grind-split.nl
Beoordelingen:

322 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden623 beoordelingen in totaal  

4,66
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Meest relevante positieve beoordeling

15 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Grind-split Belgisch Rouge staat erg netjes in ons aangelegde tuin. Bezorgen keurig volgens afspraak, je krijgt een SMS een kwartier voor aankomst. Vrachtwagen chauffeur erg nette en aardige man.

Meest relevante negatieve beoordeling

7 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Producten die op voorraad zijn versturen binnen de gestelde termijn van 2 werkdagen. In plaats van de schuld geven aan de pakketdienst dat die het pakket kwijt heeft gemaakt. Nooit een track en trace ontvangen. Na diverse mailtjes in de afgelopen 2 weken krijg je te horen dat ze DPD hebben gevraagd om te onderzoeken. Na meer dan 4 dagen ook geen terugkoppeling op gehad. Stuur je 's ochtends een mail dat je alles wilt annuleren. Krijg je bericht dat net toevallig einde van gistermiddag bericht van DPD hebben dat de bestelling is kwijtgeraakt. Tja, zeg het maar of dat zo is. In ieder geval bestelling geannuleerd geld wel terug. Niet voor herhaling vatbaar.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor grind-split.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
(249)
(56)
Resetten
24 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
De eerste zending bezorgd op 17 juni (2 bags) was was van zeer goede kwaliteit (goed gewassen grind). De tweede zending bezorgd op 21 juni, nogmaals 2 bags, was nog erg grauw en zanderig, moest ik eerst nog wassen voordat ik het kon gebruiken.
Beoordeling melden
Antwoord van grind-split.nl
28 jun 2024
Bedankt voor uw review! Zoals we aangeven op de website worden de stenen ongewassen geleverd, maar na een goede regenbui zijn ze zo gespoeld.Veel plezier met uw aankoop gewenst!
2 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Zelfs tijdens mijn vakantie in liverpool lukt om het grind te bestellen en te laten bezorgen ze Omdat mijn schoonzus verder ging met de voortuin tijdens onze afwezigheid. Keurig geregeld en op de afgesproken dag en tijd. Geweldig toch? 👊🏻😉👍🏻
Beoordeling melden
27 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Helemaal top geregeld, netjes bericht over de tijdspanne, de chauffeur stuurt netjes een berichtje dat hij er binnen een kwartier is, denkt ook goed mee over het lossen van de plaats
Beoordeling melden
Antwoord van grind-split.nl
28 jun 2024
Bedankt voor uw positieve review! Wij streven ernaar iedereen naar tevredenheid te helpen. Veel plezier met uw aankoop gewenst!
23 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Top geleverd. Door een hele toffe chauffeur geen probleem om het weg te zetten waar en hoe ik wil. Hier kunnen heel veel chauffeur een voorbeeld aan nemen. TOP GOZER !!!
Beoordeling melden
Antwoord van grind-split.nl
24 jun 2024
Bedankt voor uw lovende reactie, we zullen de complimenten zeker aan de chauffeur doorgeven!
10 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Prima levering van grind, exact zoals besteld en afgesproken. Goede communicatie met de chauffeur vooraf.
Beoordeling melden
Antwoord van grind-split.nl
8 dagen geleden
Fijn om te horen dat u tevreden bent met onze service!
30 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle en complete levering en vooraf een telefoontje van de chauffeur wanneer hij arriveerde.
Beoordeling melden
Antwoord van grind-split.nl
1 jul 2024
Bedankt voor uw respons!
24 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snel geleverd in big bag en en netjes een berichtje vooraf over tijdstip levering.
Beoordeling melden
Antwoord van grind-split.nl
28 jun 2024
Bedankt voor uw positieve reactie!
29 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Prima communicatie en alles keurig bezorgd. Zou er zeker weer bestellen. Aanrader.
Beoordeling melden
Antwoord van grind-split.nl
1 jul 2024
Bedankt voor uw positieve review! Wij streven ernaar iedereen naar tevredenheid te helpen.
4 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Vlotte en snelle levering. Wat ik had besteld was precies wat ik verwachte. Top
Beoordeling melden
6 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Goede gang van zaken bij de afhandeling van de order. Duidelijk en snel.
Beoordeling melden
DD
Dennis d.
Groot-Ammers
2 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
snelle en goede aflevering en prima kwaliteit in een stevige big bag
Beoordeling melden
1 jul 2024
 Geverifieerde beoordeling

Snelle levering

Snelle en goede levering. Goede producten en komen afspraken na
Beoordeling melden
Antwoord van grind-split.nl
5 jul 2024
Fijn om te horen dat u tevreden bent met onze service!
SM
S M.
Almere
1 jul 2024
 Geverifieerde beoordeling

Zeer snelle levering

Cortenstaal borderranden besteld en zeer snel geleverd.
Beoordeling melden
Antwoord van grind-split.nl
5 jul 2024
Bedankt voor uw review!
3 jul 2024
 Geverifieerde beoordeling
Levering top afgeleverd. Zelfs volgende dag. Houden zo.
Beoordeling melden
Antwoord van grind-split.nl
5 jul 2024
Fijn om te horen dat u tevreden bent met onze service!
5 jul 2024
 Geverifieerde beoordeling
snelle service & duidelijke communicatie mbt levering
Beoordeling melden
Antwoord van grind-split.nl
10 dagen geleden
Fijn om te horen dat u tevreden bent met onze service!
4 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering, goede prijs en prima materiaal.
Beoordeling melden
4 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Snel en professioneel

Snel. Professioneel. Niets op aan te merken!
Beoordeling melden
5 jul 2024
 Geverifieerde beoordeling
Supersnel geleverd en goede info...
Beoordeling melden
Antwoord van grind-split.nl
5 jul 2024
Fijn om te horen dat u tevreden bent met onze service!
PH
pj H.
Leens
2 jul 2024
 Geverifieerde beoordeling
Vlotte bezorging en goede kwaliteit
Beoordeling melden
Antwoord van grind-split.nl
5 jul 2024
Fijn om te horen dat u tevreden bent met onze service!
JH
Johan H.
Hekelingen
5 jul 2024
 Geverifieerde beoordeling
Prima levering op tijd en goed!
Beoordeling melden
Antwoord van grind-split.nl
10 dagen geleden
Bedankt voor uw positieve reactie!