www.papstar-shop.nl

717 reviews in totaal   418 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn positief over de snelle en correcte levering, de goed georganiseerde bezorging en de duidelijke communicatie rondom bestellingen. De service wordt vaak als behulpzaam, oplossingsgericht en vriendelijk ervaren, met snelle reacties op vragen of problemen. Ook de productkwaliteit wordt doorgaans gewaardeerd, met lof voor materialen, verpakking en afwerking. De website wordt als duidelijk en gebruiksvriendelijk omschreven, wat het bestellen gemakkelijk maakt. Enkele klanten melden negatieve ervaringen met de koerier of langere levertijden. Daarnaast zijn er incidentele klachten over beschadigde producten.

Reviewswww.papstar-shop.nl

Foute koppelverkoop

Service en website en facturatie en communicatie zeer goed. Fout bij koppelverkoop. Ik had een vileda gekocht en de extra moppen waren niet de juiste. Mag ik u aanraden om de juiste producten te koppelen. Bovendien worden de juiste moppen ook niet verdeeld bij jullie. Dat is een gemiste kans.

Antwoord van www.papstar-shop.nl

Hartelijk dank voor jouw feedback! De koppelverkoop, of het ontbreken ervan voor de Vileda producten, had ik intern al vaker aangekaart. Ook dankzij jouw feedback heeft de inkoop gereageerd en het Vileda-assortiment aangevuld. Nu kan men ook extra dweilen voor de respectievelijke mopsystemen bestellen. PAPSTAR luistert naar feedback. Tot de volgende bestelling en vele groeten van het PAPSTAR team
Wij hadden in het verleden en probleem en dat werd perfect opgelost. Sindsdien al een paar keer besteld en perfecte service gekregen! Aanrader!

Antwoord van www.papstar-shop.nl

Hartelijk dank voor de positieve terugkoppeling! Ik hoop nog steeds bij gelegenheid bij jullie langs te kunnen komen voor een broodje om de PAPSTAR producten in actie te zien. Bij problemen help ik graag. En natuurlijk ook voor advies of om te horen dat alles weer goed is. Wij willen dat jullie net zo tevreden met PAPSTAR zijn als jullie klanten met jullie gerechten. Ik wens een zonnig pinksterweekend met vele tevreden klanten! Tot de volgende bestelling en vele groeten van het PAPSTAR team
de site had een buck, klantenservice hielp vriendelijk en perfect. Top

Antwoord van www.papstar-shop.nl

Hartelijk dank voor de bestelling! Dankjewel dat je opgebeld hebt - zo kon ik inderdaad snel helpen en het probleem oplossen. Veel plezier met onze lunchboxen Tot de volgende bestelling en vele groeten van het PAPSTAR team
De bestelling heeft enige tijd op zich laten wachten maar is correct afgeleverd.
Telefonisch contact met Peter Vanaken ,omdat de verzending door DPD stagneerde, meer dan prima.
zeer correcte, snelle en vooral tegenwoordig ... vriendelijke service !!
De gotische kaarsen zijn prachtig van kleur, ruiken niet en branden perfect! De stompkaarsen die ik eerder besteld heb, branden minder gelijkmatig op; de “wanden” branden niet mee en daardoor brandt de vlam minder rustig en walmt af en toe.

Antwoord van www.papstar-shop.nl

Hartelijk dank voor jouw lovende woorden :-) PAPSTAR verkoopt kaarsen in horeca-kwaliteit - en het royaal scala aan stralende kleuren vallen altijd goed in de smaak. Tot de volgende bestelling en vele groeten van het PAPSTAR team

Goede opvolging!

Ook al waren de gewenste producten niet direct leverbaar, de order werd zeer correct begeleid en daar werd goed over gecommuniceerd.

Antwoord van www.papstar-shop.nl

Hartelijk dank voor jouw positieve beoordeling en voor jouw geduld! Zelf ben ik ook klant en ik vind het daarom zelf ook belangrijk om wachtende klanten op de hoogte te houden. Ook dankjewel voor jouw begrip, het goodie heb ik graag meegestuurd bij ons vriendelijk contact. Tot de volgende bestelling en vele groeten van het PAPSTAR team
Wat een prima service, en snelle levering. Top
Na een mailtje met extra vragen over de kwaliteit was er een zeer goede opvolging van het probleem. Fijn dat jullie de tijd nemen om dit op te lossen.

Antwoord van www.papstar-shop.nl

Hartelijk dank voor jouw positieve beoordeling en het fijne contact. Wij staan altijd open voor feedback, zowel negatieve als positieve. En als het mogelijk is, dan zoeken we ook naar een oplossing. Ook dankjewel dat je de tijd genomen hebt om m'n vragen te bekijken en te beantwoorden. Dat heeft mij ook zeer geholpen voor de toekomst. Mijn spreekwoordelijke deur staat altijd open, graag ook per mail. Tot de volgende bestelling en vele groeten van het PAPSTAR team
M E
Mars E.

Heerlijk duidelijke site … snelle leveri…

Heerlijk duidelijke site … snelle levering en goede prijzen

Antwoord van www.papstar-shop.nl

Hartelijk dank voor jouw positieve review :-D En fijn dat je PAPSTAR als one-stop-shop voor disposables hebt ontdekt. En het lof voor de snelle verzending geef ik graag door aan de collega's in het magazijn. Tot de volgende bestelling en vele groeten van het PAPSTAR team
S F
Susanne F.
immer Top service und tolle Qualität,
Heel tevreden over de hulp die ik heb gekregen toen mijn pakket ‘verdwenen’ was. Er werd goed meegedacht en ik ben snel geholpen. Top service

Antwoord van www.papstar-shop.nl

Hartelijk dank voor jouw feedback! PAPSTAR laat z'n klanten niet in de kou staan. Dat een pakket tijdens het transport verloren gaat, komt soms voor. PAPSTAR heeft hiervoor een proces, zodat snelle hulp mogelijk is. Tot de volgende bestelling en vele groeten van het PAPSTAR team
Duidelijk, Snel en Correcte verzorging
moet het nog gaan gebruiken
Niet druipende kwaliteits kaarsen en een snelle levering. Tevens een behulpzame en vriendelijke klantenservice na een eerdere slechte door de koerier beschadigde levering.

Antwoord van www.papstar-shop.nl

Hartelijk dank voor jouw positieve beoordeling! Prachtige kandelaars - zeer stijlvol samen met de PAPSTAR kaarsen. En blij dat ik kon helpen - als er een probleem is, dan helpen wij. Tot de volgende bestelling en vele groeten van het PAPSTAR team
Snelle levering en duidelijke omschrijving bij het artikel

Antwoord van www.papstar-shop.nl

Hartelijk dank voor jouw positieve review! Tafelaankleding is een specialiteit van PAPSTAR en daarom blij te lezen dat jij ook tevreden met de PAPSTAR kwaliteit bent. Tot de volgende bestelling en vele groeten van het PAPSTAR team!
came fast and as described !
mooi produkt als tafel aankleding net een tikkeltje mooier

Antwoord van www.papstar-shop.nl

Hartelijk dank voor jouw positieve review :-) Tafelaankleding is een specialiteit van PAPSTAR - Soft selection biedt naast mooie kleuren ook een waterbestendige uitvoering - als je morst, snel wegvegen en het kan op het terras ook tegen een buitje - maar persoonlijk wens ik mooi, zonnig weer, dan ziet Soft selection er ook mooi uit. Tot de volgende bestelling en vele groeten van het PAPSTAR team
Mooi materiaal en vlot geleverd.