FLYERALARM Nederland- Logo - Beoordelingen

FLYERALARM Nederland
Beoordelingen:

49 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden323 beoordelingen in totaal  

4,41
Goed

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 7 jul. 2015
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
FLYERALARM Nederland voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

14 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Great stickers, with choice and for a low price, and good customer service. Ordered a few times and even if once there was a mistake in the order, they were pretty quick at handling it and sending me the right order. The only issue was that for a long time the website was crashing when trying to pay. But I finally managed again (I think they upgraded some stuff).

de meest kritische beoordeling

30 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Het geleverde product is prima, bestellen is duidelijk en redelijk eenvoudig. Maar... Ze gebruiken UPS, die een van de slechtste bezorgers ter wereld is en geven niet de mogelijkheid om de levering bij een ophaalpunt te bezorgen bij bestelling. De klantenservice van Flyer service zelf, in geval van problemen, is erg slecht. Klachten worden nauwelijks behandeld. In een aantal gevallen zelfs nooit antwoord gehad.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor FLYERALARM Nederland

Filter
 Sorteren  
Relevantie
BM
Benny M.
Zwolle
7 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Overzichtelijke site waar het eenvoudig bestellen is. Prima kwaliteit voor een nette prijs en snel en keurig geleverd.
Beoordeling melden
27 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Top! Goede instructies om document aan te leveren. Visitekaartjes mooi geworden, prima kwaliteit en snelle levering!
Beoordeling melden
JE
Jo E.
Vaals
2 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Kwaliteit drukwerk is goed. Bezorging laatste jaar iets minder.
Beoordeling melden
JD
johan d.
HAAKSBERGEN
2 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Flyer Alarm doet wat ze beloven.
Beoordeling melden
AA
3 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Goede kwaliteit
Beoordeling melden
7 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Alles gaat goed
Beoordeling melden
WS
2 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
2 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
24 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
8 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
De stickers waren veel kleiner dan gedacht
Beoordeling melden
Antwoord van FLYERALARM Nederland
10 dagen geleden
Beste Nadia, Wat jammer dat je stickers anders zijn dan verwacht. Ik heb je bestelling bekeken en het formaat van de stickers die je hebt gekozen is slechts 7 x 4.8 cm. Ook zag ik dat je best nog wat wit ruimte hebt overgelaten om de sticker heen. Dit scheelt wellicht ook iets in groten. Als je ooit twijfelt over het formaat aarzel dan niet om contact op te nemen met mijn collega's van customer service via 020 703 8168 of mail naar info@flyeralarm.nl. Wij helpen je graag. Met vriendelijke groet, Mark
BM
Benny M.
Zwolle
29 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Overzichtelijke site waar het eenvoudig bestellen is voor een prima prijs en een redelijk snelle levertijd...
Beoordeling melden
16 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Alles
Beoordeling melden
2 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
1 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
30 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling

Het geleverde product is prima. Maar...

Het geleverde product is prima, bestellen is duidelijk en redelijk eenvoudig. Maar... Ze gebruiken UPS, die een van de slechtste bezorgers ter wereld is en geven niet de mogelijkheid om de levering bij een ophaalpunt te bezorgen bij bestelling. De klantenservice van Flyer service zelf, in geval van problemen, is erg slecht. Klachten worden nauwelijks behandeld. In een aantal gevallen zelfs nooit antwoord gehad.
Beoordeling melden
30 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Verzending duurt veels te lang naar nederland, moet helemaal uit Diitsland komen. je kan beter via drukwerkdeal . NL bestellen, die zijn in Nederland
Beoordeling melden
2 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Flyeralarm werkt samen met UPS, de slechtste koerier ter wereld. De laatste 4 bestellingen zijn een week te laat aan gekomen en de bestelling daarvoor is zefs retour gezonden. Flyer alarm reageert TOTAAL niet op klachten over de levering of scheept je af met slappe excuses. WAARDELOOS...!!!
Beoordeling melden
14 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
De vouw zit niet op de juiste plek. Jammer.
Beoordeling melden
14 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling

Great stickers and good service

Great stickers, with choice and for a low price, and good customer service. Ordered a few times and even if once there was a mistake in the order, they were pretty quick at handling it and sending me the right order. The only issue was that for a long time the website was crashing when trying to pay. But I finally managed again (I think they upgraded some stuff).
Beoordeling melden
DB
Donald B.
Amsterdam
19 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling

Uitstekende drukker

Al jaren grote selectie mogelijkheden, mooi drukwerk en uitstekende service. Klachten worden snel opgepakt en prima afgerond. Ik ben al heel lang heel tevreden met Flyeralarm.
Beoordeling melden