computerzaak.nl

3.133 reviews in totaal   1.084 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn erg tevreden over de snelheid waarmee hun bestellingen worden geleverd, vaak zelfs de volgende dag. De meeste klanten vinden de ontvangen laptops en computers van uitstekende kwaliteit en vaak beter dan verwacht. Ook wordt de behulpzame, vriendelijke en oplossingsgerichte service van het bedrijf gewaardeerd. Veel klanten vinden de prijs-kwaliteitverhouding scherp en zijn blij met de betaalbare opties. Daarnaast ervaren klanten snelle en duidelijke oplossingen bij defecten of problemen met hun bestellingen. Klanten waarderen dat hun laptops of computers kant-en-klaar zijn ingesteld en gebruiksklaar geleverd worden. De communicatie wordt overwegend als duidelijk, snel en persoonlijk ervaren, zowel via telefoon als e-mail. Het retourproces wordt als eenvoudig en snel ervaren, waarbij terugbetalingen vlot verlopen.

Reviewscomputerzaak.nl

Refurbished laptop besteld, de levering was vlot. Laptop zag er prima uit, en werkt ook uitstekend. Enige minpuntje vind ik wel de stickers, die over de toetsen van het toetsenbord zijn geplakt. 3 zitten op de verkeerde plek, en wanneer je typt, dan voel je de hoekjes en randjes. Ik begrijp waarom dit is gedaan, maar vindt dit toch een minpuntje. Het uiteindelijke doel, een goed werkende laptop, heeft computerzaak.nl wel geleverd. En wanneer de laptop zo blijft werken, dan is het dat ene minpuntje waard.

Het bestelproces, levering en retour zijn prima verlopen. Retour om redenen die niet aan computerzaak te wijten zijn. Netjes geld terug gekregen. Minpunt: ze bieden computers aan met windows 11 waarop windows 11 niet mogelijk is (7e generatie intel wordt niet ondersteund door microsoft). Daarover gebeld, werd meteen bevestigd en dat zou gewijzigd worden. Maar dat is niet gebeurd. Die computers worden nog steeds met windows 11 verkocht.
Een refurbished Dell Optiflex 3050 besteld als Homeassitent server. Goed prijs en werd bezorgd in een doos goed ingepakt. De computer zag er goed uit schoon en werkt zoals beloofd. Bovendien een leuke attentie in de doos, een gratis PC check t.w. van 50 Euro Alles bij elkaar een uitstekende kennismaking met Computerzaak.

Zeer goede staat en veel keus

Uitgebreide keus, overzichtelijk, en snelle levering. Dit is mijn 2e laptop die ik hier koop en ik ben opnieuw blij verrast door de goede staat van de computer. Er zijn verschillende gradaties over de staat van de laptop maar ze zien er veel beter uit dan verwacht. Blij mee.

Goed product en prettige klantenservice

Het bestelproces verliep voorspoedig en de levering was tijdig. Na telefonisch overleg heb ik besloten om mijn chromebook om te wisselen voor een Windows besturing. De medewerker heeft dit adequaat uitgevoerd en de volgende dag had ik mijn apparaat ontvangen. Het product werkt erg goed en ben zeer tevreden!

goede service

binnen 15 minuten met voor-geïnstalleerde windows 11 office geïnstalleerd en aan het werk. Ziet er als nieuw uit en draait snel. Er zat een te lichte voeding bij maar na één mailtje en binnen dag de juiste opgestuurd. Dat is hoe service hoort te zijn bij een fout. prima opgelost

Laptop ziet er goed uit

Laptop was goed verpakt, ziet er goed uit, accu was geladen en hij is zonder problemen opgestart. Heb hem net in huis, want levering de volgende dag ging helaas de mist in wegens weekend en Pasen maar had inplaats van vandaag toch eigenlijk dinsdag plaats moeten vinden, mede omdat de eigenlijke gebruiker hem woensdag op zijn reis mee had willen nemen en de bestelling donderdagavond al was geplaatst
Ontzettend goede en vriendelijke klantenservice. Ondanks de verlopen retour tijd van 2 weken, kon ik mijn bestelling retourneren en werd dit goed en snel afgehandeld. Ik kan iedereen aanraden om bij Computerzaak.nl een bestelling te plaatsen.
Aanschaf lenovo T490 Ik heb een computer gekocht die lijkt op mijn huidige , alleen een nieuwere versie met Windows 11. Aangezien ik de overstap nog moet maken kan ik daar niets over zeggen. Wel waren de aanschaf en betaling helder en niet te duur. Ik had een afhaal adres opgegeven, maar hij werd bij mijn huis afgeleverd. Daar gaat dus iets niet goed. Het maakte verder niet uit omdat ik thuis was.
N H
nannie h.

Het bezorgen was perfect gegaan

Ervaring was heel goed Alleen wist ik niet dat mijn Dell latude Al van 2019 is stond nergens vermeld Anders had ik deze niet genomen 8 jaar is wel heel.oud. Dat vindt ik heel erg . Dus wat beter zou kunnen Is te melden hoe oud de laptop is.
Snel geleverd en goed verpakt aangekomen. De laptop die ik heb besteld voldoet aan de omschrijving. Ik ben er dik tevreden over. Zeker voor de scherpe prijs / kwaliteits verhouding. Ik raad dit bedrijf zeker aan.
Ruim assortiment en marktconforme prijzen. Goede service. Het enige wat ik miste was de vermelding van een 0% BTW uitleg in verband met margeregeling. Ik dacht dat de BTW er toevallig niet bij stond maar er zat helemaal geen BTW op. Voor een ondernemer is dat wel belangrijk om te weten.
Goede tweedekans producten voor een goede prijs. Eerlijke uitleg over de status van de producten op de website. Helaas werd de bestelde muis niet meegeleverd maar na een mailtje werd dat direct rechtgezet en werd de muis nagezonden.

Tweedehands computers

Op zich een goede zaak die nadenkt over herbruiken van computers en laptops. Ik heb er eerder een PC gekocht en monitoren. Het laatste scherm is goed alleen de poot die erbij zat kan niet meer omlaag en omhoog. (Bekend probleem bij sommige IIYama monitoren). Nu heb ik de monitor toch aan een standaard hangen dus maakt niet uit maar dat zou niet gestuurd moeten worden. Als je iets aan hun wilt verkopen dan bieden ze wel heel laag. Ik snap dat ze winst moeten maken maar het bod is extreem laag. Dat is wel jammer.
Ben keurig gehol[en behalve door die onbekende gast die me heeft laten betalen voor allemaal reclame maar die heb ik verwijderd maar heaas oste me dat wel ruim 50,00 euro.Ik kan mailen bellen maar geen genoor,gr kathe

A great place for a second hand laptop

I've searched for a good quality second had laptop, and went through a lot of very questionable websites, so I was a little anxious of what I'll receive and if I'll receive anything at all. I'm sooo happy I trusted computerzaak.nl because my new old laptop was delivered soon and in a better than expected condition (also with some extra gifts!). So far my experience was great and I highly recommend!
Laptop werkt goed.1 min puntje beeldscherm was niet goed schoongemaakt je kunt zien waar een stikker heeft gezeten krijg het zelf niet weggepoetst.Dat is jammer maar verder alles prima.
er werd grondig naar het probleem gekeken en de monitor werd omgeruild. Omdat ik hiervoor speciaal naar Amersfoort gereden was, was het mooi geweest als ik een tegemoetkoming had gekregen voor de duurdere monitor.

Prima zaak

Snelle levering, prima laptop voor een heel goede prijs. alles netjes verpakt. ik raad Computerzaak absoluut aan, qua levering / apparatuur / behulpzaamheid. top
De Chromebook werd de volgende dag al opgestuurd. En hij werkt uitstekend, erg makkelijk om te installeren, gaat bijna vanzelf als je al een Google account hebt.