Van Dael Schoenen- Logo - Beoordelingen

Van Dael Schoenen
Beoordelingen:

186 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden311 beoordelingen in totaal  

4,82
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 14 okt 2022
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
Van Dael Schoenen voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

15 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ik ben onlangs naar Van Dael Schoenen in Arnhem gegaan en ik kan eerlijk zeggen dat ik onder de indruk ben van de winkel en de service die ik heb ontvangen. De winkel zelf is prachtig ingericht en heeft een uitgebreide collectie schoenen voor zowel heren als dames. Daarnaast is het personeel buitengewoon vriendelijk, behulpzaam en goed geïnformeerd over hun producten. Ze namen de tijd om naar mijn wensen te luisteren en gaven fijn advies, wat ik erg waardeerde.

de meest kritische beoordeling

13 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Haben die Bestellung nach Tagen storniert weil sie sich mit dem DHL System nicht auskennen und es nicht hinbekommen haben ein Label zu drucken dass an eine Packstation geht. Jeder andere aus dem Ausland bekommt das hin. Eva vom Kundenservice schreibt zudem in einem derart miserablen deutsch dass man nichts versteht anstatt den Übersetzer zu nutzen. Und jetzt bei der Rückerstattung wurden mir 12,50 zu wenig erstattet. Fazit: nicht reif für das online Business. Ich warte noch immer auf den Restbetrag
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor Van Dael Schoenen

Filter
 Sorteren  
Relevantie
19 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering (op dag erna), goed verpakt en in de juiste maat; product was aantrekkelijk afgeprijsd.
Beoordeling melden
10 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Gewoon prima

Snel verstuurd en ontvangen, persoonlijk geschreven briefje, ruime keuze assortiment
Beoordeling melden
4 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
7 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
7 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
8 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
19 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Nette communicatie. Schoenen goed ingepakt, hoes erbij, zelfs schoenlepel.
Beoordeling melden
22 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling

Prima

Goede aanbieding van dure schoenen. Fijne website. Snel geleverd.
Beoordeling melden
21 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Vlotte levering, tas er bij in de schoenendoos, super!!!
Beoordeling melden
9 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snel geleverd, artikel zoals beschreven.
Beoordeling melden
14 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Alles verliep prima! Houden zo!
Beoordeling melden
20 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Keurig netjes en persoonlijk
Beoordeling melden
16 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Bijzonder goede service.
Beoordeling melden
3 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Supersnel geleverd
Beoordeling melden
17 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
13 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
7 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
3 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
24 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
20 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden