you-mobile.nl

141 reviews in totaal   19 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Reviewsyou-mobile.nl

Goed geholpen in de winkel in Zwolle. Uit indeling is de keuze gevallen op een toestel dat online beschikbaar was en niet fysiek in de winkel. Online besteld. Dikke prima!!
‘s middags een telefoon besteld en de volgende dag al in huis. Voor de 2de keer hier een telefoon besteld. Top gewoon

Fantastisch bedrijf! You Mobile

“Fantastisch bedrijf! You Mobile overtreft echt alle verwachtingen. Vanaf het moment dat ik klant werd voel ik me volledig ontzorgd. Alles gaat razendsnel, de communicatie is helder en je krijgt altijd het gevoel dat je nummer één bent. Geen standaard praatjes, maar échte service waar je blij van wordt. Ze denken mee, lossen meteen op en maken het gewoon makkelijk. Ik ben zelden zo tevreden geweest met een provider. Voor mij zonder twijfel 5 sterren, en als ik er 10 kon geven, had ik dat gedaan!”
S M
Simone M.

iPad werd snel bezorgd

Aankoop ging snel, verder was er even een radiostilte. iPad werd snel bezorgd.
Warranty reason - very poor battery condition, the phone discharges quickly

Snelle afhandeling goede prijs

Snelle afhandeling, goede prijs.
iphone 13 besteld volgens de site vóór 20:00 uur besteld de volgende dag bezorgt, helaas een dag later. privicy scherm erbij besteld, volgens de site gratis aangebracht, helaas zat gewoon als los onderdeel in de doos, dit zelfde geld voor het bijbestelde hoesje. mooie telefoon, maar alle beloftes konden ze dus niet waarmaken. vandaar 3 sterren
Goede kwaliteit en snelle verzending
Het profuct nog niet ontvangen
Hellemaal goed fijne zaak goede service
Scherm van telefoon werkte binnen 3 weken niet meer. Naar een plaatselijke telefoonwinkel gegaan: telefoon zag er binnenin niet best uit, logisch dat 'ie kapot was. Ze hebben 'm daar 'opgelapt' maar gaven al aan dat er weinig aan te redden viel. Helaas 1 week later wederom kapot.

Antwoord van you-mobile.nl

Dank u wel voor uw bericht. Op het moment dat u een toestel bij ons koopt, ontvangt u 2 jaar garantie. Dat betekent dat u bij problemen altijd recht heeft op garantie en dat wij het toestel voor u onderzoeken en herstellen of vervangen. We hebben elkaar hierover ook gesproken. Mijn eerste vraag was waarom u geen contact met ons heeft opgenomen voordat u het toestel heeft laten openen en repareren door een derde partij. Dan hadden wij het probleem kosteloos onder garantie voor u kunnen oplossen. U gaf aan dat u daar niet bij had stilgestaan. Omdat het toestel door een externe telefoonwinkel is geopend en gerepareerd, is het voor ons niet meer mogelijk om te beoordelen wat de oorspronkelijke oorzaak van het probleem was. Daarnaast vervalt in veel gevallen de garantie wanneer een toestel door een niet-geautoriseerde derde partij wordt geopend of aangepast. Wij staan volledig achter onze kwaliteit en daarom bieden wij 2 jaar garantie op al onze producten. Maar om deze garantie te behouden, is het belangrijk dat toestellen niet door derden worden geopend of gerepareerd zonder vooraf overleg met ons.
Op tijd en geheel volgens bestelling geleverd.
De snelle levering
goede service, goed bereikbaar