Klanten zijn zeer tevreden over de snelle levering van hun bestellingen. De klantenservice wordt als vriendelijk, behulpzaam en makkelijk bereikbaar ervaren, met snelle en adequate reacties. Ook wordt het unieke en brede assortiment van hoogwaardige merken zeer gewaardeerd, evenals de uitstekende, duurzame en unieke kwaliteit van de producten. Daarnaast vinden klanten de prijzen aantrekkelijk en marktconform, zeker gezien de geboden kwaliteit. Problemen en retouren worden vlot, persoonlijk en naar tevredenheid opgelost. De communicatie wordt als duidelijk, snel en persoonlijk ervaren, zowel per mail als telefonisch.
Hoe Trusted Shops namaakbeoordelingen voorkomtReviewsbeaubags.nl
Een kleding/tassen side met de meest unieke, en exclusieve merken van o.a. Barbour en Filson en Astroflex. Zorgvuldig samengesteld en nergens unieker dan hier. Zeer betrouwbaar, en een meedenkende klantenservice! Top!
Voor mij een aanrader.
Mooie collectie. Kleding van goede kwaliteit met een eigen karakter. Hierdoor is de kleding jaren te dragen en is niet direct onderhevig aan een modetrend. Goed informatieve website.
Barbourtas
Heb Dennis gebeld en vraag gesteld over crossbody riem van barbour tas. Goed gemeten en geantwoord. Goede service en keurig verzonden.
Mooi assortiment, uitzonderlijke service
Mooi assortiment en een uitzonderlijke service! Na een uitdaging in de verzending / retouren contact gehad, en zo snel, persoonlijk en gericht ben ik zelden geholpen. Erg fijn, ik koop er graag weer.
Vertraging, maar netjes aangepakt.
Was een vertraging met de bestelling, omdat de voorraad niet bleek te kloppen. Netjes opgelost met een persoonlijk mailtje. Gelukkig had ik geen haast.
Klantvriendelijk en mooie producten
Snelle levering, afhandeling en mooie producten
Mooie producten, service en vriendelijke reacties op vragen
Behulpzame en snelle klantenservice. Oplossingsgericht.
Beaubags verkoopt mooie producten en altijd goed advies !
Snelle afhandeling van de bestelling. Één van de weinigen hier in Nederland die Filson verkoopt.
Snelle levering, goede klantenservice.
- maatje te groot, snel en gratis vervangen,
- mooi en kwaliteitsvol aanbod
Prima advies door klantenservice
Graag nog meer Pendletonvesten in uw collectie
En mogelijkheid om te passen wellicht.
Top service! Mooi assortiment, snelle verzending en goed bereikbaar. Erg klantgericht :-)
Super snelle service!
Zeer tevreden over mijn aankoop bij Beau Bags
Zeer tevreden over mijn aankoop bij Beaubags. Telefonische vragen vooraf werden vriendelijk en behulpzaam beantwoord. Ik had namelijk nog nooit van Beau Bags gehoord dus heb eerst gebeld De levering verliep snel en de kwaliteit van mijn Baracuta G9-jas is uitstekend. Kortom: voor mij betrouwbare zaak en een plezierige ervaring.