nordicnest.nl

11.000 reviews in totaal   1.836 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn zeer tevreden over de hoge kwaliteit en het mooie design van de producten. De zorgvuldige en stevige verpakking wordt gewaardeerd, waardoor aankopen meestal heel aankomen. Ook de klantenservice wordt vaak als vriendelijk, behulpzaam en oplossingsgericht ervaren. Snelle levering en duidelijke, regelmatige communicatie worden door veel klanten positief benoemd. De prijzen worden als redelijk tot hoog gezien, maar de meeste klanten vinden de kwaliteit en het design de investering waard. Toch zijn er aandachtspunten: sommige klanten ervaren langere levertijden dan verwacht, mede doordat producten regelmatig niet op voorraad zijn. Dit leidt soms tot verwarring bij het bestellen. Daarnaast zijn er klachten over onduidelijke communicatie of een gebrek aan updates, en vinden enkele klanten de bereikbaarheid en afhandeling door de klantenservice voor verbetering vatbaar.

Reviewsnordicnest.nl

Het is fijn winkelen bij NordicNest. Ik kocht voorheen ergens anders maar na wat nare ervaringen ben ik bij NordicNest terechtgekomen, waar ik dezelfde artikelen kan kopen. Vandeweek ging er door DHL iets mis maar dat werd door de klantenservice van NordicNest opgepakt en zeer snel en respectvol afgehandeld. Soms duurt het wat langer tot de artikelen hier zijn maar daar is goede communicatie over dus dan weet ik dat het goed komt. Enige aandachtspuntje is misschien de steeds zeer vervelende afhandeling door DHL. Als ontvanger kun je daar niets mee, misschien als verzender wel?

Mooie bloempotten. Pas verzonden bij complete bestelling; scheelt in transport

We hebben een serie bloempotten besteld voor een roomdivider. Erg mooie potten, we zijn er blij mee! Niet alle producten waren op hetzelfde moment beschikbaar. Fijn dat Nordic Nest de gelegenheid biedt om te wachten tot de bestelling compleet is en alles in één keer verzonden kan worden. Dat scheelt weer in transport.
Producten zijn van goede kwaliteit. Sommige producten van mijn bestelling waar niet meteen voorradig. Ik werd uitstekend op de hoogte gehouden per mail dat het verzenden daardoor iets langer zou duren. Fijn is dat. Dan weet je waar je aan toe bent als klant. Goed verpakt.

Defect netjes opgelost!

We kregen een plank binnen die lichte beschadigingen had in de lak. Direct gemeld. Toen ik de reviews zag, schrok ik wel en was ik benieuwd hoe dit defect werd opgelost. Maar direct bericht gekregen dat we niet hoefden te betalen voor de plank, en als we binnen twee weken geen bericht kregen, we deze ook niet meer hoefde te retourneren naar de leverancier. Heel blij met deze oplossing! We hebben inderdaad niets meer gehoord en dus geen gedoe gehad met retourneren etc.

Prettige website en tijdig bezorgde, goed verpakte pakketten.

Ik vind de presentatie op de website altijd erg prettig en duidelijk. Daarnaast is de bezorging goed geregeld en komen bestelde artikelen altijd goed verpakt aan. Het enige verbeterpunt is het spaarsysteem, waar ik nog altijd weinig van begrijp. Als ik een bonus verwacht komt 'ie niet en als ik er geen verwacht dan krijg ik er ineens eentje in mijn mailbox. Het wordt tijd dat dit eens wat duidelijker wordt gepresenteerd. Verder is alles dik in orde bij Nordic Nest.

Gustavo candlestick lamp x 2 (gold colour)

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ for customer services. Good communication when I emailed about a candle stick lamp that arrived damaged/incomplete. The complaint was promptly resolved, I received a replacement item in time for Christmas. Looks nice, exactly like the picture online, and worked well during the 2-week festive period. ⭐️⭐️⭐️ for the functionality of the lamp. The E10 bulbs must be screwed in very tightly for the lamp to illuminate, more tightly than is normal. Needing to use so much pressure to screw and unscrew the bulbs means that there is a risk of breakage in the case that one of the seven bulbs needs to be changed. Also the lamp is not delivered with a spare bulb. I purchased two of the candlestick lamps and it is the same with both. These are minus points in my opinion and that is the reason why my overall rating is 4 stars and not 5.
Snelle bezorging, netjes verpakt en een afschuwelijk prachtige ster! Het is meer een bloem, waardoor het ook niet misstaat om de buiten de kerst om voor je raam te hebben hangen het geeft ‘s avonds zo prachtig mooi licht! In 1 woord samengevat: geweldig! Ik ben er heel blij mee. Heb er een foto bijgevoegd, maar eerlijk gezegd geeft het niet echt zo weer, in werkelijkheid is hij vele malen mooier.
Ik was erg blij dat ik telefonisch contact kreeg met een van jullie medewerkers en niet met een AI assistent. Aardige en toegewijde medewerker die het probleem van de kapotte 'klip' van de brandblusser zal oplossen.
Mooie producten en op zich redelijke prijzen. Kwam uit Duitsland en verzending was wat lang maar goed, dat is wellicht doordat het uit het buitenland kwam en lang in Duitsland heeft rondgezworven:-) Verder helemaal goed!

Top!

Al vaker wat besteld vanuit Nederland. Overzichtelijke webshop. Mooie en aparte artikelen. Aan de prijzige kant maar ik heb het er voor over. Altijd netjes verpakt. Snel verzonden. Top!
C L
Christa L.

Fijne webshop!

Fijne webshop met mooie design producten uit de Scandinavische regio! Dikke aanrader! Heb al vaker bij hun iets besteld en altijd netjes geleverd, uitstekend verpakt! Ga zo door!
Het ontvangen van informatie over niet direct leverbare artikelen en de klant regelmatig "up to date " houden over de voortgang van de zending. Tot nu toe zijn mijn bestellingen keurig en goed verpakt aangekomen.
Ruim aanbod op de website van scandinavische producten en meer. Alleen de frequentie van mail is wel erg veel. Voor uzelf bent u de belangrijkste partij, maar dit een ander toch zo opdringen wekt wrevel op en dat werkt tegen u. Ook een besteld artikel, zoals de Staub 'tomaat' pan voor 185 euro welke dan niet voorradig is, maar pas na veel weken, is niet enthousiasmerend en praktisch voor mijn doelmoment.
Hele mooie designer Artikelen voor een mooie prijs, goede beschrijving en goede foto's. A Ook de verzendkosten zijn duidelijk en de verpakking altijd in orde.

Duidelijke communicatie en goede service

Super goede ervaring! Duidelijke communicatie over verzending en splitsen van een order. De borden waren een verjaardagscadeau en eentje was gebroken die melden dit pas na twee weken en kreeg desondanks gratis een nieuw bord toegestuurd. Echt fantastisch!
Kwalitatief mooie merken en spullen tegen goede prijzen (op de juiste momenten zelfs zeer voordelig). De levertijd is echter vaak wat langer, maar echt betrouwbaar. Ze geven netjes aan wanneer de levering zal worden verzonden en dat klopt tot nu toe altijd.
Design items met mooie kortingen gekocht. Eerste product dezelfde week geleverd en de rest was niet op voorraad en is binnen 3-4 weken geleverd.
Het artikel was kapot toen het aankwam, na mijn melding werd er gevraagd om foto’ van de verpakking. Per mail geantwoord en dat werkt direct correct afgehandeld. Zonder dat ik foto’s had bijgevoegd. Zodat ik inmiddels heel blij ben met mijn klok!

Top-assortiment en -verzending!

Wat een mooi assortiment! Inmiddels hebben we meerdere artikelen gekocht, van mengkommen tot prachtige glazen-sets! De wijze van verzenden is top, zeker van de glazen; zo zorgvuldig dat er geen enkele kans is op breken. Complimenten!!
Ik had het prettig gevonden om bij bestelling te weten dat er geen voorraad was. Wel alle complimenten voor de communicatie toen ik vragen begon te stellen over de trage levering.