FLYERALARM Nederland

826 reviews in totaal   237 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn positief over de kwaliteit van het drukwerk, de snelle levering, de prijs-kwaliteitverhouding en het bestelproces, dat als makkelijk en overzichtelijk wordt ervaren. Ook wordt de klantenservice gewaardeerd vanwege de vriendelijkheid en de behulpzaamheid, met name bij telefonische ondersteuning en het oplossen van problemen. Daarnaast zijn sommige klanten tevreden over de degelijkheid van de verpakking. Er zijn echter klachten over slordig snijwerk, drukfouten en beschadigingen aan het drukwerk. Problemen met herbestellen of het gebruik van de ontwerptools op de website worden genoemd. Verder missen sommige klanten extra kortingen. Klachten zijn er over beschadigde of onvoldoende stevige verpakkingen, wat tot schade aan het drukwerk leidt. Vertragingen en problemen met de bezorgdienst, met name UPS vanwege late leveringen en beperkte afleveropties, zorgen voor frustratie.

ReviewsFLYERALARM Nederland

Ik vind de kwaliteit en service top, maar jammer dat je gemaakte bestellingen niet simpelweg opnieuw kunt nabestellen. Nu moet ik het steeds opnieuw opzetten en het is soms best lastig, ondanks dat ik een grafische achtergrond heb….
Altijd goede kwaliteit werk en snel geleverd voor een goede prijs. De laatste order was de doos wel aardig beschadigd en een deel van het drukwerk ook. Geen big deal maar misschien iets meer verpakking of aandacht van de bezorger zou fijn zijn
J D
jan d.
Oosterhout
eigenlijk kunnen jullie niets beter doen, drukken / printen tadeloos.... de afwerking laat soms wat te wensen over

Goede klantenservice en prijs

Goede klantenservice als wij een fout hebben gemaakt of technische vragen hebben. Uitstekende prijs-kwaliteit verhouding.
het ontwerpprogramma wat flyeralarm aanbied is niet compatible met de bestelopties die je hebt met eigen ontwerpen en de afsnijdingen kloppen ook nog eens niet.
Goed drukwerk. Regelmatig dat de dozen verpakking gescheurd zijn. Of kapot zoals recent. Andere drukkers wikkelen de doos in folie en of 8 kartonnen hoekje rond de doos als versterking. 25 kg is te zwaar voor doos zonder versteviging
Goed: Goede kwaliteit, snelle service, redelijke prijs Kan nog iets beter: te zware verpakkingen (35 kg) en communicatie over getrapt verzenden grote verzendingen.

Voor ons evenement weer flyers besteld. Gewoon standaard levering gekozen. Deze levering werd lekker snel geleverd. Het drukwerk is top.

Prijs kwaliteitverhouding is goed.

Wat ik tot nu toe heb gezien was de kwaliteit wat je mocht verwachten. Ook kreeg ik goede telefonische ondersteuning bij een probleem.

Dankzij de juiste aanlever informatie die ik telefonisch ontving, ontving ik prachtig drukwerk met exacte kleuren zoals ik ze bedoeld had. ik ben heel trots op mijn zigzag folders.

Dankzij de

Graag andere bezorgmogelijkheid,

De bestelde flyers zijn prima, levering is zeer snel, alleen de bezorging door UPS is minder fijn: UPS geeft het pakket niet bij de buren af, waardoor ik er speciaal voor naar hun pakketpunt moet. Bezorging door een andere dienst zou fijn zijn.
Wat ik jammer vindt dat wij al een hele tijd bij jullie bestellen dat er geen extra korting voor weder verkoper zijn.
Altijd goed en snel geleverd met de juiste kwaliteit die je verwacht.
V O
Valentin O.
Prima kwaliteit!
Altijd correcte 'op tijd' levering. Nooit problemen gehad.

Overnight levering na 4 dagen, schandalig!

Jullie geven aan dat er een overzicht service is, maar als ik die aanvink op donderdag en levering vindt plaats op maandag, dan is dat absoluut geen overnight service. Wij hebben voor niets 200 witte onbedrukte bandjes besteld (met opzet onbedrukt zodat snelle levering mogelijk is). Ons Festival was namelijk op zaterdag. Dit levert geen vertrouwen op in een organisatie die zich flyeralarm noemt. De naam suggereert snel handelen, maar dat is dus niet het geval. Ook geen contact opgenomen vanuit flyeralarm dat het later werd. Tot zaterdagochtend bleef bericht uit en toen kwam het bericht dat de levering maandag plaats zou vinden. Flyeralarm is niet bereikbaar na vrijdag 17:30 uur. Jullie maken dus niet waar wat je op de website belooft, terwijl je wel veel geld rekent voor de spoedservice. Overnight is overnight en niet 4 dagen later. Ik wil de zending graag terugsturen en mijn geld terug. Ik hoop dat flyeralarm het fatsoen heeft om dat te doen. Belangrijkste is echter dat ze in hun berichtgeving geen dingen beloven die ze niet waar kunnen maken.
Alles snel en goed geleverd.