Wij bestelden 21 hedrategels van 30x50 cm, deze werden netjes op tijd bevestigd en verzonden, bij de transporteur ging er iets mis waardoor het pas je het weekend geleverd zou worden, na een mailtje zorgden zij er voor dat het alsnog op zaterdag geleverd werd, goed opgelost! Gelijk op hun plek gelegd bij de waterkant op bemeste tuinpaadje, in plaats van lelijke betonnen tegels, zoiets netjes uit nu, hopen dat ze goed aanslaan, tot nu toe erg blij mee!
220 stuks 120/140 besteld en op 107 cm gesnoeide lengte gekregen. uitleg was dat we de wortels maar moesten meetellen voor de lengte wat natuurlijk onzin is. toen was het de stok die 120 lang(waarvan 15 cm in de pot) was en de verkoop lengte zou bepalen. vervolgens kregen we te horen dat er nu staat dat er tot 10% afwijking op kan zitten. toen we feitelijk terugzending vroegen op vrijdag(dag levering) zouden ze dit nog bevestigen maar horen we het hele weekend niks meer. als je niet krijgt wat je besteld is het vertrouwen wel aangetast, dan maar het zekere voor het onzekere genomen en ze toch maar gaan planten om het totale verlies uit te sluiten. Bij het planten bleek ook snel waarom ze allemaal op 107 gesnoeid waren bij de kweker... terwijl de stengels bijna geen blad had waren ze in de top meervouding aan het uitschieten, vermoed te dicht bij elkaar gestaan in de pot bij de kweker waardoor alleen de top de nodige zonlicht kreeg. in ieder geval hadden we gemiddeld 7.5 planten nodig om een meter min of meer wat dekking te geven. op maandag kregen we een email dat ze de zending ging terugnemen maar was toen te laat, zonder bevestiging op vrijdag en het hele weekend hadden we ondanks dat niet akkoord waren toch maar het meeste al geplant om een totaal verlies te voorkomen. vervolgens hebben ze ons 10% terug gestort, is vriendelijk maar heel eerlijk, dat lost het probleem niet op. ze hadden gewoon goed moeten leveren, we hebben hier gewoon geen lekker gevoel over vandaar 1 ster.
Gute, freundliche Beratung, schneller Wunschtermin, alle Pflanzen gut belaubt und tip top!
7 feb. 2023
13 dec. 2022
Service en snelheid! Top
6 dec. 2022
Slechte service. Transport man wilde niet 5 meter verder lopen op de hedera in de lift te zetten en wij kochten zijn steek karretje niet eens daarvoor 2 minuten lenen.
Op de websitebezoek kon je je aanmelden voor een zak gratis aarde. Deze werd echter niet bij geleverd, ook niet nadat we er achteraan hadden gebeld.
25 jun. 2022
25 apr. 2022
Fijne kant-en-klare schermen van hederawinkel.nl. Ik vond de prijs stevig, maar de schermen zijn ook echt al mooi begroeid en de hedera's van goede kwaliteit. Ik zou zo weer bestellen en heb het ook al aangeraden aan vrienden. Niet een feest om te bezorgen voor de bezorgdienst overigens, een tweetal schermen hadden hier lichte schade van (valt niet erg op gezien ze al zo dicht begroeid zijn).
11 aug. 2022
De plantjes werden binnen 3 werkdagen bezorgd. De plantjes waren in goede staat toen ze aankwamen. Wat jammer was, was dat er 7 planten minder geleverd waren dan besteld. Maar met één telefoontje was het geregeld en werden de laatste 7 planten een aantal dagen later nageleverd (helaas had deze levering op het laatste moment wel wat vertraging). Vriendelijk personeel aan de telefoon.
31 jul. 2022
goede snelle levering, direct benaderbaar via de site. Tijdsslot zou kortere tijd kunnen waarbij contact met de chauffeur handig zou zijn. Hedera ziet er prima uit. Alles bij elkaar prima, voor herhaling vatbaar!
4 aug. 2022
We waren op zoek naar Hedera’s van 2 meter. Bij onze tuincentra’s in Oosterhout hadden ze deze niet. Bij Hederawinkel on line besteld op vrijdag en we konden ze al ophalen.
7 nov. 2022
Goede en snelle levering en service.
Was niet thuis en werd netjes gebeld door de chauffeur om te overleggen waar de pellet het beste kon worden neergezet.
4 apr. 2022
Vanwege omstandigheden hadden we de producten met spoed nodig. Door de goede en betrokken service stonden de producten de volgende dag op stoep!
22 aug. 2022
mooi product, goede prijs.levering volgens afspraak, dag van levering word je op de hoogte gehouden over tijdstip van levering.
1 nov. 2022
Prachtige planten, mooi volgroeid en de haag was goed dicht. De dame vd klantenservice was vriendelijk en behulpzaam.
30 apr. 2022
Nadat ik als onzekere senior had gebeld hoe laat de levering zou aankomen, ging de telefoniste:,receptioniste meteen moeite doen om dit te achterhalen!
Zo hield zij die middag steeds contact met mij en is de levering prima afgehandeld..
10 jul. 2022
De levering ging een beetje mis maar dat lag aan transporteur TransMission. De chauffeur vond het blijkbaar te veel werk om even naar achter te lopen. De tweede aflevering ging wel goed maar wel een dag later.
3 jun. 2022
De bestelling kon telefonisch/chat een dag eerder verstuurd worden dan oorspronkelijk afgesproken. Echter de zending was vertraagd (verdeelstation)waardoor hij op de oorspronkelijke afgesproken dag aankwam.
13 apr. 2022
Mooie hedera, sneller geleverd dan verwacht. Heel erg blij mee! Had nog wat vragen over mijn bestelling. Even gebeld en erg vriendelijk te woord gestaan. Top service.
9 jul. 2022
Allemaal prima en oké. Wel staat er op de site dat de lengte wordt gemeten van bovenkant pot terwijl dit stoklengte blijktvte zijn en dus ca 15 cm korter dan op site
Geïmporteerde beoordelingen: