Ondanks dat ik de foto ‘s op een andere manier had verstuurd omdat ik ze via de website niet geüpload kreeg 211 foto’s een prima ervaring .
Goed geholpen via telefoon en mail .
Er miste een aantal foto,s en er waren er een aantal dubbel maar ook dit is prima opgelost .
Enige wat ik persoonlijk jammer vind is dat je boven de 100 foto ‘s normaal automatisch 20 % korting krijgt .
Die heb ik nu niet gehad .
Wel over gemaild maar verder niks meer gehoord .
Anders hadden het 5 sterren geweest verder een prima bedrijf .
De bestelling duurde te lang voor ontvangst, ondanks een telefonisch contact waarin gezegd werd dat de bestelling dezelfde dag nog op de post ging. Foto was nodig bij overlijden, dus extra pijnlijk.
De kwaliteit van de afdrukken was erg goed. Daarover ben ik erg tevreden. Ook de snelheid was erg goed. De volgende dag had ik ruim 100 foto's in de brievenbus. Wel waren enkele foto's dubbel afgedrukt en andere niet afgedrukt. Het is mij niet duidelijk hoe dst kan. Al met al kom ik de volgende keer weer naar gallery colir voor mijn afdrukken
17 mrt. 2023
Grote foto's besteld, van verschillende soorten kwaliteitsafdrukken. Moest er wel een weekje op wachten. Maar toen ze binnen kwamen zagen ze er fantastisch uit. Ze kwamen zeer degelijk in karton en bubbeltjesfolie verpakt binnen. Niets op aan te merken.
17 mrt. 2023
Prints zijn als altijd prima. Voor het eerst een aantal werken ingelijst besteld ook prima. En keurig , na telefoontje van hun kant, op tijd persoonlijk afgeleverd
14 mrt. 2023
Hoogst mogelijke kwaliteit, goede service. Wat wellicht beter kan: meer, vaker informatie verstrekken over voortgang van de opdracht.
Zeer tevreden over de kwaliteit van de foto's. Door de slechte transporteur ben ik overgestapt naar een andere leverancier.
Goed persoonlijk advies als overleg nodig is.
Alle opdrachten keurig uitgevoerd.
Zeer goed verpakt voor verzending.
Vanaf het eerste contact ging alles heel prettig en goed. En het resultaat was ook fantastisch. Zeer tevreden!
Tevreden over de afdruk op barriet papier
Ik vond het niet wow maar ik was tevreden.
In alle facetten voor mij als digitaal tekenaar een zeer betrouwbaar bedrijf !
Altijd heel erg mooi vakwerk! Zeer tevreden maar absoluut niet goedkoop.
Prachtige afdrukken op plexiglas en de kwaliteit is zoals altijd een 10
15 mrt. 2023
Goede kwaliteit van de foto’s/ verzendingskosten zijn vrij duur
Perfect gedaan, prima op kleur, geen kleurzweem.
Erg tevreden
15 uur geleden
Super kwaliteit foto’s -snelle levering- duidelijke website
7 mrt. 2023
Product (museum print) zag er perfect uit!
Goede service.
Altijd tevreden!
Goede service en snelle productie :)
Geïmporteerde beoordelingen: