hobbyklok.nl- Logo - Beoordelingen

hobbyklok.nlReviews

: 1.296Uitstekend

4,66

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 7 feb. 2019
Laatst gewijzigd op: 26 nov. 2022
hobbyklok.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij hobbyklok.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 7 feb. 2019
Laatst gewijzigd op: 26 nov. 2022
hobbyklok.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij hobbyklok.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor hobbyklok.nl

330 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

1.296 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


10 dagen geleden
Veel duidelijke informatie over de aangeboden producten en een groot assortiment. Wel merkwaardig dat iDeal-betalingen blijkbaar niet mogelijk zijn, maar als je ook een PayPal-account hebt (zoals ik) is dat eigenlijk net zo makkelijk. Verzending was snel en producten waren goed verpakt. Wat ik als zeer beginnend hobbyklokkenmaker wel handig zou hebben gevonden is als er een pagina met 'basisuitleg' zou zijn van termen en soorten klokken. Wat betekent bijvoorbeeld "Euronorm"? En wat betekent het als iets geschikt is voor een "TK"-uurwerk?
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


9 mei 2022 
De beschrijving van het horloge (stationsklok) klopt niet. In de tekst staat dat deze een doorzichtige achterkant heeft, maar deze is gewoon van metaal. Bovendien loopt het consequent 2 minuten voor. En is niet te corrigeren. In de gebruiksaanwijzing staat dat de secondenwijzer met de B-knop 5 seconden kan worden teruggezet, maar die werkt niet. En de verpakking is hernummerd, misschien een oud exemplaar.
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor hobbyklok.nl

Filter 
 Sorteren Relevantie 
 Geverifieerde beoordeling
10 dagen geleden
Veel duidelijke informatie over de aangeboden producten en een groot assortiment. Wel merkwaardig dat iDeal-betalingen blijkbaar niet mogelijk zijn, maar als je ook een PayPal-account hebt (zoals ik) is dat eigenlijk net zo makkelijk. Verzending was snel en producten waren goed verpakt. Wat ik als zeer beginnend hobbyklokkenmaker wel handig zou hebben gevonden is als er een pagina met 'basisuitleg' zou zijn van termen en soorten klokken. Wat betekent bijvoorbeeld "Euronorm"? En wat betekent het als iets geschikt is voor een "TK"-uurwerk?
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 nov. 2022
Vlug antwoord behulp in het zoeken en voor stellen wat je nodig hebt van onderdeel om je klok terug in orde zetten zeer eerlijk in het verzenden en de prijs daar perfecte verkoper en iam´d waar je terug komt om te kopen
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
2 dagen geleden
Ik vind onderdelen zoeken op de site wat problematisch omdat je de juiste benaming voor een onderdeel moet gebruiken. Heb je een iets andere formering dan krijg je de melding dat niets is gevonden.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 dagen geleden
simpel, wat je zou moeten kunnen verwachten van een webshop. dwz eenvoudig bestellen, goede communicatie, leveren volgens verwachting
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
9 dagen geleden
Voor weinig geld een handzaam klokje voor de hobbyist, die het kan gebruiken in allerlei creatieve objecten
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
9 dagen geleden
Uitstekend gereageerd op een betaling die niet lukte. En een goede mondelinge toelichting op een product.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
9 nov. 2022 
Positief was Snelle levering. Eenvoudigere betalingsmogelijkheden zou een verbetering zijn.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
9 nov. 2022
Prima assortiment. Snelle verzending. Los zender-gestuurd uurwerk doet 't perfect
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 nov. 2022
Blij dat er bedrijven zijn die voor de hobby horlogemaker materialen verkoopt.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 nov. 2022
De grote keuze ,gemakkelijk bestellen en betalen en zeer snel geleverd
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
28 okt. 2022
Vlotte beantwoording van email en bestelling correct afgeleverd.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
30 okt. 2022
Snelle verzending, mooie kwaliteit producten voor de hobbyist.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 nov. 2022
Alles duidelijk en correct verlopen t.e.m. de levering.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
9 nov. 2022
SNELLE LEVERING zORGVULDIGE VERPAKKIN
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
11 nov. 2022
Ruim assortiment, keurige afhandeling!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 dagen geleden
Snelle levering vanuit Duitsland
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
9 dagen geleden
correcte en snelle levering
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
9 dagen geleden
Pracht klok, loopt op tijd.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 dagen geleden
de snelle levering
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
9 nov. 2022
correcte levering
Beoordeling melden