Excluso.nl- Logo - Beoordelingen

Excluso.nl
Beoordelingen:

228 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden3.348 beoordelingen in totaal  

4,74
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

20 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Om te beginnen een prima site, alles is duidelijk omschreven en goed te vinden. Als enige in Nederland het fel begeerde Seiko horloge op voorraad. Na een kort telefoon gesprek werden wij keurig netjes op het afgesproken tijdstip terug gebeld. Bestellen was een fluitje van een cent. De bevestiging volgde direct. Levering de volgende dag en nog gratis ook. Wat ons betreft een uitstekende ervaring, in één woord echt een aanrader.

de meest kritische beoordeling

16 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goedemiddag, Dat is fijn en daar ben ik inderdaad van op de hoogte. Ik wil wel nog even duidelijk maken ter informatie, dat ik zelfs een aflever code had ontvangen, om door te geven aan de bezorger, om mijn pakket veilig en met zekerheid in ontvangst te kunnen nemen. Hier wordt dus geen gebruik van gemaakt vanaf de bezorgdienst. Wellicht kan dit ook doorgeven worden aan de juiste afdeling voor in de toekomst.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor Excluso.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
(34)
(2)
(2)
(4)
Resetten
2 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
CH
Coan H.
Zuidhorn
23 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
2 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
2 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
20 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
20 apr 2024
Wordt beoordeeld
Ik heb mijn bestelling nog steeds niet binnen als gevolg van het versturen via GLS. Niet komen opdagen wanneer ze dat zeggen, aangeven dat het op een afhaalpunt ligt waar het vervolgens niet is.
Beoordeling melden
25 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Levering was 1 dag te laat maar vriendelijke klantendervice
Beoordeling melden
27 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
gewoon goed
Beoordeling melden
1 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Bestelling word gewoon geannuleerd na betaling. Wel overigens bedrag terug gekregen
Beoordeling melden
2 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling

dealer info versus fabrieksinfo

Het zou fijn zijn als jullie niet klakkeloos de informatie van de fabrikant overnamen. Als er staat “verlichtte wijzerplaat”, verwacht ik niet dat ik er een vergrootglas bij moet houden s nachts om nog niets te zien… is echt een misser. Verder snap ik niet dat je kunt kiezen voor een inflexibele bezorgdienst als GLS (geen tussentijdse aanpassingen mogelijk, alleen globale tracking).
Beoordeling melden
18 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling

GLS leveringen niet altijd

Prima horloge maar de levering via GLS binnen 24 uur is niet gelukt. Dat werd 4 dagen later. 1e x 1 dag uitstel ivm personeelstekort, 2e x adres kon niet worden bereikt wat ons een raadsel was omdat er niets aan de hand was in de hele omtrek. 3e x was keurig op de afgesproken tijd.
Beoordeling melden
19 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Het horloge beviel goed, maar ik miste een handleiding bij het korter maken van de band en de horlogebandinkorter was veel te zwak voor het titanium en ging dus heel snel kapot. Daar had wel eens voor gewaarschuwd mogen worden.
Beoordeling melden
21 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
levering naar wens. Alleen aflevering ...... Pakketje stond gewoon voor de deur. Geen bel gehoord. ik was gelukkig wel thuis voordat een ander het pakketje had "onderzocht"
Beoordeling melden
12 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling

4 sterren ipv 5

Bezorging prima. Ene dag besteld volgende dag in huis. Goede tracking van het pakje. Ontbreekt echter een gebruiksaanwijzing van het Seiko horloge. Daarom een ster minder.
Beoordeling melden
6 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Mooi horloge en snel geleverd
Beoordeling melden
5 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Vriendelijke customer service . Ze helpen gelijk en als er is een probleem , het is opgelost !
Beoordeling melden
31 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Horloge in goede staat en snel geleverd. Garantiebewijs alleen blanco gelateb
Beoordeling melden
Antwoord van Excluso.nl
31 okt 2023
Fijn om te horen dat u tevreden bent over uw bestelling! Het klopt inderdaad dat de garantiebewijzen tegenwoordig blanco worden gelaten, dit komt omdat u het recht heeft om de bestelling retour te sturen. Indien de bestelling retour gestuurd zou worden dan is het ingevulde garantiebewijs niet meer correct. Om die reden is de aankoopfactuur leidend voor uw recht op garantie. Veel plezier van het horloge!
28 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Kreeg mijn horloge niet op tijd en ben toen via via heel goed geholpen
Beoordeling melden
1 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
mooi product, bestelling uitgesteld waar ik voor thuis gebleven was
Beoordeling melden
26 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snelle reacties. Goed gevoel omtrent bestelling bij jullie.
Beoordeling melden