grind-split.nl

2.947 reviews in totaal   1.459 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

1.459 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Gecertificeerd sinds: 16 mei 2024

grind-split.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:

Klanten zijn zeer te spreken over de snelheid en stiptheid van de levering, de duidelijke en prettige communicatie rondom de bestelling, en de vriendelijkheid en behulpzaamheid van de chauffeurs. De kwaliteit van de producten wordt over het algemeen als goed tot uitstekend ervaren en de prijs-kwaliteitverhouding wordt door velen als scherp en eerlijk beschouwd. Ook het bestelproces via de website wordt eenvoudig en overzichtelijk gevonden, de service is klantgericht en oplossingsgericht en producten worden vaak nauwkeurig op de gewenste plek geplaatst in overleg met de klant. Er zijn echter enkele opmerkingen over vertragingen en onduidelijkheden bij de levering, het ontbreken van tijdige updates of exacte tijdstippen, en een enkele klant vindt de prijzen aan de hoge kant of benoemt extra kosten kritisch. Soms is er sprake van een mismatch tussen de ontvangen producten en de verwachting of zijn er productafwijkingen gemeld.

Reviewsgrind-split.nl

Tevreden

Over het algemeen ben ik tevreden. Bestellen via de website werkt eenvoudig en overzichtelijk. Ook de service en de telefonische bereikbaarheid zijn goed; vragen worden vriendelijk en duidelijk beantwoord. Wat mij wel tegenviel, is het plannen van de leverdatum. De daadwerkelijke levertijd was ruimer dan de genoemde drie dagen. Daarnaast bleek dat je voor een specifieke leverdatum moet bijbetalen, zelfs wanneer je de levering juist wilt uitstellen. Dat voelt voor mij niet logisch. Door de levering later te plannen, geef je juist meer flexibiliteit in de planning in plaats van minder. Daarom vind ik het vreemd dat hier extra kosten aan verbonden zijn. Al met al een goede ervaring, maar het beleid rondom de planning en de extra kosten voor een uitgestelde levering zou wat mij betreft klantvriendelijker kunnen.

Antwoord van grind-split.nl

Bedankt voor uw eerlijke feedback, we zullen dit intern zeker gaan bespreken.
Hallo, Omstreeks 2,5 jaren geleden is door jullie split, Cappucino, en bodemplaten bij ons geleverd. Voor een volgende fase in onze tuin willen we weer een bestelling bij jullie plaatsen. Vraag, in het zelfde dorp als waar wij wonen woont ook een dochter van ons. Zij wil ook de split via jullie aankopen. Is het mogelijk om dat in één partij te leveren, wel twee afzonderlijke lever locaties ( in hetzelfde dorp) voor eenmalige vrachtkosten. Ik hoor graag van jullie. Mvgr. Cor Opbroek

Antwoord van grind-split.nl

Goedendag, wat leuk dat u interesse heeft in onze producten. U kunt het beste telefonisch contact opnemen met ons of ons even een mailtje sturen met uw gegevens. Onze contactgegeven vindt u op de website. Dan kunnen we met u de mogelijkheden bespreken. Graag zien we uw bericht tegemoet.
Uitstekende klantenservice en een geweldige algehele ervaring. Toen de kleur van een van de artikelen uiteindelijk niet goed bij ons interieur bleek te passen, hebben we contact opgenomen met de klantenservice. Zij waren zeer professioneel, behulpzaam en reageerden snel gedurende het hele proces. De retourzending werd snel en zonder gedoe geregeld, en het vervangende product werd opvallend snel geleverd. Alles werd soepel en efficiënt afgehandeld. Het is verfrissend om met een bedrijf te maken te hebben dat klanttevredenheid echt serieus neemt. Zeker een aanrader!

Antwoord van grind-split.nl

Wauw, dit is echt een fantastische beoordeling waar we heel erg blij mee zijn! Hier doen we het voor. Heel vriendelijk bedankt voor uw feedback.

Een betrouwbare firma voor Uw tuinspullen etc.

Door ervaringen uit het verleden weer terecht gekomen bij Amagard/Kranendonk. Nadat ik een proefmonster had gekregen, een volledige zending besteld. Omdat dit voor mij het gemakkelijkst was, dit in zakvorm van 20 kg laten doen. Dit is goed gedaan door Amagard / Kranendonk. Ook de levering door vervoerder is perfect en plezierig gegaan. Men heeft zich aan de afspraak van levertijd gehouden en dit was perfect te traceren.

Antwoord van grind-split.nl

Dank u wel voor deze fijne feedback, We zijn heel blij om te lezen dat u zo tevreden bent. We wensen u veel plezier van uw nieuwe tuin!

Heel snel geleverd

Op dag 3 werden de 11 bigbags met 4 verschillende materialen keurig geleverd van onze bestelling . En dit in zeeland aan de kanten van hulst. Dit vond ik heel snel voor zoveel verschillende materialen . Het materiaal zelf ziet er allemaal netjes uit en goed verpakt in sterke bigbags. Mijn volgende bestelling met grind zal ook hier gebeuren .

Antwoord van grind-split.nl

Bedankt voor deze mooie review, wat leuk om te lezen dat alles zo naar tevredenheid is. Wij wensen u veel plezier met de materialen en zien uw nieuwe bestelling in de toekomst graag tegemoet.

Topservice en uitstekende communicatie! :)

Vooral de transportmedewerker verdient een compliment. Hij nam vooraf telefonisch contact met mij op om te vragen waar de levering precies neergezet moest worden. Nadat ik het had uitgelegd, heeft hij alles exact op de afgesproken plek geplaatst. Dat noem ik echt topservice. Daarnaast was de communicatie vriendelijk en duidelijk. Zeer tevreden!

Antwoord van grind-split.nl

Heel erg leuk om te lezen dat de chauffeur u netjes belde! We zullen dit mooie compliment aan hem doorgeven!
Had telefonisch om hulp gevraagd , super geholpen , hierdoor bestelling definitief gedaan en op de afgesproken datum en tijdstip bezorgd , mooi voor de tuinopening . Prijs kwaliteit was ook nog eens gunstiger tegenover ander bedrijven Voor mij zeker een aanrader. Klant uit Rhoon

Antwoord van grind-split.nl

Bedankt voor deze positieve reactie, uw review wordt zeer gewaardeerd.
De levering van 50 zakken bleek 45 te zijn. Na een mail werden er 5 zakken nageleverd. Voortreffelijk service. 1 opmerking in de aankondigingsmail wordt gevraagd indien je niet thuis bent om aan de chauffeur een berichtje achter te laten waar het kan worden neergezet. Ik had op het hek een notitie achter gelaten. Graag achter het hek plaatsen. Wij hebben een lange brede oprit. Helaas stond hij voor aan de straat. Verder super bedrijf!

Antwoord van grind-split.nl

We zijn blij om te lezen dat alles is goed gekomen. Het spijt ons dat de zakken alleen niet op de juiste plaats geleverd zijn. We wensen u veel plezier van uw bestelling.

Prima prijs/kwaliteit verhouding

Levering was volgens afspraak, aardige chauffeur. Prijs is erg laag en ruime keuze aan formaat big bag. In vergelijking met een andere leverancier is het split wat aan de kleine kant, vaker richting de 8mm dan de 16mm. En ze zijn echt heel vies met stof wat er lastig af gaat, ben bang dat ik het komende half jaar nog wel met een kleurverschil zit ten opzichte van mijn huidige split.

Antwoord van grind-split.nl

Bedankt voor uw positieve feedback. De steentjes vallen door een zeef, in de lengte. Hierdoor kan het gebeuren dat er ook kleinere tussen zitten, zolang de zeefmaat maar voldoet aan de onder- en de bovenmaat. Al onze stenen worden ongewassen geleverd en er zit dan ook inderdaad stof op. Bij een bepaalde steensoort is dit ook een hardnekkige grijze laag waarbij het een tijdje kan duren voordat de mooie kleur zichtbaar wordt. Wij wensen u veel plezier met deze nieuwe steentjes.
Snelle levering, van de precieze (kleine) hoeveelheid grind die ik nodig had. Wat beter kan: de aflevering zou tussen 11 en 13 uur zijn, las ik 's ochtends op de website. Dus had ik nog tijd om eerst andere dingen te doen, en dat ben ik ook gaan doen. Tot ik om 08:15 uur een telefoontje van de chauffeur kreeg: hij stond voor mijn deur en wilde graag lossen. Hij heeft een paar minuutjes moeten wachten totdat ik weer terug thuis was. Maar hij was beleefd en behulpzaam, en het heeft mij nauwelijks of geen ongemak opgeleverd. Goed opgelost, dus!

Antwoord van grind-split.nl

Bedankt voor uw review, wat fijn dat u het toch netjes met de chauffeur heeft op kunnen lossen en dat hij even op u heeft gewacht. We wensen u heel veel plezier van uw tuin!
Goed product en bezorger dacht goed mee over de plaats van de bestelling. (De vrachtwagen was te groot voor de draai om de stenen voor het huis te zetten, misschien goed om aan te geven dat de vrachtwagen wagens echt heel groot zijn en niet elk huis kunnen bereiken).

Antwoord van grind-split.nl

Bedankt voor deze mooie review, dat waarderen wij. Uw feedback over de levering nemen wij serieus. Op onze website vermelden we met welk type transport er geleverd wordt. Wij zullen bekijken of het nog op een duidelijkere manier vermeld kan gaan worden.

Kleurverschil

Als je op de afbeelding kijkt en je besteld zwart/ antraciet dan zou je ook zwart/antraciet mogen verwachten. Nu is bij lichtgrijs ik heb zels naderhand nog een proefdoosje besteld om zeker te.weten dat ik het goeie heb besteld, maar blijkbaar duurt het lang voordat alle breukstof er af is geregend en het donkerder wordt. Misschien heb ik het gemist en staat het ergens beschreven, maar toen het binnen kwam dacht ik dat het fout was. Dus mocht niet zo zijn zpu ik ergens een schrijven er bij doen. Of het gewassen en donker leveren.

Antwoord van grind-split.nl

Bedankt voor deze feedback. Het basalt wordt inderdaad muisgrijs geleverd, daar zit een hardnekkige stoflaag op die er naar een regenbui niet zomaar afspoelt. Dit kan tot enkele maanden duren voordat de donkere kleur tevoorschijn komt. Dit staat tevens vermeld op de productpagina. Het monster van basalt is al wel donker van kleur, onze monsters worden gewassen geleverd. Ik wil u wel graag een compliment geven voor de tuin, dat ziet er mooi uit. Wij wensen u veel plezier met het nieuwe stukje tuin toe.
Snel en correct geleverd. De kleur van het grind was wel erg lichtgrijs. Het bestelde was Basalt grind 16-32 mm dat antraciet/zwart hoort te zijn. Na veel hevige regenbuien is de kleur wel iets donkerder geworden maar nog steeds niet zoals verwacht. Het is te hopen dat de kleur alsnog donkerder zal worden. Groetjes, Fam. de Guytenaer Axel

Antwoord van grind-split.nl

Bedankt voor de feedback. Het split zal zeer zeker nog donkerder worden, er is flink wat regen voor nodig. U kunt een steentje flink schrobben onder de kraan, dan ziet u de uiteindelijke kleur, de rest van de stenen zullen ook zo worden. Er zit nu nog breukstof op, en dat is erg kleverig.
Sinds vandaag is de hele klus geklaard door mijn hulp die deze klus zou klaren....het duurde allemaal even vanwege het slechte weer met vorst kan je geen 9kuub gras en zand weghalen... Het is echt supermooi geworden...ik ben blij met het resultaat...de betaling ga ik morgen in orde maken en versturen naar de bank en dan komt waarschijnlijk begin volgende week jullie kant op....bedankt voor de goede service en producten... Mvg.Diana van den Broek Bansingel 45 Oudenbosch

Antwoord van grind-split.nl

Bedankt voor uw leuke review! We zijn heel blij om te lezen dat alles zo mooi is geworden. Veel plezier van uw tuin.
Bestelling via website simpel en snel. Grind precies wat ik ervan verwacht had en conform foto’s op site. Levering binnen 3 werkdagen en keurig op de stoep neergezet. Ik ben erg tevreden over de upgrade die het (castle) grind mijn voor- en achtertuin geeft.

Antwoord van grind-split.nl

Wat een geweldige woorden! Bedankt voor deze mooie review. We zijn enorm blij om te lezen dat u zo tevreden bent. We wensen u heel veel plezier van uw mooie tuin!

Iedereen heeft zijn best gedaan

Had 2100 kg besteld zou het krijgen in 2 zakken maar moest het omzetten in 4 zakken van 3x 600 en 1x 300 kwam er 195 euro bij pffffff dat deed zeer maar de dag daar werd het netjes geleverd maar de chauffeur zou het zo neerzetten op de grond terwijl ik aanhangers had staan maar alles is toch goed gekomen na een allerte buurman en de chauffeur ging weg zonder een fooitje want het was een snelle en harde werker

Antwoord van grind-split.nl

Dank u wel voor het delen. Het is inderdaad zo dat meerdere kleine bigbags duurder zijn dan 1 grote. Onze excuses hiervoor. We zijn wel blij om te lezen en zien dat alles verder netjes is geleverd bij u.
Hele goede service ervaren, zowel door de flexibiliteit die geboden werd om nog iets aan een eerder bestelde levering toe te voegen als door de chauffeur die de bestelling kwam leveren.

Antwoord van grind-split.nl

Dank u wel voor uw positieve feedback, dit waarderen wij ten zeerste.
Bestellen en leveren is perfect gegaan. Voor de 2de keer besteld, zonder problemen. Chauffeurs zijn vriendelijk in contact en behulpzaam. In overleg hebben zij het grind (bigbags) op de juiste plek geleverd.

Antwoord van grind-split.nl

Wat fijn dat alles zo goed is gegaan en dat u tevreden bent over de levering! Veel succes met uw tuinproject!
Super goede service. Prachtige stenen. Helaas hadden we te weinig besteld dus moesten 2x verzendkosten betalen :( en hoe meer je bestelt hoe voordeliger dus dat was zonde. Maar verder heel tevreden.

Antwoord van grind-split.nl

Bedankt voor uw beoordeling, wij zijn wel heel blij om te lezen dat alles naar wens was, mocht u in de toekomst opnieuw bestellen, neem gerust contact met ons op, we helpen graag met de berekening voor de hoeveelheid grind dat u nodig heeft.
In een eerdere terugkoppeling heb ik aangeven dat ik tevreden was omdat er 45 zakken grind zijn geleverd ipv 50 zakken. Na een terugkoppeling werden er nog 5 zakken nageleverd. Ook het transport bedrijf was zeer attent om de zakken aan het eind van de oprit in de tuin af te leveren.

Antwoord van grind-split.nl

Heel vriendelijk bedankt voor deze mooie ervaring. We zijn heel blij om te lezen dat alles nu naar wens is en dat u tevreden bent!