Vetalin.nl

928 reviews in totaal   630 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn zeer tevreden over de snelle levering van bestellingen. Veel klanten merken duidelijke verbeteringen op bij hun huisdieren na gebruik van de producten. Het deskundige, snelle en vriendelijke advies via verschillende kanalen wordt gewaardeerd. Verder wordt de prijs als redelijk ervaren en zijn klanten over het algemeen tevreden over de nette en veilige verpakking van hun bestelling. De site wordt als overzichtelijk en gebruiksvriendelijk ervaren, waardoor bestellen makkelijk is. Sommige klanten vinden de kortingsstructuur of bijkomende kosten niet altijd eerlijk.

ReviewsVetalin.nl

Snelle levering, goed op de hoogte gehouden van de levering.
Sam is er zeer goed mee kan niet beter dank je wel uitstekende medikamentjes
Wat o s betreft zijn jullie de afspraken volledig nagekomen en is een aanpassing niet noodzakelijk.
Snelle levering daar kunnen andere bedrijven een voorbeeld aan nemen dank je wel toppers
Goede en snelle service en direct antwoordt op vragen

Prima

Over de werking van dit product kan ik nog niks zeggen , hondje krijgt tabletjes pas 3 dagen. Maar zij neemt het tabletje als een snoepje in haar bek. Service en communicatie was uitstekend

Overzichtelijke & snel

Overzichtelijke site met duidelijke uitleg en omschrijving van de producten. Snelle verzending.
Snelle levering Netjes verpakt , goed prudukt
Pakketje 2 dagen na bestelling ontvangen. Super service. Bedankt

Snelle bezorging & betrouwbare service

Prima en snelle bezorging. Product is goed en doet zijn werk.
Keurige afhandeling en snelle levering.
Goed advies via de app en daarom gaan wij het uitproberen met onze hondjes

Vertraging van meerdere dagen door post nl

Vetalin was snel met aanbieden aan post.nl. Helaas heeft post.nl er meerdere dagen over gedaan. Veel vertraging werdt iedere keer gemeld en dan weer een nieuwe datum.
kwaliteits producten snel geleverd
Netjes verpakt en snel in huis.

Prima produkt voor mijn lieverds, snelle levering en handig dat het in brievenbus kan

Prima produkt voor mijn lieverds, ,snelle
Makkelijk bestellen en vlug geleverd
Snelle levering van de tabletten! Mijn kat krabt niet meer en heeft geen kale plekken meer
Snelle levering en de

Top produkt

Goed verpakt, heel korte wachttijd en tenslotte goed produkt voor mijn viervoeter Rozzi. Top produkt 👍🏻