bulbby.com/nlReviews

: 15.314Uitstekend

4,53

Beoordelingen voor bulbby.com/nl

783 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

15.314 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


6 jan. 2022
Wat een super service!! De reis tas besteld als kraamkado en deze was super snel geleverd. Helaas was de print er op niet helemaal goed gemaakt, na een telefoontje en een mailtje met de foto’s is er meteen een nieuwe tas opgestuurd. Ook deze kwam snel binnen met een briefje erbij met excuses er op. Een kleine reep Tony Chocolonely met de tekst chocolade maakt alles goed. En de “foute tas” mochten we houden, die konden de kers verse ouders bijvoorbeeld gebruiken om de 1e kleertjes, schoentjes en andere herinneringen in te bewaren. Dat noem ik nou mee denken!! Ik kan niks anders zeggen dan dat dit een top bedrijf is!!! Bedankt!
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


26 feb. 2022
Helaas nog niets ontvangen. Had na een week van ontvangst order bevestiging/ betaling maar eens gebeld. Waar het bestelde koffertje bleef, zoals beloofd na. 2 werkdagen niets ontvangen. Blijkt dat de kleur tijdelijk niet leverbaar was. Bij bestelling op website was dat toen niet aangegeven. Ook kwalijk dat ik geen mail daarover heb ontvangen dat de levering langer zou duren. Ik wacht nog steeds op t koffertje voor mijn kleindochter. Hopelijk kan ik dan na levering wel een positieve feedback geven. In afwachting.....
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor bulbby.com/nl

Filter 
 Sorteren Relevantie 
 Geverifieerde beoordeling
29 aug. 2022
Mooie kwaliteit. Geleverd binnen de leveringstermijnen. Ik heb wel een opmerking over de levering op zich: op de website wordt vermeld dat er steeds wordt aangebeld en dat een handtekening nodig is (België). Er werd niet aangebeld, het pakje werd gedeponeerd aan de garagepoort gelegen aan de straatzijde. Ze konden op zijn minst het pakje aan de voordeur gedeponeerd worden uit het zicht.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
30 aug. 2022
Twee broodtrommels en een fruit bakje besteld. Één deksel kwam wat beschadigd aan met de post. Gebeld en er werd gelijk een nieuwe deksel opgestuurd.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
8 dagen geleden
Perfecte levering en ondanks dat ik het verkeerde huisnummer had doorgegeven supergoed opgepakt en alsnog snel geleverd!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 sep. 2022
De rugzak leek precies op de foto en is van goede kwaliteit. Het is leuk dat je het helemaal kan personaliseren.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
19 uur geleden
Mooie producten binnen gehad en goeie vlotten communicatie met de klantenservices
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 dagen geleden
verpakking had transport sporten --> investeer in betere dozen / enveloppen.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
29 aug. 2022
Correct, prijs/kwaliteit volgens mijn verwachtingen. Levering zoals beloofd.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 dagen geleden
Snelle levering en prachtige tas met naam geleverd. Goede kwaliteit.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 dagen geleden
Snel geleverd. Makkelijk om een leuke unieke tas te ontwerpen.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 dagen geleden
Heel blij met het rugzakje. Was een super leuk kraamcadeau!!!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
8 dagen geleden
Gepersonaliseerd dekentje en knuffeltje zien er prachtig uit!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 dagen geleden 
Leuke items, opdruk zeer verzorgd, stipt op afspraak geleverd
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 dagen geleden
Het rustasje 0-6 jaar is het beste kraamkadootje ever!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 dagen geleden
Alles was naar verwachtig! Helemaal top. Leuke webshop!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 sep. 2022
Mooi fietsje maar de sticker erop is eerder matig
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 sep. 2022
Fijne en snelle afhandeling + mooi produkt
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 dagen geleden
Snelle levering en mooie kwaliteit. Super
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
2 sep. 2022
Heel vlot en mooi afgewerkte produkten.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 dagen geleden
Goede prijs kwaliteit verhouding
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
19 uur geleden
Komt afspreken na. Prima service
Beoordeling melden