hobbyklok.nl- Logo - Beoordelingen

hobbyklok.nl

201 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden1.773 beoordelingen in totaal

2 sep 2024
Adequate levering terwijl ik voor een specifieke leveringsdatum gekozen had. Goed verpakt en juiste middel. Een opmerking maar die is meer voor UPS (leverings dienst). Je wordt voortdurend naar het aanmaken van een account geleid om informatie in te zien, dat vind ik irritant. Ik vind dat je ook zonder account gewoon je informatie omtrent de levering van jouw pakket in zou moeten kunnen zien.

We hadden touw en olie nodig voor een comtoise klok. Het touw was op voorraad maar de juiste olie niet. De lengte van het touw dat we nodig hadden konden we niet los bestellen omdat het precies 1 cent onder het minimum bestelbedrag lag. Dus maar een veel te grote lengte besteld. Bezorgen was niet gratis, maar we konden de bezorger niet zelf kiezen. De door hobbykok gekozen bezorgservice UPS is niet eens langs geweest, heeft in ieder geval niet aangebeld terwijl we gewoon thuis waren. Tips voor hobbyklok: doe niet moeilijk over een cent en maak voortaan gebruik van een betere bezorgservice, of laat de klant, die ervoor betaalt, de bezorger zelf kiezen.

Beoordelingen voor hobbyklok.nl

Resetten
7 jan 2024
Niet passend uurwerk kon zonder problemen retour. Nu nog even wachten op de terug storting van de betaling.
27 feb 2024
Snelle afhandeling, ook als er iets niet in orde is. Goede kwaliteit van onderdelen en geredschap.
SE
Sven E.
Holywood
7 apr 2024

Ik vindt UPS een goeie pakketdienst.

Ik vindt UPS een goeie pakketdienst en Selva een leuke webwinkel voor klokken, horloges en hobby.
27 jan 2024
Duidelijke site, snelle levering. Goede communicatie (als levering bv iets vertraging ondervindt).
RK
Richard K.
Woubrugge
22 dec 2023
Kleine vertraging, maar direct gemeld. Vandaag ontvangen via UPS. Perfect net voor de feestdagen.
22 feb 2024
Een van de weinige zaken waar je nog deskundig telefonisch advies kan krijgen. Snelle levering.
11 apr 2024
Professioneel en adequaat. Alleen wat jammer dat bv. De catalogus niet in het Nederlands is.
22 dec 2023
Makkelijk te bestellen. Omruilen geen probleem Informatie over wekkers kan meer uitgebreid
30 dec 2023
Vlotte afhandeling en snel,echter overdreven kwaliteits aanbeveling inzake het produkt
18 jun 2024
Fijne webwinkel om te bestellen wat je zoal nodig hebt, om een klok te vervolmaken
1 apr 2024
Mijn vraag die ik heb gesteld is met 100% goed behandeld direct het juiste uurwerk
4 mrt 2024
Paste meteen liep meteen kinderlijk gemakkelijk in het oude klokkenspel verwerkt
13 jun 2024
Snelle levering. Goed verpakt. Bestelde artikelen zoals vermeld, werken goed.
AR
Ad R.
Almere
22 jan 2024
Altijd weer prettig om zaken mee te doen Goede collectie en snelle levering
26 nov 2023

Het product was goed verpakt.

Het product was goed verpakt echter de pakketdienst (UPS) is een echte ramp
13 mrt 2024

Perfect klokje

Keurige, vlotte levering! Past perfect, mooi, goed lopend klokje!
12 mrt 2024
snelle levering, heb hier vaker besteld en is altijd korrekt.
RB
Rob B.
Hardenberg
10 jan 2024
Na bevestiging van de bestelling blijft het wel erg lang stil
6 dec 2023
eerste klasse producten, netjes verpakt en snelle verzending
FB
Flip B.
Den Haag
6 feb 2024
Internet zo als het moet zijn. Makkelijk en snel. Top !!!