Afgelopen jaren al meerdere keren cadeaus besteld bij Bulbby en altijd een succes!
Diverse koffertjes, rugzakken, lakentjes en waterflessen met naam/opdruk en altijd even netjes afgewerkt. 1x een koffertje gehad met een kleine drukfout in de afbeelding, dit werd direct opgelost, keuze voor een nieuwe koffer of de druk te herstellen en een fikse korting te geven.
Producten zijn degelijk en gaan tot nu toe al jaren mee.
De prijs is scherp en er zijn regelmatig leuke kortingen.
Leveringen zijn tot nu altijd op tijd, ook de spoedleveringen zijn fantastisch.
Bij vragen is Bulbby goed bereikbaar en zien zij iets bijzonders in de bestelling zoeken ze contact met jou. Mijn woonadres was 150km van Bulbby verwijdert, maar ik zou het pakket bij hen afhalen. Bulbby belde met de vraag of dit wel klopte ivm afstand.
Al met al zeer tevreden.
Ten eerste sturen ze het niet dezelfde dag ook al is het ruim voor 14.00 uur besteld (werkdag)
Ten tweede zag het bestelde product er niet uit voor het bedrag wat er eigenlijk voor betaald moest worden. Was gewoon een sticker (die je er zo af kon halen dus niet “permanent”) geplakt op een glazen pot die gewoon wazig van de vettigheid was en er zaten ook nog luchtbellen onder de sticker.
Heb wel mijn geld terug gekregen, dat dan weer wel.
De website maakt het heel gemakkelijk om iets te personaliseren, het eindresultaat zag er ook effectief uit zoals op foto. De zakjes die wij bestelden lijken ons ook van echt goede kwaliteit, deze zijn stevig en hebben zachte, dikke touwtjes. De bestelling was ook snel bij ons, we zijn dus zeker tevreden.
9 mei 2023
Artikel precies zoals omschreven. Erg mooi. Alleen jammer beetje gekreukt maar daar heb ik een goed strijkijzer voor. En erg snelle levering 2 dagen maar.
Waarschijnlijk bestel ik er binnenkort nog 1 voor mijn andere kleinkind. Erg tevreden.
Producten waren prima. Alleen gepersonaliseerde tekst op knuffel was niet goed zichtbaar ( kleur) en gepersonaliseerde verpakking was te groot voor de inhoud. Was beide niet duidelijk tijdens bestelproces.
Rugtas besteld voor onze kleindochter van bijna 2. Net zo mooi als op de foto..mooi formaat voor een klein meisje met heel veel mogelijkheden om zelf samen te stellen. Super snelle levering.
15 mei 2023
Snel. En zorgvuldig, mijn bestelling werd gecontroleerd en ik kreeg suggestie voor mogelijke verbetering van mijn ontwerp. Verwachtingen over eindproduct zijn 100% nagekomen
11 mei 2023
Het product is geweldig. De doos voor het verzenden mag van een betere kwaliteit zijn.
Deze was behoorlijk beschadigd. Gelukkig de koffers niet.
Geïmporteerde beoordelingen: