Barefoot & More

19.415 reviews in totaal   5.546 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn zeer tevreden over de behulpzame, vriendelijke en oplossingsgerichte klantenservice, zowel online als in de winkel. De snelle verzending en nette verpakking worden veelvuldig gewaardeerd. Ook het brede en groeiende aanbod van verschillende merken, modellen en maten wordt positief ontvangen, net als de duidelijke maattabellen en pasvorminformatie. De website is overzichtelijk en biedt handige filters, en het retourproces wordt meestal als eenvoudig en eerlijk ervaren. De fysieke winkel wordt geprezen vanwege de mogelijkheid tot passen en het persoonlijke advies. Verder zijn veel klanten tevreden over de kwaliteit van de schoenen en de manier waarop eventuele klachten worden opgelost. Sommige klanten ervaren vertragingen of problemen met logistieke partners. Daarnaast verschilt de maatvoering per merk sterk en zijn breedtematen soms onduidelijk. Een deel van de klanten vindt het jammer dat er retourkosten zijn of dat terugbetalingen soms lang duren. Het online aanbod wordt soms als overweldigend ervaren en enkele klanten missen specifieke zoekopties. In de fysieke winkel kunnen er bij drukte lange wachttijden of chaotische situaties ontstaan. Incidenteel zijn er klachten over slijtage of defecten aan de schoenen.

ReviewsBarefoot & More

Zeer uitgebreid assortiment. Geweldige online info. Eens je je voet nauwkeurig hebt gemeten kan je met de merk-specifieke maattabellen perfect inschatten welke maat je nodig hebt. Scheelt alweer een retourzending ;). Zo had ik bij het ene merk 36 en bij het andere merk 38 (en doorgaans heb ik 37). Ik ga er zeker nog shoppen bij jullie. Als ik een aanbeveling mag doen voor een extra merk op te nemen in het toch al enorme gamma: dada brand (spaans). Die schoenen zijn de max. Zeer snelle verzending (op 2d van Nederland naar België). Topmensen met topmerken en topservice. 5 sterren, alleen omdat ik er geen 6 kon geven :).

fijne eerste ervaring

Voor mij zijn barefoot schoenen helemaal nieuw, dus ik kan niet vergelijken met andere merken of modellen. Op zoek zijnde naar een wandelschoen maar ook 1 die op de werkvloer niet misstaat. Dit model en merk voldoet helemaal aan de verwachtingen. Fijn aanvoelen, zacht en ruim, zool is stevig en de kleur vind ik ook super. Ik hoop dat ze lang meegaan. Zelf mannen model genomen maat 42 voor afmeting voet van 25,5cm op 9,5cm.

Chat en winkel ervaring

Bij de vragen via de chat werd ik snel geholpen en ze waren heel duidelijk en eerlijk met hun advies. Ook hadden ze me gewaarschuwd over mijn vragen over maten. Helaas waren de gekozen schoenen toch te small(een wel overwogen risico). Ik de winkel ben ik super geholpen. Ze hadden heel veel geduld ondanks mijn giechelende/schreeuwende kinderen. De schoenen voelen als sokken. Helemaal te gek

Antwoord van Barefoot & More

Wat leuk om te horen dat je zo tevreden bent. Bedankt voor je mooie review en veel draagplezier!
De teenschoenen zijn de beste die ik ooit heb gehad. Waar ik het grootste gedeelte van mijn leven altijd pijnlijke voeten had en na een paar kilometer lopen al blaren kreeg terwijl ik de duurste schoenen droeg, heb ik sinds ik het eerste paar geen pijnlijke voeten meer gehad. Inmiddels heb ik 21 paar teenschoenen en ben altijd nog op zoek naar weer een bijzonder paar ---- Wat beter kan is het feit dat een bestelling opgehaald kan worden op de dag waarop aangegeven stond dat ik ze kon halen. Tot twee keer toe was de bestelling er niet van dat ene paar. Er werd me in de winkel gezegd dat ik moet wachten op het mailtje van de winkel zelf. En dat is niet in overeenstemming met wat in de bevestiging wordt vermeld. Graag betere communicatie tussen medewerkers winkel en die van het depot.

Super fijne, lichte maar stevige sandaal

Ik draag normaal maat 40 en ben voor deze sandalen ook voor 40 gegaan. 39 leek de juiste maat te zijn volgens de geprinte maat template van Bosky, maar ik heb een hoge voetboog en wreef dus ik heb iets meer ruimte nodig. Je kunt de sandalen precies goed afstellen naar je voet, het voetbed is stevig en biedt voldoende demping en niet te 'hard' voor een newbie in Barefoot zoals ik. Ik draag deze sandalen nu al bijna twee weken dagelijks en ik ben helemaal om. Ze zijn inmiddels ook al een paar keer nat geworden in de regen, ze behouden grip en comfort en de volgende dag zijn ze alweer droog. Ik heb ook al over licht onverharde paden en door gras gelopen, en ook dan voelen ze super stabiel. Erg blij mee.

Antwoord van Barefoot & More

Wat leuk om te horen dat je zo tevreden bent! 😊 Als je nog nieuw bent met barefoot lopen, is het wel belangrijk om de overstap rustig op te bouwen. Je voeten en spieren hebben vaak even de tijd nodig om te wennen aan barefoot schoenen of sandalen. Door het gebruik geleidelijk op te bouwen, verklein je de kans op overbelasting of blessures. Luister vooral goed naar je lichaam en neem de tijd om eraan te wennen. Bedankt voor het delen van je ervaring en heel veel draagplezier gewenst!
Veel kennis van zaken. Als je nog niet bekend bent met een bepaald merk of type of barefootschoenen in het algemeen zou ik zeker naar de winkel gaan. Daar kan het soms druk zijn waardoor de wachttijden oplopen, maar dat is nou eenmaal het gevolg van medewerkers die de tijd nemen om je van goed persoonlijk advies te voorzien. Bij online bestellen zijn de maattabellen die bij elke schoen op de website staan erg behulpzaam, in mijn geval klopte die precies. Verzenden en afleveren ging heel snel.

Antwoord van Barefoot & More

Wat leuk om te horen dat je zo tevreden bent en bedankt voor je mooie review! We hopen je nog lang te mogen helpen bij het vinden van fijne schoenen. Veel draagplezier en graag tot een volgende keer.
Goede service. Kreeg een mail dat de zolen van de bestelde sandalen wat verschilden van kleur. Mocht ze met korting kopen of gratis retour zenden, omdat het het laatste paar was. Erg attent! Verzenden en antwoord op mail duurt soms wel enkele dagen, maar waarschijnlijk is het druk (vakantie en sale). Maar dat is voor mij niet zo’n probleem.
Barefoot &more does a decent job as the intermediate, but some shoes are made of a different leather than in the photos, sizes can be confusing too. The length for example provider by b&m can be in few cases significantly different from the website of the brand. I also wish that they had 5 categories other than three regarding the width . I have had to order multiple times many different shoes to find out even though the they fall in the category of wide, they are not wide enough for me. Also, medium ones can be slightly towards the wider or thinner category. So that would be awesome, if some day they make it 5 categories.
Ontzettend snelle verzending en ik ben erg blij met mijn barefoot schoenen. Ik heb scoliose en daardoor ook heup- knie- en voetklachten. Ik wist dat mijn voeten naar binnen stonden, maar dat deze schoenen zoveel verschil zouden maken had ik echt niet verwacht. Ik sta zekerder op de grond en ik voel me oprecht meer in balans! Ik schrijf eigenlijk nooit zo’n uitgebreide review maar ik raad iedereen zo’n paar aan. Mijn houding is beter, ze zitten superlekker en zijn snel verzonden! :)

Antwoord van Barefoot & More

uitstekende service en vriendelijke medewerkers

Mijn schoenen vertoonden al eerder dan verwacht duidelijke slijtage. Nadat ik contact had opgenomen, mocht ik ze terugsturen en ontving ik het aankoopbedrag terug in de vorm van een voucher, waarmee ik direct een nieuw paar kon aanschaffen. De afhandeling verliep soepel en de medewerkers reageerden vriendelijk, snel en behulpzaam. Kortom: vanwege de uitstekende service kan ik deze shop van harte aanbevelen voor de aanschaf van schoenen.

Antwoord van Barefoot & More

Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bij over onze service. Bedankt voor je mooie review!
Ik heb achtereenvolgens driemaal Silver protect sokken besteld van knitido. Eerst 5 paar in maat 39-42, waarvan ik één paar heb getest. Vervolgens 5 paar in maat 35-38, omdat de maat 39-42 ondanks mijn schoenmaat 40/41 wel behoorlijk ruim was. De kleinere maat zat veel beter, en ik besloot daarvan nog eens 5 paar te bestellen met de vraag of het mogelijk was de 4 ongedragen en hagelnieuw verpakte te grote paren ook nog om te ruilen voor de kleinere maat. Je zou zeggen dat bij een dergelijke grote afname enige coulance mocht worden verwacht voor het feit dat de ruiltermijn inmiddels enigszins was overschreden. Omdat ik 5 paar voor de prijs van 4 had gekregen had ik voorgesteld de 4 te grote paren voor 3 kleinere om te ruilen waarmee ik u nog matste ook. Maar de regels bleken onverbiddelijk: ik moest ze maar op vinted te koop aanbieden. Misschien is het mogelijk om in de toekomst iets meer met de klant mee te denken?

Antwoord van Barefoot & More

Bedankt voor je uitgebreide review en fijn om te horen dat je uiteindelijk een maat hebt gevonden die goed bevalt. We begrijpen ook goed dat dit in jouw situatie teleurstellend voelt, zeker omdat de ongebruikte paren nog nieuw verpakt waren en je al meerdere bestellingen had geplaatst. Tegelijk werken we met retourtermijnen die voor alle klanten gelijk zijn, zodat we hierin consequent kunnen blijven. Dat neemt niet weg dat we je feedback over meer meedenken en flexibiliteit zeker waarderen. We nemen dit mee in onze evaluaties. Bedankt dat je de tijd hebt genomen om dit zo uitgebreid met ons te delen.
Snel geleverd, een retour bij verkeerde maat was makkelijk te doen. De afhandeling gaat snel. Er wordt duidelijk gecommuniceerd over de stappen. De schoenen van Koel zijn goed van kwaliteit en mooi van vormgeving. Ze zitten lekker. Liever koop ik in een winkel om meteen de juiste maat te hebben en te voelen hoe de schoenen zitten,, maar dat was in dit geval niet mogelijk.

Voldoende zoolondersteuning met aanpasbare bandjes

De Trailstar Ibex lijken erg fijn te zijn. Ik vind persoonlijk de barefoot schoenen met de dikkere zolen prettiger, zeker bij wandelingen. Het voelt alsof ze voldoende ondersteuning bieden (maar ik heb ze nog niet lang genoeg gedragen om te beoordelen wat ze bij vaker dragen doen). Het los kunnen aanpassen van de (zachte) bandjes vind ik een groot pluspunt. Je kunt ze dus helemaal aanpassen aan je eigen voeten. Minder vond ik dat de schoenen die naar mij opgestuurd waren al gedragen waren en ook lijmresten aan de zolen hadden, waardoor ik aan de vloer plakte. Mailcontact hierover gehad en ze hebben het netjes opgelost.

Antwoord van Barefoot & More

Bedankt voor je uitgebreide review! Wat fijn om te horen dat de Trailstar Ibex goed bevalt en dat je de dikkere zool en de verstelbare bandjes als prettig ervaart. Juist dat persoonlijke afstellen maakt voor veel mensen een groot verschil in comfort 🙂 Wel heel jammer om te lezen dat het ontvangen paar niet in de staat was die je van ons mag verwachten. Dat hoort natuurlijk niet zo te zijn. Wat goed dat je hierover contact hebt opgenomen met onze klantenservice en dat we samen tot een nette oplossing zijn gekomen. Bedankt voor je feedback en veel draag- en wandelplezier gewenst!

Hele fijne en mooie schoen.

Schoen voldoet aan beschrijving op website. Had maat gekozen volgens maat tabel, deze bleek toch te groot. Bij inruilen andere maat geen enkel probleem, geld netjes retour. Schoenen zijn mooie kleur, stevig, goede kwaliteit. Ze lopen comfortabel. Levering ook erg snel en keurig verpakt. Een aanrader, deze online schoenen webshop!
Altijd fijn om n paar schoenen bij Barefoot te mogen bestellen. Ze geven op de website zo goed aan wat voor jou de beste maat zou zijn en meestal klopt dat heel goed, heb nog nooit n paar schoenen terug hoeven sturen. En je kunt zo goed uitzoeken op hun website welke schoenen bij je passen en of ze vegan zijn e.d. kortom fijne website om schoenen uit te kunnen zoeken w

Erg goed verzorgd

De zending kwam snel. Keurig verpakt in stevige doos Niks op aan te merken en prima verzorgd. Alleen de schoenen hebben allemaal verschillende pasvormen. Het is niet zo als je meerdere schoenen van een merk hebt dat je dan het volgende paar ook zomaar past. Zelfs niet als je de maatvoering goed controleerd. Best logisch, maar wat dan wel vervelend is , is dat je de terugzending zelf moet betalen. Er is maar een winkel in Nederland die zoveel barefoot schoenen heeft. Maar om nu een paar schoenen te gaan uitgeven voordat je een passend paar vindt. Dat is dan toch zonde van het geld. En het weerhoud mij dus om weer te bestellen.

Antwoord van Barefoot & More

Het is inderdaad een plus- én tegelijkertijd een minpunt dat er zoveel verschillende pasvormen zijn binnen één merk. Dit is altijd een van de lastigste punten om goed in te schatten, omdat een schoen én een voet natuurlijk beide een 3D-model zijn dat moet matchen. We doen ons best om dit zo duidelijk mogelijk op onze website weer te geven, maar helaas is dit niet altijd voor 100% in informatie of afbeeldingen te vangen. Hopelijk vinden we hier in de toekomst een nog betere manier voor en mogen we je dan opnieuw verwelkomen als klant.

Ben al jaren vaste klant

Ben nu al jaren vaste klant bij Barefoot & More (zowel van de winkel als de webshop) en ben nog nooit teleurgesteld. Ook mijn recente internetbestelling is weer helemaal goed afgehandeld: direct een mailtje ter bevestiging van de bestelling en de betaling, en vervolgens een prima levering via PostNL. Bestelling is ook goed verpakt en de schoenen lopen heerlijk! Ik blijf nog even klant bij ze.

Antwoord van Barefoot & More

Bedankt voor je mooie review! Veel wandelplezier.
Heel mijn leven lang met pijn in mijn voeten gelopen. Tot dat ik door fysiotherapeut Rop Donkers ben doorverwezen naar Uw winkel. Sinds ik op Barefoot schoenen loop heb ik geen last en pijn meer van mijn voeten. Een dagelijkse verademing…. Voor mij nog steeds een opluchting. Lang leven Barefoot schoenen. Vriendelijke groet, Yvonne van den Berg

Antwoord van Barefoot & More

Hoi Yvonne, Wat leuk om te horen dat je zoveel positieve veranderingen ervaart! Dat sluit mooi aan bij waar het concept van barefootschoenen voor staat: sterke, flexibele en blije voeten 🙂 Omdat je voeten de fundering vormen van je lichaam, kunnen sterke en actieve voeten ook positief bijdragen aan je balans. Bedankt voor het delen van je ervaring en veel draagplezier!
K L
Karien L.

De bestelling gaat altijd goed

De bestelling wordt snel afgehandeld en bezorgd. Ik draag alleen nog barefootschoenen in alle kleuren en verschillende vormen. Ik weet precies wat bij- en aan mijn voeten past, dus dat maakt online bestellen eenvoudig. Ze hebben ook regelmatig mooie aanbiedingen. Kortom: ik doe graag zaken met ze!

Zaterdagmiddag

Niet de slimste tijd om langs te gaan bij deze populaire winkel. Maar ondanks de drukte - geen personeel tegen aan te werven, snap ik - strikte ik toch al snel iemand om een opvolger voor mijn Merrell Trail Glove 7 te passen. Dat werd de 8, in zwart, maar die kleur was niet in het magazijn van de winkel, wel in andere kleur. Paste prima, beter zelfs dan mijn ingelopen 7. Die zwarte zou ik woensdag thuis hebben, als ik ze vlot bestelde. Nu gaan we naar de kassa dacht ik, dan is de verkoop binnen en telt het mee in de omzet (wij hebben ook een winkel, vandaar 😊). Nee, het voorstel was dat ik dat even op mijn eigen moment in de webwinkel zou bestellen. OK, en zij door naar de volgende klant. Kijk, daar houd ik van. Dat ik het volledige vertrouwen krijg dat ik geen koopjes ga opsnorren of terugkom op mijn idee die schoenen nú aan te schaffen. Ik ontving ze op woensdag. Wat een fijne schoenen, en deze 8 met een zo te zien veel slijtvastere zool.

Antwoord van Barefoot & More

Bedankt voor je mooie review en het delen van je positieve feedback! Het klopt dat de drukte op sommige dagen, zoals in weekenden en rond feestdagen, best een uitdaging kan zijn. Dat vraagt soms wat extra geduld van zowel onze klanten als onze winkelmedewerkers, en een beetje vertrouwen in elkaar helpt dan zeker mee 😉 Bedankt voor je begrip!