Gallery Color- Logo - Beoordelingen

Gallery Color
Beoordelingen:

352 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden3.600 beoordelingen in totaal  

4,81
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Meest relevante positieve beoordeling

7 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Al jaren klant bij Gallery Color en iedere keer sta ik weer van te kijken van de kwaliteit. Dit keer een Fine Art Print op dibond met een baklijst besteld. Deze moest naar Zweden en was zodanig ingepakt dat het de lange reis goed kon doorstaan. Complimenten!

Meest relevante negatieve beoordeling

23 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
De kwaliteit van de afdrukken is echt schitterend (verschillende materialen)!! Inpakwerk is al een waar kunstwerk op zich, dat is echt super goed geregeld, geen kans op transportschade. De communicatie laat echter wel te wensen over; onduidelijkheid over levertijd en tegenstrijdige antwoorden van de klantenservice. Pas na herhaaldelijk navragen kan de klantenservice melden dat er voor inlijsten 15 werkdagen levertijd bestaat, maar dat staat nergens op de site. Persoonlijk informeren waar in het proces de bestelling is en wat de verwachte levertijd gaat zijn gebeurt niet, ondanks dat dit wel op de site stond.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor Gallery Color

Filter
 Sorteren  
Relevantie
29 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Tot producten en goede service! Ik had twee foto’s besteld. Waren ze zoek geraakt bij de post. Gebeld en ik kreeg gelijk 2 nieuwe die wel goed aankwamen Kosteloos. Echt goede service. Producten zijn ook van zeer goede kwaliteit. Tot bedrijf!
Beoordeling melden
25 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling

Goede service, wel lange verzendtijs

Mooie houten blokken met fotos erop. Ze zij van goede kwaliteit en scherp afgedrukt. De verzendtijd (inclusief fabricage) is wel enkele werkdagen. Dit wordt ook duidelijk aangegeven, maar goed om rekening mee te houden.
Beoordeling melden
2 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Ik vond het proefpakket geweldig en zeer handig

Ik vond het proefpakket geweldig, zo kon ik 3 goedkope afdrukken bestellen en kan nu uitvogelen welke professionele prints ik wil bestellen, dit alles heeft me t.n.t. alleen maar verzendkosten gekost
Beoordeling melden
FB
Fran B.
Ankeveen
1 jul 2024
 Geverifieerde beoordeling

Track & Trace

Het zou handig zijn als je via je bestelling op de website kunt zien wanneer er geleverd gaat worden, een track & trace.
Beoordeling melden
18 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling

Mooie kwaliteit

Duurt even weekje voor klaar is maar mooie kwaliteit, goed verpakt en eigen ophaaladres in Amsterdam handig/ betrouwbaar
Beoordeling melden
6 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Prima kleuren en mooi papier voor de reproduktie van mijn schilderij. Zeker voor herhaling vatbaar.
Beoordeling melden
2 jul 2024
 Geverifieerde beoordeling

Top kwaliteit en snelle service

Al een aantal keren vergrotingen besteld. Mooie consistente kwaliteit en goede service.
Beoordeling melden
27 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
perfect uitgevoerde order. duratrans zag er zeer goed uit.
Beoordeling melden
9 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Supermooi materiaal en snelle verzending.
Beoordeling melden
25 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Kwaliteit is altijd zoals verwacht. Top !
Beoordeling melden
23 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goede kwaliteit en met zorg verpakt.
Beoordeling melden
4 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Topservice en super producten!
Beoordeling melden
19 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Op tijd, mooi en goed advies
Beoordeling melden
TD
Ton D.
BREDA
3 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Perfecte kwaliteit!
Beoordeling melden
13 uur geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
8 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
10 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
10 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
JS
Johan S.
Sgravenzande
11 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
HH
Hay H.
Bussum
11 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden