Beoordelingen voor showroomprive.nl



Goed

3.94/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 1.367 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft showroomprive.nl al 17.129 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
09-12-2018
Besteldatum
09-12-2018
09-12-2018
Het product is best anders geworden dan wat op de foto en beschrijving is gepresenteerd. Vandaar vind ik het best lelijk vergelijkbaar met de foto op jullie site.
2.33
Matig

Datum van publicatie
09-12-2018
Besteldatum
09-12-2018
09-12-2018
Bestelling gedaan. Maar pakket is geweigerd bij leveringspunt omdat het geen Kiala punt is. Nu is hele bestelling terug naar Frankrijk. Is de laatste keer dat ik iets bestel bij Showroomprive.
1.50
Matig

Datum van publicatie
09-12-2018
Besteldatum
09-12-2018
09-12-2018
Levering was vroeger dan gezegde datum, alles was aanwezig wat ik besteld had, zal zeker niet mijn laatste keer zijn dat ik bij jullie bestel.. Top gewoon
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-12-2018
Besteldatum
08-12-2018
08-12-2018
Ik heb zeer mooie kwaliteit kleding ontvangen. Ik koop hier daarom ook graag mooie cadeau's voor vrienden en familie waar iedereen ontzettend blij mee is :)
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-12-2018
Besteldatum
08-12-2018
08-12-2018
Koop hier al jaren lang zeer goede kwaliteit kleding en andere mooie artikelen.
Ik ben super tevreden met Showroomprive en de klantenservice 10+
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-12-2018
Besteldatum
02-12-2018
08-12-2018
Ontvangst was een aantal dagen later dan aangegeven.
De producten waren super netjes verpakt in plastic met een versteviging om de bh's, en met een hangertje erbij.
4.33
Goed

Datum van publicatie
06-12-2018
Besteldatum
06-12-2018
06-12-2018
Produkt nog steeds niet bezorgd. Terwijl het 12-11 al bezorgd zou worden. Ook nog geen antwoord waar het zich bevindt. Best waardeloos...
1.00
Slecht

Datum van publicatie
05-12-2018
Besteldatum
05-12-2018
05-12-2018
De bestelling kwam eerder binnen dan vermeld was. Prima
Ik had een maat 42 besteld, zeker weten, en de trui is maat 44. Jammer.
De service is verder goed.
4.33
Goed

Datum van publicatie
05-12-2018
Besteldatum
05-12-2018
05-12-2018
Omdat er bij Bpost gestaakt werd duurde de levering langer dan normaal
Uiteindelijk waren de schoenen er opeens zonder vooraankondiging via mail...
4.00
Goed

Datum van publicatie
05-12-2018
Besteldatum
05-12-2018
05-12-2018
lange wachttijd, dekbed geleverd en op de hoes stond 240x220, maar helaas is het 200x200 en ik had het intussen al gewassen...er waren ook geen hoofdkussens bij.
kwaliteit is wel zeer goed;
2.00
Matig

Datum van publicatie
05-12-2018
Besteldatum
05-12-2018
05-12-2018
De levering was beloofd in drie dagen
Maar het heeft ruim 2,5 week geduurd
2.33
Matig

Datum van publicatie
05-12-2018
Besteldatum
05-12-2018
05-12-2018
Bestelling gedaan op 23-10 en nog steeds niet ontvangen.
2.33
Matig

Datum van publicatie
04-12-2018
Besteldatum
04-12-2018
04-12-2018
ik heb mijn bestelling na ruim een maand nog niet ontvangen
1.00
Slecht

Datum van publicatie
04-12-2018
Besteldatum
04-12-2018
04-12-2018
De producten heb ik niet ontvangen en wacht al (morgen) 2 weken op reactie van jullie kant mbt het onderzoek dat naar de levering is opgestart. Tot op heden helaas geen bericht en wacht op afhandeling. Overigens ben ik normaal altijd zeer tevreden over jullie dus gaat echt over dit specifieke geval. Mvg Marielle
1.50
Matig

Datum van publicatie
03-12-2018
Besteldatum
03-12-2018
03-12-2018
Zeer slecht nog niet ontvangen en geen reactie op mijn bericht dat het niet bezorgd is
1.00
Slecht

Datum van publicatie
03-12-2018
Besteldatum
03-12-2018
03-12-2018
Levering nog steeds niet gehad, late reacties van de klantenservice en geen idee wanneer ik mijn pakket kan afhalen. Hoop op een snelle oplossing
2.00
Matig

Datum van publicatie
28-11-2018
Besteldatum
26-11-2018
28-11-2018
Alles is goed aan jullie website.
4.00
Goed

Datum van publicatie
25-11-2018
Besteldatum
25-11-2018
25-11-2018
The bag was well packed and perfect for a present. The bag is made of lovely soft leather.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
25-11-2018
Besteldatum
25-11-2018
25-11-2018
Tot nu gaat alles weer goed,tevreden
3.67
Goed

Datum van publicatie
25-11-2018
Besteldatum
25-11-2018
25-11-2018
Product nog steeds niet ontvangen
1.00
Slecht

showroomprive.nl antwoordt: 28-11-2018
Beste klant, hartelijk dank voor je bericht. Ik begrijp dat je niet helemaal tevreden bent met je bestelling en/of onze service. Mijn excuses voor het ongemak. We verzoeken je contact op te nemen met de klantenservice, klantenservice.be@showroomprive.com, om een oplossing te zoeken voor het probleem. Met vriendelijke groet,

Datum van publicatie
25-11-2018
Besteldatum
25-11-2018
25-11-2018
Ik ben heel tevreden
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
24-11-2018
Besteldatum
24-11-2018
24-11-2018
Het product voldoet prima en werd zelfs een dag eerder bezorgd dan de aangekondigde leverdatum.
De levertijd was wel wat lang.
Verder was de productinformatie over de maat voor bestellen onduidelijk, maar bij levering bleek dat ik de goede keuze had gemaakt.
4.33
Goed

Datum van publicatie
23-11-2018
Besteldatum
22-11-2018
23-11-2018
De zwart/witte jurk was zeer teleurstellend. Slechte kwaliteit, goedkope stof en afwerking en niet zo sjiek als op de foto’s. Zat ook voor geen meter. Geen aanrader
De groene jurk met print voldeed wel aan wensen en zat fantastische.
3.00
Redelijk

showroomprive.nl antwoordt: 28-11-2018
Beste klant, hartelijk dank voor je bericht. Ik begrijp dat je niet helemaal tevreden bent met je bestelling en/of onze service. Mijn excuses voor het ongemak. We verzoeken je contact op te nemen met de klantenservice, klantenservice.be@showroomprive.com, om een oplossing te zoeken voor het probleem. Met vriendelijke groet,

Datum van publicatie
22-11-2018
Besteldatum
22-11-2018
22-11-2018
Goed
4.00
Goed

Datum van publicatie
22-11-2018
Besteldatum
22-11-2018
22-11-2018
Ik heb de laatste tijd best veel besteld. Alles zou 21 november binnen zijn gekomen, maar ik heb van 3 bestellingen alleen nog maar gedeeltes binnengekregen. Heel onoverzichtelijk en ook storend dat de pakketten op verschillende dagen en tijden geleverd worden
3.00
Redelijk

showroomprive.nl antwoordt: 23-11-2018
Beste klant, hartelijk dank voor je bericht. Ik begrijp dat je niet helemaal tevreden bent met je bestelling en/of onze service. Mijn excuses voor het ongemak. We verzoeken je contact op te nemen met de klantenservice, klantenservice.nl@showroomprive.com, om een oplossing te zoeken voor het probleem. Met vriendelijke groet,

Datum van publicatie
22-11-2018
Besteldatum
22-11-2018
22-11-2018
Allereerst ben ik niet echt te spreken over Bpost, aangezien de traceermogelijkheden nogal beperkt zijn en zij het leveren nogal
eens uitstellen... Ook was ik niet echt te spreken over de service
deze keer, aangezien de servicemedewerker niet echt getoonde
van inleving. Verder is het product goed en deze keer wel op tijd geleverd.
3.67
Goed

Datum van publicatie
22-11-2018
Besteldatum
22-11-2018
22-11-2018
Tevreden van het bestelling en van het klantcervise .
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
22-11-2018
Besteldatum
21-11-2018
22-11-2018
prod. geleverd.doos was heel erg beschadigd.hierdoor 1 set kapot aangekomen en service niet te bereiken.
vervelend eea nu kapot kado wegmoeten geven.wat niet de bedoeling kan zijn voor dit bedrag.
1.67
Matig

showroomprive.nl antwoordt: 23-11-2018
Beste klant, hartelijk dank voor je bericht. Ik begrijp dat je niet helemaal tevreden bent met je bestelling en/of onze service. Mijn excuses voor het ongemak. We verzoeken je contact op te nemen met de klantenservice, klantenservice.nl@showroomprive.com, om een oplossing te zoeken voor het probleem. Met vriendelijke groet,

Datum van publicatie
21-11-2018
Besteldatum
21-11-2018
21-11-2018
Ik ben goed tevreden , ik vind dat de bestelling van af een x bedrag, beter en antereklijk kan worden dat t gratis is , dat is mijn mening . Gr
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
21-11-2018
Besteldatum
21-11-2018
21-11-2018
De levering zou 7/11 zijn.
Dit werd ook aangegeven in de app etc.
Helaas kwam de bestelling pas 16/11
Deze dag was de klantenservice telefonisch onbereikbaar.
3.00
Redelijk

showroomprive.nl antwoordt: 23-11-2018
Beste klant, hartelijk dank voor je bericht. Ik begrijp dat je niet helemaal tevreden bent met je bestelling en/of onze service. Mijn excuses voor het ongemak. We verzoeken je contact op te nemen met de klantenservice, klantenservice.nl@showroomprive.com, om een oplossing te zoeken voor het probleem. Met vriendelijke groet,

Datum van publicatie
21-11-2018
Besteldatum
21-11-2018
21-11-2018
leuk
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-11-2018
Besteldatum
21-11-2018
21-11-2018
Helaas wat de maatweergave niet correct.
3.67
Goed

Datum van publicatie
20-11-2018
Besteldatum
20-11-2018
20-11-2018
Jammer dat levering altijd best lang duurt maar is wachten waard geweest
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
20-11-2018
Besteldatum
20-11-2018
20-11-2018
produkt is tijdig geleverd en voldoet aan de verwachting
4.00
Goed

Datum van publicatie
20-11-2018
Besteldatum
20-11-2018
20-11-2018
Alles is helemaal perfect gegaan
En niet onbelangrijk: de kleding was qua maat goed
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-11-2018
Besteldatum
20-11-2018
20-11-2018
de tassen als cadeau gekocht voor speciaal iemand. die zijn helemaal in de tassen zevende hemel ermee. erg leuk
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-11-2018
Besteldatum
20-11-2018
20-11-2018
Nvt
3.00
Redelijk

showroomprive.nl antwoordt: 21-11-2018
Beste klant, hartelijk dank voor je bericht. Ik begrijp dat je niet helemaal tevreden bent met je bestelling en/of onze service. Mijn excuses voor het ongemak. We verzoeken je contact op te nemen met de klantenservice, klantenservice.nl@showroomprive.com, om een oplossing te zoeken voor het probleem. Met vriendelijke groet,

Datum van publicatie
20-11-2018
Besteldatum
20-11-2018
20-11-2018
Je moet soms lang wachten op een levering soms bestel je een trui en krijg je een ander model.
3.67
Goed

Datum van publicatie
20-11-2018
Besteldatum
20-11-2018
20-11-2018
het product is van zeer slechte kwaliteit, de bedrukking komt niet overeen met de foto. Teleurstellend, hierdoor is mijn motivatie om nog een bestelling te plaatsen bij showroomprive weg.
ik heb het maar aan iemand weg gegeven, retour sturen kost mij te veel tijd.
service is slecht, het label naam colorful is een misleiding, het is een Turkse merk, wat nog veel goedkoper verkocht wordt in Turkij
2.00
Matig

showroomprive.nl antwoordt: 21-11-2018
Beste klant, hartelijk dank voor je bericht. Ik begrijp dat je niet helemaal tevreden bent met je bestelling en/of onze service. Mijn excuses voor het ongemak. We verzoeken je contact op te nemen met de klantenservice, klantenservice.nl@showroomprive.com, om een oplossing te zoeken voor het probleem. Met vriendelijke groet,

Datum van publicatie
19-11-2018
Besteldatum
19-11-2018
19-11-2018
Blij mee
5.00
Uitstekend

showroomprive.nl klantbeoordeling

showroomprive.nl

Contact
ZAC de la Montjoie, 1 rue des blés
93210 Saint Denis
Frankrijk
klanttevredenheid@showroomprive.com
showroomprive.nl
Winkel-exploitant
Showroomprive.com SARL
ZAC de la Montjoie, 1 rue des blés
93210 Saint Denis
Frankrijk
Handelsregister
RCS Bobigny B 538 811 837
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
David Dayan, Thierry Petit, Michael Dayan, Eric Dayan
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met showroomprive.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.