you-mobile.nl
Beoordelingen:

35 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden35 beoordelingen in totaal  

4,26
Goed

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 17 mei 2023
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
you-mobile.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

16 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Telefoon is goed, maar die kwam te laat binnen, had meteen betaald, overgemaakt op jullie rekening. En 2 keer een mail gestuurd, maar geen mailtje terug. Ik had het ooit mee gemaakt dat ik geld had overgemaakt bij een andere, maar had nooit die bestelling gehad. Daarom die mail van mij. Sorry dat ik zo’n mail had gestuurd. Die telefoon is voor mijn dochter voor haar verjaardag.

de meest kritische beoordeling

15 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
I had a very frustrating and disappointing experience with YouMobile. Ordered a phone from them which should have been delivered the next day. The shipping company, GLS, lost/stole the package while it was registered as delivered. Spent a lot of time figuring out what happened by myself. Afterward, YouMobile promised to send me another phone immediately but did not, and only two days later told me they stopped working with GLS because many packages were disappearing. Then they promised to send me the refund the same day which also did not happen. The communication was terrible, every time I had to call them and ask what was going on. And every time they were very sorry and brought their sincere apologies, but please, just do your work properly, your apologies don't do any good.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor you-mobile.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
24 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Was niet thuis, maar kreeg netjes bericht dat het bij de buren was afgeleverd. Helemaal ok.
Beoordeling melden
12 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Mooi product, precies zoals omschreven. Netjes en op tijd geleverd. Ik ben zéér tevreden!
Beoordeling melden
13 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Mooi toestel snelle levering
Beoordeling melden
8 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Veel vertraging in levering
Beoordeling melden
9 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
23 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
30 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
iPad bezorgd op een verre plek in een bos, precies volgens track&trace, in de kerstperiode. Petje af. IPad functioneer ook goed.
Beoordeling melden
16 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering, nette telefoon. Zat alleen wel een duidelijke beschadiging op maar is niet vervelend.
Beoordeling melden
20 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling

gedumpt

gewoon voor de deur gezet door chauffeur
Beoordeling melden
21 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Ga zo door, doen wat je belooft👍🏻
Beoordeling melden
7 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
4 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
1 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
27 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Tot tweemaal toe bij de buren aangebeld, terwijl ik thuis was. De eerste keer naar de vervoerder gebeld met het verzoek op het juiste huisnummer af te leveren. Tweede aanbieding bij de buren op de brievenbus gelegd. Af te leveren op nr 42A en niet op 42!!
Beoordeling melden
16 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Telefoon is goed, maar die kwam te laat binnen, had meteen betaald, overgemaakt op jullie rekening. En 2 keer een mail gestuurd, maar geen mailtje terug. Ik had het ooit mee gemaakt dat ik geld had overgemaakt bij een andere, maar had nooit die bestelling gehad. Daarom die mail van mij. Sorry dat ik zo’n mail had gestuurd. Die telefoon is voor mijn dochter voor haar verjaardag.
Beoordeling melden
7 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ik ben erg tevreden over you mobile. Ik kreeg helaas een verkeerd oplaadsnoertje opgestuurd bij mijn iPad maar dit werd snel en goed opgelost. Heel klantvriendelijk en top service.
Beoordeling melden
13 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
De iPhone werd in een verkeerde kleur geleverd. De telefoon werd de volgende dag thuis aan de deur omgewisseld voor de juiste; top!
Beoordeling melden
5 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Volledig geleverd volgens afspraak. Sneller kan niet.
Beoordeling melden
4 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering van een mooi product.
Beoordeling melden
GD
Gertie D.
Maastricht
1 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Prima product en snelle levering
Beoordeling melden