Excluso.nl- Logo - Beoordelingen

Excluso.nlReviews

: 2.926Uitstekend

4,75

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 13 apr. 2022
Laatst gewijzigd op: 27 sep. 2022
Excluso.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij Excluso.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 13 apr. 2022
Laatst gewijzigd op: 27 sep. 2022
Excluso.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij Excluso.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor Excluso.nl

77 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

2.926 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


19 jul. 2022
Ik werd netjes te woord gestaan door Hanneke Gooijer en mijn horloge werd keurig op maat gemaakt door excluso. 1 dingetje vond ik wel jammer dat ik bij mijn bestelling van de Casio ECB-900DB-1BER geen Nederlandse handleiding kon krijgen, echter is dit excluso niet te verwijten maar eerder Casio Benelux. Kort om vind ik Excluso een prima bedrijf en zal ik deze zeker aanraden om daar een horloge te kopen. Gr, A.de Koster
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


23 mei 2022
Nou heb op 18 Juni horloge seiko automatic terug gestuurd en meeteen een nieuwe besteld. Maar van het eerste horloge nog geen geld terug plus 7.25 euro voor het opsturen. Had het inmiddels wel terug verwacht.
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor Excluso.nl

Filter 
 Sorteren Relevantie 
 Geverifieerde beoordeling
4 dagen geleden
Everything on time. Would recommend to everyone, i hope everything goes smoothly in the future as well!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 dagen geleden
Super goede reactie na niet ontvangen spullen Kordaat , goed bereikbaar en vriendelijke medewerkers
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
8 sep. 2022
nee het was goed ,foto,s waren duidelijk en verzenden was snel ,prima werk .
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 dagen geleden
Paar oorbellen besteld, nette communicatie track&trace en keurig verpakt
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
4 dagen geleden
nakomen afspraken. Keurige beschrijving en status updat ebestelling
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
11 sep. 2022 
Duidelijke website...ruime keus Snelle verzending .
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 sep. 2022
Goeie prijs, snelle levering, achteraf betalen.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
4 sep. 2022
Het horloge is goed en snel geleverd met GLS.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
9 dagen geleden
Snelle levering! Heel betrouwbare webshop.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 dagen geleden
Snelle levering, duidelijke factuur
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
18 uur geleden
Snelle verzending en goed verpakt.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 dagen geleden
Snelle en correcte levering
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
2 dagen geleden
fantastische levering
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
31 aug. 2022
Heel goed klasse
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
18 uur geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
2 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 sep. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 sep. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 sep. 2022
Beoordeling melden