bulbby.com/nl

18.366 reviews in totaal   401 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn over het algemeen zeer tevreden over de hoge kwaliteit en afwerking van de producten. Ze waarderen de mogelijkheid tot volledige personalisatie en de vele opties die beschikbaar zijn. De klantenservice wordt meestal als vriendelijk, oplossingsgericht en behulpzaam gezien. Daarnaast wordt de website grotendeels als duidelijk en gebruiksvriendelijk ervaren en vinden klanten de prijs-kwaliteitverhouding doorgaans goed. Er zijn echter ook enkele aandachtspunten: sommige klanten ervaren vertragingen of problemen bij de bezorging. Daarnaast zijn er klanten die technische problemen op de website ondervinden of bepaalde opties missen. De afhandeling van klachten door de klantenservice kan volgens een enkeling beter. Ook worden prijsstijgingen en het ontbreken van kortingen genoemd, en is de verpakking soms onvoldoende, waardoor betere bescherming tijdens verzending wordt voorgesteld.

Reviewsbulbby.com/nl

Voor mijn Chow Chow Danver was ik op zoek naar een comfortabel en stevig hondenbed, en met Bullby heb ik precies dat gevonden. Vanaf het eerste moment lag hij er ontspannen in en inmiddels is het echt zijn favoriete plekje in huis. Het bed is mooi afgewerkt, voelt kwalitatief hoogwaardig aan en blijft goed in model, ook na dagelijks gebruik. Ik ben erg blij met de aankoop en Danver duidelijk ook. Absoluut een aanrader!
Mooi koffertje met scherpe bedrukking. Kleur gelijk aan wat je op je scherm ziet. Ook het lakentje is mooi, daar wijkt de kleur wel iets af maar niet extreem. Netjes verpakt en snel geleverd. Persoonlijk vind ik het jammer dat er op dit moment geen mogelijkheid meer is om de bestelling af te halen. En de optie spoedbestelling is er op dit moment niet.

Super leuk persoonlijk cadeau!

Het bestelde bordje , kommetje , bekertje was prachtig bedrukt en is enthousiast ontvangen . Ik wilde de krassen bestellen maar bij het besteksetje ging het mis , dat was niet op voorraad . Dan kun je dus het hele set niet meer bestellen ..tekst ,enz uitgezocht .dat was balen ..beter zoiets meteen blokken als het niet te bestellen is . Is verder goed gekomen na telefoontje naar de klantenservice.
Het ontwerp is altijd correct afgewerkt zoals we het kunnen zien bij de bestelling. Tip : Mss. zonder meerkost een gepersonaliseerde verpakking van Bulbby waar het bestelde artikel in geleverd wordt en niet rechtstreeks in de kartonnen doos.
Ik was niet tevreden over de kleuren op mijn rugzak (waren in het echt anders dan op mijn scherm en bijna niet zichtbaar op mijn tas) Hier werd een snelle en goede oplossing voor gevonden.

Antwoord van bulbby.com/nl

Bedankt voor je mooie beoordeling! Ons klantenserviceteam heeft jullie heel graag geholpen hoor. Tot een volgende keer wellicht! Met vriendelijke groet, Carla Team Bulbby

Snelle levering!

In eerste instantie werd er aangegeven dat de bestelling dinsdag binnen zou komen. Uiteindelijk kwam deze toch gwn 2 ‘werkdagen’ later binnen, op zaterdagochtend. Daardoor kon ik de cadeaus toch op tijd geven. Heel fijne verrassing dus.

Absolute aanrader!

Ik heb al meerder gepersonaliseerde kinderrugzakjes besteld en ben elke keer weer enthousiast. Veel keus, leuke kleuren, het ziet er echt prachtig uit, goede kwaliteit en snelle levering. Wat mij betreft echt een aanrader!

Cadeau

De website van BULBBY ziet er prima uit, vlug gevonden waar wij naar opzoek waren. Het is voor onze kleinkinderen, gezocht naar een kado waar ze een tijd mee kunnen doen. Cadeau laten voorzien van hun namen, bestelling geplaatst en enkele dagen later thuis ontvangen. Alles prima verzorgd.
Goede duidelijke communicatie over product en levering. Ik heb al meerdere keren over meerderen jaren wat besteld bij Bulbby en zij hebben mij nooit teleurgesteld. Ik kom in de toekomst zeker terug.
Alles is prefect. De website de programmering van het name em fotos moet wel better en makkelijk zijn. Meer opties voor de letter tip veder is alles prefect.

Trots

Ik werk als zelfstandige voetverzorgster en thuisverpleging, bij elke geboorte geef ik mijn klanten en patiënten iets van Bulbby. Ik kan steeds met heel veel trots mijn geschenkjes overhandigen. Netjes afgeleverd
Praktische koffer en fijne toilettas. Mooie combi kortingen zou wel fijn zijn, koffertje is best prijzig en om het aantrekkelijk te houden om als geschenk te geven zou welkom zijn.

Late levering

Product : top! Heel mooi en kwalitatief! Website : prima! Duidelijk en overzichtelijk! Levering : jammer, heel jammer dat het niet geleverd werd op de initieel vermelde datum. We wilden het als geschenkje geven, maar hadden het nog niet ontvangen. We gingen met lege handen naar een feest voor ‘n 8-jarige. De communicatie was duidelijk (sorry, vertraging), maar dat is natuurlijk een magere troost.
Normaal dik tevreden en zou ik 5 sterren geven, maar een tijdje zijn jullie notitieboekjes (groot in de kleuren rood, zwart en blauw) niet op voorraad en loopt jullie site telkens vast als ik een andere kleur selecteer en ander onderwerp. Het gevolg is dat ik bij elke bestelling de notitieboekje laat liggen terwijl ik die wel echt nodig heb en andere dingen bestel met verzendkosten. Het zou fijn zijn als jullie konden vertellen wanneer de notitieboekjes weer op voorraad zijn en daarnaast heb ik recentelijk een rugtas besteld en de verkeerde ontvangen. Dat is opgelost door een nieuwe bestelling te plaatsen zonder kosten. Jullie waren altijd zo een fijne online winkel om te bestellen maar met de november/december maand lijkt het niet zo goed te gaan. Jammer!
Vlotte levering, ik hoop dat mn kleinzoon het eenleuk kado vindnet als zijn broer 2 jaar geleden kreeg hij een rolkoffer,

Antwoord van bulbby.com/nl

Beste klant, Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat je bestelling vlot is geleverd. Wat leuk dat je kleinzoon nu ook zo'n bijzonder cadeau krijgt, net als zijn broer twee jaar geleden. We hopen dat hij er net zo blij mee zal zijn. Heel veel plezier met het geven van het cadeau! Groetjes, Albin Team Bulbby
klantvriendelijk gebruik van de webwinkel/pagina Ik had een mail naar info bulbby gestuurd en snel, duidelijk en vriendelijk antwoord gekregen! Bulbby, het is aangenaam jullie te hebben ontdekken!

Portemonnee

Leuke portemonneetjes met naam voor de kleinkinderen. Kreeg het niet voor elkaar om de lettersoort te wijzigen.

Antwoord van bulbby.com/nl

Beste Pauli, Bedankt voor je mooie review! Wat leuk om te horen dat de portemonneetjes met naam zo in de smaak vallen bij je kleinkinderen. Jammer dat het niet lukte om de lettersoort aan te passen. Mocht je daar in de toekomst hulp bij nodig hebben, dan helpen we je natuurlijk graag. Veel plezier met de portemonneetjes! Groetjes, Albin Team Bulbby

Trolley koffertje …

Ik heb al 7koffertjes besteld in de loop van de jaren. Leuk cadeau om te geven als kraamcadeau. Iedereen vind ze geweldig.

Content!

Ik ben al jaren de "toilettas met naam" aan het bestellen, elke keer er een kindje geboren wordt. Mijn dochter is 18 en gebruikt deze tas dat ze gekregen heeft op haar 8 jaar nog steeds en zeer regelmatig! De service is steeds in orde, levering op tijd, nog nooit problemen gehad! Leuke site, goede kwaliteit en superservice!!
Heel leuke rugzak, personalisatie zoals beschreven. Geleverd op de aangekondigde dag. Top!