842 reviews in totaal   486 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

842 reviews in totaal

Gecertificeerd sinds: 22 jun 2023

papstar-shop.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:

Klanten zijn positief over de snelheid van de levering, de vriendelijkheid en behulpzaamheid van de medewerkers, en de professionele en oplossingsgerichte dienstverlening. Ook de kwaliteit van de meeste producten, de duidelijke bestelprocedure en website, en de goede prijs-kwaliteitverhouding worden gewaardeerd. Daarnaast wordt de communicatie over bestellingen en leveringen over het algemeen als prettig ervaren. Er zijn echter enkele punten van kritiek, zoals vertragingen of late communicatie bij leveringen, incidentele opmerkingen over de kwaliteit van specifieke artikelen, hoge verzendkosten en trage transportinformatie.

Reviewswww.papstar-shop.nl

Meedenken met klant

Het bestelde artikel was niet op voorraad er werd vanuit Papstar zelf meteen een alternatief aangeboden met de vraag of dat het alternatief wenselijk was of er tijd was om te wachten tot het bestelde artikel binnen was. Besloten om te wachten en keurig binnen de verwachte tijd de levering in ontvangst genomen.

Prima webwinkel

Vlot gevonden, besteld en verzonden uit uw magazijn. Als te doen gebruikelijk bijna een week moeten wachten voordat DPD het pakket kwam afleveren. Dat kan dus verbeterd worden. Het product is van prima kwaliteit en was keurig verpakt.
Ben sls fanatiek hobbybakker erg content met deze taartdoosjes vanwege het formaat. Zijn nergens verkrijgbaar en superhandig voor mijn gebak. Hoop dat jullie deze in het assortiment houden. Groet, Dennis
De kwaliteit van het product is goed. 1 ster minder doordat de levering niet naar behoren was. (Transportfirma deelde niet thuis bericht online, maar ze zijn niet tot bij ons gekomen)
A A
Annemie A.

Vertrouwd gevoel

Wanneer je iets besteld krijg je meteen een bevestiging, maar ook je aankoop is verzekerd. Dat geeft meteen een vertrouwd gevoel. Je krijgt ook goede info over wanneer het pakket binnen komt.

Betrouwbare onderneming.

Klein probleem met betaling gehad maar Peter, medewerker klantendienst, heeft dit vlug en professioneel opgelost. Dus heel goede en betrouwbare onderneming. Heel tevreden klant en mooie kwalitative artikelen, conform beschrijving.

Antwoord van www.papstar-shop.nl

Hartelijk dank voor jouw supervriendelijke feedback :-) Ik zeg altijd "ik ben zelf ook klant, en probeer de service te bieden zoals ik ze zelf graag wil ontvangen". Tot de volgende bestelling en vele groeten van het PAPSTAR team
Snelle levering,goed en stevig verpakt. Dpd dienst netjes correct op verzoek bij de deur afgeleverd.

Vriendelijkheid

Er lukte mij iets niet. Ik kreeg een zeer vriendelijke man aan de telefoon die mij hielp. Bovendien mijn bestelling was er snel en mijn zwarte kaarsenzijn prachtig Bedankt
Super goede klantenservice Dpd niet geleverd maar pap star heeft het perfect opgelost

Snel en gemakkelijk

Het hele proces, gemakkelijk en snel te bestellen en ook nog eens een super snelle levering.
DPD is altijd erg laat met aangeven bezorg moment Met name als dat vroeg op de dag is.
De persoonlijke en betrokken hulp tijdens mijn bestelling
Fijne klantenservice, snel en goed geholpen
leveringen zijn heel vlot en steeds correct.
Snelle bezorging. Precies wat ik zocht...
Altijd snel niks veranderen alles is goed
Goede prijs-kwaliteit verhouding en professionele producten
Helaas, de verwachtingen waren groot. Zoals de foto liet zien wat ik zou bestellen. De werkelijkheid was een kitserige. Tip: betere foto’s En we hebben erg veel moeite moeten doen om het bezorgde te retourneren. Het maakt dat ik niet meer ga ga bestellen. Succes met de aanbevelingen die ik heb gedaan

Antwoord van www.papstar-shop.nl

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om jouw ervaring met ons te delen. Wat jammer om te horen dat het ontvangen product niet aan jouw verwachtingen voldeed. We begrijpen dat dit teleurstellend is als de persoonlijke verwachtingen niet 100% vervuld zijn. De foto’s van onze artikelen worden gemaakt met de echte, fysieke producten uit onze collectie. Daarbij gebruiken we optimale belichting om de kleuren en details zo goed mogelijk weer te geven. De kerstartikelen uit onze collectie Christmas Shine behoren tijdens de feestdagen tot onze populairste producten. Natuurlijk blijft de look van een tafelloper een kwestie van persoonlijke smaak. Juist daarom kun je artikelen retourneren wanneer deze niet volledig naar wens zijn. Het spijt ons dat je het retourproces als moeizaam hebt ervaren. Bedankt voor jouw open feedback en de aanbevelingen die je met ons hebt gedeeld. We hopen dat we je in de toekomst alsnog positief kunnen verrassen.
correcte en snelle levering.
Goede opvolging en correcte levering. Prima materiaal geleverd wat besteld werd, top!

Antwoord van www.papstar-shop.nl

Hartelijk dank voor jouw positieve beoordeling! Voor elke bestelling krijg je naast de bestelbevestiging ook een trackinglink, zodat je het pakket steeds kan opvolgen. Tot de volgende bestelling en vele groeten van het PAPSTAR team

www.papstar-shop.nl

Met de eenmalige wegwerpproducten van PAPSTAR kies je bewust voor een uitgebreid en gevarieerd assortiment van méér dan 4.000 artikelen. PAPSTAR geeft een moderne en vooral milieubewuste draai aan weg...