Van Dael Schoenen- Logo - Beoordelingen

Van Dael Schoenen
Beoordelingen:

205 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden345 beoordelingen in totaal  

4,84
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

15 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ik ben onlangs naar Van Dael Schoenen in Arnhem gegaan en ik kan eerlijk zeggen dat ik onder de indruk ben van de winkel en de service die ik heb ontvangen. De winkel zelf is prachtig ingericht en heeft een uitgebreide collectie schoenen voor zowel heren als dames. Daarnaast is het personeel buitengewoon vriendelijk, behulpzaam en goed geïnformeerd over hun producten. Ze namen de tijd om naar mijn wensen te luisteren en gaven fijn advies, wat ik erg waardeerde.

de meest kritische beoordeling

13 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Haben die Bestellung nach Tagen storniert weil sie sich mit dem DHL System nicht auskennen und es nicht hinbekommen haben ein Label zu drucken dass an eine Packstation geht. Jeder andere aus dem Ausland bekommt das hin. Eva vom Kundenservice schreibt zudem in einem derart miserablen deutsch dass man nichts versteht anstatt den Übersetzer zu nutzen. Und jetzt bei der Rückerstattung wurden mir 12,50 zu wenig erstattet. Fazit: nicht reif für das online Business. Ich warte noch immer auf den Restbetrag
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor Van Dael Schoenen

Filter
 Sorteren  
Relevantie
(183)
(15)
Resetten
3 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling

Persoonlijke winkel

Een leuk, persoonlijk en gezellig winkel bezoek. Mooi om te zien dat de hele familie er met ziel en zaligheid in zit. Met plezier gewinkeld en kom zeker terug als ik weer in Arnhem ben.
Beoordeling melden
18 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering, keurige communicatie over voortgang. En bovenal; een persoonlijk boodschap om mij veel plezier te wensen met de aankoop. Zo word je nou vaste klant! Van Dael snapt het!
Beoordeling melden
Antwoord van Van Dael Schoenen
3 aug 2023
Wauw, wat een fantastische review! Ontzettend leuk om te lezen, dankjewel! Nogmaals heel veel plezier van je nieuwe schoenen en tot de volgende keer:)
12 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling

Feestje

De gezelligheid die de winkel en het team uitstraalt, de klantvriendelijkheid, het assortiment kortom een feestje om naar Van Dael in Arnhem te gaan👍
Beoordeling melden
Antwoord van Van Dael Schoenen
13 sep 2023
Kijk dat horen we graag! Schoenen kopen is ook echt een cadeautje voor jezelf en daar maken we graag een feestje van:) Bedankt voor het schrijven van deze uitgebreide en enthousiaste review! Heel veel plezier van je mooie Floris van Bommel sneakers.
11 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling

Top bedrijf

Zeer snel geleverd en nog een handgeschreven briefje met de complimenten erbij. Echt een bedrijf wat goed bezig is met de producten die zij verkopen.
Beoordeling melden
Antwoord van Van Dael Schoenen
13 sep 2023
Wat geweldig om te horen dat je zo tevreden bent met onze producten/diensten, dankjewel!
29 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling

Dik tevreden!

Een prachtige uitgebreide collectie, een plezierig goed-werkende website en een snelle levering van de order! Chapeau! Ik heb écht geen verbeterpunt!
Beoordeling melden
Antwoord van Van Dael Schoenen
14 dec 2023
Wat ontzettend fijn om te lezen dat je genoten hebt van onze collectie, de soepele werking van onze website en de snelle levering van je bestelling. Jouw enthousiasme is onze drijfveer! Bedankt voor het delen van je positieve ervaring, en als je ooit toch een suggestie hebt, staan we altijd open voor nieuwe ideeën. Maar voor nu: geniet vooral van je aankoop! :)
11 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
Op zoek naar leuke witte sneakers , via website leuk van Van Dael paar gevonden besteld en binnen 24 uur bezorgd, wat werd belooft is waargemaakt.
Beoordeling melden
Antwoord van Van Dael Schoenen
13 sep 2023
Fijn dat het bestelproces goed is bevallen en bedankt dat je de moeite hebt genomen om een uitgebreide review te schrijven. Veel plezier van de witte sneakers en tot de volgende keer:)
23 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling

Bezorgdienst DHL matig.

Bezorgdienst DHL doet er 5 dagen over om te bezorgen, bovendien was doos beschadigd. Misschien is verzending via Post.NL sneller en beter?
Beoordeling melden
Antwoord van Van Dael Schoenen
9 sep 2023
Wij zijn het helemaal met je eens en verzenden vanaf nu alleen nog met PostNL! Bedankt voor het schrijven van deze review en je feedback.
16 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle en correcte levering. Leuk dat er ook een handgeschreven bedankje bij zat, toch die personal touch ondanks aankopen via internet.
Beoordeling melden
Antwoord van Van Dael Schoenen
17 feb 2024
Bedankt voor je mooie review! Het doet ons echt goed om te horen dat je blij was met de snelle levering en het handgeschreven bedankje.
31 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling

Bestelling snel geleverd met persoonlijk geschreven briefje!

Bestelling snel in huis, keurig verpakt met een persoonlijk geschreven briefje erbij, zeer attent! Vriendelijke groet, Paul Kaatee
Beoordeling melden
Antwoord van Van Dael Schoenen
3 aug 2023
Hallo Paul! Bedankt voor deze positieve en attente review. Heel veel plezier van je gave schoenen en tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Eva
11 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Fijne vrije aanpak in de winkel; je wordt geholpen, maar voelt je niet verplicht. En de webshop: correct en snel in huis.
Beoordeling melden
14 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
Zeer vriendelijke ontvangst en deskundig advies. Prachtige overzichtelijke winkel met een groot en divers assortiment.
Beoordeling melden
Antwoord van Van Dael Schoenen
30 sep 2023
Bedankt voor het schrijven van deze positieve review! Tot de volgende keer in onze winkel:)
21 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling

Dikke 10

Mijn bestelling werd keurig geleverd met een persoonlijk kaartje erbij. De laarzen zijn heel mooi en zitten perfect!
Beoordeling melden
Antwoord van Van Dael Schoenen
4 jan 2024
Wauw een dikke 10, dat is fantastisch, dankjewel! En wat zijn dat de laarzen perfect zitten en helemaal naar wens zijn. Bedankt voor het schrijven van deze perfecte review:)
31 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling

Persoonlijke service

Mooie collectie, snelle levering, netjes ingepakt en leuk persoonlijk briefje. Ik ga hier zeker vaker bestellen!
Beoordeling melden
Antwoord van Van Dael Schoenen
3 aug 2023
Fijn dat het bestelproces goed is bevallen en bedankt dat je de moeite hebt genomen om een uitgebreide review te schrijven. Veel plezier van de schoenen en tot de volgende keer:)
20 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snel verzonden en geleverd. Duidelijk mail verkeer van bestellen tot leveren. Attente kaart mee verzonden!
Beoordeling melden
Antwoord van Van Dael Schoenen
3 aug 2023
Bedankt voor het schrijven van deze review! Wat fijn om te horen dat je bestelling snel geleverd is, veel plezier met het dragen van je nieuwe schoenen:)
20 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling

Tevreden klant 👍🏼

Netjes te woord gestaan, snelle levering met een persoonlijk kaartje! Helemaal blij met jullie service!
Beoordeling melden
Antwoord van Van Dael Schoenen
4 jan 2024
Bedankt voor het schrijven van deze review. Wij worden helemaal blij van je woorden. Heel veel plezier van je schoenen en hopelijk tot een volgende keer:)
30 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snel en verzorgd verzonden, mooie en goede schoenen, netjes verpakt, vriendelijk handgeschreven kaartje
Beoordeling melden
Antwoord van Van Dael Schoenen
14 dec 2023
Bedankt voor je mooie woorden! We streven er altijd naar om bestellingen snel en zorgvuldig te verzenden, en het doet ons enorm goed te weten dat je blij bent met de mooie schoenen. Veel plezier van je nieuwe aanwinst!
26 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ontzettend fijn personeel goed en hartelijk ontvangen en geholpen.wij als vaste klanten komen er graag
Beoordeling melden
Antwoord van Van Dael Schoenen
4 jan 2024
Dankjewel voor je mooie en woorden! Heel veel plezier van je schoenen en tot de volgende keer, gezellig!:)
13 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Super snelle en goede service Zelfs een zelf geschreven kaartje erbij. Dat is met dat beetje extra.
Beoordeling melden
Antwoord van Van Dael Schoenen
14 dec 2023
We geloven in dat beetje extra, en vinden extra leuk dat je het zelfs opmerkt en waardeert:) Bedankt voor je support en we kijken ernaar uit om je in de toekomst weer van dienst te zijn!
6 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling

Netjes en persoonlijk

Schoenen netjes verpakt en een persoonlijk briefje bij de bestelling. Ga hier zeker vaker bestellen!
Beoordeling melden
Antwoord van Van Dael Schoenen
23 nov 2023
Dank je wel voor je mooie woorden! Zo leuk dat je de aandacht voor detail waardeert. We staan klaar om je volgende bestelling net zo speciaal te maken. Tot de volgende keer:)
21 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling

Leuk bedrijf met goede service.

Staan altijd met veel enthousiasme klaar voor hun klanten. Ruim assortiment met kwaliteitsmerken.
Beoordeling melden
Antwoord van Van Dael Schoenen
8 sep 2023
Wat ontzettend leuk om te lezen! Bedankt voor het schrijven van deze enthousiaste review en tot de volgende keer.