hederawinkel.nl- Logo - Beoordelingen

hederawinkel.nl
Beoordelingen:

87 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden223 beoordelingen in totaal  

4,47
Goed

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 1 apr. 2022
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
hederawinkel.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

5 jul. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Uiteindelijk hebben we de planten ontvangen, netjes verpakt en zien er prima uit. Jammer van de transporteur waar jullie gebruik van maken. Zij komen in beginsel de met u en ons gemaakte afspraak niet na ( heb ik overigens nog nooit bij deze transporteur meegemaakt dat ze hun afspraak nakwamen). Door uw en onze inbreng hebben ze de afgesproken dag, vrijdag, uiteindelijk nog geleverd. S, maandags kregen we een mail dat ze gingen leveren. Uiteraard zijn ze toen niet gekomen. Maar hieruit konden wij duidelijk opmaken dat ze niet de intensie hadden om vrijdag, de afgesproken dag te leveren.

de meest kritische beoordeling

2 mei 2023
 Geverifieerde beoordeling
De hedera’s zijn soms kleiner dan 175cm, zeker geen 200cm. Van 3/12 gekochte planten mist een van de twee plantjes uit het potje, wat een heel dun eindresultaat oplevert. De doos waarin de planten vervoerd werden was veel te groot en kapot bij aankomst. De doos stond op een pallet die in stukken lag, het was ook een halve pallet. Voor verzendkosten van bijna 60 euro bespottelijk. Van 4/12 planten zat de bamboestok niet in de aarde. De Hedera maakt een sterk opgekweekte indruk, dun, fragiel. Het was wel goedkoper dan bij andere aanbieders.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor hederawinkel.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
7 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Mooie stokken geleverd. Chauffeur heeft ze zelfs handmatig in mijn tuin gezet, aangezien grindpad niet met heftruck te doen was. 👍👍👍
Beoordeling melden
5 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Heldere communicatie. Wat beter kan zou ik nu niet weten.
Beoordeling melden
10 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
13 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
11 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Zelf opgehaald dus weinig te klagen
Beoordeling melden
19 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
HH
Hein H.
Zwijndrecht
16 nov. 2023
 Geverifieerde beoordeling

Klantgericht top bedrijf!

Prima planten voor een zeer scherpe prijs. Zelf afgehaald, in overleg kon dat zelfs binnen een uur na het plaatsen van de order. Een top bedrijf!
Beoordeling melden
20 nov. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Mooie uniforme groene planten En volgens afspraak bezorgd.
Beoordeling melden
16 nov. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snel en persoonlijk antwoord! En kon het zelf ophalen!
Beoordeling melden
9 nov. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Mooie kwaliteit
Beoordeling melden
15 nov. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Mooie hedera
Beoordeling melden
25 okt. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
5 nov. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Op tijd leveren zoals afgesproken.
Beoordeling melden
5 jul. 2023
 Geverifieerde beoordeling

Mooie planten, afspraak wordt moeizaam nagekomen

Uiteindelijk hebben we de planten ontvangen, netjes verpakt en zien er prima uit. Jammer van de transporteur waar jullie gebruik van maken. Zij komen in beginsel de met u en ons gemaakte afspraak niet na ( heb ik overigens nog nooit bij deze transporteur meegemaakt dat ze hun afspraak nakwamen). Door uw en onze inbreng hebben ze de afgesproken dag, vrijdag, uiteindelijk nog geleverd. S, maandags kregen we een mail dat ze gingen leveren. Uiteraard zijn ze toen niet gekomen. Maar hieruit konden wij duidelijk opmaken dat ze niet de intensie hadden om vrijdag, de afgesproken dag te leveren.
Beoordeling melden
4 aug. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Vorige week had ik 50 stuks hedera(180-200) besteld en opgehaald bij de kwekerij in Dongen. Nadat ik de planten thuis had uitgeladen, bleek ik er 48 te hebben meegekregen. Even gebeld met Hederawinkel en mocht er nog 2 komen halen of ik kon mijn geld voor de 2 planten terugkrijgen. Binnen enkele dagen stond het geld weer op mijn rekening. Bedankt team Hederawinkel. Mocht ik nog iets nodig hebben zal ik het zeker bij jullie bestellen!
Beoordeling melden
8 mei 2023
 Geverifieerde beoordeling

Goede service

Bestelling geplaatst, dat ging goed. Levering had wat vertraging. Of in die zin: het zou gebracht worden maar er was een probleempje bij de transporteur. Hierover kreeg ik een mail. Gebeld met Milou. Kwam keurig afspraken na en ik werd goed op de hoogte gehouden. Uiteindelijk toch op de juiste dag geleverd. Netjes! En mooi product.
Beoordeling melden
4 sep. 2023
 Geverifieerde beoordeling

D persoonlijke aandacht voor levering…

De levering van de Hedera was dit gegaan, ketenen en verkeerde bestelling, naar ze beelden al voordat de levering kwam een zouden zorgen dat de volgende dag de juiste bestelling zou komen. De volgende dag belden ze om te vragen of alles goed was aangekomen. Prima service
Beoordeling melden
BR
9 sep. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Mooie frisse planten, geleverd op de afgesproken dag. Hoewel ik de desbetreffende korting zonder discussie kreeg, toch jammer dat ik een beroep moest doen op de laagsteprijs-garantie.
Beoordeling melden
3 okt. 2023
 Geverifieerde beoordeling
130 Hedera s goed, binnen 21 u na het bestellen stond de vrachtwagen voor m’n deur. Anouk de telefoniste klinkt vrolijk en relax ze beantwoord en handelt alles vaardig af
Beoordeling melden
26 jun. 2023
 Geverifieerde beoordeling

Onbereikbaar

Na mijn bestelling wilde ik telefonisch enkele vragen stellen. Ze waren echter paar dagen onbereikbaar. De geleverde hederaplanten is van prima kwaliteit.
Beoordeling melden