Ik werd netjes te woord gestaan door Hanneke Gooijer en mijn horloge werd keurig op maat gemaakt door excluso. 1 dingetje vond ik wel jammer dat ik bij mijn bestelling van de Casio ECB-900DB-1BER geen Nederlandse handleiding kon krijgen, echter is dit excluso niet te verwijten maar eerder Casio Benelux.
Kort om vind ik Excluso een prima bedrijf en zal ik deze zeker aanraden om daar een horloge te kopen.
Gr, A.de Koster
Nou heb op 18 Juni horloge seiko automatic terug gestuurd en meeteen een nieuwe besteld. Maar van het eerste horloge nog geen geld terug plus 7.25 euro voor het opsturen. Had het inmiddels wel terug verwacht.
Alles verliep prima.Wordt goed op de hoogte gehouden.Kan het horloge alleen nog niet beoordelen is inmiddels al bijna een week onderweg wat erg vervelend is had een verdrietig zoontje op zijn verjaardag(28-02-23 besteld)Maar daar kunnen jullie niks aan doen dat is een fout van GLS.
Geïmporteerde beoordelingen: