederland of een ander land dan Duitsland door u zelf georganiseerd en betaald moeten worden. Omgeruilde artikelen sturen we wel gratis weer naar u toe.

Datum van publicatie
05-07-2019
Besteldatum
28-06-2019
05-07-2019
Schnelle unkomplizierte Lieferung.

alles so wie beschrieben.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
04-07-2019
Besteldatum
04-07-2019
04-07-2019
alles was naar wens.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
04-07-2019
Besteldatum
04-07-2019
04-07-2019
Het is de eerste keer na lange tijd dat ik weer kon bestellen bij Bob shop. Hier in Nederland krijgen wij steeds te zien dat de site onveilig is en wordt de betaling geblokkeerd. Ik heb jullie dat al vaker mede gedeeld, maar het probleem is er nog. Ik heb ontdekt hoe ik dat uiteindelijk kan omzeilen, maar ik denk een hoop andere mensen toch niet. Misschien jullie aandacht op dat probleem?
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
04-07-2019
Besteldatum
04-07-2019
04-07-2019
Bestelling gemakkelijk te plaatsen, product voldoet aan de vereisten, levering goed opvolgbaar en stipt op tijd geleverd zoals aangegeven. Belangrijk punt vermelding van het uur van de levering. Een voorbeeld voor sommige andere webshops. 10/10
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
01-07-2019
Besteldatum
24-06-2019
01-07-2019
perfect
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
01-07-2019
Besteldatum
23-06-2019
01-07-2019
duidelijke site, snel ontvangen.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
01-07-2019
Besteldatum
01-07-2019
01-07-2019
Ik ben erg te vreden met de producten die ik heb besteld super mooi en keurig verpakt heb ik het mogen ontvangen

Grt Henk Scholten
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
01-07-2019
Besteldatum
24-06-2019
01-07-2019
was prima
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
01-07-2019
Besteldatum
24-06-2019
01-07-2019
op tijd geleverd.
4.33
Goed

Datum van publicatie
01-07-2019
Besteldatum
01-07-2019
01-07-2019
Misschien is het beter om op de site duidelijk te vermelden dat de producten vanuit Duitsland worden verstuurd en dat daardoor een leveringstermijn van 2-3 dagen niet haalbaar is maar dat men eerder aan 5 werkdagen moet denken
2.33
Matig

bobshop.com/nl antwoordt: 03-07-2019
We schrijven bij de verzendvoorwaarden speciaal dat een levering naar Nederland 2-4 werkdagen kan duren. Uw bestelling is op de derde werkdag bij u bezorgd.

Datum van publicatie
01-07-2019
Besteldatum
01-07-2019
01-07-2019
Product kwam aan zoals verwacht
4.00
Goed

Datum van publicatie
01-07-2019
Besteldatum
01-07-2019
01-07-2019
Helaas paste de kleding totaal niet. Ondanks de maattabel die op de site aangegeven wordt en die ik ook aangehouden heb. Daarnaast zat er een vlekje in het shirt. Kortom niet tevreden. Een retour bon met adressering zou ook handig geweest zijn. Ik heb de kleding retour gestuurd. Grt David de Bruijn
2.67
Redelijk

bobshop.com/nl antwoordt: 03-07-2019
Het spijt ons zeer als de kleding bij het leveren een vlek had. Vanzelfsprekend kunt u het naar ons retourneren: https://www.bobshop.com/nl/retourneren-ruilen . Bij een terechte reclamatie krijgt u ook voor de verzendkosten weer terugbetaald.

Datum van publicatie
30-06-2019
Besteldatum
23-06-2019
30-06-2019
We hebben het moeten terugzenden, het was echt wel veel te klein een medium
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
30-06-2019
Besteldatum
30-06-2019
30-06-2019
Snelle en correcte afhandeling,goederen binnen de voorziene tijd afgeleverd.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
27-06-2019
Besteldatum
20-06-2019
27-06-2019
Snelle en goede service.
5.00
Uitstekend

bobshop.com/nl klantbeoordeling

bobshop.com/nl

Contact
In den Weinäckern 4
69168 Wiesloch
Duitsland
info@bobshop.com
bobshop.com/nl
Winkel-exploitant
Bike o'bello Radsportversand GmbH & Co KG
In den Weinäckern 4
69168 Wiesloch
Duitsland
Handelsregister
Amtsgericht Mannheim HRA 701259
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
Angelo Nanni
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met bobshop.com/nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.