De reviews voor Samin ICT & Sound zijn constant positief. Klanten prijzen de uitstekende en persoonlijke service, waarbij ze zich gehoord en geholpen voelen tijdens het gehele traject. De snelle levering en vlotte afhandeling worden veelvuldig genoemd als groot pluspunt. Het team wordt ervaren als zeer vriendelijk, behulpzaam en prettig in de omgang. De communicatie is duidelijk, persoonlijk en snel, zowel digitaal als bij persoonlijk contact. Klanten zijn zeer tevreden over de kwaliteit van de geleverde pc's, die netjes en professioneel gebouwd worden. Daarnaast waarderen klanten het meedenken over wensen, budget en oplossingen voor problemen. De duidelijke uitleg en begeleiding tijdens en na het proces worden als waardevol en klantgericht ervaren. Veel klanten geven bovendien aan dat hun technische problemen snel en vakkundig zijn opgelost.
Reviews voor saminictsound.nl
Hele goeie service!
Via hun discord server heb ik gevraagd wat een goeie pc is voor mijn budget. Ik kreeg al snel reactie! Ze hadden een pc samengesteld iets boven mijn budget, daarom hadden ze mij een mooie kortingscode aangeboden. Toen ik de pc besteld had kreeg ik persoonlijk via discord nog informatie over mijn bestelling! Toen de pc in elkaar was kreeg ik zelfs al foto’s opgestuurd van de pc. Ook zat er een uitgebreide uitleg bij wat ik wel/niet moet doen. De verzending hebben ze ook netjes gedaan, goed verpakt waardoor hij zonder problemen bezorgd is!
De service is echt top! Ik heb weinig bedrijven gezien met zo’n goeie service.
ICT Topper
Een van mijn vrienden had ik ooit een pc gebouwd en die wou upgraden. Maar tijdens de upgrade is het moederbord stukgegaan en dat wisten we nog niet. Tot we aankwamen bij Andy van Samin ICT. Hij heeft van alle onderdelen een diagnose gesteld. En hebben we het uiteindelijk gefixed. Heel erg bedankt voor de klantvriendelijkheid, de vibes en support. Prijzen waren top, zeker een aanrader
Super service
Ik had nog wat vragen alvorens ik die nieuwe droom-game-pc zou bestellen. Ook al waren ze met vakantie, toch kreeg ik prompt een heel duidelijk en uitgebreid antwoord op al mijn vragen. Enkele dagen later besteld en dan zou je denken dat het volgende de levering is, maar ook na het bouwen van de pc sturen ze nog wat leuke foto’s door zodat je weet wat eraan komt. Een leuke ervaring!
Super relaxte gast denkt met de mensen mee en gewoon meer dan een vriendelijke man die support geeft en dingen uitlegt wat je moet weten over de pc, En uiteindelijk krijg je gewoon top kwaliteit gelevert, Ik ben er super blij mee ik kan nu de spellen spelen die ik eindelijk kan spelen na een lange tijd en ik ben meer dan een tevreden klant
Beste Michael,
Hartelijk bedankt voor je vijf sterren review. Wij wensen je nog veel plezier toe met jouw bestelling en zijn blij om te horen dat je eindelijk aan de slag kan in de PC wereld zonder gedoe. 😊
- Samin ICT & Sound
Heb via een kennis een pc bij Samin ict laten samenstellen en bouwen, het ging allemaal supper vlot en snel en heel vriendelijke service het persoonlijk contact via discord, instagram etc is echt een plus punt dat heb ik nog nooit ergens gezien of mee gemaakt levering was ook snel je krijgt ook videos/fotos doorgestuurd tijdens het bouw proces top service!
Goede service!
Ik heb mijn pc laten bouwen bij Samin ICT & Sound en ben super tevreden. De pc was snel gebouwd en ik kon hem ook meteen makkelijk meenemen. De service was top en ze denken goed met je mee. Inmiddels zijn we 5 jaar verder en hij werkt nog steeds perfect. Zeker een aanrader!
Beste Miray,
Wat goed om te horen dat je na vijf jaar nog steeds zoveel plezier beleefd met jouw bestelling. Op naar de 10 jaar! 😊
- Samin ICT & Sound
Goede hulp nadat zelf vervangen CPU-koeler niet goed ging.
Ik trachtte zelf mijn AIO te vervangen met een LIAN-LI AIO. Helaas niet met het gewenste resultaat. Uiteindelijk mijn PC langsgebracht. Dit hebben ze bij Samin goed opgelost voor me! Koeler doet het nu perfect en ze hebben zelfs een PCI-E aan/uitknop voor me geïnstalleerd die ik toevallig zelf nog moest inbouwen. Scheelde weer een werkje voor mijzelf. Kortom, blij met de hulp!
Erg fijne service en top kwaliteit
Erg fijne ervaring om bij Andy een pc te kopen. Communicatie was erg vriendelijk. Sinds ik al hele tijd me niet meer bezig houdt met pc hardware was Andy zo vriendelijk om me te helpen met de juiste specs uit te zoeken op basis van mijn behoeftes en budget.
Hij liet netjes weten wanneer de pc ongv klaar zou zijn en zodra hij klaar was kon ik hem gelijk ophalen. Kan niet anders zeggen dat de pc in top kwaliteit is opgeleverd!
Naast alle drives die geïnstalleerd moesten worden en software, kreeg ik er ook meteen Windows 10 bij.
Alsnog bedankt Andy!
Daadwerkelijke kwaliteit
Ik had bij een ander bedrijf mijn nieuwe game pc laten maken die de beste van het beste er in hebben gedaan. Na 2 maanden van gebruik kreeg ik allemaal problemen met mijn pc. Blue screens, wilkeurige crashes etc. Ik ben meerdere keren naar het bedrijf gegaan om dat te fixen. Ze hadden niks anders dan het zelfde gedaan. Windows opnieuw geïnstaleerd, drivers opnieuw geïnstaleerd en ''24 uur de PC laten draaien''. Ik kwam via via bij Samin uit en hij heeft een voledige analyse gedaan op mijn PC en hij heeft alle problemen er uit kunnen halen en een rapport gemaakt voor het bedrijf. Nu is inmiddels mijn PC gefixt maar ik weet nu al waar ik mijn volgende top of the notch game PC ga halen
Super goede service! Pc is super mooi geworden en het bestellen van de pc ging super soepel, ik wou een andere case en dat was ook geen probleem dus als je nog een nieuwe computer zoekt koop hem dan zeker hier!
Beste Broes,
Bedankt voor je 5 sterren review en wat een monster van een PC heb je daar staan. Wij wensen je nog veel succes met je streaming carriere en natuurlijk veel game plezier met je monster bak! 😊
Top bedrijf!
Zeer vriendelijke eigenaar! Enorm blij hoe netjes mijn pc is in elkaar gezet naar mijn wensen + de nette kabelmanagement. Service en communicatie was top zeker een aanrader !!
Beste Yassin,
Hartelijk bedankt voor je mooie review. Wij wensen je nog veel plezier toe met jouw bestelling! 😊
eerste PC
ik heb hier mijn eerste Pc besteld. het is goede kwaliteit werk goed en ziet er mooi uit. de communicatie vanuit het bedrijf is erg goed en duidelijk.
Beste Kyra,
Hartelijk bedankt voor je mooie review en dat je eerste PC zo goed is bevallen. Wij wensen je nog veel plezier toe met jouw bestelling! 😊
- Samin ICT & Sound
Vriendelijkheid, behulpzaamheid, service gerichtheid.
Vriendelijkheid, behulpzaamheid, na komen van de afspraken, service gerichtheid.
Ook de adviezen over het voorkomen van de zéééér dure geheugens, waren zeer welkom. Kortom heel blij dat ik bij Andy ben terecht gekomen.
Top ervaring!
Snelle service hele vriendelijke enthousiaste service niks op aan te merken! Nieuw in de pc wereld net zoals ik was? neem een kijkje bij Samin! Hij kan je van alles uitleggen met passie voor het vak
Beste Thomas,
Hartelijk bedankt voor je vijf sterren review. We zijn het compleet met je eens, met zulke toffe hardware kan je niet onopgemerkt rustig blijven en zijn we razend enthousiast. ;-)
We wensen je nog veel plezier met je bestelling!
- Samin ICT & Sound
Goede en betrouwbare informatie voorziening.
Snelle service en goede communicatie.
Verzending ook keurig en veilig ingepakt.
Heel vriendelijk
Goede hulp en goede service! Echt een aanrader
Geweldige service!
Echt een aanrader als je echt wilt genieten van unieke game ervaring!
Ook reageren ze supersnel op je mails wat ook echt superfijn is!
Beste Remey,
Hartelijk bedankt voor je mooie review. Wij wensen jou en je broer nog veel plezier en succes toe!
Beoordeling Samin ICT & Sound
Het was een top ervaring, vanaf het begin al super goede service kwa uitleg om zo de goede pc voor mij samen te stellen. Wanneer ik hem had besteld werd er netjes aangegeven wanneer er werd begonnen aan de pc etc etc. Wanneer hij af was kreeg ik netjes te horen van hoe en wat met de verzending etc. Super goede services en klantvriendelijkheid! Verzending was ook top, hij super goed verpakt en met een hele uitleg mail kun je hem gemakkelijk installeren! Echt een top ervaring!
Top PC.
Super chill bedrijf en zeker een aanrader om hier een pc naar wens te halen. Reageren snel en staan ervoor open om je te helpen!
Beste Matthijs,
Hartelijk bedankt voor je mooie review en dat jullie inmiddels al 4 pc's bij ons hebben afgenomen. Dat is het mooiste compliment wat wij mogen ontvangen. Heel veel plezier met je monster PC! 😎
Super service. Andy = GOAT