profitent24.nl- Logo - Beoordelingen

profitent24.nl

760 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden6.388 beoordelingen in totaal

17 sep 2024
Voor de eerste keer bestellingen geplaatst bij profitent24. Eerst een tuinpaviljoen met muskietengaas en schaduwhemel. Binnen 48 uur werd de bestelling afgeleverd. De kwaliteit van de materialen is zeer goed en met een gedetailleerde montagehandleiding was opbouwen met 2 personen goed te doen. De buren op de camping waren dusdanig onder de indruk van de kwaliteit en resultaat, dat een vervolgbestelling van meerdere schaduwhemels volgde.

23 aug 2024
Ik heb ruim op voorand gebeld naar jullie dienst op 8/8 om er zeker van te zijn dat ik het gevraagde artikkel geleverd zou hebben op ten laatste 23/8. Met de bemerking dat er niemand het pakket kan ontvangen in de week van 12 tot16/8. (beschikbaar: Levertijd: 1 - 3 dagen staat er vermeld bij het artikkel op de site) Het advies was vermelden leveren vanaf 19/8. Ook zo gedaan. Ondertussen is het artikkel nog steed niet geleverd en morgen heb ik de tent nodig. ondertussen gebeld op Wo 10:36, vandaag 12:06, en 14:59, telkels liet men weten het op te volgen, en bij de 2 laatste terug te bellen. telkens weet men niet waarover het gaat, en wordt er niet teruggebeld nogthans wordt dit beloofd.

Beoordelingen voor profitent24.nl

Resetten
3 jul 2024
Goede uitleg om in elkaar te zetten.
23 jul 2024
21 jul 2024
16 jul 2024
7 jul 2024
11 jul 2024
Afhandeling van retourneren is slecht geregeld. Volgens de website moet je dan naar de klantenservice bellen. Zij verwijzen je dan door naar de website via een formulier. Vervolgens komen ze met vragen terug. En daarna blijft het stil.
Antwoord van profitent24.nl
8 aug 2024
Indien u het artikel retour gestuurd had, naar het juist adres, was de afhandeling snel geregeld.
5 jun 2024

Vlot besteld en snel bezorgd.

Bestellen ging snel en de tuinpaviljoen werd snel bezorgd. Montage ging redelijk vlot totdat de dakplaten bevestigd moesten worden: dit was een drama: profielen waren gebogen waardoor de platen klemden. Schroefbevestiging in de palen zijn niet erg stevig en buigen snel omdat het plaatmateriaal van de palen net blik is. Met veel improvisatie erin gekregen. Hij staat er nu en het is verder een leuk ding. Al met al is de prijs/kwaliteit verhouding wel goed.
15 mei 2024
correcte afhandeling van de levering. Bij controle waren alle voorziene onderdelen voorhanden. Makkelijk samen te stellen tent. Door de verschillende kleuren mooie look
16 apr 2024

Net geen 5 sterren !!

Telefonisch goed en vriendelijk antwoord gekregen op een paar vragen over kleur, kwaliteit en levertijd. Deze was “uit voorraad” maar na de bestelling blijkt de levertijd plm. 2 weken. Voor ons geen probleem maar voor iemand die een tent of paviljoen op korte termijn nodig heeft kan dat wèl vervelend zijn. Daarom deze keer net geen 5 sterren. Vr.gr. J. Huberts sr.
19 mrt 2024
Ben tevreden over de tent en we hebben hem overeind en in elkaar gekregen, echter een deel van de bestelling klopte niet. Er waren te weinig schroeven bij en de palen waarmee de tent moest worden opgebouwd, waren verwisselt met een andere set, gelukkig waren ze even lang, maar het zorgt wel voor verwarring, want je ziet dat pas als je alles hebt uitgepakt.
15 nov 2023

montage

de beschrijving vonden we pas nadat de tent al in elkaar stond.... in het technisch rapport hebben we de tekeningen proberen te gebruiken om de tent in elkaar te zetten. kopieën zijn erg onduidelijk . geen info over de buizen aan de onderzijde van het tentdoek. ook geen info over locatie windverbanden spanbanden zijn van slechte kwaliteit, laten makkelijk los.
10 jun 2024

Kwalitatief goede opslag tent gekocht, maar….

Kwalitatief goede opslag tent gekocht. Wat opviel was dat de dozen erg beschadigd waren. De tent zelf was wel goed. Daarnaast was er 1 hoek / daksteun niet goed.de inkeping om de inschuivende buis tegen te houden zat op een verkeerde plek. Hierdoor kon de instekende buis niet gezekerd worden.Dit zelf opgelost door een stuk van de komende buis af te zagen