you-mobile.nl
Beoordelingen:

61 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden61 beoordelingen in totaal  

4,38
Goed

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

22 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
We zijn erg tevreden maar ik vraag me af of de batterij goed is. Mijn zoon moet de telefoon wel 3 x per dag opladen Wat kunnen we hiermee?

de meest kritische beoordeling

15 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
I had a very frustrating and disappointing experience with YouMobile. Ordered a phone from them which should have been delivered the next day. The shipping company, GLS, lost/stole the package while it was registered as delivered. Spent a lot of time figuring out what happened by myself. Afterward, YouMobile promised to send me another phone immediately but did not, and only two days later told me they stopped working with GLS because many packages were disappearing. Then they promised to send me the refund the same day which also did not happen. The communication was terrible, every time I had to call them and ask what was going on. And every time they were very sorry and brought their sincere apologies, but please, just do your work properly, your apologies don't do any good.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor you-mobile.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
31 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling

Service is top!

Ik had helaas niets aan de telefoon die ik gekocht had. Terug gestuurd en terug betaald. Super snel geregeld allemaal. Ik zal sowieso weer gebruik maken van jullie assortiment mocht t nodig zijn!
Beoordeling melden
8 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Goede service en kwaliteit

Ik had een foutje gemaakt,er werd direct contact met me opgenomen, en het werd besteld,snelle levering, mooi product ontvangen.
Beoordeling melden
2 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
9 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
25 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
20 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
20 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Ik wacht nog steeds op een beschermhoes en oplader waar ik voor betaald heb en nog steeds niks ontvangen
Beoordeling melden
22 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
We zijn erg tevreden maar ik vraag me af of de batterij goed is. Mijn zoon moet de telefoon wel 3 x per dag opladen Wat kunnen we hiermee?
Beoordeling melden
Antwoord van you-mobile.nl
27 apr 2024
Beste Klant, Bedankt voor uw beoordeling. Zoals telefonisch besproken bent u van harte welkom om uw toestel op te sturen of bij ons langs te brengen. De koffie staat klaar voor u! Vriendelijke groet, You Mobile
10 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Dit bedrijf is echt super , foutje gemaakt bij bestellen , men beld terug met oplossing Echt een super bedrijf . voelt erg goed ga er zeker terug , hier wordt ik echt BLIJ van
Beoordeling melden
HB
3 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Hebben erg goed meegedacht om bedtelling op tijd bij mij te krijgen eat erg belangrijk was.
Beoordeling melden
19 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Het geleverde refurbished Iphone 10 was prima
Beoordeling melden
2 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
2 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
2 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
1 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
29 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
20 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
26 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle service, product zoals beschreven. (Niet te onderscheiden van nieuw) betekend dus ook echt niet te onderscheiden van nieuw. Blij verrast! Het kwam ook in een doos die je nog dicht kon plakken dus top ook als cadeau te geven.
Beoordeling melden
12 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Wat later dan beloofd, maar de telefoon was zoals beloofd.
Beoordeling melden
10 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
De juiste service. Vriendelijke communicatie
Beoordeling melden