Barefoot & More- Logo - Beoordelingen

Barefoot & More

3.287 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden9.244 beoordelingen in totaal

3 jun 2024
Fast delivery. Good packaging that is environmentally friendly. Good product. Shoes really do fit like a glove, once you have correct sizing. I have a large wide foot, and so often buy men's 41 instead of women's. I ordered mens 41.5. These were mich too big, but size 43 was shipped to me. So these were returned. One must pay the 6 or 7 euro return costs. Since they no longer had 41.5 n the shoes i ininltially ordered, I ordered women's size 41 and 40, and different model. These were much smaller cut and snugger fit. But the 41 fit well. The women's 40 was much too small, so I returned these as well. It did cost me another 7 euros to return via DHL, but I am happy with the Five Fingers that fit. They do take some time getting use to putting your toes in them, and toe socks may be nice to have. I ordered a L size for the toe socks, which is for 41 to 45 size. I found these too big. I wish I bought the medium, as these shoes do fit snuggly and so extra material from socks that are too big doesn't work well. But I did order other socks from another supplier and they work fine. May be tricky to size your own feet, as it was for me. But I am happy with the product. And returning was no hassle. Only a bit more costs to the consumer.

22 okt 2023
Ik had een bedtelling geplaatst en door PostNL is deze niet geleverd geweest. Ik stuur een berichtje via Instagram, dat ik thuis was en dat dit zicht heeft voorgedaan. geven ze me het antwoord dat ik dit via mail moet doen, doe ik, geen antwoord meer. Jullie kunnen ook zorgen dat het eerste berichtje via Instagram al duidelijk laat weten dat jullie er mee aan de slag gaan en het gaan opvolgen en dan de melding om volgende keer een mail te sturen maar dat er voor nu voor de klant aan de slag gegaan wordt om dit na te kijken. Dit zou het gevoel helemaal veranderen ipv dat je als klant het gevoel hebt dat je iets fouts gedaan hebt.

Beoordelingen voor Barefoot & More

Valt 100% mee.

Door het verhaal op internet over deze blotevoeten schoenen werd ik nieuwsgierig. Ik heb al jaren last van brandende voeten en al 20 jaar steunzolen waar mijn voeten nog pijnlijker door worden. Dus ik dacht baat het niet dan schaad het ook vast niet. Erger dan nu zal het vast niet worden. Ik heb ze na 1 uurtje inlopen op dag 1 de volgende dag de hele dag gedragen. Het voelt alsof er een heerlijk voetbed in zit. Terwijl het helemaal plat is. Mijn klachten zijn minder als ik hier op loop. Ik doe de oefeningen van de site elke dag. En hoop dat mijn voeten steeds beter aan gaan voelen door het dragen van deze schoenen.
23 aug 2024

Gewoon goed mooi en genieten

Al jaren is Barefoot &more de enige plek waar ik schoenen en (teen)sokken koop; altijd heel tevreden met de kwalitatief goede producten (bv teensokken van Injiji, en schoenen van Vivobarefoot , BeLenka en Koel), mooie materialen en kleuren, ook voor mijn (dames)maat 44, elk seizoen net weer een beetje anders, nooit saai. En altijd een feestje om je bestelling uit te pakken; de doos kan ik nooit weggooien, daar issie te mooi voor..:).
27 aug 2024
Wat een super positieve review! Dankjewel voor je mooie woorden!
Wederom snelle en correcte afhandeling. Speciale dank aan Rachaël, die in de winkel de binnenmaten voor mij heeft nagemeten. En maar goed ook. Mijn normale maat past perfect! Had ik de maattabel van de fabrikant gevolgd, dan had ik bijna 2 maten groter besteld. Super service en superblij met mijn Koel veterboots.
BH
28 aug 2024
Dé Barefoot Leguana’s waar ik al jaren op loop met veel plezier gaan uit de productie las ik. Ben zó blij dat ik nog een paar bij jullie heb kunnen bemachtigen! Zijn zó prettig en lekker om te dragen. Ook supersnel geleverd! De allereerste die ik al jaren geleden kocht, zie foto!

Goede kwaliteitsschoenen, vlotte service.

Goede kwaliteitsschoenen die steeds beantwoorden aan de productomschrijving. Een grote meerwaarde: de maattabellen. Vlotte verzending en afhandeling van de retours. Klein minpunt: de schoenen belanden niet met het geselecteerde maat in mijn favorietenlijstje.
21 aug 2024

Toch niet op voorraad

Ik had schoenen besteld en betaald en kreeg een mail dat ze toch niet op voorraad waren en dat ik het geld teruggestort kreeg. Dat vond ik wel teleurstellend. Verder is mijn ervaring altijd heel goed met Barefoot&more dus daarom toch 4 sterren.
23 aug 2024

Betrouwbaar bedrijf met mooie schoenen en more.

De informatie is eerlijk, bijvoorbeeld de maattabel. Deze wijkt soms af van de leverancier, Barefoot and More meet zelf na en maakt een maattabel , vind ik superservice. Bij gebruik van de klantenservice ook een eerlijk antwoord gekregen.
25 aug 2024
Duidelijke site met goede info. Fijn dat veel schoenen zelf gemeten zijn zodat je niet voor verrassingen komt te staan wanneer je ze online besteld! Het is even wennen om barefoot te lopen, maar ik wil inmiddels niet anders meer!
27 aug 2024
Wat leuk om te horen dat je ook besmet bent met het barefoot-virus! ;-) We horen regelmatig dat als je er eenmaal aan begint en ervaart hoe fijn het is, je niet meer terug wilt naar reguliere schoenen.
20 aug 2024
Mooie look en afwerking en zit helemaal als barefoot. Vallen inderdaad nog wel wat groot uut maar is oké. Ook het mooie leer en kurkzool spreken mij aan! Ook goed tegen het zweten! Dergelijke modellen niet makkelijk te vinden.
FK
Fenny K.
WASKEMEER
2 sep 2024
Hele goede service! Ik was niet in de mogelijkheid om naar de winkel te komen dus online besteld. Via WhatsApp voor en na het bestellen heel goed geholpen om de goede schoenen te bestellen! Verzending ging ook heel vlot.
1 sep 2024
Wat een fijne snelle service: Mijnschoenen raakten zoek bij PostNL, het werd snel en zonder problemen opgelost door de dames van de klantenservice. Inmiddels heb ik de schoenen ontvangen en ze lopen zalig.
26 aug 2024

Eerlijke en betrouwbaar

Eerlijke en dus betrouwbare informatie, zowel op de website als bij de klantenservice. Pluspunt zijn de maattabellen, maten worden door Barefoot & More gemeten omdat deze kunnen afwijken van leverancier.
27 aug 2024
Wat een mooie complimenten, dankjewel!
2 sep 2024
Fijne zaak, fijne werknemers, weinig casual keuze. Veel dezelfde soort schoenen. Met zoveel aanbod had ik meer variatie verwacht in modellen. Met name leren casual boots.
21 aug 2024
Hele fijne schoenen gekocht. Ik wou dat ik ze eerder had ontdekt. Snelle verzending en goede afhandeling retouren. De website is duidelijk en goede omschrijving erbij.

Topshop

Ondanks de drukte in de winkel op zondagmiddag zijn we toch uitstekend goed geadviseerd en geholpen, Ook via de website Prima service en een goede Terugkoppeling
28 aug 2024
Prettige klantenservice. Snel en behulpzaam. De barefoot schoenen draag ik nu alweer 2 jaar. En koetgeleden dus een 2e paar besteld. Loopt heerlijk en zonder pijn.
19 aug 2024

Goed assortiment en snelle levering.

Goed assortiment van teensokken en genoeg te kiezen uit verschillende modellen. Leuk dat je nog wat korting ktijgt bij aanschaf van 5 paar en een snelle levering.
1 sep 2024
Veel keuze, leuke winkel, zeer aardig personeel. Ze stuurden me zelfs een paar extra sokken omdat ze een actie hadden (4+1 gratis) die ik niet gezien had.
Prima schoenen, fijn dat ze bij Barefoot & More de werkelijke schoen-/voetmaat aangeven per model - dat scheelt weer een retourzending..
23 aug 2024
Voorlopig prima sevice, heb wel een paar schoenen teruggestuurd wegens te groot. Nu nog afwachten wanneer mijn geld wordt teruggestort
27 aug 2024
Jammer dat de schoenen die je had besteld te groot voor je waren! We doen ons best om retourzendingen zo snel mogelijk na ontvangst te verwerken. Meestal lukt dit binnen een week, maar in drukke periodes kan het tot maximaal 2 weken duren. Zodra we je retourzending hebben verwerkt, ontvang je daar bericht van.