872 reviews in totaal   206 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

872 reviews in totaal

Gecertificeerd sinds: 7 jul 2015

flyeralarm.com/nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:

Klanten zijn over het algemeen zeer tevreden over de kwaliteit van het drukwerk, de scherpe prijsstelling en het eenvoudige bestelproces via de overzichtelijke website. Ook de klantenservice wordt als vriendelijk, behulpzaam en goed bereikbaar ervaren, vooral bij het oplossen van vragen of problemen. Toch zijn er aandachtspunten, zoals problemen met te late of onhandige bezorging, voornamelijk door UPS. Daarnaast melden sommige klanten beperkingen bij het nabestellen en in de ontwerpopties, afwerkingsproblemen zoals verkeerd afgesneden drukwerk of slordig ingepakte producten, en dat de verpakking niet altijd stevig genoeg is waardoor producten soms beschadigd aankomen.

ReviewsFLYERALARM Nederland

Ik ben heel tevreden over het resultaat (4kante ansichtkaarten) en ook over de support van David. Het was voor mij de eerste bestelling dus moest even wennen aan hoe het werkt. David was er steeds om onduidelijkheden op te lossen. Waar ik tegenaan loop bij het laten drukken van mijn kunstkaarten, is dat ik zelf niet de witruimte mag bepalen rondom de afbeelding. Dan is het lastig dat er al betaald is en het extra moeite kost om terugbetaling te regelen.

UPS

Deze beoordeling is niet vanwege de kwaliteit van het drukwerk, maar gebaseerd op de diensten van UPS. Wat een waardeloze partij is dit. Als je bij de bestelling vermeld dat het drukwerk in de centrale hal, van mijn wooncomplex, neergezet mag worden, is het zeer frustrerend dat ik helemaal naar de andere kant van mijn woonplaats moet rijden om het drukwerk af te halen.

geen idee want ik moet ze nog ophalen, had ze gewoon bij mijn buren laten bezorgen

ik vind flyeralarm erg goed, alleen met de bezorgen ups is er altijd een probleem ze kunnen makkelijk bij de buren leveren en dan moet je het gaan ophalen bij een particulier huis hier ergens in de buurt die pas op 16 uur opengaan, zo heb ik het drukwerk een week later
Snelle afhandeling en perfecte kwaliteit. Ook bij persoonlijk contact wordt een vraag goed opgepakt
snelle levering. Prettige side. Alleen de prijs is hoog. Maar vergeleken met andere wel scherp
Ik vind de kwaliteit en service top, maar jammer dat je gemaakte bestellingen niet simpelweg opnieuw kunt nabestellen. Nu moet ik het steeds opnieuw opzetten en het is soms best lastig, ondanks dat ik een grafische achtergrond heb….
Redelijk... Was ooit goed. Maar er zat een kader rond de snijrand. En het duurde dit keer erg lang voordat ik het binnen kreeg. Normaal gaat dat sneller. Jammer. DIt keer minder dan ik gewend ben.
Goede kwaliteit drukwerk fotos Minder was de vertraagde aslevering

Fijn bedrijf

De manier van bestellen is zeer overzichtelijk en hulp bij onduidelijkheden is goed.
J S
Jos S.
Het totaalplaatje is fantastisch. Prijs/kwaliteit; bezorging; snel; ontwerp mogelijkheden online...
Mooie kwaliteit, vriendelijke en behulpzame klantenservice.
Altijd goede kwaliteit werk en snel geleverd voor een goede prijs. De laatste order was de doos wel aardig beschadigd en een deel van het drukwerk ook. Geen big deal maar misschien iets meer verpakking of aandacht van de bezorger zou fijn zijn

Mooie visitekaarten van goede kwaliteit

Mooie visitekaarten. Goede kwaliteit. Snel en netjes bezorgd.
J E
Jo E.
kwaliteit en punctuele bezorging

Ben een tevreden klant

FLYERALARM Nederland

Bij FLYERALARM.nl, één van de grootste online drukkerijen van Europa, ben je verzekerd van een perfecte drukkwaliteit en uitstekende service. Bovendien drukken we alles zelf om die kwaliteit en contin...