esvocampingshop.com
Beoordelingen:

434 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden11.535 beoordelingen in totaal  

4,76
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Meest relevante positieve beoordeling

21 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
De website is duidelijk en makkelijk te hanteren. Ik vond wat ik zocht, kon via IDeal betalen en de volgende dag al had ik de bestelling thuis. Positief was ook dat jullie nog even informeerden hoe iets onduidelijks in mijn adres opgevat moest worden. Heel attent. Ik werd trouwens helemaal warm van die mooie tenten die jullie maken. Ik heb er geen nodig, maar mijn kampeerhart klopte enthousiast.

Meest relevante negatieve beoordeling

9 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Een aantal keren heb ik materialen besteld. De laatste bestelling is niet helemaal goed gegaan Er was een verkeerd doekknopje geleverd. Daarover gebeld. Mail met foto naar u gestuurd, maar tot nu toe nog niet geleverd. Knopje was te klein.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor esvocampingshop.com

Filter
 Sorteren  
Relevantie
(5)
(1)
(9)
Resetten
1 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Doen wat beloofd wordt. Nu veel tralala veel mails maar nog geen bestelling ontangen. 00000 punten
Beoordeling melden
5 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Ik vind de beschrijving van de produkten niet overeenkomen met het produkt aangezien de afmetingen
Beoordeling melden
9 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Een aantal keren heb ik materialen besteld. De laatste bestelling is niet helemaal goed gegaan Er was een verkeerd doekknopje geleverd. Daarover gebeld. Mail met foto naar u gestuurd, maar tot nu toe nog niet geleverd. Knopje was te klein.
Beoordeling melden
16 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
De clips die we heb gekocht braken er 2 van de 5 af en ze roesten heel erg
Beoordeling melden
11 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Pakket is nog steeds niet bezorgd...
Beoordeling melden
16 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Ik heb niets ontvangen
Beoordeling melden
18 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering maar ik kreeg een aangebroken, niet ingepakt klosje garen, en dat voor 10 euro (incl. verzending)
Beoordeling melden
17 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Foute maat fout product
Beoordeling melden
3 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling

Ze doen verkoop met misleidende advertentie

Ze doen verkoop met misleidend advertentie,s kijk uit bij deze zaak is mijn waarschuwing. zie marktplaats
Beoordeling melden
21 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Dubbele verzendingskosten moeten betalen door verkeerd adres ingave on hun systeem
Beoordeling melden
MO
M O.
Brabant
20 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering, snijden van het zeil kan een stuk nauwkeuriger/ rechter.
Beoordeling melden
14 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Artikel terug gestuurd ..de maat die op de site stond 50mm was 58mm...
Beoordeling melden
28 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling

De verzending methiode was drama voor…

De verzending methode was drama voor het product.
Beoordeling melden
31 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Bezorging duurt veel te lang
Beoordeling melden
20 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
Nog niets gekregen
Beoordeling melden