Boonman Bedden- Logo - Beoordelingen

Boonman Bedden
Beoordelingen:

112 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden3.377 beoordelingen in totaal  

4,69
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

30 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Zeer prettige winkel met deskundige verkopers. Geen verkooppraatjes voor allemaal gimmicks, maar volledig gericht op hetgene dat er écht toe doet: goed slapen. Als je op een bed gaat liggen weet de verkoper precies te wijzen of jij goed ligt of niet, en biedt je advies totdat je bij de juiste combinatie uitkomt die wél bij je past.

de meest kritische beoordeling

23 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
De verkoopster die ons geholpen heeft mag wel een cursus klantvriendelijkheid ondergaan. We wonen in de buurt van de Boonman winkel in onze woonplaats en ze weet zo uit het niets te vertellen, voordat we ook maar iets besteld hebben, dat het als niet zo,n goede buurt bekend is. Ik wilde eigenlijk meteen rechtsomkeer maken maar nadat we toch 2 matrassen besteld hadden wist ze niet hoe ze bij onze naam de trema op de e moest typen. Ik heb het voor haar gedaan en gezegd hoe ze dat op het toetsenbord moet doen. Als haar leidinggevende haar nu nog eens leert om de puntjes op de i te zetten wat klantvriendelijkheid betreft, dan komt ze er misschien nog wel. Sorry maar bovenstaande moet me echt even van het hart. Denk niet dat we nog eens naar Boonman gaan en door zo,n gans te woord willen staan.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor Boonman Bedden

Filter
 Sorteren  
Relevantie
(85)
(23)
Resetten
11 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Het bed is geweldig, ligt goed, we zijn zo goed geholpen. Mooiste was de heerlijke verrassing die ik thuisgestuurd kreeg
Beoordeling melden
SK
sjef K.
Nuenen
18 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
De verkoop was prima, de aflevering kon beter, met een wat langzamere uitleg en een schriftelijke beschrijving.
Beoordeling melden
30 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Goede wijn behoeft geen krans
Beoordeling melden
22 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Goede en attente verkoper, goed advies. Mogelijk beter kan: als je komt met een vraagje of iets wel helemaal goed is, dan krijg je het mailadres van de servicedienst. In plaats daarvan zou men ook even serieus op het mogelijk bestaande probleem kunnen ingaan. Was overigens een andere verkoper dan de eerder genoemde.
Beoordeling melden
6 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
We goede voorlichting gehad over de keuze. Prima geholpen bij de keuze, nemen alle tijd. Nette prijs, en het bed kwam op de afgesproken dag aan. Prima monteurs die het bed in elkaar gezet hebben.
Beoordeling melden
26 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
Prima service en goede begeleiding via de mail over het bestelde artikel. Hele nette bezorging. Top.
Beoordeling melden
20 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling

Retteketet vlug naar Boonman voor een prima bed!!

Contact met verkoper uitstekend. Retteketet zeker naar Boonman voor een prima bed!!
Beoordeling melden
23 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Goed advies Ik ben al zeker 40 jaar klant Dus dat zegt genoeg
Beoordeling melden
12 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling

Zeer klantvriendelijk

Mooi bed door vriendelijk en professioneel personeel die het bed netjes in elkaar afgevoerd hebben
Beoordeling melden
17 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling

Prima

Verkoper prima. Monteur prima werk geleverd en opgeruimd ondanks dat hij alleen was.
Beoordeling melden
6 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling

Uitsekend

Goede service tot nu toe, goede communicatie, professioneel en aardig personeel.
Beoordeling melden
18 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling

Wij zijn zeer deskundig geholpen bij het zoeken naar het perfecte bed voor ons

Wij zijn zeer deskundig geholpen bij Boonman bedden. Goed en passend advies.
Beoordeling melden
24 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goede persoonlijke voorlichting en correcte afwikkeling van de levering.
Beoordeling melden
24 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Volgens verwachting netjes geholpen in de winkel en vlotte levering.
Beoordeling melden
25 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Wat goed bevalt is de persoonlijke benadering en de aandacht
Beoordeling melden
16 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling

Bed

Snelle levering keurig bezorgd volgens afspraak
Beoordeling melden
28 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Mooie prijs voor mooi matras en netjes geleverd.
Beoordeling melden
14 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
De vriendelijkheid en tijd nemen voor de klant.
Beoordeling melden
28 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Hele fijne service en het bed slaapt heerlijk!
Beoordeling melden
10 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Vlotte en duidelijke uitleg . Snelle levering.
Beoordeling melden