Boonman Bedden- Logo - Beoordelingen

Boonman Bedden
Beoordelingen:

113 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden3.382 beoordelingen in totaal  

4,70
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Meest relevante positieve beoordeling

30 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Zeer prettige winkel met deskundige verkopers. Geen verkooppraatjes voor allemaal gimmicks, maar volledig gericht op hetgene dat er écht toe doet: goed slapen. Als je op een bed gaat liggen weet de verkoper precies te wijzen of jij goed ligt of niet, en biedt je advies totdat je bij de juiste combinatie uitkomt die wél bij je past.

Meest relevante negatieve beoordeling

23 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
De verkoopster die ons geholpen heeft mag wel een cursus klantvriendelijkheid ondergaan. We wonen in de buurt van de Boonman winkel in onze woonplaats en ze weet zo uit het niets te vertellen, voordat we ook maar iets besteld hebben, dat het als niet zo,n goede buurt bekend is. Ik wilde eigenlijk meteen rechtsomkeer maken maar nadat we toch 2 matrassen besteld hadden wist ze niet hoe ze bij onze naam de trema op de e moest typen. Ik heb het voor haar gedaan en gezegd hoe ze dat op het toetsenbord moet doen. Als haar leidinggevende haar nu nog eens leert om de puntjes op de i te zetten wat klantvriendelijkheid betreft, dan komt ze er misschien nog wel. Sorry maar bovenstaande moet me echt even van het hart. Denk niet dat we nog eens naar Boonman gaan en door zo,n gans te woord willen staan.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor Boonman Bedden

Filter
 Sorteren  
Relevantie
(87)
(22)
Resetten
21 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling

Goed geholpen

In winkel vakkundig geholpen.Keurig bericht over thuisbezorging.Geen probleem met verzetten datum van levering
Beoordeling melden
29 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Matrassen goed kunnen uitproberen in de winkel. Goed advies gehad. Heel fijn geholpen.
Beoordeling melden
21 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
alles is keurig geleverd en goede service in de winkel in oss
Beoordeling melden
14 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
De vriendelijkheid en tijd nemen voor de klant.
Beoordeling melden
14 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
JR
Jolanda v R.
Sint-Michielsgestel
14 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
29 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
26 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
7 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
18 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling

Uitstekend

Fijn personeel heel deskundig advies maakt veel tijd vrij voor de klant om de juiste keuze te maken
Beoordeling melden
2 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
In alle rust kijken naar onze wensen, proefliggen, opties andere matras, uitleg levering.
Beoordeling melden
18 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Bed ligt fijn wel even wennen, maar begint tot nog toe steeds beter te gaan
Beoordeling melden
17 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Erg netjes geholpen met goed advies
Beoordeling melden
30 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goed advies. Deskundige levering
Beoordeling melden
24 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling

Goed en snel bezorgd en in elkaar gezet

Goed en snel bezorgd en opgebouwd
Beoordeling melden
28 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goede service en kwaliteit
Beoordeling melden
28 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goed persoonlijk advies!
Beoordeling melden
25 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
advies en service
Beoordeling melden
16 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
18 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden