FLYERALARM Nederland- Logo - Beoordelingen

FLYERALARM Nederland
Beoordelingen:

102 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden380 beoordelingen in totaal  

4,52
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Meest relevante positieve beoordeling

14 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Great stickers, with choice and for a low price, and good customer service. Ordered a few times and even if once there was a mistake in the order, they were pretty quick at handling it and sending me the right order. The only issue was that for a long time the website was crashing when trying to pay. But I finally managed again (I think they upgraded some stuff).

Meest relevante negatieve beoordeling

30 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Het geleverde product is prima, bestellen is duidelijk en redelijk eenvoudig. Maar... Ze gebruiken UPS, die een van de slechtste bezorgers ter wereld is en geven niet de mogelijkheid om de levering bij een ophaalpunt te bezorgen bij bestelling. De klantenservice van Flyer service zelf, in geval van problemen, is erg slecht. Klachten worden nauwelijks behandeld. In een aantal gevallen zelfs nooit antwoord gehad.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor FLYERALARM Nederland

Filter
 Sorteren  
Relevantie
6 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Telefonische hulpvaardigheid

Toen ik er zelf niet helemaal uitkwam, werd ik zeer vriendelijk en behulpzaam te woord gestaan door een medewerker
Beoordeling melden
CH
Christel H.
Amsterdam
28 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling

Flyers busreis

Flyers voor een busreis besteld. Zien er prima uit. Netjes en goed verpakt bezorgd. Goeie prijs.
Beoordeling melden
30 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle reactie als je mailt of belt en ze denken altijd mee. Super!
Beoordeling melden
WS
2 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Makkelijk bestellen, snel en goed leveren.
Beoordeling melden
12 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Altijd snelle en correcte levering !
Beoordeling melden
9 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Altijd correct en voordelig
Beoordeling melden
25 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Altijd goed
Beoordeling melden
3 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
9 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
9 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
9 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
30 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
25 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
23 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
2 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Ik was vergeten de kortingscode in te voeren, direct gemeld en dan krijg ik bericht helaas kunnen we dat niet meer in mindering brengen omdat het zogenaamd al bij de drukker lag.. binnen 30 min en ze zijn pas 12 dagen daarna geleverd? En dan ook nog van zeer slechte druk kwaliteit! Mij zie je hier nooit meer terug.
Beoordeling melden
Antwoord van FLYERALARM Nederland
12 dagen geleden
Hi Wendy, Onze webshop heeft een automatisch systeem, wat betekend dat wanneer een ontwerp is goed gekeurd het direct klaar staat om gedrukt te worden. Dit doen wij om zo snel mogelijk aan de slag te gaan voor onze klanten. Afgelopen maand hadden wij echter geen korting op stickers, dus de code had je sowieso niet kunnen gebruiken voor dit product. Wij vinden het jammer dat je niet tevreden bent over de kwaliteit van je drukwerk. Je kunt altijd via je klanten account een klacht indienen en dan lossen wij het graag voor je op. Met vriendelijke groet, Marco
29 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
De bestelling plaatsen ging heel makkelijk, was bezorgd op de verwachtte bezorgdatum. En het design stond supermooi op het bord. Niks te klagen, alles ging goed!
Beoordeling melden
3 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling

uitstekend bedrijf

eenvoudig bestellingen plaatsen via webshop. snelle en goede opvolging, bevestigingen en leveringen leveren van producten gaat snel.
Beoordeling melden
JD
johan d.
HAAKSBERGEN
30 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
De klantvriendelijkheid was goed en er werd geljjk een oplossing geboden.
Beoordeling melden
18 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling

Als het niet lukt: snel telefonisch contact

Als het niet lukt Toch telefonisch contact Snel en behulpzaam
Beoordeling melden
21 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Duidelijke en makkelijke website. Goede kwaliteit en service.
Beoordeling melden