Klanten zijn zeer tevreden over de snelle levering van hun bestellingen. De service wordt vaak als vriendelijk, behulpzaam en professioneel omschreven. Problemen worden snel, effectief en vriendelijk opgelost door de klantenservice. Ook de communicatie wordt gewaardeerd vanwege de duidelijkheid, de geboden informatie en de snelle reacties. Verder zijn klanten tevreden over de prijs-kwaliteitverhouding van de producten en wordt de kwaliteit doorgaans als zeer goed ervaren. Er zijn incidenteel klachten over de kwaliteit van de producten.
Hoe Trusted Shops namaakbeoordelingen voorkomtReviewswww.papstar-shop.nl
Ben sls fanatiek hobbybakker erg content met deze taartdoosjes vanwege het formaat. Zijn nergens verkrijgbaar en superhandig voor mijn gebak. Hoop dat jullie deze in het assortiment houden.
Groet, Dennis
Vertrouwd gevoel
Wanneer je iets besteld krijg je meteen een bevestiging, maar ook je aankoop is verzekerd. Dat geeft meteen een vertrouwd gevoel. Je krijgt ook goede info over wanneer het pakket binnen komt.
Betrouwbare onderneming.
Klein probleem met betaling gehad maar Peter, medewerker klantendienst, heeft dit vlug en professioneel opgelost. Dus heel goede en betrouwbare onderneming. Heel tevreden klant en mooie kwalitative artikelen, conform beschrijving.
Antwoord van www.papstar-shop.nl
Hartelijk dank voor jouw supervriendelijke feedback :-)
Ik zeg altijd "ik ben zelf ook klant, en probeer de service te bieden zoals ik ze zelf graag wil ontvangen".
Vriendelijkheid
Er lukte mij iets niet. Ik kreeg een zeer vriendelijke man aan de telefoon die mij hielp.
Bovendien mijn bestelling was er snel en mijn zwarte kaarsenzijn prachtig
Bedankt
Goede opvolging en correcte levering. Prima materiaal geleverd wat besteld werd, top!
Antwoord van www.papstar-shop.nl
Hartelijk dank voor jouw positieve beoordeling!
Voor elke bestelling krijg je naast de bestelbevestiging ook een trackinglink, zodat je het pakket steeds kan opvolgen.
Tot de volgende bestelling en vele groeten van het PAPSTAR team
Gemakkelijke bestelprocedure, snel uitgeleverd en een aantrekkelijke prijsstelling.
Zeer duidelijke info op de website; de artikelen zijn ook makkelijk te vinden
Foute koppelverkoop
Service en website en facturatie en communicatie zeer goed.
Fout bij koppelverkoop. Ik had een vileda gekocht en de extra moppen waren niet de juiste. Mag ik u aanraden om de juiste producten te koppelen. Bovendien worden de juiste moppen ook niet verdeeld bij jullie. Dat is een gemiste kans.
Antwoord van www.papstar-shop.nl
Hartelijk dank voor jouw feedback!
De koppelverkoop, of het ontbreken ervan voor de Vileda producten, had ik intern al vaker aangekaart. Ook dankzij jouw feedback heeft de inkoop gereageerd en het Vileda-assortiment aangevuld. Nu kan men ook extra dweilen voor de respectievelijke mopsystemen bestellen. PAPSTAR luistert naar feedback.
Tot de volgende bestelling en vele groeten van het PAPSTAR team
Wij hadden in het verleden en probleem en dat werd perfect opgelost.
Sindsdien al een paar keer besteld en perfecte service gekregen!
Aanrader!
Antwoord van www.papstar-shop.nl
Hartelijk dank voor de positieve terugkoppeling!
Ik hoop nog steeds bij gelegenheid bij jullie langs te kunnen komen voor een broodje om de PAPSTAR producten in actie te zien. Bij problemen help ik graag. En natuurlijk ook voor advies of om te horen dat alles weer goed is. Wij willen dat jullie net zo tevreden met PAPSTAR zijn als jullie klanten met jullie gerechten. Ik wens een zonnig pinksterweekend met vele tevreden klanten!
Zeer professionele services ! Een echte aanrader
Antwoord van www.papstar-shop.nl
Hartelijk dank voor jouw lovende review!
Fijn dat je in onze webshop het gewenste product gevonden hebt - mooie grote taartranden in de bekende PAPSTAR kwaliteit.
Tot de volgende bestelling en vele groeten van het PAPSTAR team
It was all very easy and arrived quickly.
It was all very easy and arrived within 4 days.
Steeds correcte afhandeling van de bestelling.
Ik bel voor informatie ,en kon gelijk bestellen. Bedankt.
Prijs/ kwaliteit zeer goed, snelle en correcte service.
Snelle en correcte levering
hoe makkelijk en goed dit allemaal ging
de site had een buck, klantenservice hielp vriendelijk en perfect. Top
Antwoord van www.papstar-shop.nl
Hartelijk dank voor de bestelling!
Dankjewel dat je opgebeld hebt - zo kon ik inderdaad snel helpen en het probleem oplossen. Veel plezier met onze lunchboxen
Tot de volgende bestelling en vele groeten van het PAPSTAR team
Telefonisch contact met Peter Vanaken ,omdat de verzending door DPD stagneerde, meer dan prima.
Antwoord van www.papstar-shop.nl
Hartelijk dank voor de vriendelijke woorden :-D
Over het algemeen gaat de verzending met DPD echt vlot - maar soms hapert het. In zulke gevallen neem ik contact op met DPD om de snelste oplossing voor de klant te bespreken - ik ken het gevoel zelf wanneer ik lang op een pakket moet wachten. Mijn invloed op DPD is beperkt, maar mijn collega's en ik zoeken altijd naar een oplossing.
Goed product (kaarsen)
Prima verpakt
De bestelling heeft enige tijd op zich laten wachten maar is correct afgeleverd.