Gecertificeerd sinds: 4 jan 2019geldig
Geverifieerde identiteit
Versleutelde dataoverdracht
Duidelijk bestelproces
Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie
Klanten zijn zeer tevreden over de snelle levering van hun bestellingen. Veel klanten prijzen de goede pasvorm en het comfort van de schoenen. De webshop wordt gewaardeerd om zijn overzichtelijkheid, gebruiksgemak en duidelijke informatie. Klanten ervaren de schoenen als van goede kwaliteit, degelijk en mooi. Het retourproces wordt als eenvoudig en snel ervaren, met een snelle terugbetaling.
Hoe Trusted Shops namaakbeoordelingen voorkomtReviewsriekeronlineshop.nl
Snelle levering.
Ik koop meestal Rieker sandalen, maar wilde ook graag witte sportschoenen en die heb ik gevonden. Zodra ik ze aan doe zitten ze als gegoten. De schoenen werden snel geleverd. Prima service. Ik ben er blij mee.
Fijne schoenen
Snelle bezorging, fijne schoenen met goede pasvorm en indien nodig is retour sturen heel gemakkelijk. Het geld wordt met enkele dagen weer op de rekening gestort.
Snelle levering, super comfortabele sandalen
Snelle levering, duidelijke website. En ik ben heel tevreden over de pasvorm en comfort van Rieker. Ik kan er heel lang op lopen. Ik heb nu 3 paar sandalen in mijn bezit, heerlijk voor de zomer.
Besteld en snel gekregen. In de fysieke winkel kon het helaas niet meer besteld worden.
Fijne en betrouwbare webwinkel
Goede service ,, snelle bezorging,,
Heel fijne schoenen dit is mijn vierde paar al lopen heerlijk
Nvt goede snelle service
Snelle levering en goede afhandeling als iets onverhoopt toch retour moet.
Snel en goed
Leuk en een voetbed
Snel geleverd. Prima kwaliteit
Snelle levering van een vertrouwde schoen
Snelle zending en heel tevreden met de bestelling.
Er zijn maatregelen genomen om ervoor te zorgen dat de gepubliceerde reviews uitsluitend afkomstig zijn van consumenten die de goederen of diensten daadwerkelijk hebben gebruikt of gekocht.Geïmporteerde reviews
Worden niet opgenomen in de eindscore. Er zijn geen verificatiemaatregelen getroffen.Contact
Bezoek websiteOver