Boonman Bedden- Logo - Beoordelingen

Boonman Bedden
Beoordelingen:

113 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden3.382 beoordelingen in totaal  

4,70
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Meest relevante positieve beoordeling

30 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Zeer prettige winkel met deskundige verkopers. Geen verkooppraatjes voor allemaal gimmicks, maar volledig gericht op hetgene dat er écht toe doet: goed slapen. Als je op een bed gaat liggen weet de verkoper precies te wijzen of jij goed ligt of niet, en biedt je advies totdat je bij de juiste combinatie uitkomt die wél bij je past.

Meest relevante negatieve beoordeling

23 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
De verkoopster die ons geholpen heeft mag wel een cursus klantvriendelijkheid ondergaan. We wonen in de buurt van de Boonman winkel in onze woonplaats en ze weet zo uit het niets te vertellen, voordat we ook maar iets besteld hebben, dat het als niet zo,n goede buurt bekend is. Ik wilde eigenlijk meteen rechtsomkeer maken maar nadat we toch 2 matrassen besteld hadden wist ze niet hoe ze bij onze naam de trema op de e moest typen. Ik heb het voor haar gedaan en gezegd hoe ze dat op het toetsenbord moet doen. Als haar leidinggevende haar nu nog eens leert om de puntjes op de i te zetten wat klantvriendelijkheid betreft, dan komt ze er misschien nog wel. Sorry maar bovenstaande moet me echt even van het hart. Denk niet dat we nog eens naar Boonman gaan en door zo,n gans te woord willen staan.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor Boonman Bedden

Filter
 Sorteren  
Relevantie
(87)
(22)
Resetten
11 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
7 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
4 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
4 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
4 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
29 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling

Zeer tevreden

Zeer prettig geholpen bij de aanschaf. Levering keurig op tijd zoals verwacht bij de aankoop. Levering zelf was ook erg netjes.
Beoordeling melden
11 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Nemen alle tijd, heel goed advies staan niet op provisie te verkopen. Wanneer je iets hebt gekocht en je bent niet helemaal tevreden dan pas weet je of je de juiste service krijgt, wanneer ze weer voor je klaar staan en dat is bij deze winkel is een echt familie bedrijf met goede service.
Beoordeling melden
22 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goed advies door te luisteren naar de vraag/wens van de klant. Goed meedenken hierin waardoor je een goede keuze kunt maken. En daarna heerlijk kunt slapen en weer energiek en uitgerust wakker wordt.
Beoordeling melden
22 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling

Goed advies

Perfect geholpen in de winkel. Alles werd geleverd volgens afspraak. Zeer keurige bezorgers, die alles netjes achterlieten en goede uitleg gaven. We slapen heerlijk op ons nieuwe bed!
Beoordeling melden
11 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Klantvriendelijke en correcte houding tov de klant, kan geen minpuntje bedenken
Beoordeling melden
26 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
we zijn kundig en prettig geholpen bij ons bezoek aan de showroom
Beoordeling melden
29 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goede uitleg en meedenkend . Goede aanbieding qua tempurmatras
Beoordeling melden
18 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Proberen de levertijd te verkorten.
Beoordeling melden
19 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Verkoper met kennis. Levering oke
Beoordeling melden
29 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goede installatie van het bed
Beoordeling melden
5 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
prima service
Beoordeling melden
26 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goed advies
Beoordeling melden
14 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
14 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
30 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Zeer prettige winkel met deskundige verkopers. Geen verkooppraatjes voor allemaal gimmicks, maar volledig gericht op hetgene dat er écht toe doet: goed slapen. Als je op een bed gaat liggen weet de verkoper precies te wijzen of jij goed ligt of niet, en biedt je advies totdat je bij de juiste combinatie uitkomt die wél bij je past.
Beoordeling melden