bulbby.com/nl
Beoordelingen:

957 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden16.919 beoordelingen in totaal  

4,63
Uitstekend
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

16 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ik vond de slippers fantastisch mooi. Het is voor een verjaardag en hij heeft het nog niet gekregen. Het enige wat mij beetje tegenviel was de sticker die zat er met een bubbel op en dat zat niet goed vast. Het ziet er dan gelijk zo nep uit. Het is natuurlijk mooier als je de slipper ziet dat je denkt dat die sticker al in de slipper zit. Dus alleen daar even op nakijken voordat je het verstuurd. Maar desondanks dikke 4 sterren. Hetvis een geweldige en snelle service en verder zijn wij er heel blij mee Ik wil wel foto toevoegen maar die komt dan later omdat het nog een verrassing is

de meest kritische beoordeling

11 mei 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ten eerste sturen ze het niet dezelfde dag ook al is het ruim voor 14.00 uur besteld (werkdag) Ten tweede zag het bestelde product er niet uit voor het bedrag wat er eigenlijk voor betaald moest worden. Was gewoon een sticker (die je er zo af kon halen dus niet “permanent”) geplakt op een glazen pot die gewoon wazig van de vettigheid was en er zaten ook nog luchtbellen onder de sticker. Heb wel mijn geld terug gekregen, dat dan weer wel.
KB
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor bulbby.com/nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
11 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Op het koffertje dat ik besteld had, zat het handvat absoluut niet in het midden. Niet te gebruiken dus. Hoop dat mijn vrienden inmiddels een nieuw exemplaar gekregen hebben. Ben dit echt niet van Bulbby gewend.
Beoordeling melden
19 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Vind de tas best teleurstellend.. kwaliteit en materiaal lijkt op foto’s veel mooier en het is anders in het echt.. Daarnaast vind ik het ook jammer dat er op de site wordt aangegeven dat elke bestelling leuk wordt ingepakt.. Maar dit is dus ook niet het geval. Mijn bestelling kwam in een plastic zak aan waardoor de tas helemaal verkreukeld is tijdens het bezorg proces. * Vind het om die redenen niet prijswaardig.
Beoordeling melden
29 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling

Erg jammer

Aangegeven levertijd werd verre van gehaald. Vervolgens ontbrak een besteld product. En was het erg lastig om hierover in contact te komen. 45 minuten in de wacht en dan nog niemand aan de lijn en pas na drie dagen reactie op mails.
Beoordeling melden
23 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Vies product ontvangen met lijmresten. Krijg als reactie dat ik het zelf moet gaan wassen.
Beoordeling melden
7 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling

Heel erg lelijk kleur

Het rugzakje dat ik besteld heb is niet mooi. Heel erg lelijk kleur, zeker de achterkant, het geel achtige kleur. Het lijkt enorm goedkoop, een afgebleekt kleur. Heel erg spijtig dat ik dit moet geven als sinterklaaskado aan mijn neefje :( Het rugzakje komt helemaal niet overeen met de afbeelding ervan op jullie website... https://www.bulbby.com/nl/rugzakje-0-6-jaar-1-maat-oudroze-zand?source=14&gad_source=1&gclid=EAIaIQobChMIwJWOjOn9ggMVSoZoCR3ycgVAEAAYASAAEgLGmfD_BwE#design=33464
Beoordeling melden
4 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Artikel niet op voorraad. Levering op korte termijn en die "korte termijn" duurt ondertussen erg lang! Na raadplegen track and trace zijn, ondanks het bericht binnen 2 werkdagen wordt uw artikel afgeleverd, die 2 dagen al lang voorbij.
Beoordeling melden
5 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Moeilijk om t juiste tasje te bestellen. Ik ben van mening dat ik 3x gecontroleerd had dat de juiste naam erop zou staan maar helaas ontvang ik toch het rugzakje met de naam die als voorbeeld stond. Kon tas niet retourneren.
Beoordeling melden
13 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
De foto op de bestelde kerstbal was niet compleet. Er was een stukje af. Dit had zo niet geleverd mogen worden voor 15.00 euro. Mijn dochter heeft een mail gestuurd met foto. Ben niet tevreden
Beoordeling melden
8 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ik ga proberen hen te bereiken. Heb mijn bestelde producten ( vazen) in honderd gebroken stukjes ontvangen helaas.
Beoordeling melden
25 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Stoppen met bij elke aankoop een beoordeling te sturen. 1 ster voor elke keer.
Beoordeling melden
22 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Spoedbestelling aanvaard maar duurde ipv 1 dag 5 dagen
Beoordeling melden
7 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Weggegooid geld
Beoordeling melden
25 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Niks ontvangen
Beoordeling melden
21 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Bestelling niet op tijd binnengekregen terwijl er op de site staat 1 a 2 werkdagen. Tas niet op voorraad terwijl ik het wel heb kunnen bestellen meestal als je iets besteld staat het er gelijk bij , dan weet ik dat ik het niet kan bestellen. Pakket spoorloos en ik ben nu al 2 weken bijna verder. Eerste keer besteld bij jullie maar geen fijne ervaring helaas.
Beoordeling melden
Antwoord van bulbby.com/nl
23 nov 2023
Beste klant, vervelend dat het niet goed gaat met de bezorging. Volgens de track en trace zou de bestelling inmiddels bezorgd moeten zijn. Mocht dat niet zo zijn, horen we het graag. Met vriendelijke groet, Team Bulbby
8 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling

Unsatisfactory service

I ordered a bedsheet for a baby. It was shipped without any packaging in an envelop with another product and it was completely crumpled. The article is not cheap and I was really expecting a better service.
Beoordeling melden
17 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Heb helaas mijn pakketje nooit ontvangen ookal had ik de verkeerde adres in gevoerd en langs ben geweest bij mensen en ze zeiden dat ze niks ontvangen hadden enorm slechte service
Beoordeling melden
21 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ik heb de bestelling nooit ontvangen
Beoordeling melden
Antwoord van bulbby.com/nl
23 nov 2023
Beste klant, Bedankt voor uw beoordeling. U heeft een preorder besteld. Het product kon u vast bestellen, maar zou later verstuurd worden. Dat stond ook vermeld bij het ontwerpen. Daarnaast is er op 15 november een mail gestuurd over de verwachte verzenddatum. Uw bestelling wordt naar verwachting volgende week verzonden. Met vriendelijke groet, Team Bulbby
23 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Betere contact
Beoordeling melden
KB
11 mei 2023
 Geverifieerde beoordeling

Maken belofte levering niet waar, slechte kwaliteit

Ten eerste sturen ze het niet dezelfde dag ook al is het ruim voor 14.00 uur besteld (werkdag) Ten tweede zag het bestelde product er niet uit voor het bedrag wat er eigenlijk voor betaald moest worden. Was gewoon een sticker (die je er zo af kon halen dus niet “permanent”) geplakt op een glazen pot die gewoon wazig van de vettigheid was en er zaten ook nog luchtbellen onder de sticker. Heb wel mijn geld terug gekregen, dat dan weer wel.
Beoordeling melden
Antwoord van bulbby.com/nl
15 mei 2023
Beste Karen, Vervelend om te lezen dat de levering en het product niet naar wens waren. We verzenden alleen spoedverzendingen dezelfde werkdag als deze voor 14:00 besteld zijn. Uw bestelling was geen spoedbestelling, maar was inderdaad wel 1 dag te laat verzonden. Dit hebben we telefonisch met u besproken en zijn tot een oplossing gekomen. Met vriendelijke groet, Team Bulbby
11 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling

Ik raad af om hier te bestellen.

Ik heb recentelijk een etui besteld voor mijn neefje in de kleur die op de foto werd getoond (zandkleur), maar tot mijn grote teleurstelling was het geborduurde detail uitgevoerd in silvergrey. Bulby beweerde dat dit overeenkwam met de kleur op hun website, maar zoals duidelijk te zien is op de foto, klopt dit absoluut niet. Bovendien was de enige optie om het product op eigen kosten te retourneren, waarbij ik ook nog eens zelf de garen eruit moest halen. De communicatie via e-mail verliep ontzettend traag, waardoor ik genoodzaakt was de etui al als cadeau te geven. Dit was mijn eerste en tevens laatste bestelling bij Bulby. Ik raad sterk af hier te bestellen, gezien de kleurafwijkingen en de teleurstellende klantenservice.
Beoordeling melden