Van Dael Schoenen- Logo - Beoordelingen

Van Dael Schoenen
Beoordelingen:

213 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden353 beoordelingen in totaal  

4,84
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Meest relevante positieve beoordeling

15 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ik ben onlangs naar Van Dael Schoenen in Arnhem gegaan en ik kan eerlijk zeggen dat ik onder de indruk ben van de winkel en de service die ik heb ontvangen. De winkel zelf is prachtig ingericht en heeft een uitgebreide collectie schoenen voor zowel heren als dames. Daarnaast is het personeel buitengewoon vriendelijk, behulpzaam en goed geïnformeerd over hun producten. Ze namen de tijd om naar mijn wensen te luisteren en gaven fijn advies, wat ik erg waardeerde.

Meest relevante negatieve beoordeling

13 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Haben die Bestellung nach Tagen storniert weil sie sich mit dem DHL System nicht auskennen und es nicht hinbekommen haben ein Label zu drucken dass an eine Packstation geht. Jeder andere aus dem Ausland bekommt das hin. Eva vom Kundenservice schreibt zudem in einem derart miserablen deutsch dass man nichts versteht anstatt den Übersetzer zu nutzen. Und jetzt bei der Rückerstattung wurden mir 12,50 zu wenig erstattet. Fazit: nicht reif für das online Business. Ich warte noch immer auf den Restbetrag
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor Van Dael Schoenen

Filter
 Sorteren  
Relevantie
(190)
(16)
Resetten
21 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van Van Dael Schoenen
4 jan 2024
Bedankt voor je beoordeling. We zijn erg benieuwd naar je positieve en/of negatieve ervaring. Mocht je deze nog met ons willen delen dan kan je contact opnemen met service@vandaelschoenen.nl.
12 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van Van Dael Schoenen
4 jan 2024
Bedankt voor je beoordeling!
6 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van Van Dael Schoenen
4 jan 2024
Bedankt voor je beoordeling!
27 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van Van Dael Schoenen
4 jan 2024
Bedankt voor je beoordeling!
11 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van Van Dael Schoenen
23 nov 2023
Bedankt voor je beoordeling. We zijn erg benieuwd naar je positieve en/of negatieve ervaring. Mocht je deze nog met ons willen delen dan kan je contact opnemen met service@vandaelschoenen.nl.
8 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van Van Dael Schoenen
23 nov 2023
Bedankt voor je beoordeling!
28 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van Van Dael Schoenen
30 sep 2023
Bedankt voor je beoordeling, super!
21 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van Van Dael Schoenen
30 sep 2023
Bedankt voor je beoordeling. We zijn erg benieuwd naar je positieve en/of negatieve ervaring. Mocht je deze nog met ons willen delen dan kan je contact opnemen met service@vandaelschoenen.nl.
20 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van Van Dael Schoenen
30 sep 2023
Bedankt voor je beoordeling. We zijn erg benieuwd naar je positieve en/of negatieve ervaring. Mocht je deze nog met ons willen delen dan kan je contact opnemen met service@vandaelschoenen.nl.
MT
Myriam T.
Zaandam
12 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van Van Dael Schoenen
13 sep 2023
Bedankt voor je beoordeling!
9 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van Van Dael Schoenen
13 sep 2023
Bedankt voor je beoordeling!
3 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van Van Dael Schoenen
9 sep 2023
Bedankt voor je beoordeling!
3 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van Van Dael Schoenen
9 sep 2023
Bedankt voor je beoordeling!
31 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van Van Dael Schoenen
9 sep 2023
Bedankt voor je beoordeling!
24 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van Van Dael Schoenen
9 sep 2023
Bedankt voor je beoordeling. We zijn erg benieuwd naar je positieve en/of negatieve ervaring. Mocht je deze nog met ons willen delen dan kan je contact opnemen met service@vandaelschoenen.nl.
24 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van Van Dael Schoenen
9 sep 2023
Bedankt voor je beoordeling!
20 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van Van Dael Schoenen
8 sep 2023
Bedankt voor je beoordeling!
19 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van Van Dael Schoenen
8 sep 2023
Bedankt voor je beoordeling!
12 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van Van Dael Schoenen
8 sep 2023
Bedankt voor je beoordeling!
8 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van Van Dael Schoenen
8 sep 2023
Bedankt voor je beoordeling!