hobbyklok.nl- Logo - Beoordelingen

hobbyklok.nl
Beoordelingen:

231 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden1.682 beoordelingen in totaal  

4,42
Goed

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 7 feb 2019
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
hobbyklok.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

18 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering van het bestelde product... Ik heb het bouwpakket 'silver drake' besteld, maar de verpakking valt tegen, het is een A5 envelop met 3 sheets verchroomd en voorgestanst blik, en een heel moeilijk te volgen beschrijving van plaatjes, zonder enige teksten.... je zou het met een pincet, een metaalschaartje, en een punttangetje, klaar moeten krijgen, maar dat is lariekoek... Ik bouw best wel veel, maar met die 3 dingen lukt het niet... ik gebruik er een rondbuigtangetje, een tribunes, en een kleine platte schroevendraaiertje om de kleiene lipjes om te buigen er nog apart bij... bij dit bouwpakketje moet je wel ouder zijn dan 15 jaar....

de meest kritische beoordeling

16 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Ik ben jaren klant bij selva/hobbyklok en heb over het algemeen een zeer goede ervaring / goede kwaliteit Bij mijn laatste aankoop heb ik een mini-bankvijs gekocht dat als 'bestseller' wordt betiteld. Dit is echter gewoon slechte kwaliteit of kinderspeelgoed. Het is in plastiek en bovendien werkt de zuignap meestal niet. Ik ben daar erg in ontgoogeld.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor hobbyklok.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
2 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling

Tevreden over produkten en levertijden

Ik bestel regelmatig bij De Hobby-klok. En ik ben bijzonder tevreden met de site en de afhandeling van de bestellingen. Meestal binnen een paar dagen, en wel altijd binnen de afgesproken tijd. Het kan wel wat beter wanneer de betaling via iDeal zou kunnen.
Beoordeling melden
2 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
De snelle service en perfecte snelle levering , goede logostic bij bezorgbedrijf . Alleen de prijzen vind ik een beetje doorgeslagen op sommige producten . Ik woon op Curacao en laat me bestelde spullen afleveren in NL
Beoordeling melden
30 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Door dat ik reeds jaren avondles heb gevolgd voor uurwerkmaker in de TNA-school te Antwerpen en mij Hobbyklok heeft aanbevolen blijf ik uit ondervinding vertrouwd in HOBBYKLOK.
Beoordeling melden
SE
Sven E.
Holywood
7 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling

Ik vindt UPS een goeie pakketdienst.

Ik vindt UPS een goeie pakketdienst en Selva een leuke webwinkel voor klokken, horloges en hobby.
Beoordeling melden
10 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Professioneel en adequaat. Alleen wat jammer dat bv. De catalogus niet in het Nederlands is.
Beoordeling melden
1 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Mijn vraag die ik heb gesteld is met 100% goed behandeld direct het juiste uurwerk
Beoordeling melden
5 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Ik heb maar de helft ontvangen en word niet op de hoogte gehouden
Beoordeling melden
BV
Bert V.
EINDHOVEN
24 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering, goede spullen.
Beoordeling melden
24 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling

goede levering

correcte en goede levering
Beoordeling melden
IB
Ineke B.
Geldermalsen
5 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Precies wat we wilden.
Beoordeling melden
OF
Olivia F.
Den Haag
2 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snel en goede kwaliteit
Beoordeling melden
1 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering.
Beoordeling melden
3 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
6 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
11 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
12 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
13 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
WV
Wout v.
Heerhugowaard
13 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
6 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
24 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden