Beoordelingen voor bulbby.com



Uitstekend

4.58/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 2.531 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft bulbby.com al 10.658 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
23-08-2019
Besteldatum
16-08-2019
23-08-2019
Alles was tip top in orde
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-08-2019
Besteldatum
16-08-2019
23-08-2019
correcte aflevering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-08-2019
Besteldatum
16-08-2019
23-08-2019
zijn altijd zeer tevreden over geleverd product
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-08-2019
Besteldatum
14-08-2019
23-08-2019
Precies gekregen wat ik had besteld, op tijd geleverd en ziet er super uit
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-08-2019
Besteldatum
05-08-2019
23-08-2019
Levering duurde erg lang en niet zoals op de site stond, uiterlijk 3 dgn namelijk. Onze bestelling duurde 2 weken voordat wij het binnen hadden.
De producten zelf zien er goed uit en precies wat ik er van had verwacht.
3.00
Redelijk

Datum van publicatie
22-08-2019
Besteldatum
15-08-2019
22-08-2019
Gebruik gemaakt van de snelle service. De dag na de bestelling alles geleverd. TOP
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
22-08-2019
Besteldatum
15-08-2019
22-08-2019
Mooie prijs / kwaliteit
De weergave op website komt echt overeen met het product wat geleverd wordt. Goede kwaliteit. Levering zoals beschreven staat. Top gewoon
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
22-08-2019
Besteldatum
15-08-2019
22-08-2019
Gepersonaliseerd cadeau: toilettas met de naam van de boreling die nog lang van de tas gebruik kan maken.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
22-08-2019
Besteldatum
15-08-2019
22-08-2019
Geleverd zoals aangevraagd. Snelle levering. Top.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
22-08-2019
Besteldatum
12-08-2019
22-08-2019
Snelle levering en mooie producten
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
22-08-2019
Besteldatum
15-08-2019
22-08-2019
Ik vond de standaard levering niet snel. Op donderdag besteld en pas woensdag in huis.
3.00
Redelijk

Datum van publicatie
22-08-2019
Besteldatum
14-08-2019
22-08-2019
Alles supervlot verlopen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
22-08-2019
Besteldatum
11-08-2019
22-08-2019
Prima levering en top hoesje.
4.00
Goed

Datum van publicatie
22-08-2019
Besteldatum
12-08-2019
22-08-2019
De rugzak en opdruk zijn super Alleen rechts op rugzak staat mega groot de letter B van jullie merk. Had dat nou niet iets kleiner gekund? Of gewoon een subtiel labeltje? Voor mij een reden om de volgende keer ergens anders een rugzak te bestellen.
De beker die ik geleverd kreeg was overigens helemaal nat van binnen. Vraag me dan af wat erin gezeten heeft en waarom?
3.00
Redelijk

Datum van publicatie
21-08-2019
Besteldatum
14-08-2019
21-08-2019
Product was out of stock, en ondanks dat het mijn eigen fout was dit niet te zien, werd ik gebeld met goede service en een vervangend product. Snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-08-2019
Besteldatum
14-08-2019
21-08-2019
Snelle levering en een mooie bedrukte toilettas.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-08-2019
Besteldatum
14-08-2019
21-08-2019
Perfect
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-08-2019
Besteldatum
14-08-2019
21-08-2019
heel veel keuze en snelle levering. Altijd een goed idee om bij jullie te bestellen als ik niet weet wat ik moet kopen.
4.00
Goed

Datum van publicatie
21-08-2019
Besteldatum
14-08-2019
21-08-2019
Mooie kwaliteits producten voorzien van leuke persoonlijke print. En goede service.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-08-2019
Besteldatum
13-08-2019
21-08-2019
snel en mooi
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-08-2019
Besteldatum
13-08-2019
20-08-2019
Ja, uitstekend is gewoon uitstekend
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-08-2019
Besteldatum
12-08-2019
20-08-2019
Had veel geluk, klantenservice was goed en heeft zelfs de laatste denim rugtas apart gelegd en erg blij met resultaat.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-08-2019
Besteldatum
20-07-2019
20-08-2019
Heel mooie en degelijke producten, snelle service
4.00
Goed

Datum van publicatie
20-08-2019
Besteldatum
12-08-2019
20-08-2019
Blabla
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-08-2019
Besteldatum
13-08-2019
20-08-2019
Snelle levering van een heel mooi product
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-08-2019
Besteldatum
13-08-2019
20-08-2019
Alles correct
Mooi werk
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-08-2019
Besteldatum
13-08-2019
20-08-2019
Gepersonaliseerd eetbordje besteld, inderdaad op de 2e werkdag verzonden en de 3e werkdag binnen. De bovenkant van het bordje is echt prachtig, precies zoals verwacht, de onderkant zag er een beetje smoezelig uit (alsof het van een hele grote stapel komt die er al heel lang staat) en wat aanslag op de onderkant wat je echt weg moet krabben. Dat viel een beetje tegen. Voorkant prima
4.33
Goed

Datum van publicatie
20-08-2019
Besteldatum
08-08-2019
20-08-2019
gemakkelijk en snel
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-08-2019
Besteldatum
12-08-2019
19-08-2019
Precies wat ik besteld heb en conform afspraak geleverd
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
19-08-2019
Besteldatum
09-08-2019
19-08-2019
Hoewel ik beter gewend ben van Bullby heeft de levering ruim een week geduurd. Voor mij nu niet direct een probleem maar was netjes geweest als gemeld was op de website of persoonlijk dat het langer zou duren (misschien ivm vakantie?). Producten zijn wel weer heel mooi
3.00
Redelijk

Datum van publicatie
19-08-2019
Besteldatum
10-08-2019
19-08-2019
Alles is prima gegaan. Persoonlijk vind ik de levering wat aan de trage kant, maar ik ben waarschijnlijk verwend door alle websites die alles een dag later al bezorgen.
Ik vind de kosten wat aan de hoge kant, daardoor 3 sterren voor service.
Mijn gepersonaliseerde beker daarin tegen is prefect De afbeelding en naam zijn erg mooi geworden en de beker doet goed zijn werk
4.00
Goed

Datum van publicatie
19-08-2019
Besteldatum
10-08-2019
19-08-2019
Mooie uitvoering, stevige kwaliteit, stipt geleverd
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-08-2019
Besteldatum
11-08-2019
18-08-2019
Zeer tevreden van het koffertje, ziet eruit zoals op de website. Snelle levering. Tevreden klant
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-08-2019
Besteldatum
11-08-2019
18-08-2019
Dank u wel voor de goede levering van de sporttas met eigen naam van mijn kleindochter ze was er erg blij mee.

Groetjes Syl.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-08-2019
Besteldatum
11-08-2019
18-08-2019
prima, alles loopt zoals afgesproken hartstikke leuk kado.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-08-2019
Besteldatum
23-07-2019
18-08-2019
Prima kwaliteit
4.00
Goed

Datum van publicatie
18-08-2019
Besteldatum
11-08-2019
18-08-2019
Goed kwaliteit
4.00
Goed

Datum van publicatie
17-08-2019
Besteldatum
10-08-2019
17-08-2019
Deugdelijke en mooie kwaliteit spullen. Wel 1 product niet geleverd en 1 verkeerd gedrukt. Maar krijg beide toegestuurd.
Wel al vaker besteld zonder problemen.
3.33
Redelijk

Datum van publicatie
17-08-2019
Besteldatum
05-08-2019
17-08-2019
Knap afgewerkte producten. Kwaliteit van zowel textiel als andere producten zijn in orde. De producten zijn steeds zoals verwacht. Kortom een mooi persoonlijk kado, waarmee je de mensen een plezier mee doet
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
17-08-2019
Besteldatum
10-08-2019
17-08-2019
ik had de opdruk van de namen op de dopper groter verwacht
ik vindt ze behoorlijk klein
4.00
Goed

bulbby.com

Contact
Neonweg 3
3812 RG Amersfoort
Nederland
info@bulbby.com
bulbby.com
Winkel-exploitant
Bulbby B.V.
Neonweg 3
3812 RG Amersfoort
Nederland
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
Ellen Schepers
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met bulbby.com.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.