nordicnest.nl
Beoordelingen:

1.849 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden7.071 beoordelingen in totaal  

4,57
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 20 jan 2020
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
nordicnest.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

17 mei 2023
 Geverifieerde beoordeling
De lamp die ik had besteld werd wat later geleverd dan verwacht, mede veroorzaakt door feestdagen (Pasen). Heb de klantenservice gemaild en netjes antwoord gekregen op mijn vraag. Door de vele negatieve reviews had ik er echter geen vertrouwen in en heb mijn geld terug gevraagd. Het geld stond zeer snel op mijn rekening. Inmiddels was de lamp bezorgd en de bezorger van DHL vertelde dat het zeer druk was en het misschien ietsje langer had geduurd. Ik heb mij laten leiden door de reviews en voor mij waren ze onterecht. Lamp is binnen 3 weken geleverd, klantenservice erg goed bereikbaar via mail en direct antwoord. Ik kan niet anders zeggen dat ik zeer tevreden ben over het bedrijf. Schaam mij, heb laten leiden door de negatieve reviews en voor mij niets van waar.

de meest kritische beoordeling

22 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ik kocht een desk voor aan de muur en kreeg alleen de houten plank. Ik belde met Nest en kreeg een Nederlandse dame aan de lijn. Die noteerde mijn probleem. Kwam schroeven en het ophang systeem te kort. Kreeg daarna een vreemde e-mail van Nest over een defect en of ik van de auto een foto wilde maken. Ik schreef een e-mail in het Engels waar ik duidelijk uitlegde dat ze alleen een plank hadden verzonden. Niet het ophang systeem en de schroeven. Daarna kreeg ik een e-mail dat ze met de leverancier zouden contacten. Echter je doet zaken met Nest en ze hebben de Desk gewoon op voorraad. Dus waarom een klant zo lang laten wachten. Ik hebt als klant netjes betaald. Verwacht wel een heel product met ophang systeem en schroeven. Vervolgens krijg ik een review van nest, bijzonder vreemd. Ik ben totaal niet tevreden, want ik heb niet het volledige product. Belde na de e-mail of ik een review wou schrijven. Kreeg een Nederlandse man aan de lijn, die zou contacten met de persoon die mijn zaak in behandeling heeft. Niets daarna gehoord en nu weer een review van Trust pilot. Neem de klant serieus en los het probleem op. €334 is niet een klein bedrag en service verwacht je als Nordic het nalaat het volledige product aan te leveren bij de klant. Wat ik ook niet snap is dat er niet gebeld wordt, continu heb ik mijn telefoonnummer + landnummer bij de correspondentie geplaatst. Als klant krijg ik het idee, dat ik steeds aan de bel moet hangen. Aan het lijntje gehouden wordt. Communiceren is niet het sterkste punt. Het voelt niet goed. Uiterst vreemd gebeuren. Vanmorgen nogmaals een e-mail verzonden en dat ik graag voor 10 januari een oplossing wil. Anders wil ik mijn geld terug.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor nordicnest.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
5 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Helaas was de eerste bestelling beschadigd, wat erg jammer was. Het beschadigde product mochten wij houden en er werd een nieuw product geleverd in een perfecte conditie. Een zeer goede service en een tevreden klant. Wij zijn erg blij met ons mooie nieuwe tapijt! Liefs Marianne
Beoordeling melden
23 uur geleden
 Geverifieerde beoordeling
De producten waren prima. Het was fijn geweest als er wat meer duidelijkheid was geweest over de levertermijn. Ik heb nu een dikke week op m’n spullen moeten wachten. Terwijl de website zei 3-5 werkdagen.
Beoordeling melden
5 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling

Prima service!

Ik had iets besteld dat niet op voorraad was (was ook vermeld op de site). Goed op de hoogte gehouden en bestelling werd meteen afgehandeld toen er weer voorraad was. Netjes!
Beoordeling melden
30 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling

Levering

Na mijn bestelling heb ik een aantal revieuws gelezen waar er nogal klachten waren over de leveringen. In mijn geval is alles zeer vlug en correct verlopen waarvoor dank.
Beoordeling melden
JS
Joyce S.
Rotterdam
22 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Het design van de producten. Onvoldoende duidelijke voorlichting over lampen die niet kompleet zijn maar waarvoor nog aparte onderdelen bijgevoegd moeten worden
Beoordeling melden
22 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling

Prima service

Netjes verzonden, klein probleem met een van de geleverde bordjes en is zonder gedoe direct opgelost. Nette communicatie en mooi verpakt.
Beoordeling melden
22 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling

Top service!

Goed toegankelijke website. Heldere verzendinfirmatie. Snelle, persoonlijke en oplossingsgerichte service bij een ondervonden probleem.
Beoordeling melden
CK
Catharina K.
Mijnsheerenland
5 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Bij Nordic Nest kan men mooie Scandinavische producten vinden. Die heden ten dagen niet meer in winkels in de steden te vinden zijn.
Beoordeling melden
30 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Er wordt goed gecommuniceerd. Wordt op de hoogte gehouden van alle stappen en levering op tijd van een mooie klok
Beoordeling melden
30 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Prijs/kwaliteit is uitstekend van de aangeboden producten. Goede communicatie en stipte leveringen via Bpost.
Beoordeling melden
24 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
de manier waarop er omgegaan wordt met niet helemaal intacte leveringen bevalt mij zeer in het bijzonder
Beoordeling melden
GL
Gea L.
Veenendaal
23 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling

Fijn

Helemaal blij.maar de dots stof stonden 2 naast elkaar op foto. Maar nu 1 op buik 1 op rug. Ook leuk.
Beoordeling melden
5 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling

Goede afterservice!

Leuke artikelen! Bij een kapotte vaas excuses aangeboden en het bedrag is direct teruggestort :)
Beoordeling melden
30 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Het product zelf, de snelle levering en de status info ervan, behulpzame klantenservice ook
Beoordeling melden
1 dag geleden
 Geverifieerde beoordeling
Great selection and timely notification and update about backordered items.
Beoordeling melden
EK
Ed K.
Capelle aan den IJssel
21 uur geleden
 Geverifieerde beoordeling

Uitstekend

Mooie collectie tegen goede prijzen. Netjes op tijd geleverd, goed verpakt.
Beoordeling melden
8 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Niets op aan te merken kwam netjes en snel op adres waar het moet zijn
Beoordeling melden
22 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling

Blij met mijn bestelling!

Bestellen ging makkelijk en snel geleverd! Bloempot is echt prachtig!
Beoordeling melden
5 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling

Fijne online-winkel

Mooie artikelen van prima kwaliteit, en vlotte verzorgde verzending
Beoordeling melden
30 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Het super mooie product was ook heel goed verpakt en snel geleverd
Beoordeling melden