Waterfilterwinkel.com- Logo - Beoordelingen

Waterfilterwinkel.com
Beoordelingen:

2.626 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden47.952 beoordelingen in totaal  

4,62
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 18 nov. 2022
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
Waterfilterwinkel.com voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor Waterfilterwinkel.com

Filter
 Sorteren  
Relevantie
5 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Bij mijn eerste bestelling had ik het verkeerde type gekozen, die verzending was vliegensvlug en de retour is ook correct verlopen (Mondial Relay nam helaas wel zijn tijd om het pakket terug te brengen). Dankzij het goede advies op de site was mijn 2e bestelling wel goed, ook die werd vliegensvlug bij mij afgezet en ik ben heel tevreden van het product.
Beoordeling melden
28 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling

Het is een overzichtelijke website met prima service

Het is een overzichtelijke website. Met mooie kwalitatieve producten. Nu heb ik de Sawyer Squeeze SP129 besteld. Na de bestelling word je keurig op de hoogte gehouden over de status van je zending. Ik raad dit bedrijf zeker aan! Het bestelde product is van hoge kwaliteit en keurig verpakt.
Beoordeling melden
JP
Jolanda P.
Nederweert
26 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Officiële waterfilter voor Philips koffiezetter besteld na voorheen ergens anders b-merk. Doen we nooit meer, je blijft aan het ontkalken. Goedkoop was dus duurkoop Deze al ooit eerder besteld, werkt goed, snelle levering.
Beoordeling melden
6 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Is zeer handig, minder plastiek , weegt ook minder, neem altijd een grote verpakking zo dat ik niet zonder val, ook nog beter voor het mullieu minder voertuigen op de baan, denk niet dat er is iets dat je beter kan doen.
Beoordeling melden
23 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling

Top service

Het was een hele snelle levering, besteld en binnen 2 dagen in huis. Maar die 2 dagen dat lag aan ons omdat we het pakket gemist hadden 🙈. Verder alles netjes verpakt. Prijs kwaliteit verhouding ook een dikke plus
Beoordeling melden
5 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling

Prijzig, maar wel snel geleverd

Ik vind de prijs wel vrij hoog, en daarom niet de maximale score. Ik ben wel erg tevreden over de snelheid van de levering, en als we nieuwe nodig hebben komen we waarschijnlijk terug met een nieuwe bestelling.
Beoordeling melden
ER
Erno R.
Amsterdam
5 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Overzichtelijke site, met duidelijke produkt informatie, waardoor bestellen eenvoudig is. Bestelling wordt normaal ook de volgende dag al geleverd. Behalve op zondag en maandag, maar dat ligt aan PostNL.
Beoordeling melden
29 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Duidelijke uitleg over de producten met filmpje. Maar papieren uitleg over product meegeleverd, zou toch heel handig zijn, omdat niet overal nog even filmpje kan worden bekeken. Snelle levering.
Beoordeling melden
5 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Top!

Goede website met duidelijke productfoto's en omschrijving. Fijn om met Klarna te kunnen betalen. De volgende dag geleverd door PostNL. Hele goede klantenservice! Zeker aan te raden.
Beoordeling melden
10 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Snel geleverd dit keer was postnl zo maarveens optijd vaak kan het bedrijf er helemaal niks aan doen maar laat postal het afweten jammer voor de bedrijven maar dit keer ging het goed
Beoordeling melden
5 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Netjes op tijd geleverd.

Paar x besteld, altijd netjes en op tijd geleverd, de reminder dat de water filters voor onze koffiemachine bijna op zijn is ook erg fijn zodat ik niet zonder zit.
Beoordeling melden
4 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Filters voor DeLonghi espresso machineses

De filters van het eigen merk van Waterfilter voldoen uitstekend en interessante prijs mede door de staffel prijs, tevens verpakking en verzending in orde.
Beoordeling melden
5 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Snel en betrouwbaar

Snelle levering airfilter voor mijn koelkast. Een puntje van aandacht: de inhoud had makkelijk in een envelop gekund. Scheelt behoorlijk in bezorgkosten!!!
Beoordeling melden
30 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Ben er pas mee begonnen en voorlopig meet ik gelijke waardes als de duurdere zero filters, maar de filter periode even volmaken voor een eind conclusie.
Beoordeling melden
2 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goede internetwinkel met “fijne” prijzen. Ook meestal genoeg alternatieven voor hetgeen je willen kopen/bestellen met redelijk prijsvoordeel.
Beoordeling melden
6 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Dit geef ik voor de snelle service. Over artikel zelf nog geen oordeel. Dag nadat ik bestelde ging koffieautomaat stuk. Dus nog even wachten
Beoordeling melden
25 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling

Duidelijke omschrijving. Tevreden.

Duidelijke omschrijving. Fijn dat soms een alternatief dat goedkoper is word voorgesteld. De producten waren de volgende dag al in huis.
Beoordeling melden
4 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Alles OK, behalve betalen. Dat werkt namelijk niet als je via een VPN verbinding werkt. Dat doe ik altijd als ik bankier via internet.
Beoordeling melden
RH
Roel H.
Leuven
13 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Het van Het

Je krijgt kwaliteit voor je euro's alsook als er een foute levering is gebeurt. Dit brengen zij in orde als je het vriendelijk meldt.
Beoordeling melden
2 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goede website met makkelijke bestelprocedure en betalingsmogelijkheid. Vlotte levering en communicatie over tijdstip van aflevering.
Beoordeling melden