Certificaat voor profitent24.nl

No. XFDBF9F74498B4249B308A4E292EEE50F
 

Geldig vanaf
25-05-2016
Geldig tot
24-05-2020
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor profitent24.nl



Uitstekend

4.65/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 730 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft profitent24.nl al 1.473 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
19-07-2019
Besteldatum
05-07-2019
19-07-2019
Het bestelde is snel en goed geleverd. Hoe de service is, zal pas duidelijk worden als er zich een probleem voordoet.
4.50
Uitstekend

Datum van publicatie
19-07-2019
Besteldatum
11-07-2019
19-07-2019
Snelle levering, netjes verpakt en prima product.
Gebruiksaanwijzing zou iets uitgebreider mogen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-07-2019
Besteldatum
11-07-2019
18-07-2019
Was eenvoudig qua bestellen en de afwikkeling hiervan,levering ook correct en het monteren was eenvoudig dankzij de heldere uitleg.
4.33
Goed

Datum van publicatie
18-07-2019
Besteldatum
11-07-2019
18-07-2019
Heel goed vlugge levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-07-2019
Besteldatum
11-07-2019
18-07-2019
prima verzorgd
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-07-2019
Besteldatum
11-07-2019
18-07-2019
TOPSERVICE
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-07-2019
Besteldatum
09-07-2019
18-07-2019
Wij hebben al een paar jaar plezier van onze partytent, (komt ook bij Profitent24 vandaan), de elastieken waren nu versleten, maar gelukkig is dat allemaal nog steeds na te bestellen. En kunnen wij weer met plezier onze partytent gebruiken.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-07-2019
Besteldatum
11-07-2019
18-07-2019
De tent voldoet niet aan de beschrijving dat erbij staat Spijtig het is 3 uur rijden van België
2.33
Matig

Datum van publicatie
18-07-2019
Besteldatum
08-07-2019
18-07-2019
Het materiaal was in orde vlotte levering alleen het opzetten en vast zetten kan niet in 20 minuuten behoordeling een 4
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-07-2019
Besteldatum
10-07-2019
17-07-2019
1 nadeel is dat een aantal stangen erg lang zijn. ook met oog op opslaan is dan de doos erg groot
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-07-2019
Besteldatum
10-07-2019
17-07-2019
Super service. Een dag na bestellen al in huis. Top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-07-2019
Besteldatum
09-07-2019
16-07-2019
Snelle levering. Mooi prieeltje.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
16-07-2019
Besteldatum
24-06-2019
16-07-2019
Prima geholpen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-07-2019
Besteldatum
08-07-2019
16-07-2019
nog maar net in gebruik.
even afwachten dus.
alles ziet er goed uit en degelijk,
en snel geleverd .
4.00
Goed

Datum van publicatie
15-07-2019
Besteldatum
08-07-2019
15-07-2019
telefonisch makkelijk benaderbaar. goed advies en snelle levering.
4.00
Goed

Datum van publicatie
15-07-2019
Besteldatum
08-07-2019
15-07-2019
Dozen waar de partytent in zit, waren beschadigd, deze kunnen we niet meer gebruiken, gelukkig de spullen zelf niet. Er zat ook een verkeerde gebruiksaanwijzing in, foutief plannetje om tent in mekaar te steken. We hebben zelf moeten zoeken hoe we de tent moesten in mekaar steken. Tent zelf is van goede kwaliteit. Ook een snelle levering. Maandag besteld, vrijdag geleverd.
3.67
Goed

Datum van publicatie
15-07-2019
Besteldatum
07-07-2019
15-07-2019
Prima voor elkaar
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-07-2019
Besteldatum
04-07-2019
15-07-2019
Snelle en correcte levering
3.67
Goed

Datum van publicatie
14-07-2019
Besteldatum
07-07-2019
14-07-2019
Super service. Er was wat mis met de levering van de opbergtassen voor onze partytent en dit is perfect opgelost

De levering van de partytent was perfect gegaan

Ik zal ze zeker adviseren bij vrienden en kennissen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-07-2019
Besteldatum
06-07-2019
14-07-2019
Ik ben tevreden
4.00
Goed

Datum van publicatie
13-07-2019
Besteldatum
06-07-2019
13-07-2019
De chauffeur had route gewijzigd, onnodig lang thuis gewacht
4.33
Goed

Datum van publicatie
13-07-2019
Besteldatum
06-07-2019
13-07-2019
Levering was niet zoals we het gewoon zijn van een Nederlandse firma. Geen mail ontvangen van transporteur met geschatte leverdag. Bij levering waren we niet thuis. De goederen zijn bij de buurman afgeleverd. Geen briefje in brievenbus of mail ontvangen om ons in te lichten.
Ik heb dan zelf de transportfirma gecontacteerd en ben het zo te weten gekomen.
3.33
Redelijk

Datum van publicatie
12-07-2019
Besteldatum
05-07-2019
12-07-2019
Snelle bezorging
Makkelijk in elkaar te.zetten
En sevice was/is goed
Zeer tevreden
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-07-2019
Besteldatum
04-07-2019
12-07-2019
Op het laatste moment de tent niet bij de leverancier in de buurt een paviljoen kunnen krijgen, ondanks toezegging dat het beschikbaar zou zijn. Gebeld op donderdagavond om 18.30 uur en zaterdag om 11.30 uur hadden we de tent in huis. Top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-07-2019
Besteldatum
27-06-2019
12-07-2019
Top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-07-2019
Besteldatum
04-07-2019
11-07-2019
Netjes op de dag bezorgd die belooft is
Kwaliteit kan ik nog noetz over zeggen moet de tent nog opbouwen
Zwaar was hij wel
En jammer dat de chauffeur de pallet voor de oprit van de buurman
Neer zetten waardoor de buurman de oprij laan niet op kon
Maar voor de rest goeie service
Netjes gebeld
Anders was er iets geleverd wat ik niet nodig had
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-07-2019
Besteldatum
04-07-2019
11-07-2019
Mooie easy up partytent gekocht 3x6
Goede kwaliteit voor weinig geld
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-07-2019
Besteldatum
27-06-2019
11-07-2019
Goed
4.00
Goed

Datum van publicatie
10-07-2019
Besteldatum
03-07-2019
10-07-2019
De communicatie met de klant zeer goed.
Zeer professioneel aangepakt.
Levering vlot verlopen.
Kwaliteit van de geleverde tenten beantwoordt aan de verwachtingen.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-07-2019
Besteldatum
03-07-2019
10-07-2019
Het product is niet zo makkelijk om te monteren, de dak platen zijn te juist gezaagd wat meer speling zou het vergemakkelijken.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
10-07-2019
Besteldatum
02-06-2019
10-07-2019
Top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-07-2019
Besteldatum
01-07-2019
10-07-2019
Heb de tent netjes verpakt en snel geleverd. Ik heb deze nog niet kunnen op kunnen zetten, maar heb er wel vertrouwen in.
4.33
Goed

Datum van publicatie
09-07-2019
Besteldatum
02-07-2019
09-07-2019
De levering was een dag later dan verwacht, maar uiteindelijk wel binnen de gestelde marges. We hebben een prachtige tent alleen de instructie voor het opbouwen is wat onduidelijk. Helaas ontbraken er ook enkele nummertjes op de buizen en koppelstukken en moesten we een beetje zelf puzzelen. Het telefonisch contact voorafgaand aan de aankoop was zeer prettig en verhelderend.
4.33
Goed

Datum van publicatie
09-07-2019
Besteldatum
02-07-2019
09-07-2019
Leverijg goed
Product zeer goed
Service kan ik nog weinig overzeggen
4.33
Goed

Datum van publicatie
09-07-2019
Besteldatum
02-07-2019
09-07-2019
Super snel geleverd , en prachtige kwaliteit
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
09-07-2019
Besteldatum
01-07-2019
09-07-2019
Er was iets verkeerd gelopen bij de levering, maar de klantenservice heeft dit onmiddellijk opgelost, zodat ik mijn tent toch nog op tijd had
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
09-07-2019
Besteldatum
15-06-2019
09-07-2019
Er is een zeildoek aan een paal verkeerd gezet zodat de velcro ook verkeerd zit.
4.33
Goed

Datum van publicatie
08-07-2019
Besteldatum
29-06-2019
08-07-2019
Helemaal goed geregeled
4.00
Goed

Datum van publicatie
08-07-2019
Besteldatum
30-06-2019
08-07-2019
perfect verlopen, prima service en mooie afwerking
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-07-2019
Besteldatum
30-06-2019
08-07-2019
stevige tent
makkelijk op te zetten
ziet er goed uit
5.00
Uitstekend

profitent24.nl klantbeoordeling

profitent24.nl

profitent24.nl werd op 25-05-2016 gecertificeerd door Trusted Shops.

Contact
Verl. Scholtenskanaal WZ 49
7881 KC Emmer Compascuum
Nederland
service@profitent24.nl
profitent24.nl
Winkel-exploitant
NZOD Organisaties en Verhuur VoF
Verl. Scholtenskanaal WZ 49
7881 KC Emmer Compascuum
Nederland
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
J.J. Weerts
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met profitent24.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.