poezenparadijs.nl

2.086 reviews in totaal   1.337 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn zeer tevreden over de snelle levering van hun bestellingen. De kwaliteit van de producten wordt veelvuldig geprezen, vooral vanwege de gezonde, natuurlijke en unieke selectie. Ook worden de extraatjes zoals snacks, speeltjes of kleine cadeautjes bij bestellingen gewaardeerd. De klantenservice wordt ervaren als vriendelijk, behulpzaam, meedenkend en snel, wat bijdraagt aan een positieve klantbeleving. Het brede, unieke en gezonde assortiment valt in de smaak, met extra aandacht voor natuurlijke voeding en keuzemogelijkheden. Klanten prijzen het aanbod van voeding zonder onnodige toevoegingen en vinden dit belangrijk voor hun kat. Daarnaast wordt de webshop als overzichtelijk, duidelijk en gebruiksvriendelijk beoordeeld, wat het bestelproces vergemakkelijkt. Problemen met bestellingen of producten worden snel en adequaat opgelost tot tevredenheid van de klant.

Reviewspoezenparadijs.nl

Tevreden

Duidelijke website met heldere uitleg en een mooi assortiment aan producten voor onze katten. Hierdoor was het gemakkelijk om de juiste keuze te maken. Het enige wat nog handig zou zijn, is om bij het droogvoer de grootte van de brokken te vermelden. Bij het kittenvoer was dit bijvoorbeeld niet duidelijk en bleken de brokken kleiner te zijn dan verwacht of gewenst. Desondanks vindt onze kitten de brokken erg lekker!
Super leuke bestelling geplaatst. Tuigje met riempje gekocht zodat Knor mee kan naar buiten of mee het balkon op kan. Ook nog een matje voor de drinkfontein aangezien Knor het nogal leuk vind om met zijn poot daarin te gaan spetteren. Prima ingepakt, leuk kleinigheidje erbij voor de kat. Ook gedacht aan Knor zijn voedingsallergie. Super lief, hij is er erg blij mee!

Mijn kat is superblij!

Mijn kat is superblij met "Power of nature meadowland mix'! Zijn vacht ziet er nu altijd goed uit (had eerst zo'n kalig kontje en dito achterpoten wegens een soort (vlooien?) allergie. Nu krijgt ie alleen dit en blijkbaar vind ie dat prima. Handig 1 x zo'n grote zak bezorgen (doe ik in een ton, blijft het vers) ipv 6 x naar de winkel voor slechter en duurder eten. Snelle bezorging, dus alles goed!

Prima!

De gevriesdroogde kippensnack als extraatje viel duidelijk in de smaak bij onze katten. Ook de kattenbrokken en het natvoer bevielen goed. Daarnaast was de levering snel en zorgvuldig verpakt. Kortom, een positieve ervaring met Poezenparadijs!

Fijne winkel!

Bestel nu een tijdje mijn kattenvoer bij Poezenparadijs en dat blijf ik zeker doen! Snelle levering, goed assortiment en sowieso een gezonde voedingskeuze voor je kat. Mijn kat Poekie is gek op de gevriesdroogde snacks van Poezenparadijs!

top service en product

ik werd via telefoon en whatsapp snel en vriendelijk geholpen, het product werd snel verzonden en bezorgd, goed verpakt en leuk dat er een snack voor mijn kat bij zat (die ze erg lekker vond). ik ben ook heel blij met het product, het ziet er mooi uit en doordat deze geen losse onderdelen heeft speelt ze er niet mee en dat voorkomt overstromingen in mijn woonkamer. het is ook te zwaar om mee te schuiven dus voldoet precies aan mijn wensen!

Ik had mij email achter gelaten omdat ik…een proefpakket wilde

Ik had mij email achter gelaten omdat ik graag het proefpakket wilde kopen. Netjes bericht gehad dat ik weer kon bestellen. Keurig verpakt en snel geleverd. Wij waren wel op vakantie dus de poezen hebben vandaag wat geprobeerd. Ze vinden het geweldig vooral de kwartels.
Tommie is al jaren een tevreden klant . Zeer goede winkel met persoonlijke en professionele service . Tommie mag niet alles eten ivm chronische aandoening. Bij poezenparadijs kan hij goed terecht voor zijn natvoer. Alles is van topkwaliteit. En ze weten altijd weer met nieuwe en gezonde producten te komen . Dierenarts is tevreden 😊 over gebit Tommie krijgt Teef . Vacht ook prima met Frama . Altijd heerlijke snacks x large bite gelijk favoriet 😻 Leuke speeltjes. Snelle levering met extra cadeautjes.

Poezenparadijs is TOP kwaliteit, service en raad iedereen aan om zeker hier te gaan kijken!

Bestel hier al enkele jaren zeer goede kwaliteit brokken voor mijn 2 zwarte Britse kortharige poezen en verkopen zeer sterke speel hengels, wat tot en met heden nog nóóit gebroken is. En spelen ze al vele maanden mee. Alles wat je bij Poezenparadijs besteld is altijd netjes verpakt, snel verzonden en ook altijd een mooie sticker van de website erop met een kat.🐱 Ik ben ook zeer tevreden met Poezenparadijs.

Fijne service

Heb nu al meerdere malen hier besteld. Er wordt snel geleverd en de gedroogde snacks zijn populair bij mijn kat. De waterfontein ook trouwens, ik snapte niet helemaal hoe het werkte en toen ik meerdere malen mailde en belde werd ik altijd vriendelijk te woord gestaan en meegedacht.

Tonijn met sterke chemische geur

wij bestellen alweer enige tijd voor onze hond de gedroogde snacks. Helaas was de tonijn niet goed qua geur. Er zat een sterk chemische lucht aan en in de verpakking. Dit in tegenstelling tot de andere vissoorten. hierop heb ik Henk gebeld en deze zou het controleren. Verder niets meer daarover gehoord . Wel werd er gezegd, dat we bij onze volgende bestelling een gratis zakje ter compensatie mogen ontvangen. Ik had namelijk aangeboden de verpakking retour te sturen, maar dat was niet nodig zei deze vriendelijke man. We wachten het nu maar af, want we gaan binnenkort weer bestellen.

Mooie waterfontein en lekker kattensnoepjes

Ik heb hier een mooie , keramieke waterfontein voor mijn kat aangeschaft. Ik had er al één van kunststof maar die ging sleepte kat Belle het hele huis door. De fontein is erg goed , stevig en mooie glazuur. Deze kan ze niet door het huis slepen gelukkig... Het proefzakje met gedroogde ganzenlever was direct een succes. Gelijk maar wat verschillende aangeschaft en de "meuk" aan supermarkt kattensnoepjes de deur uit!

Dik tevreden

Opzoek naar een nieuwe drinkfontein en deze besteld bij jullie. Omdat ik het wat “hoog” bedrag vond voor een kwetsbaar product (keramiek) wou ik de bestelling ophalen. Dat ging mooi makkelijk! Mijn bestelling lag klaar in de box en zo kon ik hem vroeg in de ochtend in het weekend ophalen. De fontein staat erg leuk en het belangrijkste: de rode rakkers zijn er blij mee! Ohja, het gratis snackje vonden ze fantastisch dus dat ga ik een keer bestellen!

Fantastisch bedrijf

Als er iets is met de bestelling dan bellen ze je op..of het nu gaat over een product wat niet genoeg voorraadig of wat dan ook...of dat de bestelling later geleverd wordt. En een uitstekende service hebben ze top bedrijf.
Zoals altijd snelle service en top producten. Heel fijn om te weten dat alles van het Poezenparadijs gegarandeerd de beste zijn. Advies op maat en het assortiment is altijd up to date!

Mooi, klantvriendelijk bedrijf met kwalitatieve, natuurlijke en goede producten!

Mooi bedrijf! Vooral de eigen brand producten spreken mij aan, maar ook het kwalitatieve aanbod aan natuurlijke kattenvoeding. Daarom vind ik het fijn dat ik dankzij onze samenwerking nu ook mijn klanten enthousiast kan maken over jullie producten.
K K
Kiki K.

Snelle levering en goede kwaliteit

Snelle levering, goede kwaliteit doos waardoor het kattenmeubel onbeschadigd blijft! En het kattenmeubel zelf is ook van hoogwaardige kwaliteit
Ik ben heel prettig geholpen door de klantenservice. Ik heb een kitten met hele gevoelige darmen en een giardia verleden. Henk heeft mij heel uitgebreid geholpen met goed advies. Ik zit nu met mijn kitten in de overgang op nieuw voer, dus het wordt nog afwachten hoe dit uitpakt uiteindelijk. Tot nu toe gaat het zeer goed! De gevriesdroogde konijn snack van hun eigen merk valt heel erg in de smaak hier thuis. Dit wordt zeker mijn nieuwe besteladres voor de katten.
Altijd snel en netjes geleverd. Goede kwaliteit producten in het assortiment. Ik koop hier al jaren de voeding voor mijn kat.
Supersnelle bezorging, supersnelle reactie op vragen en de meest uitgebreide gezonde voedingscollectie op de markt! Top!