Aardbeiplantje.nl- Logo - Beoordelingen

Aardbeiplantje.nl
Beoordelingen:

2.602 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden2.602 beoordelingen in totaal  

4,79
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Meest relevante positieve beoordeling

3 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Prima ontvangen en meer plantjes dan ik had verwacht. Staan nu een week in de potten en zetten al aan. Nu wachten op mooi weer. Foto is van de dag dat ik ze heb geplant. Zelfs nog een boekje voor de verzorging e.d. Hartelijk dank hiervoor 🍓

Meest relevante negatieve beoordeling

6 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Ik sorteer al 30 jaar aardbeienplanten in de winter bij een van jullie collega's, en ik herken het probleem van nieuwe mensen, die kort moeten snijden. Zij houden het rhyzoom niet op gelijke hoogte en snijden dan een aantal koppen kapot. Dat is precies wat er met mijn planten gaande was. Van de 42 planten heb ik er 7 weggegooid. De rest was trouwens te kort, te risico vol afgesneden. Met kort snijden ruim je wel de oude bladresten en bloemen op, maar heeft ook risico's.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor Aardbeiplantje.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
(29)
(12)
(7)
Resetten
3 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling

Te vroeg

Ik vindt dit onderzoekje te vroeg: de aardbeienplanten staan net in de grond, 't resultaat, waar ik uiteindelijk mijn oordeel op baseer duurt nog een paar mand. 't bestellen en leveren is soepel gegaan hoewel ik -zoals via de mail al gemeld- er op aan dring dat jullie minder plastic gebruiken in de verpakking.
Beoordeling melden
5 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
het bestelde kwam op het afgesproken tijdstip de website is helder en duidelijk Het moment van deze enquete is te vroeg de plantjes moeten nog wortelen en zich ontwikkelen beter is om dit na 3 weken te vragen dan is er ook meer te zeggen over de plantontwikkeling
Beoordeling melden
15 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Plantjes zaten zo los als bundel in de doos. Geen bescherming tegen uitdrogen. Pakket is dagen onderweg geweest, dus hopelijk slaan de planten aan. En het waren 18 plantjes ipv 20.. Vorige keer betere ervaring. Helaas geen foto gemaakt
Beoordeling melden
22 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Vorig jaar alles perfect, Nu 1 pakket met 21 aardbeien, pakket nr 2 met 19 aardbeien. Van de 19 waren er 5 alleen een worteltje zonder plantje. Ik hoop dat het wat word? Over 2 weken krijgen ze vloeibare mest. Wim van Zanen Oosterwolde
Beoordeling melden
22 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
20 besteld, de onderste 10 waren meer dood dan levend, bladeren waren alle uitgedroogd. Nu hopen dat ze het gaan doen. Wel meteen na aankomst in water gezet en gepland. Wel stevige wortels, daarom denk ik dat ze het wel goed gaan doen.
Beoordeling melden
18 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
De dubbele levering van de aardbeien plantjes was eigenlijk voor mij niet te doen om het terug te sturen slecht ter been en best wel ver weg , verder zijn de plantjes in goede orde geleverd
Beoordeling melden
30 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
aardig wat aardbeienplantjes besteld en gekregen doch er waren plantjes bij die totaal niet aan de verwachting voldeden zaten weinig wortels aan laat staan kleine blaadjes.
Beoordeling melden
27 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Ik kan nog niets zeggen door het koude en natte weer zie ik nog niets groeien maar mijn ervaring van de afgelopen jaren zijn zeer positief dus nog even afwachten.
Beoordeling melden
3 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Helaas is het nog te vroeg om dit te beoordelen. Ze zitten net in de grond. Kan ze pas echt beoordelen als ze vruchten gaan dragen...toch !
Beoordeling melden
28 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Heb 10 plantjes bestel Kosten me 1,30 per stuk Een enorm verschil tussen de plantjes wat betreft de grote van de knoppen
Beoordeling melden
22 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling

Bestelde - geleverde kwaliteit

Ik had 4 soorten van de beste kwaliteit besteld. Echter het geleverde was ver onder de maat.
Beoordeling melden
3 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
4 plantjes hadden nagenoeg geen enkel blaadje, wel enthousiast over de andere plantjes!
Beoordeling melden
28 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
het is moeilijk om zo vlug een beoordeling te geven vraag me dat nog eens eind april
Beoordeling melden
22 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Eerst zullen ze moeten bloeien en daarna oogsten. Dan kun je pas echt iets zeggen.
Beoordeling melden
6 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Slechte planten, had grote frigo planten besteld, maar alleen maar dunne gehad.
Beoordeling melden
9 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
had wel betere pootgoed verwacht nu afwachten hoe de planten zich ontwikkelen
Beoordeling melden
6 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Te laat bezorgd en meer dan de helft van de planten ernstig beschadigd.
Beoordeling melden
9 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Mijn beoordeling is beschreven in een mail aan info aarbeiplantje.
Beoordeling melden
PJ
plue j.
Veerle-laakdal
28 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
planten gaven niet wat ik had verwacht
Beoordeling melden
16 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Stop met spammen.
Beoordeling melden