Klanten zijn erg te spreken over de snelle levering, professionele en klantgerichte service en de deskundigheid van het personeel. Bestellingen en reparaties worden doorgaans vakkundig en vriendelijk afgehandeld. Problemen met producten of bestellingen worden meestal snel opgelost, wat zorgt voor een hoge klanttevredenheid. Ook de informatievoorziening en duidelijke communicatie worden regelmatig gewaardeerd. Er zijn echter ook punten van kritiek. Enkele klanten ervaren gebrekkige bereikbaarheid en melden soms het uitblijven van reacties. De informatievoorziening wordt af en toe als onvolledig of verouderd gezien en bij complexere problemen is niet iedereen tevreden over de geboden oplossing.
Hoe Trusted Shops namaakbeoordelingen voorkomtReviewsdroneland.nl
"Wat een fantastische ervaring bij deze winkel! Vanaf het moment dat ik binnenkwam, werd ik vriendelijk en deskundig geholpen. Het personeel nam echt de tijd om mijn vragen te beantwoorden en mee te denken. Zeer groot aanbod aan drones en veel op.voorraad. Extra groot pluspunt is de lekkere koffie. Kom hier zeker vaker terug!"
Duidelijk proces, heldere prijzen, snel geregeld en goed gemaakt. De meesten doen alleen reparatie aan een drone maar niet aan een gevallen remote. Hier gelukkig wel. Helemaal tevreden.
Batterijen besteld voor de Dji mini pro4, vanuit Kreta, na 5 dagen keurig aangekomen bij het depot van DHL hier vlakbij, keurig verpakt,meer dan tevreden.
Bij het eerste contact altijd binnen enkele uren een antwoord.
Dan was er een e-mail van jullie om mijn adres door te geven voor verzending.
Daarop kwam gedurende 4 dagen geen antwoord.
Het was wat moeilijk om met uw diensten contact te maken omdat mijn account niet meer herkend werd en de informatie via de website niet duidelijk was?
Na wat zoekwerk even teruggebeld op vrijdag en dan werd de dienstverlening terug opgestart en vanmorgen (woensdag) werd de herstelling geleverd.
Dus eind goed al goed
DJI Mavic 4 Pro fly more combo
Perfect volgens afspraak geleverd. De drone is fantastisch. En mocht er ooit iets zijn met deze drone dan weet ik dat ik op de service van Droneland kan rekenen.
Communicatie is slecht tijdens reparaties. Ik ben heel tevreden met de uiteindelijke oplossing. Maar ik moest continu zelf achteraan bellen om belangrijke updates te krijgen. En als ik vanuit jullie een update kreeg was het half, moest ik alsnog bellen.
Vriendelijke support en technisch vaardig.
Snelle reactie op vragen en indien niet zelf kunnen oplossen contact met reparatiecentrum van DJI opgenomen. Vriendelijke support en meedenkend.
Mijn ontevredenheid over een besteld product werd snel en adequaat opgelost! Helemaal tevreden nu!!
Duidelijk en betrouwbaar
Een duidelijke beschrijving van het product, heldere communicatie over de levering en een snelle levering
Nog geen toets gedaan
Ik vind het vervelend dat het soms lijkt te gaan over verouderde informatie. Lessen zijn opgenomen in 2021. Dat maakt je soms onzeker wat er nu wel en niet geldend is.
Verder lijkt het een erg gedegen cursus maar wat "nice to know"is en wat "need to know " is niet altijd erg duidelijk
Heb een hele positieve ervaring met Dromenland en indien nodig zal ik weer naar dit bedrijf gaan.
Perfect gehandeld en overleg met de klant gehad. TOPPER!!!!
Het begon goed…
Het begon goed… drone niet te repareren, maar een nieuwe zou worden toegestuurd voor een heel schappelijke prijs. Maar bij het openen van het pakket bleek mijn contoler te ontbreken waardoor ik nog bijna een week niet kon vliegen. Beetje jammer, maar ook wel weer aardig opgelost door een cadeautje
Prima service en goede producten
Mijn 1e drone; Hun beschrijving (ondersteund met video's) legde perfect uit waar ik aan zou beginnen. Dan, besteld en geleverd zoals beloofd. En dan, de eerste vluchten: Fantastich, precies zoals ze beloofde :-)
Hoe service niet dus niet moet
29 December gebeld en geïnformeerd over reparatie van het frame van een Mini2, geen probleem onderdeel op voorraad, kosten akkoord, circa twee weken ivm drukte. Alles prima en drone die middag afgegeven.
Drie (!) weken later, mailtje met pro forma en betaalverzoek, volgende dag gebeld en voor het eerste te horen gekregen dat reparatie pas plaats vind na betaling.... Op de vraag of het nu weer 2 weken (het was toen donderdag) ging duren werd geantwoord dat de drone nog voor of anders net na het weekend klaar zou zijn.
Pro forma betaald.
Weer een week later weer gebeld en kreeg te horen dat er nog helemaal niets aan was gedaan maar de reparatie kreeg nu de hoogste prioriteit.
Vandaag 7 weken verder en nog steeds niets gehoord dus ben ik mijn drone maar gaan halen. Het ding was zowaar inmiddels voorzien van zowel een nieuw middenframe als een nieuwe gimbal. Echter, kan er nog helemaal niets mee want Droneland zit al weken (?!) te wachten op een code van DJI om de gimbal te kunnen kalibreren. Drone meegenomen en het is wachten op een mailtje met de mededeling dat de code binnen is en ik langs kan om de gimbal te kalibreren...
Communiceren is dus duidelijk niet de sterkste kant van Droneland dus wat mij betreft één ster omdat een halve niet kan, verreweg de slechtste service die ik ooit heb ervaren. Maar misschien is een Mini2 niet de moeite en was het wel goed gegaan als ik een hele dure drone of reparatie had gehad.
Buiten garantie goede ervaring met reparatie van mijn Drone