Aardbeiplantje.nl
Beoordelingen:

2.479 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden2.479 beoordelingen in totaal  

4,80
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

3 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Prima ontvangen en meer plantjes dan ik had verwacht. Staan nu een week in de potten en zetten al aan. Nu wachten op mooi weer. Foto is van de dag dat ik ze heb geplant. Zelfs nog een boekje voor de verzorging e.d. Hartelijk dank hiervoor 🍓

de meest kritische beoordeling

6 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Ik sorteer al 30 jaar aardbeienplanten in de winter bij een van jullie collega's, en ik herken het probleem van nieuwe mensen, die kort moeten snijden. Zij houden het rhyzoom niet op gelijke hoogte en snijden dan een aantal koppen kapot. Dat is precies wat er met mijn planten gaande was. Van de 42 planten heb ik er 7 weggegooid. De rest was trouwens te kort, te risico vol afgesneden. Met kort snijden ruim je wel de oude bladresten en bloemen op, maar heeft ook risico's.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor Aardbeiplantje.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
(27)
(11)
(7)
Resetten
30 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling

ik heb niks ontvangen

ik heb geen pakket ontvangen. heb hier ook al een email over gestuurd
Beoordeling melden
10 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Alles was zo goed als dood
Beoordeling melden
10 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
31 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
31 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
23 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
25 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Verzonden / verkregen aantallen komen niet overeen met bestelde aantallen. Totaal 80 besteld en slechts 76 verkregen, waarvan 2 niet zijn aangeslagen; waren niet-ontwikkelde plantjes. Oppotten geheel volgens richtlijnen uitgevoerd. Overigens wel te spreken over de bijgevoegde brochure "Tips voor de lekkerste aardbeien uit eigen tuin".
Beoordeling melden
21 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Levering op tijd alleen de dubbele levering. Krijg een mail om deze terug te sturen en hiervoor zou ik een tegoedbon krijgen. Dus deze doos met aardbeien plantjes terug gestuurd en hierna niets meer gezien van een tegoed bon voor de moeite. Jammer ik denk niet dat ik hier nog eens iets ga bestellen.
Beoordeling melden
22 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling

Ruimte voor verbetering

Van de 20 plantjes zijn er 3 die niet groeien. De verpakking viel tegen in vergelijking met de foto's op de website. Gewoon een bosje met een elastiekje in een doosje. Viel een beetje tegen voor dit geld.
Beoordeling melden
24 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Een rommeltje wat geleverd is. enkele plantjes netjes goed en veel een worteltje, stelt niets voor. Bij elkaar niet veel soeps wat er geleverd is. Plantjes met kluitje gaat nog, rest waardeloos
Beoordeling melden
18 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
De dubbele levering van de aardbeien plantjes was eigenlijk voor mij niet te doen om het terug te sturen slecht ter been en best wel ver weg , verder zijn de plantjes in goede orde geleverd
Beoordeling melden
4 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Al die witte aarbeien zijn dood gegaan de andere doen het wel goed
Beoordeling melden
4 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
weet het nog niet is nog nieuw voor mij !!
Beoordeling melden
Antwoord van Aardbeiplantje.nl
15 mei 2024
Hallo daar! We zijn erg blij dat je hebt besloten om ons te proberen! We hopen dat je een geweldige ervaring met ons hebt en dat dit slechts het begin is van een lange relatie. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als je vragen hebt of hulp nodig hebt. Nogmaals bedankt dat je voor Aardbeiplantje.nl hebt gekozen!
16 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Stop met spammen.
Beoordeling melden
26 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
21 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
21 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
6 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling

Onervaren sorteerders probleem

Ik sorteer al 30 jaar aardbeienplanten in de winter bij een van jullie collega's, en ik herken het probleem van nieuwe mensen, die kort moeten snijden. Zij houden het rhyzoom niet op gelijke hoogte en snijden dan een aantal koppen kapot. Dat is precies wat er met mijn planten gaande was. Van de 42 planten heb ik er 7 weggegooid. De rest was trouwens te kort, te risico vol afgesneden. Met kort snijden ruim je wel de oude bladresten en bloemen op, maar heeft ook risico's.
Beoordeling melden
22 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling

rommelige verpakking

Vorig jaar werden de plantjes netjes geordend, goed verpakt geleverd en ze hebben ons de hele zomer heel wat vruchten gegeven. De levering van dit jaar was grondig door elkaar geschud en de kartonnen verpakking had ook wel wat geleden. Ik heb de gekraakte bladeren weggesnoeid en de opgesmukte plantjes in bloempotten van 15 cm geplant. Na een week lijkt het resultaat daardoor nog wat mee te vallen maar we wachten bang af hoe het verder gaat.
Beoordeling melden
3 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling

Te vroeg

Ik vindt dit onderzoekje te vroeg: de aardbeienplanten staan net in de grond, 't resultaat, waar ik uiteindelijk mijn oordeel op baseer duurt nog een paar mand. 't bestellen en leveren is soepel gegaan hoewel ik -zoals via de mail al gemeld- er op aan dring dat jullie minder plastic gebruiken in de verpakking.
Beoordeling melden