you-mobile.nl
Beoordelingen:

45 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden45 beoordelingen in totaal  

4,33
Goed

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 17 mei 2023
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
you-mobile.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

16 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Telefoon is goed, maar die kwam te laat binnen, had meteen betaald, overgemaakt op jullie rekening. En 2 keer een mail gestuurd, maar geen mailtje terug. Ik had het ooit mee gemaakt dat ik geld had overgemaakt bij een andere, maar had nooit die bestelling gehad. Daarom die mail van mij. Sorry dat ik zo’n mail had gestuurd. Die telefoon is voor mijn dochter voor haar verjaardag.

de meest kritische beoordeling

15 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
I had a very frustrating and disappointing experience with YouMobile. Ordered a phone from them which should have been delivered the next day. The shipping company, GLS, lost/stole the package while it was registered as delivered. Spent a lot of time figuring out what happened by myself. Afterward, YouMobile promised to send me another phone immediately but did not, and only two days later told me they stopped working with GLS because many packages were disappearing. Then they promised to send me the refund the same day which also did not happen. The communication was terrible, every time I had to call them and ask what was going on. And every time they were very sorry and brought their sincere apologies, but please, just do your work properly, your apologies don't do any good.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor you-mobile.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
(1)
(1)
(3)
Resetten
8 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Veel vertraging in levering
Beoordeling melden
27 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Tot tweemaal toe bij de buren aangebeld, terwijl ik thuis was. De eerste keer naar de vervoerder gebeld met het verzoek op het juiste huisnummer af te leveren. Tweede aanbieding bij de buren op de brievenbus gelegd. Af te leveren op nr 42A en niet op 42!!
Beoordeling melden
15 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling

Never received a package and still wait for the refund, already for almost a month

I had a very frustrating and disappointing experience with YouMobile. Ordered a phone from them which should have been delivered the next day. The shipping company, GLS, lost/stole the package while it was registered as delivered. Spent a lot of time figuring out what happened by myself. Afterward, YouMobile promised to send me another phone immediately but did not, and only two days later told me they stopped working with GLS because many packages were disappearing. Then they promised to send me the refund the same day which also did not happen. The communication was terrible, every time I had to call them and ask what was going on. And every time they were very sorry and brought their sincere apologies, but please, just do your work properly, your apologies don't do any good.
Beoordeling melden
29 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling

oplader besteld, niet gekregen

oplader besteld bij de ipad en nooit gekregen, ook was de bestelling niet binnen gekomen op het afgesproken moment :(
Beoordeling melden
Antwoord van you-mobile.nl
30 nov 2023
Bedankt voor je feedback. Wat vervelend om te lezen dat de kabel en lader bij je bestelling ontbrak. We hebben hem zojuist opgestuurd en verwachten dat je hem morgen ontvangt. Ook zullen we in gesprek gaan met onze logistiek partner over de levering om te voorkomen dat dit nog een keer gebeurt. Wij wensen je veel plezier toe met je iPad. Team YouMobile
13 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden