hobbyklok.nl

2.372 reviews in totaal   366 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Gecertificeerd sinds: 7 feb 2019

hobbyklok.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:

Klanten zijn zeer tevreden over de snelle levering en de vlotte reacties van de service. De kwaliteit van de producten wordt als uitstekend ervaren en voldoet aan de verwachtingen. Daarnaast worden de concurrerende prijzen en het brede, uitgebreide assortiment als grote pluspunten genoemd. Veel klanten waarderen de professionele, oplossingsgerichte en vriendelijke klantenservice. Ook wordt de communicatie via telefoon en mail als positief ervaren, en zijn de productbeschrijvingen over het algemeen duidelijk. Er zijn echter ook aandachtspunten: sommigen vinden het uitgebreide aanbod wat lastig om in te zoeken. Daarnaast missen klanten soms detailinformatie over producten of hun installatie. AI-gestuurde gesprekken in de communicatie worden niet altijd als prettig ervaren.

Reviewshobbyklok.nl

Telefonisch contact gehad met computer stem van Julia, dat ging uitstekend. Hier was de communicatie goed mee. Na gesprek gevraagd of ik terug kan worden door medewerker. Dit is 2 x gedaan in de middag over meerder producten. Gewoon heel goed !!!

Antwoord van hobbyklok.nl

Beste Klant, Hartelijk dank voor uw 5-sterren beoordeling. Wat fijn om te lezen dat u een goede ervaring heeft gehad met onze digitale assistent Julia en dat de communicatie prettig verliep. Ook zijn wij blij dat u, zoals afgesproken, door onze medewerkers bent teruggebeld en goed bent geholpen met uw vragen over meerdere producten. Uw enthousiaste reactie waarderen wij enorm. Bedankt voor uw vertrouwen in Selva Hobby Klok! Mocht u vragen hebben of ondersteuning nodig hebben, neem dan gerust contact met ons op via e-mail op info@hobbyklok.nl. Met vriendelijke groet, Uw Selva Hobby Klok team

Weer bij de tijd!

Eerst helaas een verkeerd, niet passend uurwerk besteld. Zonder problemen kunnen terug sturen en hulp ontvangen bij het kiezen van het juiste uurwerk. Inmiddels zijn we weer helemaal bij de tijd!
J M
Jeroen M.
De reinigingsproducten van Town Talk vond ik snel en voordelig bij Hobbyklok.nl. De producten werden snel en correct verzonden. Met de producten van Town Talk heb ik mijn zilver weer als nieuw!

Antwoord van hobbyklok.nl

Beste Klant, Hartelijk dank voor uw geweldige 5-sterren beoordeling. Wat leuk om te lezen dat u de reinigingsproducten van Town Talk snel en voordelig bij Selva Hobby Klok heeft gevonden en dat uw bestelling snel en correct is verzonden. Het mooiste compliment vinden wij dat uw zilver met de producten van Town Talk weer als nieuw is geworden. Daar worden wij natuurlijk erg blij van! Veel plezier met uw prachtig opgeknapte zilver en graag tot een volgende keer. Mocht u vragen hebben of ondersteuning nodig hebben, neem dan gerust contact met ons op via e-mail op info@hobbyklok.nl. Met vriendelijke groet, Uw Selva Hobby Klok team
Uitgebreid website, bestelling gaat ook makkelijk. Als een product op voorraad is wordt dat doorgaans binnen 2 dagen geleverd.

Super tevreden!

Gekocht een kastsluiter/glazenpers en schroevendraaier set op draaisokkel. Goede kwaliteit tools en zeer snelle levering. Zo hoort het, top gedaan!

Antwoord van hobbyklok.nl

Beste Klant, Hartelijk dank voor uw enthousiaste 5-sterren beoordeling. Wat fijn om te lezen dat u tevreden bent over de kwaliteit van de kastsluiter/glazenpers en de schroevendraaierset op draaisokkel. Ook uw complimenten over de zeer snelle levering stellen wij enorm op prijs. Bedankt voor uw vertrouwen in Selva Hobby Klok. Wij wensen u veel plezier met uw nieuwe gereedschap! Mocht u vragen hebben of ondersteuning nodig hebben, neem dan gerust contact met ons op via e-mail op info@hobbyklok.nl. Met vriendelijke groet, Uw Selva Hobby Klok team
Wederom snelle levering, prima. Uurwerk is inclusief batterij, dit is boven verwachting. Ik kan alleen maar zeggen, een uitstekende webshop.

Antwoord van hobbyklok.nl

Beste Klant, Hartelijk dank voor uw mooie 5-sterren beoordeling. Wat fijn om te lezen dat u opnieuw tevreden bent over de snelle levering. Ook is het leuk om te horen dat de meegeleverde batterij een positieve verrassing voor u was. Uw compliment dat u Selva Hobby Klok een uitstekende webshop vindt, waarderen wij enorm. Bedankt voor uw vertrouwen! Mocht u vragen hebben of ondersteuning nodig hebben, neem dan gerust contact met ons op via e-mail op info@hobbyklok.nl. Met vriendelijke groet, Uw Selva Hobby Klok team

Uitstekende dienstverlening

Vlotte levering. De klok bleek defect. Prima contact hierover met de leverancier. Teruggezonden en per kerende post een nieuw exemplaar ontvangen, dat correct functioneert. Uitstekende dienstverlening, waarvoor dank!

Antwoord van hobbyklok.nl

Beste klant, Wat fijn om te horen, hartelijk dank voor uw beoordeling! Wij begrijpen dat het vervelend was dat de klok defect bleek, maar wij zijn blij dat dit snel en naar tevredenheid is opgelost. Fijn dat u het nieuwe exemplaar correct werkend heeft ontvangen. Uw waardering voor onze dienstverlening doet ons deugd en geeft ons de motivatie om dit niveau vast te houden. Mocht u vragen hebben of ondersteuning nodig hebben, dan staat onze digitale assistent tot uw beschikking via +31 (0) 23 529 19 50. Indien nodig bellen wij u graag terug. U kunt ons ook per e-mail bereiken via info@hobbyklok.nl. Met vriendelijke groet, Uw Selva Hobby Klok team

400 days Clock Repair Guide

Levering was snel, keurig verpakt, voor een mooie prijs. Op sommige sites wordt het boek duurder aangeboden. Kortom TOP.

Antwoord van hobbyklok.nl

Beste Klant, Hartelijk dank voor uw mooie 5-sterren beoordeling. Fijn om te lezen dat u tevreden bent over de snelle levering, de zorgvuldige verpakking en de scherpe prijs van het boek 400 Days Clock Repair Guide. Het doet ons plezier dat u onze prijs-kwaliteitverhouding zo waardeert. Veel plezier met het boek en succes met uw restauratie- en reparatiewerkzaamheden! Mocht u vragen hebben of ondersteuning nodig hebben, neem dan gerust contact met ons op via e-mail op info@hobbyklok.nl. Met vriendelijke groet, Uw Selva Hobby Klok team

Top service en uitstekende producten.

Heldere website, grote keuze, duidelijke instructies, zeer attent en persoonlijk contact, écht meedenken om je het voor jou beste en niet het duurste product te verkopen. Snelle verzending, goede verpakking en redelijk geprijsd. Echt top!

Antwoord van hobbyklok.nl

Beste Klant, Hartelijk dank voor uw uitgebreide 5-sterren beoordeling. Fijn om te lezen dat u onze website als helder ervaart, de keuze groot vindt en tevreden bent over de instructies, het persoonlijke contact en het meedenken in de juiste productkeuze. Ook uw complimenten over de snelle verzending, goede verpakking en prijsstelling waarderen wij zeer. Dit is precies de service die wij met Selva Hobby Klok willen bieden. Mocht u vragen hebben of ondersteuning nodig hebben, dan staat onze digitale assistent tot uw beschikking via +31 (0) 23 529 19 50. Indien nodig bellen wij u graag terug. U kunt ons ook per e-mail bereiken via info@hobbyklok.nl. Met vriendelijke groet, Uw Selva Hobby Klok team
Setje erg goeden schroevendraaiers ontvangen, verzending was redelijk snel

Gewoon goed.

Ruim assortiment . Prijs was goed. Snelle levering. Wat wil je nog meer?

Great service - sorry no dutch

Quick and easy. Ordered on Sunday, delivered to London on Wednesday.
Bestelling kwam aan zoais beloofd, ik heb er nu twee van in gebruik en de 3e is reserve. Dank U. Ik had nog wel een vraag kan hierop ook nog een secondewijzer geplaatst worden ?

Antwoord van hobbyklok.nl

Beste klant, Wat fijn om te horen, hartelijk dank voor uw beoordeling! Fijn dat de bestelling op tijd is aangekomen en dat u zo tevreden bent dat u er inmiddels twee in gebruik heeft. Wat betreft uw vraag over de secondewijzer, wij adviseren u contact met ons op te nemen zodat wij u hierover gericht kunnen informeren. Mocht u vragen hebben of ondersteuning nodig hebben, dan staat onze digitale assistent tot uw beschikking via +31 (0) 23 529 19 50. Indien nodig bellen wij u graag terug. U kunt ons ook per e-mail bereiken via info@hobbyklok.nl. Met vriendelijke groet, Uw Selva Hobby Klok team
Geweldig service, snel en betrouwbaar. Afspraken worden nagekomen.

Doosloos 🙃

Ik had Bergeon wijzerdrukkers in een doosje besteld maar ze werden geleverd in een plastic mapje. Bleek achteraf fout op de site te staan. Ik kreeg een telefoontje met excuses en ze hebben het op de site aangepast. Ter compensatie kreeg ik een voordeeltje voor mijn volgende bestelling. Dus, jammer maar goed opgelost.

Antwoord van hobbyklok.nl

Beste klant, Hartelijk dank voor uw 4-sterren beoordeling en uw duidelijke toelichting. Jammer dat de Bergeon wijzerdrukkers niet in het vermelde doosje zijn geleverd, maar in een plastic mapje. Fijn dat wij u hierover hebben kunnen bellen, onze excuses hebben aangeboden en de informatie op de website direct hebben aangepast. Wij waarderen uw begrip en zijn blij dat u aangeeft dat het netjes is opgelost. Mocht u vragen hebben of ondersteuning nodig hebben, dan staat onze digitale assistent tot uw beschikking via +31 (0) 23 529 19 50. Indien nodig bellen wij u graag terug. U kunt ons ook per e-mail bereiken via info@hobbyklok.nl. Met vriendelijke groet, Uw Selva Hobby Klok team

Ik had olie besteld, deze is snel geleverd, top.

Ik had olie besteld om mijn antieke klok te kunnen smeren, deze werd snel geleverd en voldoet aan de gevraagde eisen, top.

Antwoord van hobbyklok.nl

Beste klant, Wat fijn om te horen, hartelijk dank voor uw beoordeling! Fijn dat de olie snel is geleverd en precies voldoet aan wat u nodig had voor uw antieke klok. Wij hopen dat het smeren naar wens verloopt en de klok er nog lang van profiteert. Mocht u vragen hebben of ondersteuning nodig hebben, dan staat onze digitale assistent tot uw beschikking via +31 (0) 23 529 19 50. Indien nodig bellen wij u graag terug. U kunt ons ook per e-mail bereiken via info@hobbyklok.nl. Met vriendelijke groet, Uw Selva Hobby Klok team
fijne winkel, goede kwaliteit, snel geleverd.
Snelle bezorging. Fantastische gereedschap .

Artikel telefonisch besteld

Artikel, klokveer, telefonisch besteld, ondanks drukte (zieke medewerker) de volgende dag in huis. Correct verpakt!

Antwoord van hobbyklok.nl

Beste klant, Wat fijn om te horen, hartelijk dank voor uw beoordeling! Fijn dat de klokveer ondanks de drukte de volgende dag al correct verpakt bij u is aangekomen. Wij hopen u ook in de toekomst weer van dienst te mogen zijn. Mocht u vragen hebben of ondersteuning nodig hebben, dan staat onze digitale assistent tot uw beschikking via +31 (0) 23 529 19 50. Indien nodig bellen wij u graag terug. U kunt ons ook per e-mail bereiken via info@hobbyklok.nl. Met vriendelijke groet, Uw Selva Hobby Klok team
Alles was zoals ik me had voorgesteld met de bestelling en inbouw van het uurwerk. Misschien bij de tijdsein uurwerken maten aangeven assjes en wijzerplaat gat. Moest nu iets aanpassen omdat ik geen duidelijke maten kon vinden.

Antwoord van hobbyklok.nl

Beste Klant, Hartelijk dank voor uw 5-sterren beoordeling. Fijn om te lezen dat alles bij uw bestelling en de inbouw van het uurwerk naar wens is verlopen. Uw suggestie over het vermelden van assen en wijzerplaatgaten bij tijdsein uurwerken nemen wij serieus en zullen wij meenemen om onze productinformatie duidelijker te maken. Mocht u vragen hebben of ondersteuning nodig hebben, dan staat onze digitale assistent tot uw beschikking via +31 (0) 23 529 19 50. Indien nodig bellen wij u graag terug. U kunt ons ook per e-mail bereiken via info@hobbyklok.nl. Met vriendelijke groet, Uw Selva Hobby Klok team

hobbyklok.nl

Uw online winkel met meer dan 50 jaar ervaring. Voor wanneer het gaat om klokken, horloges, uurwerken, bijbehorende onderdelen en fijn gereedschap. Verder kunt u bij ons terecht voor knutselmateriaal ...