Waterfilterwinkel.com

57.346 reviews in totaal   5.171 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

5.171 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Gecertificeerd sinds: 18 nov 2022

waterfilterwinkel.com voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:

Klanten zijn zeer tevreden over de snelle levering, het eenvoudige bestelproces en de overzichtelijke website. De prijs-kwaliteitverhouding wordt als gunstig ervaren, met name bij het huismerk en alternatieven voor A-merken. De klantenservice wordt als behulpzaam, snel en vriendelijk omschreven, en problemen met kapotte, onvolledige of niet-geleverde producten worden vlot opgelost. Ook de algemene productkwaliteit en effectiviteit worden gewaardeerd, zowel bij huismerken als A-merken. Er zijn echter enkele klachten over de koeriersdienst, met name PostNL en DHL, wat soms de tevredenheid over de bezorging beïnvloedt.

ReviewsWaterfilterwinkel.com

Top ervaring met Waterfilterwinkel.com

Zeer tevreden over mijn bestelling bij Waterfilterwinkel.com⁠�. De website is overzichtelijk ingericht, waardoor ik snel het juiste product kon vinden. Het bestelproces verliep eenvoudig en duidelijk. De levering was bovendien erg snel en het product werd netjes en zorgvuldig verpakt geleverd. Alles kwam in perfecte staat aan. Als extra leuke verrassing had ik meegedaan aan een winactie van Waterfilterwinkel.com en ik bleek ook nog eens gewonnen te hebben! Dat maakte de ervaring natuurlijk helemaal compleet. Kortom: uitstekende service, snelle levering, goede communicatie en een gebruiksvriendelijke website. Ik bestel hier zeker opnieuw!
Ik ben zeer tevreden over waterfilter.com Ik ben vaste klant voor filters van LG koelkast. Word altijd optijd geleverd door post.nl netjes en correct tot aan de deur. Goede service van waterfilter.com Bieden zelfs een eigen merk met de zelfde kwaliteit tegen een lagere prijs. Zij helpen zelfs bij het zoeken online vanzelfsprekend naar het juiste product wat bij jou koelkast past. Wie doet dat nog in deze dure tijd alleen waterfilter.com. Ga zo door groetjes John.

Prima!

Overzichtelijke webshop en producten tegen een scherpe prijs. Ik heb mijn waterfilters snel kunnen bestellen en die waren ook zeer snel geleverd! Top! Kleine kanttekening: om te proberen kreeg ik een extra filter gratis van een ander fabricaat. Heel jammer, maar waar dit een mooi alternatief uit eigen assortiment van de waterfilterwinkel had kunnen zijn, deed hij het niet. Er kwam geen water doorheen... Dus toch maar bij het A-merk gebleven...
N D
Nancy D.
Vlugge levering, maar post NL koerier was zeer vlug weg , hij had het pakje gewoon aan het hekken gezet. Deed niet eens de moeite om tot aan de voordeur te brengen. Ik was hem al tegemoet gekomen. Ik deed tekens van : waar is mijn pakje ? Meneer zat al in camionette . Daar is het en wees naar de grond .Heel onbeschoft vind ik. Ik zit wel met het probleem , dat de Delonghi reinigingstabletten, niet aanvaard worden door de sensoren van mijn machine . Er is geen gebruiksaanwijzing die dit oplost of aan geeft.wat nu. ? De shop op zich is super , duidelijk en zeer goedkoop. Dank u wel.

Prettig bedrijf en goede producten

Mooie, degelijke Ecofiltro-set gekocht. Werd snel geleverd. Er bleek een binnenpot gebroken. Na een mailtje werd er direct een nieuwe geleverd. Prima service. Ik gebruik de filter nu een paar dagen en het bevalt me goed. Erg makkelijk in gebruik en heerlijk schoon water.
Douche kop met filters besteld voor gebruik in Thailand, vreemd genoeg niet te krijgen in Thailand, maar gelukkig wel hier. Was snel geleverd dus ruim optijd voor ik weer naar Thailand ga. Kan het product dus nog niet beoordelen, maar als ik minder last heb va huid irritatie na het douchen vind ik het perfect.

Snelle levering.

Na het lezen van negatieve reviews op trustpilot heb ik voor mijn bestelling de klantenservice gebeld. Ik heb gevraagd of de levertijd van het product klopte. Ik ben netjes te woord gestaan en heb gelijk een bestelling geplaatst. Volgende dag is mijn bestelling geleverd.

Goede service waterfilterwinkel de beste

Goede service. Snelle levering. Goede Hulp voor de juiste filter en zelfs voor goedkoper advies voor eigenmerk. Prettige bezorging door Post.nl ben je niet thuis haal je het gewoon op bij Post.nl punt. Post.nl beter bij bezorging dan bij DHL zet het gewoon beneden of voor de deur en dan word het gestolen.

Een bedrijf dat met je meedenkt...?

Op het moment dat ik zat na te denken over waar en hoe ik opnieuw ontkalker moest bestellen krijg ik een mail: Volgens uw vorige bestelling heeft u ondertussen nieuwe voorraad nodig, click hier om te bestellen. Een bedrijf dat met mij meedenkt? Da's nieuw! En in dit geval meer dan welkom. Service voortkomend uit begrip wat de klant nodig heeft.
Geen gedoe, heel efficiënt. Het huismerk voor waterontkalker en koffiefilter is even goed als de A- merken maar veel goedkoper. Huismerk altijd op voorraad, duidelijke webshop, makkelijk om te bestellen en snel geleverd.
Na de bestelling en directe betaling, komt bevestiging in de spam terecht ( dit was niet bekend) na telefonisch contact was dit duidelijk. Na 3 dagen pas bericht dat het geleverd werd. Het geleverde voldeed aan de verwachting prima, 4 sterren wegens de onduidelijkheid.

Uitstekend!

Nou, ik vind het een prima apparaat, eenvoudig en doeltreffend. Met al die rotzooi in alles tegenwoordig moet je je maatregelen wel nemen, helaas. Ben heel tevreden en het water smaakt prima. Met dank en groetjes, Edita de Lussanet-Wilson.
Het eigen merk werkt prima op min Samsung koelkast. De service was subliem, vrij snel binnen en de betaling werkte ook als een tierlier. Chapeau, medewerkers van Waterfilter.

Met vriendelijke groeten.

Beste, Ik ben tevreden over de waterfilter, ook over het hele verloop.Bestelling,levering en goede prijs. Kortom,een tevreden klant. Met vriendelijke groeten. Gust Van Hoof

Een vergissing is menselijk.

Bij mijn laatste bestelling bleek er een waterfilter te weinig in te zitten. Een mailtje en de volgende dag al in huis met de nodige excuses! Top van Waterfilter. Als vaker wat besteld en altijd snelle en correcte levering.
P T
Paul T.
Genk
Huismerken bevallen ons uitstekend en zijn voordeliger we kopen al jaren bij Waterfilterwinkel en steeds tevreden. Service en leveringen zijn dik in orde. Klantendienst help je wanneer nodig. Wij veranderen van koffiezetapparaat maar niet van Waterfilterwinkel! Duimpje omhoog!!!!!
Goede produkten. Uitstekende service: wij hadden ons pakje van PostNL niet ontvangen (met 12 filters) en kregen zonder probleem een 2e zending aangeboden.
Ik heb het nog niet kunnen testen maar ik weet zeker dat de Sawyer Squeeze Waterfiltratiesysteem, met CNOC Premium 2L Waterzak SP303 gewoon prima is. Dus verzending en verpakking product prima!
Alles is prima, het product is op tijd geleverd, het ziet er geweldig uit en ik hoop dat het aan mijn verwachtingen voldoet. )) Wat zou er verbeterd kunnen worden? Er was een fout tijdens de registratie op de website, dus ik denk dat ik die pagina moet controleren. Verder is alles in orde. Maar! Er is geen limiet aan perfectie, veel succes! ;)
Eerste bestelling was een ramp niet van waterfilter.com maar koerier dienst (onvindbaar) Plaatste een nieuwe bestelling volgen dag geleverd. Andere koerier Post nl Supersnel

Waterfilterwinkel.com

De Waterfilterwinkel is een onderdeel van Power Components B.V., een groothandel in onderdelen en accessoires voor wit- en bruingoed, opgericht in 1995.