Van Dael Schoenen- Logo - Beoordelingen

Van Dael SchoenenReviews

: 63Uitstekend

4,87

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 14 okt. 2022
Laatst gewijzigd op: 29 jan. 2023
Van Dael Schoenen is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij Van Dael Schoenen kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 14 okt. 2022
Laatst gewijzigd op: 29 jan. 2023
Van Dael Schoenen is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij Van Dael Schoenen kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor Van Dael Schoenen

63 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

63 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


11 okt. 2022
Ik ben echt supergoed geholpen! Ik kwam voor simpele witte sneakers en heb uiteindelijk ook nog hele mooie bruin suède laarzen meegenomen op het advies van de jongedame die me hielp. Totaal niet opdringerig en erg enthousiast geholpen! Ik ben tevreden en stiekem nog blijer met de laarzen dan met de sneaker ;) Top winkel! Ik kom er zeker terug
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


7 nov. 2022
nog geen laarzen ontvangen
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor Van Dael Schoenen

Filter 
 Sorteren Relevantie 
 Geverifieerde beoordeling
11 dagen geleden 
Hele fijne ervaring met van Dael. Wat een super service verleent deze winkel. Echt top. Post pakket was zoek geraakt, en er werd meteen een nieuw paar schoenen opgestuurd. Medewerkers zijn erg behulpzaam en vooral erg vriendelijk.
Beoordeling melden
Antwoord van Van Dael Schoenen
9 dagen geleden
Bedankt voor het delen van je ervaring en het schrijven van deze positieve review! Heel veel plezier van de sneakers:)
 Geverifieerde beoordeling
14 jan. 2023 
Telefonisch contact gehad over laarzen die ik wilde bestellen. Verkoopster heeft direct wat opgemeten voor mij. Laarzen besteld en met een persoonlijk briefje erbij snel ontvangen. Top service dus. En heel blij met de laarzen.
Beoordeling melden
Antwoord van Van Dael Schoenen
9 dagen geleden
Leuk om deze review te lezen, dankjewel! Fijn om te horen dat de laarzen goed zitten. Heel veel plezier met dragen!
 Geverifieerde beoordeling
6 dagen geleden
Prima zoals beschrijving maar dat kan ook niet anders dan met Van Bommel schoenen. Maar communicatie en snelheid van verzenden meer dan prima en de prijs was toppp!!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 jan. 2023
Scherp geprijsde artikelen Snelle levering En een attent briefje bij de bestelling 👍
Beoordeling melden
Antwoord van Van Dael Schoenen
11 jan. 2023
Bedankt voor je review! Leuk om te lezen dat je zo tevreden bent over je bestelling:)
 Geverifieerde beoordeling
9 jan. 2023
de prijs was goed! en de verzending was snel en persoonlijk
Beoordeling melden
Antwoord van Van Dael Schoenen
11 jan. 2023
Wat leuk om deze review te lezen en bedankt voor de genomen moeite!
 Geverifieerde beoordeling
3 jan. 2023
Snelle bezorging, leuk persoonlijke briefje erbij!
Beoordeling melden
Antwoord van Van Dael Schoenen
11 jan. 2023
Bedankt voor je leuke en positieve review! Heel veel plezier van je bestelling en hopelijk tot de volgende keer.
 Geverifieerde beoordeling
9 dagen geleden
Vlotte levering, met een persoonlijke touch
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 jan. 2023
Bijzonder goede service van de webwinkel.
Beoordeling melden
Antwoord van Van Dael Schoenen
11 jan. 2023
Bedankt voor je bijzonder leuke review!
 Geverifieerde beoordeling
3 jan. 2023
snelle afhandeling!
Beoordeling melden
Antwoord van Van Dael Schoenen
11 jan. 2023
Bedankt voor je review! Veel plezier van je bestelling.
 Geverifieerde beoordeling
11 dagen geleden
Goede service
Beoordeling melden
Antwoord van Van Dael Schoenen
9 dagen geleden
Bedankt voor deze review!
 Geverifieerde beoordeling
2 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
3 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
4 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
8 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
16 jan. 2023
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
16 jan. 2023
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
14 jan. 2023
Beoordeling melden