pupa-makeup.nl- Logo - Beoordelingen

pupa-makeup.nlReviews

: 1.440Uitstekend

4,52

Beoordelingen voor pupa-makeup.nl

21 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

1.440 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


5 jul. 2022
mijn schoonheidsspezialiste gebruikt het al heel lang ,iedereen vindt het ,n goed produkt, het geeft ,n mooi effect en is huidvriendelijk.dus: ik ga er verder mee op m,n oude dag,van voor de oorlog. dank &groet ria &doggy orion!!!
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


28 dec. 2021
Ik heb een mini tester ontvangen die officieel niet eens verkocht mag worden. Veel voor betaald! Had ik niet door. Slecht!
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor pupa-makeup.nl

Filter 
 Sorteren Relevantie 
 Geverifieerde beoordeling
7 nov. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
31 okt. 2022
Received my order super quick would definatly recommend to my friends.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 sep. 2022
Goede kwaliteit van oogpotlood en mascara.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 sep. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
9 aug. 2022
Snelle verzending
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 jul. 2022
mijn schoonheidsspezialiste gebruikt het al heel lang ,iedereen vindt het ,n goed produkt, het geeft ,n mooi effect en is huidvriendelijk.dus: ik ga er verder mee op m,n oude dag,van voor de oorlog. dank &groet ria &doggy orion!!!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
9 apr. 2022
Ik ken alleen het oogpotlood en dat blijft mooi zitten de hele dag. De mascara een x geprobeerd maar die vind ik te dik, niet fijn
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
30 jul. 2022
Een goede service snelle bezorging en een super fijne mascara... Test veel mascara's. Deze staat op nummer 1
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
15 jan. 2022
Make-up was zeer goed verpakt, dus grote poederdoos bleef heel. Verzending volgens aangegeven tijd.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
22 dec. 2021 
Fijne make-up. Enige make-up waarop ik niet allergisch reageer.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
2 mrt. 2022
Prima producten en goede prijs/kwaliteit verhouding
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 apr. 2022
Precies wat ik wilde en snelke service...
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
4 jan. 2022
kan niet anders zeggen gewoon goed
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
30 jul. 2022
Goede prijs, snelle levering
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
22 dec. 2021
Snelle en goede service👍
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
11 mei 2022
Top produkten
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
30 dec. 2021
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
23 dec. 2021
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
17 dec. 2021
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
28 dec. 2021
Ik heb een mini tester ontvangen die officieel niet eens verkocht mag worden. Veel voor betaald! Had ik niet door. Slecht!
Beoordeling melden
Antwoord van pupa-makeup.nl
28 dec. 2021
Hartelijk dank voor uw Review! Onze excuses, er moet iets verkeerd zijn gegaan met de verzending. Wij nemen per e-mail contact met u op voor een passende oplossing!