Certificaat voor profitent24.nl

No. XFDBF9F74498B4249B308A4E292EEE50F
 

Geldig vanaf
25-05-2016
Geldig tot
24-05-2020
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor profitent24.nl



Uitstekend

4.66/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 657 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft profitent24.nl al 1.246 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
25-05-2019
Besteldatum
17-05-2019
25-05-2019
Precies wat ik nodig heb, met vooraf de juiste informatie. Levering was wel heel snel.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
25-05-2019
Besteldatum
18-05-2019
25-05-2019
Snelle levering, prima kwaliteit prijs verhouding
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
24-05-2019
Besteldatum
11-05-2019
24-05-2019
uitstekende kwaliteit, iets waar we nog jaren plezier van zullen hebben.
4.00
Goed

Datum van publicatie
24-05-2019
Besteldatum
13-05-2019
24-05-2019
Nog niet geopend
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
24-05-2019
Besteldatum
15-05-2019
24-05-2019
Alles is prima tot nu toe. En van de service heb ik nog geen gebruik gemaakt, maar die zal vast wel prima zijn.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
24-05-2019
Besteldatum
16-05-2019
24-05-2019
Alles naar wens
4.00
Goed

Datum van publicatie
23-05-2019
Besteldatum
16-05-2019
23-05-2019
Tot nog toe niets ontvangen.
Levering product zou uiterlijk 3 dagen duren, nu zeven dagen verder en twee mails naar de klantenservice nog niets geen bevestiging dat het verstuurd is. Jammer..
1.33
Slecht

Datum van publicatie
23-05-2019
Besteldatum
16-05-2019
23-05-2019
Snel geleverd, en alles volgens afspraak
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-05-2019
Besteldatum
01-05-2019
23-05-2019
Bij ons waren er een paar problemen met de tent. De producten iets minder kwaliteit vind ik persoonlijk.
De na service was wel super goed Yvonne heeft ons heel professioneel verder geholpen . Als er een vraag was direct antwoord. Behulpzaam. Dit maakte voor ons de aankoop toch nog een sucses. Ik zou er opnieuw iets bestellen. Levering ook heel goed berichtje van te voren mooi op tijd geleverd.
3.33
Redelijk

Datum van publicatie
22-05-2019
Besteldatum
15-05-2019
22-05-2019
Partytent goed ontvangen. Alleen nog niet opgezet.
4.00
Goed

Datum van publicatie
22-05-2019
Besteldatum
07-05-2019
22-05-2019
Staander zat een deukje in.
Div. Profielen krom en slecht afgebraamd
Stijfheid v d constructie valt toch tegen.
Voor najaar stormen toch extra span banden er Op
Vr. Gr. P V D VLIES
4.33
Goed

Datum van publicatie
22-05-2019
Besteldatum
15-05-2019
22-05-2019
Gewoon goed
4.00
Goed

Datum van publicatie
22-05-2019
Besteldatum
06-05-2019
22-05-2019
Binnen 2 dagen geleverd.na een eerste nazicht was er een paal beschadigd
Na een telefoontje werd ons een andere paal beloofd en binnen de 3 dagen hadden we onze nieuwe paal.proficiat voor deze mooie geste
Wel vind ik dat de afwerking van de partytent beter kan
Op sommige plaatsten konden we heel moeilijk het dak dat in polycaronaat is plaatsen.
Maar toch staat ze mooi op ons terras.
4.33
Goed

Datum van publicatie
22-05-2019
Besteldatum
15-05-2019
22-05-2019
Top geregeld en goed te bereiken via telefoon
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-05-2019
Besteldatum
14-05-2019
21-05-2019
Correcte en goede service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-05-2019
Besteldatum
14-05-2019
21-05-2019
bestelling, levering en kwaliteit naar verwachting/tevredenheid.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
21-05-2019
Besteldatum
12-05-2019
21-05-2019
Hele goede service en goede kwaliteit

10
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-05-2019
Besteldatum
07-05-2019
21-05-2019
Prima servicve, snel en vlekkeloos verlopen.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-05-2019
Besteldatum
10-05-2019
19-05-2019
Prima service, prima product en snelle levering. Op alle punten uitstekend.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-05-2019
Besteldatum
10-05-2019
19-05-2019
Geleverd zoals beloofd
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-05-2019
Besteldatum
11-05-2019
19-05-2019
Bij de tent zaten twee verbindingsstukken met een kapotte lasnaad (foto beschikbaar).Graag verneem ik van U hoe we hier mee verder moeten.
3.00
Redelijk

Datum van publicatie
18-05-2019
Besteldatum
09-05-2019
18-05-2019
snelle levering ,parfecte kwaliteit prijs
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-05-2019
Besteldatum
07-05-2019
18-05-2019
We kregen een gebruikte beschadigde frame met krassen en een dikke deuk, ga nu kijken naar de afhandeling.
2.33
Matig

Datum van publicatie
17-05-2019
Besteldatum
10-05-2019
17-05-2019
alles perfect
4.00
Goed

Datum van publicatie
17-05-2019
Besteldatum
30-04-2019
17-05-2019
Product ontvangen, geheel volgens beschrijving, helemaal super
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-05-2019
Besteldatum
10-05-2019
17-05-2019
Goed geregeld, goede communicatie, mooi product
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-05-2019
Besteldatum
08-05-2019
17-05-2019
ben blij met de goede service
4.00
Goed

Datum van publicatie
16-05-2019
Besteldatum
08-05-2019
16-05-2019
Levering door Transporteur is niet gebeurd volgens de afspraak, levering werd gewoon in de inkomhall afgezet , mijn vraag om bij de buren af te zetten werd niet opgevolgd , ik heb vooraf ook geen bericht gekregen voor een afspraak , daardoor was ik ook niet thuis , nu deze melding is reeds gebeurd en jullie hebben dit snel en correct naar mij toe beantwoord.
Gr

Paul
4.00
Goed

Datum van publicatie
15-05-2019
Besteldatum
08-05-2019
15-05-2019
Goede kwaliteit, snelle service. Ik belde of mijn bestelling echt wel de volgende dag bezorgd zou worden en toen stond het al klaar voor verzending. Top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-05-2019
Besteldatum
04-05-2019
15-05-2019
Snel antwoord op een vraag via mail
4.33
Goed

Datum van publicatie
15-05-2019
Besteldatum
06-05-2019
15-05-2019
Geweldige service en snel geleverd
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-05-2019
Besteldatum
05-05-2019
15-05-2019
De tent viel mij zwaar tegen Allereerst de dikte van de buizen, toen die korte pijpjes die je in de nok moet monteren, daarna bijna 100 boutjes en vleugelmoeren die er in moeten en als laatste de losse zijstukken die er bij zaten(dit tocht als jewelste) kortom ,je betaald €300.- maar als ze deze maat 4x6 hadden kun je beter een tent van Cranenbroeck kopen . Daar heb je een 4x8 voor €150.
3.00
Redelijk

Datum van publicatie
14-05-2019
Besteldatum
07-05-2019
14-05-2019
Vlugge, adequate en vriendelijke service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-05-2019
Besteldatum
07-05-2019
14-05-2019
Helemaal goed geregeld
4.00
Goed

Datum van publicatie
14-05-2019
Besteldatum
06-05-2019
14-05-2019
Goede service, snel geleverd en tenten van zeer goede kwaliteit (en ook best makkelijk in elkaar te zetten).
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-05-2019
Besteldatum
06-05-2019
14-05-2019
zeer snel en correct geleverd
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-05-2019
Besteldatum
06-05-2019
13-05-2019
Verzinken van de pijpen voor het lassen vind ik veel minder treed toch weer blank ijzer op.
3.33
Redelijk

Datum van publicatie
13-05-2019
Besteldatum
02-05-2019
13-05-2019
betrouwbare en snelle levering van een geweldige tent, we kunnen weer jaren vooruit. gewoon TOP.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-05-2019
Besteldatum
06-05-2019
13-05-2019
Tent was zoek geraakt bij transporteur in België
3.67
Goed

Datum van publicatie
13-05-2019
Besteldatum
05-05-2019
13-05-2019
Everything went smooth
5.00
Uitstekend

profitent24.nl klantbeoordeling

profitent24.nl

profitent24.nl werd op 25-05-2016 gecertificeerd door Trusted Shops.

Contact
Verl. Scholtenskanaal WZ 49
7881 KC Emmer Compascuum
Nederland
service@profitent24.nl
profitent24.nl
Winkel-exploitant
NZOD Organisaties en Verhuur VoF
Verl. Scholtenskanaal WZ 49
7881 KC Emmer Compascuum
Nederland
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
J.J. Weerts
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met profitent24.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.