grind-split.nl
Beoordelingen:

322 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden623 beoordelingen in totaal  

4,66
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Meest relevante positieve beoordeling

15 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Grind-split Belgisch Rouge staat erg netjes in ons aangelegde tuin. Bezorgen keurig volgens afspraak, je krijgt een SMS een kwartier voor aankomst. Vrachtwagen chauffeur erg nette en aardige man.

Meest relevante negatieve beoordeling

7 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Producten die op voorraad zijn versturen binnen de gestelde termijn van 2 werkdagen. In plaats van de schuld geven aan de pakketdienst dat die het pakket kwijt heeft gemaakt. Nooit een track en trace ontvangen. Na diverse mailtjes in de afgelopen 2 weken krijg je te horen dat ze DPD hebben gevraagd om te onderzoeken. Na meer dan 4 dagen ook geen terugkoppeling op gehad. Stuur je 's ochtends een mail dat je alles wilt annuleren. Krijg je bericht dat net toevallig einde van gistermiddag bericht van DPD hebben dat de bestelling is kwijtgeraakt. Tja, zeg het maar of dat zo is. In ieder geval bestelling geannuleerd geld wel terug. Niet voor herhaling vatbaar.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor grind-split.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
(6)
(4)
(7)
Resetten
7 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling

Producten versturen als ze voorraad zijn

Producten die op voorraad zijn versturen binnen de gestelde termijn van 2 werkdagen. In plaats van de schuld geven aan de pakketdienst dat die het pakket kwijt heeft gemaakt. Nooit een track en trace ontvangen. Na diverse mailtjes in de afgelopen 2 weken krijg je te horen dat ze DPD hebben gevraagd om te onderzoeken. Na meer dan 4 dagen ook geen terugkoppeling op gehad. Stuur je 's ochtends een mail dat je alles wilt annuleren. Krijg je bericht dat net toevallig einde van gistermiddag bericht van DPD hebben dat de bestelling is kwijtgeraakt. Tja, zeg het maar of dat zo is. In ieder geval bestelling geannuleerd geld wel terug. Niet voor herhaling vatbaar.
Beoordeling melden
Antwoord van grind-split.nl
10 jun 2024
Bedankt voor uw reactie, vervelend om te horen dat u niet tevreden bent. Helaas kan het voorkomen dat er pakket kwijt raakt bij de pakketdienst en moeten wij daarbij de betreffende pakketdienst ook wat dagen de tijd geven om het probleem op te lossen. Wij hebben getracht u zo goed mogelijk op de hoogte te houden en hebben in overleg met u de bestelling voor u geannuleerd.
25 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling

1e order was niet doorgegeven.en nu na…

1e order was niet doorgegeven.en nu na 2 weken nog geen bestelling ontvangen.we hebben wel betaald.op site staat levering binnen 2 a 3 dagen.niet dus......
Beoordeling melden
Antwoord van grind-split.nl
27 mei 2024
Dank u wel voor uw reactie, helaas is het niet goed gegaan, wij hebben nogmaals een levering voor u aangemaakt. Onze excuses, wij ondernemen wel meteen actie als uw zending niet aankomt, dit neemt niet wel dat het een langdurige situatie is geworden.
17 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling

Geel is niet geel en zonnig is niet zonnig

Yellow Sun van Grind-Split is niet zonnig of geel van kleur. De kleur ligt dichter bij wit-blauw. De gebruikte foto's op de website worden ook door andere partijen gebruikt die wel gelige, zonnige Yellow Sun split verkopen. Verder wordt gesteld dat de foto's inderdaad niet een juiste weergave van de kleur voorstellen, maar dat de klant een monster had moeten aanvragen (die overigens uit een andere groeve kan komen dan wat je uiteindelijk ontvangt).
Beoordeling melden
Antwoord van grind-split.nl
17 mei 2024
Onze excuses, op depot is de retour nu verwerkt, wij hebben geconstateerd dat er wit marmer bij u geleverd is geweest i.p.v. de bestelde Yellow sun. De berekende kosten van retour worden naast het aankoop bedrag ook aan u terug gestort.
14 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Basalt split besteld maar voldoet totaal niet aan de kleur antraciet. De monster zag er prima uit. Begrijpelijk dat de grind door de regen schoon moet worden gespoeld, maar dat het meer dan een half jaar duurt voordat het grijze materiaal er af spoelt vind ik een grote teleurstelling. Ik heb nu nood gedwongen maar een ander grind over de basalt gelegd. Zonde van mijn extra tijd en extra geld.
Beoordeling melden
Antwoord van grind-split.nl
14 mei 2024
Bedankt voor uw reactie, vervelend om te horen dat u niet tevreden bent met het geleverde Basalt split. Helaas is het een bekend kenmerk van het Basalt dat deze een hardnekkige grijze stoflaag bevat die zich er jammer genoeg niet gemakkelijk vanaf laat wassen. Deze informatie staat ook op onze Website vermeld en is al eerder aan u doorgegeven. Het is echter wel zo dat als deze stoflaag er eenmaal vanaf is gewassen door de regen de stenen op de juiste kleur komen en niet terug lichter zullen worden.
18 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Dingen retour gestuurd op 7 mei en duurt Max tot 29 mei voor ik mijn geld terug krijg. Retourzending kost €80,- vind het echt een aanfluiting! Niet bestellen, zijn veel betere partijen op de markt
Beoordeling melden
Antwoord van grind-split.nl
20 mei 2024
Bedankt voor het plaatsen van uw feedback. Op onze Website staat vermeld dat u bij retouren binnen 14 dagen het bedrag terug kan verwachten op de rekening waarmee u heeft betaald. U heeft al eerder mail contact met ons opgenomen en de terug betaling is voor u al in gang gezet.
15 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Retour gestuurd omdat we zelf de verkeerde hadden besteld . Al een week geleden opgehaald en nog geen geld terug gestort gezien. We hebben andere besteld maar zat veel steengeruis in .
Beoordeling melden
Antwoord van grind-split.nl
15 mei 2024
Bedankt voor uw feedback! De retour was nog niet verwerkt op depot, maar we hebben al 2 dagen geleden gevraagd aan de administratie voor de terugbetaling. Het duurt wel een paar dagen voordat het gedaan is.
WH
wiel h.
reuver
17 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Dat bedrijf verkoopt spullen de uitverkocht zijn.
Beoordeling melden
Antwoord van grind-split.nl
17 mei 2024
Dank u wel voor uw beoordeling, het spijt ons dat we niet direct konden leveren, het klopt dat soms verkopen wat sneller zijn dan wij kunnen aanvoeren.
17 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Grind-split kan niet leveren wegens transportproblemen. Men probeert 300 liter split losgestort bij ons te krijgen met een 18 meter lange vrachtwagen. De chauffeur daarvan wil niet achteruit rijden. Ik probeer de bestelling te annuleren en mijn betaalde kosten terug gestort te krijgen, maar dat is tot op heden nog niet gelukt
Beoordeling melden
Antwoord van grind-split.nl
17 apr 2024
Goedemiddag, dank u wel voor uw reactie. Het klopt dat wij met een hele gewone vrachtwagen niet bij u kunnen komen, de weg is te smal en er gelden beperkingen. Het split was niet los gestort , zit als besteld in een zak. Wij waarderen uw reactie, maar enige nuance in hoe u het nu voorstelt hadden wij gewaardeerd.
14 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling

Zwart/ antraciet grind

Zwart grind besteld, en licht grijs geleverd met allerlei gele stenen er door heen. Klacht van gemaakt en een kleine vergoeding voor gekregen
Beoordeling melden
Antwoord van grind-split.nl
15 apr 2024
Bedankt voor uw feedback, U heeft inderdaad contact met ons opgenomen over het geleverde Basalt en wij hebben u een oplossing aangeboden. Doordat u het Basalt al in uw tuin had verwerkt bent u akkoord gegaan met de aangeboden financiële compensatie.
30 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
ik zit nog steeds te wachten na een week op mijn betaalde schroeven bijbehorend aan de kunststof afwerkranden van mijn gazon
Beoordeling melden
Antwoord van grind-split.nl
2 apr 2024
Onze excuses, uw melding met manco was bij ons niet bekend of niet verwerkt, het doosje wordt alsnog per pakketdienst aan u verzonden, zie de nieuwe opdrachtbevestiging.
24 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
1 week geprobeerd het bedrijf te bellen, er werd niet opgenomen en op mail werd ook niet gereageerd.
Beoordeling melden
Antwoord van grind-split.nl
25 mrt 2024
Goedemiddag, wij hebben telefonisch contact met u opgenomen omdat wij benieuwd waren naar uw beoordeling. U heeft aangegeven dat deze beoordeling niet voor ons was bedoeld en dat u tevreden bent met de door ons geleverde producten en service. Uiteraard kunt u deze review altijd aanpassen :)
7 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Te grove stukken erin twijfels juiste kleur
Beoordeling melden
Antwoord van grind-split.nl
8 apr 2024
Dank u wel voor uw reactie, wij zien geen eerdere melding van u dat u niet tevreden bent . Wellicht is er iets niet goed gegaan, dat spijt ons uiteraard, als u wat foto's heeft, mail graag als reply op uw bevestiging dan kijken wij wat er gebeurt is en wat we kunnen oplossen
30 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
12 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling

Split enorm vervuild.

Split enorm vervuild met hardnekkige gele natte leem. Was moeilijk te verwijderen en heeft met 2 man uren gekost om een beetje schoon te spuiten. Zo neerleggen was onmogelijk. Kost ook volume. Wel vlgs afspraak op tijd geleverd. Kooiaap zou gratis moeten zijn.
Beoordeling melden
Antwoord van grind-split.nl
13 mrt 2024
Dank u wel voor uw beoordeling, er kan inderdaad wat leem en zand tussen zitten dit mag uiteraard niet te veel zijn. Indien u foto's heeft graag mailen naar de klantenservice als reply op uw opdrachtbevestiging. Als u niet tevreden bent kunt u altijd op voorhand contact met ons opnemen om een oplossing te vinden met elkaar voordat u het gaat verwerken. Kooiaap gratis doen wij niet, deze betalen wij ook apart aan de vervoerder, anders zouden deze kosten op een andere manier verdisconteerd worden door de vervoerder dan betalen alle klanten een stukje toeslag, dat vinden wij niet fair.
11 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Transport wordt gezegd dat ze niet met grote vrachtwagen kunnen komen, dus moet je bijbetalen vervolgens komen ze met groot materiaal aan
Beoordeling melden
Antwoord van grind-split.nl
11 mrt 2024
Zou u contact op willen nemen met onze verkoop (via mail of telefoon) met deze melding, zodat we u verder kunnen helpen? We horen graag van u
18 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Ardennen keien van 60-90 verwacht, veel “afval” tussen de stenen
Beoordeling melden
Antwoord van grind-split.nl
18 mrt 2024
Bedankt voor uw waardering op Trusted shops. Onze excuses dat u teleurgesteld bent over het " vele" afval tussen de stenen. Onze materialen zijn ongewassen, het kan voorkomen dat er wat gruis tussen de stenen zit. Graag ontvangen wij dan ook enkele foto's zodat we uw klacht verder kunnen beoordelen, daar deze klacht nog niet bekend is bij de klantenservice. De klantenservice kunt u altijd direct na aflevering benaderen mocht u niet tevreden.
18 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Prijs zou lager mogen zijn
Beoordeling melden
Antwoord van grind-split.nl
18 mrt 2024
Bedankt voor uw reactie, jammer dat u niet tevreden bent met onze prijzen. Wij doen ons best deze zo laag mogelijk te houden!