Excluso.nl- Logo - Beoordelingen

Excluso.nlReviews

: 2.957Uitstekend

4,79

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 13 apr. 2022
Laatst gewijzigd op: 26 nov. 2022
Excluso.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij Excluso.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 13 apr. 2022
Laatst gewijzigd op: 26 nov. 2022
Excluso.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij Excluso.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor Excluso.nl

108 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

2.957 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


19 jul. 2022
Ik werd netjes te woord gestaan door Hanneke Gooijer en mijn horloge werd keurig op maat gemaakt door excluso. 1 dingetje vond ik wel jammer dat ik bij mijn bestelling van de Casio ECB-900DB-1BER geen Nederlandse handleiding kon krijgen, echter is dit excluso niet te verwijten maar eerder Casio Benelux. Kort om vind ik Excluso een prima bedrijf en zal ik deze zeker aanraden om daar een horloge te kopen. Gr, A.de Koster
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


23 mei 2022
Nou heb op 18 Juni horloge seiko automatic terug gestuurd en meeteen een nieuwe besteld. Maar van het eerste horloge nog geen geld terug plus 7.25 euro voor het opsturen. Had het inmiddels wel terug verwacht.
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor Excluso.nl

Filter 
 Sorteren Relevantie 
 Geverifieerde beoordeling
3 dagen geleden
zeer correcte afhandeling van een garantieclaim. Uiteindelijk een tegoedbon gekregen omdat geen vervangend horloge meer bestond.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
4 nov. 2022
Ik zou niet weten wat er beter zou kunnen, netjes op tijd. Ik ben blij met mijn aankoop.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
11 dagen geleden
Netjes op tijd geleverd en goede info over bestelling
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 nov. 2022
Het product betaalbaar en netjes op tijd geleverd.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
31 okt. 2022
Goede verpakking, horloge heeft mooie,uitstraling.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 nov. 2022
Ze waren op de tijd dat ze opgaven.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
8 dagen geleden
Snelle service en goed verpakt.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 nov. 2022
Bestelling snel geleverd. Top!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 dagen geleden
snelle en verzorgde levering
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
2 dagen geleden
Niets op aan te merken
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
2 nov. 2022
goede en snelle service
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
28 okt. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
4 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 dagen geleden 
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
8 nov. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
2 nov. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 okt. 2022
Ik heb een horloge besteld zag er perfect uit snelle levering hier zou ik zeker weer bestellen Alles top.
Beoordeling melden