beurskens-schoenmode.nl- Logo - Reviews

226 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden606 reviews in totaal

beurskens-schoenmode.nl- Logo - Reviews

beurskens-schoenmode.nl

226 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden606 reviews in totaal

De reviews voor beurskens-schoenmode.nl zijn constant positief. Klanten zijn zeer tevreden over de snelle levering van hun bestellingen. De verpakking wordt vaak als mooi, zorgvuldig en cadeau-achtig ervaren. De klantenservice wordt als vriendelijk, correct en behulpzaam beoordeeld. Klanten waarderen de hoge kwaliteit van de schoenen en de materialen. Ook wordt de persoonlijke aandacht, zoals handgeschreven kaartjes of persoonlijke boodschappen, erg gewaardeerd. Het retourproces wordt overwegend soepel gevonden, maar er zijn incidenteel suggesties voor verbetering.

Reviews voor beurskens-schoenmode.nl

Mooie schoenen!

De makkelijke en overzichtelijke website, de snelle levering en de soepele retourmogelijkheden maakt online bestellen heel aantrekkelijk. (Ik woon te ver weg om persoonlijk langs te gaan). De altijd vriendelijke en behulpzame medewerkers, die alle vragen beantwoorden, helpen ook mee! En als allerbelangrijkste natuurlijk de prachtige schoenen, van goed materiaal.
Antwoord van beurskens-schoenmode.nl
Hartelijk bedankt voor deze lofzang! We zijn blij dat u zo tevreden bent. Veel plezier van uw bestelling! team Beurskens
Snelle verzending en een lieve persoonlijke boodschap bij de bestelling. Ik had iets besteld om cadeau te geven met onze trouwdag. Zo attent. De bestelling was ook netjes als cadeautje ingepakt. Echt een super goede ervaring!
Antwoord van beurskens-schoenmode.nl
Heel erg bedankt voor deze lieve woorden! Fijn dat u onze service zo waardeert. Team Beurskens
Enkele jaren geleden was ik op vakantie in Elsloo. Tijdens een uitstapje naar Beek kwam ik in jullie winkel en scoorde een paar leuke schoenen van het merk hispanitas. Ook nu was ik op zoek naar weer een paar schoenen van het merk hispanitas en kwam al zoekende online jullie winkel tegen . Hoe bijzonder vanuit Brabant. De keuze dus snel gemaakt en weer een paar mooie schoenen van het merk hispanitas gescoord bij Beurskens schoenmode in Beek .
Antwoord van beurskens-schoenmode.nl
Bijzonder leuk om deze mooie recensie van u te krijgen! Graag tot ziens, online of in onze winkel, en hartelijk bedankt voor de 5 sterren. Team Beurskens
Een tip: een retoursticker met barcode meezenden. Er zijn nauwelijks meer post nl punten waar je een pakje terug kunt sturen zonder barcode. Dat is lastig
Antwoord van beurskens-schoenmode.nl
Bedankt voor uw beoordeling en tip! We gaan kijken hoe we uw tip kunnen gebruiken zonder dat we uiteindelijk de retourkosten toch zelf betalen. We hebben er namelijk voor gekozen om dit niet te doen. Team Beurskens
HM
Helena M.
Nette ingepakte levering. Het leek wel een Kadootje. Zo hoort het ook! Waardering voor de klant in de vorm van een mooie verpakking.
Antwoord van beurskens-schoenmode.nl
Bedankt voor uw mooie woorden, we doen ons best! Team beurskens

Aandacht voor de klant.

Snelle levering, persoonlijke noot en mooi verpakt. Er wordt echt aandacht aan besteed. Zou er zo weer kopen!
Antwoord van beurskens-schoenmode.nl
Heel fijn dat u zo tevreden over ons bent, dankuwel! Team Beurskens
Gevonden wat ik zocht, prachtig ingepakt met een goede pasvorm. Het was als een cadeautje, ondanks de grote maat 😂
Antwoord van beurskens-schoenmode.nl
Fijn dat u zo tevreden bent, veel plezier van uw bestelde schoenen! team Beurskens
Goede en snelle levering. Ik koop hier al jaren mijn schoenen en ben altijd super tevreden over de service
Hartelijk bedankt voor deze prachtige woorden en recensie! Team Beurskens
hele mooie collectie schoenen voor grote maten , en de service is uitstekend!
Hartelijk bedankt voor deze mooie complimenten! Team Beurskens

🙏 top

De schoenen waren jammer genoeg te groot. Maar….. jullie service is top
Antwoord van beurskens-schoenmode.nl
Jammer dat ze niet pasten, maar toch super bedankt voor de beoordeling en hopelijk tot een volgende keer! Team Beurskens
Altijd keurig op tijd geleverd. Bij retourneren snel je geld terug. Leuk kaartje met bedankje erbij. Heel netjes en persoonlijk
Dankuwel voor deze fijne complimenten! Team Beurskens
Mooie schoenmerken Schoenendoos werd mooi ingepakt. Voelt als cadeautje !
Dat was ook de bedoeling! Veel plezier van uw bestelling! Team Beurskens
Snelle goede service.Klantvriendelijk.
Bedankt voor uw vriendelijke woorden en beoordeling! Team Beurskens
Goed en netjes verpakt p
Hartelijk bedankt voor uw prachtige recensie! Team Beurskens

Hippe schoenen die lekker lopen!

Ik heb een paar prachtige lichtblauwe lakschoenen gekocht bij Beurskens voor het voorjaar. Superhip en ze lopen heel goed! Ik ben er blij mee!
Antwoord van beurskens-schoenmode.nl
Hartelijk bedankt voor deze fijne recensie! Heel veel plezier van uw nieuwe schoenen en graag tot een volgende keer! Team Beurskens
Mooie schoenen, snel verstuurd en prima verpakt! Erg blij mee.
Antwoord van beurskens-schoenmode.nl
Hartelijk bedankt voor uw vriendelijke commentaar en veel plezier van uw schoenen! team Beurskens
Snel verzonden Goede prijs
Fijn dat u zo tevreden bent, bedankt voor de 5 sterren review! Team Beurskens
altijd snelle en goeie bezorging uitbestedende service! mooie kwaliteit schoenen
Wat een fijne complimenten, dankuwel! Team Beurskens
Hartelijk bedankt voor uw 5 sterren beoordeling! Team Beurskens
Mooi, netjes ingepakt
Antwoord van beurskens-schoenmode.nl
Heel erg bedankt voor uw mooie woorden en beoordeling! Team Beurskens