Excluso.nl- Logo - Beoordelingen

Excluso.nl
Beoordelingen:

260 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden3.392 beoordelingen in totaal  

4,77
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Meest relevante positieve beoordeling

27 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Hele goede service. Vrijdag besteld zou met een vervoerder komen die niet op zaterdag bezorgd. Vanwege een verjaardag van mijn vrouw had ik gehoopt dat hij op zaterdag binnen zou komen. Contact opgenomen met Excluso en ze hebben hem via een andere bezorger toch op zaterdag afgeleverd. Mooi verpakt. Bedankt Excluso voor de super service. Ook de medewerker van Excluso voor het regelen van de bezorging.

Meest relevante negatieve beoordeling

16 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goedemiddag, Dat is fijn en daar ben ik inderdaad van op de hoogte. Ik wil wel nog even duidelijk maken ter informatie, dat ik zelfs een aflever code had ontvangen, om door te geven aan de bezorger, om mijn pakket veilig en met zekerheid in ontvangst te kunnen nemen. Hier wordt dus geen gebruik van gemaakt vanaf de bezorgdienst. Wellicht kan dit ook doorgeven worden aan de juiste afdeling voor in de toekomst.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor Excluso.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
(216)
(2)
(1)
(4)
Resetten
27 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Hele goede service. Vrijdag besteld zou met een vervoerder komen die niet op zaterdag bezorgd. Vanwege een verjaardag van mijn vrouw had ik gehoopt dat hij op zaterdag binnen zou komen. Contact opgenomen met Excluso en ze hebben hem via een andere bezorger toch op zaterdag afgeleverd. Mooi verpakt. Bedankt Excluso voor de super service. Ook de medewerker van Excluso voor het regelen van de bezorging.
Beoordeling melden
10 jul 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle en adequate afhandeling Volgens de koerier kan je beter geen merk of naam van de afzender op het paketje zetten ivm eventuele diefstal
Beoordeling melden
3 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Strakke service, en kreeg een mooie hoesje van Seiko cadeau mee, dat waardeer ik heel erg van Excluso.
Beoordeling melden
23 uur geleden
 Geverifieerde beoordeling

Helemaal goed

De ring die ik zocht, in de juiste maat, voor een prima prijs. Binnen twee dagen netjes thuis bezorgd.
Beoordeling melden
2 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Een vertrouwd bedrijf

Hanneke Gooijer van Excluso heeft enorm haar best gedaan om het juiste artikel aan mij te leveren
Beoordeling melden
4 jul 2024
 Geverifieerde beoordeling

Netjes

Alles heel duidelijk aan gegeven op de site, de mails die je krijgt zijn ook mooi overzichtelijk.
Beoordeling melden
CM
5 jul 2024
 Geverifieerde beoordeling

goede service, mooi product

goede, snelle levering. product keurig verpakt, product even mooi als afgebeeld op de website.
Beoordeling melden
11 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Snel geld retour

Bestelling ging probleemloos, het retour zenden ook en het geld was snel teruggestort. Top
Beoordeling melden
2 jul 2024
 Geverifieerde beoordeling

Gewoon top!

Mooie horloges voor goede prijs. Snelle verzending en netjes verstuurd!
Beoordeling melden
DL
30 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling

Goed product voor een mooie prijs

Goed product voor een mooie prijs. Snel en netjes geleverd.
Beoordeling melden
1 jul 2024
 Geverifieerde beoordeling
Mooi horloge. Snelle levering. Goed verpakt.
Beoordeling melden
7 jul 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snel en goed geleverd en afgehandeld
Beoordeling melden
CS
CM S.
Strijen
6 jul 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goed assortiment en snelle levering
Beoordeling melden
7 jul 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering en goede service
Beoordeling melden
28 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering en goed verpakt
Beoordeling melden
28 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goede prijs, snelle levering.
Beoordeling melden
6 jul 2024
 Geverifieerde beoordeling
Artikel was heel mooi verpakt
Beoordeling melden
13 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
geweldig goed geholpen !
Beoordeling melden
3 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Vriendelijk en vlot.
Beoordeling melden
24 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering
Beoordeling melden