beurskens-schoenmode.nl

666 reviews in totaal   238 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn erg tevreden over de snelle levering van bestellingen en prijzen de mooie, verzorgde verpakking die het ontvangen extra bijzonder maakt. De service wordt als uitstekend en persoonlijk ervaren, waarbij het vriendelijke en behulpzame personeel vaak genoemd wordt. Ook de kwaliteit van de schoenen en andere producten wordt gewaardeerd. Het ruime assortiment, vooral voor grote of kleine maten, valt bij veel klanten in de smaak. Daarnaast worden persoonlijke details, zoals kaartjes of extraatjes bij de bestelling, zeer gewaardeerd. Het retourproces wordt meestal als soepel en snel ervaren, al zijn er enkele opmerkingen over het gemak hiervan.

Reviewsbeurskens-schoenmode.nl

Mooie schoenen!

De makkelijke en overzichtelijke website, de snelle levering en de soepele retourmogelijkheden maakt online bestellen heel aantrekkelijk. (Ik woon te ver weg om persoonlijk langs te gaan). De altijd vriendelijke en behulpzame medewerkers, die alle vragen beantwoorden, helpen ook mee! En als allerbelangrijkste natuurlijk de prachtige schoenen, van goed materiaal.

Antwoord van beurskens-schoenmode.nl

Hartelijk bedankt voor deze lofzang! We zijn blij dat u zo tevreden bent. Veel plezier van uw bestelling! team Beurskens

Tien met een griffel

Als je je schoenen ontvangt is dit een kadootje. Alles fleurig ingepakt kortom goed verzorgd. Overzichtelijke website en bij het terug sturen van de schoenen die niet passen keurige en adequate afhandeling. Meer dan prima zaak👍🏻

Antwoord van beurskens-schoenmode.nl

Wat fijn dat u zo'n lovende woorden over ons schrijft! Hartelijk bedankt. Team Beurskens
Snelle verzending en een lieve persoonlijke boodschap bij de bestelling. Ik had iets besteld om cadeau te geven met onze trouwdag. Zo attent. De bestelling was ook netjes als cadeautje ingepakt. Echt een super goede ervaring!

Antwoord van beurskens-schoenmode.nl

Heel erg bedankt voor deze lieve woorden! Fijn dat u onze service zo waardeert. Team Beurskens

Kwaliteit met hoofdletter K

Altijd goede service of het nu fysiek in de winkel is of online uit de webshop. Mooie merken groot assortiment ook voor lastige voeten. Mijn favoriete winkel!

Antwoord van beurskens-schoenmode.nl

Wat een mooie woorden, hartelijk bedankt en graag tot ziens! Team Beurskens
snel verzonden, netjes verpakt, schoenen zien er goed uit (zoals het hoort). Persoonlijke kaart in de verzending gepakt, er is aandacht aan besteed.

Dankuwel, we doen ons best! Hartelijk bedankt voor de 5 sterren. team Beurskens
Het was een snelle levering en retourneren was ook heel snel opgelost. Ben er erg tevreden over, zou iedereen ook beurskens aanbevelen!

Antwoord van beurskens-schoenmode.nl

Heel fijn dat u zo tevreden bent, dank u wel! team Beurskens

Top service

Alles was mooi ingepakt en ik kreeg zelfs extra veters omdat er een klein vlekje op de oorspronkelijke zat. Hele goede service!

Bedankt dat u onze service waardeert! Team Beurskens
Goede service, fijne winkel met behulpzaam personeel en het meest belangrijke uiteraard mooie en goede schoenen.

Antwoord van beurskens-schoenmode.nl

Hartelijk bedankt voor uw fijne reactie, zijn we blij mee! Graag tot ziens. Team Beurskens
Makkelijk te bestellen ,als je een klein maatje hebt zeker zo makkelijk, en snel thuis gestuurd. Ik ben heel tevreden!!

Antwoord van beurskens-schoenmode.nl

Heel fijn dat u heel tevreden bent! Veel plezier van uw bestelling. Team Beurskens
Enkele jaren geleden was ik op vakantie in Elsloo. Tijdens een uitstapje naar Beek kwam ik in jullie winkel en scoorde een paar leuke schoenen van het merk hispanitas. Ook nu was ik op zoek naar weer een paar schoenen van het merk hispanitas en kwam al zoekende online jullie winkel tegen . Hoe bijzonder vanuit Brabant. De keuze dus snel gemaakt en weer een paar mooie schoenen van het merk hispanitas gescoord bij Beurskens schoenmode in Beek .

Antwoord van beurskens-schoenmode.nl

Bijzonder leuk om deze mooie recensie van u te krijgen! Graag tot ziens, online of in onze winkel, en hartelijk bedankt voor de 5 sterren. Team Beurskens
Altijd een fijne winkel. Top service. Voor het eerst online besteld en ook dat was goed.

Antwoord van beurskens-schoenmode.nl

Heel fijn dat u zo tevreden bent over onze winkel en onze service. hartelijk bedankt! Team Beurskens
Een tip: een retoursticker met barcode meezenden. Er zijn nauwelijks meer post nl punten waar je een pakje terug kunt sturen zonder barcode. Dat is lastig

Antwoord van beurskens-schoenmode.nl

Bedankt voor uw beoordeling en tip! We gaan kijken hoe we uw tip kunnen gebruiken zonder dat we uiteindelijk de retourkosten toch zelf betalen. We hebben er namelijk voor gekozen om dit niet te doen. Team Beurskens
Super blij met mijn bestelling. Wat was mijn bestelling met zorg heel mooi ingepakt. Een echt cadeautje.

Antwoord van beurskens-schoenmode.nl

Hartelijk bedankt voor uw leuke woorden! Veel plezier van uw bestelling en graag tot een volgende keer! Team Beurskens
S V
Sanne V.
Prachtige sneakers, mooi en stevig verpakt en goede informatie etc inzake verzending. Ik ben er heel blij mee.

Antwoord van beurskens-schoenmode.nl

Fijn dat u er blij mee bent, veel plezier ervan! Team Beurskens
Goed persoonlijk geholpen in aanvulling op online bestelling. Waar krijg je dat nog tegenwoordig.

Antwoord van beurskens-schoenmode.nl

...Waar krijg je dat nog tegenwoordig. Bij Beurskens Schoenmode! ;-) Hartelijk bedankt voor uw persoonlijke woorden en de mooie beoordeling! Team Beurskens
Vlotte en zeer verzorgde verzending. Hartelijk dank daarvoor!

Antwoord van beurskens-schoenmode.nl

En hartelijk dank aan u voor deze fijne recensie! Team Beurskens
Vriendelijk, vlotte verzending en vlotte terugbetaling na retour

Antwoord van beurskens-schoenmode.nl

Jammer dat de opgestuurde schoenen niet de juiste waren, maar hartelijk bedankt voor uw mooie beoordeling! Team Beurskens
Alles was perfect , mooi en goed verpakt . Ben zeer tevreden met de schoenen !

Antwoord van beurskens-schoenmode.nl

Fijn dat u zo tevreden bent, bedankt voor deze lovende woorden! Team Beurskens
G T
Gertie T.
Veel keuze en goede kwaliteit schoenen. Snelle levering.

Fijn dat u zo tevreden bent, hartelijk bedankt! Team Beurskens
Mooie schoenen en snelle levering

Antwoord van beurskens-schoenmode.nl

We zijn blij dat u tevreden bent over ons, dankuwel! Team Beurskens