Beoordelingen voor showroomprive.nl



Goed

3.58/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 1.058 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft showroomprive.nl al 17.656 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
16-06-2019
Besteldatum
16-06-2019
16-06-2019
Perfect snel geleverd en weer een mooie prijs voor m’n schoenen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-06-2019
Besteldatum
16-06-2019
16-06-2019
als goed
4.00
Goed

Datum van publicatie
16-06-2019
Besteldatum
16-06-2019
16-06-2019
Levering niet op voorziene dag, bril ziet er goedkoop uit
3.00
Redelijk

Datum van publicatie
16-06-2019
Besteldatum
16-06-2019
16-06-2019
De jurken die ik heb besteld leken niet op de foto. De kleur, de stof en de vorm kwamen niet overheen. Erg jammer. Als je de jurken dan terug stuurt en aangeeft dat de foto's afwijkend zijn dan moet je alsnog zelf de retourkosten betalen. Erg misleidend deze sale.
2.33
Matig

Datum van publicatie
14-06-2019
Besteldatum
14-06-2019
14-06-2019
Als je artikelen terug stuurt duurt het lang voordat je
Je geld terug krijgt en bellen lukt ook niet met het bedrijf
3.67
Goed

Datum van publicatie
13-06-2019
Besteldatum
13-06-2019
13-06-2019
Duidelijke e-mail update,voortgang verzending.
Mooie gevarieerde producten.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
13-06-2019
Besteldatum
13-06-2019
13-06-2019
levering te laat na cont form antwoord gehad met we gaan er achteraan maar geen duidelijk antw met wanner dan
2.67
Redelijk

Datum van publicatie
13-06-2019
Besteldatum
12-06-2019
13-06-2019
Is perfect
4.33
Goed

Datum van publicatie
13-06-2019
Besteldatum
13-06-2019
13-06-2019
1 artikel was niet volgens afbeelding. Ipv een tanga werd er een string geleverd.
3.33
Redelijk

Datum van publicatie
12-06-2019
Besteldatum
12-06-2019
12-06-2019
Heel mooi en keurig bezorgd
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-06-2019
Besteldatum
12-06-2019
12-06-2019
Wat een slechte kleding. Lijkt in geen geval op de kleding wat ik besteld heb Maat klopt niet , kleur niet het totale model is flut
2.67
Redelijk

Datum van publicatie
12-06-2019
Besteldatum
12-06-2019
12-06-2019
Kwaliteit is variërend, maar service is subliem
4.33
Goed

Datum van publicatie
12-06-2019
Besteldatum
12-06-2019
12-06-2019
Zeer tevreden over m’n jurkjes, wou dat het alleen niet zo lang duurde om te leveren.
Ik wist natuurlijk wel dat het zo lang ging duren ..was dus bekend.
Bedankt voor de goede en duidelijk verloop van de levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-06-2019
Besteldatum
11-06-2019
12-06-2019
Setje is kwalitatief echt slecht.
3.33
Redelijk

Datum van publicatie
12-06-2019
Besteldatum
12-06-2019
12-06-2019
handige dingen om te gebruiken.alleen de levertijd te lang,verder alles prima.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-06-2019
Besteldatum
10-06-2019
12-06-2019
De producten zijn toch iets kleiner dan de maat aangeeft. Maat M besteld maar lijkt wel een S. De leveringsdatum was drie dagen later dan aangegeven. Maar niet onoverkomelijk
3.67
Goed

Datum van publicatie
12-06-2019
Besteldatum
12-06-2019
12-06-2019
Mooie producten, helaas de maten aan de kleine kant
3.67
Goed

Datum van publicatie
11-06-2019
Besteldatum
11-06-2019
11-06-2019
Correcte levering, goed artikel
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-06-2019
Besteldatum
11-06-2019
11-06-2019
Bestelproces goed. Alleen wordt de opgegeven afleverdatum overschreden. Navraag leert dat men dan niet precies weet wat die datum zal zijn, maar dat het er aankomt. Verder tevreden over de bestelde artikelen, doos kan steviger
4.00
Goed

Datum van publicatie
11-06-2019
Besteldatum
11-06-2019
11-06-2019
De bestelling werd sneller geleverd dan verwacht en aangegeven
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-06-2019
Besteldatum
11-06-2019
11-06-2019
Alles oke'
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-06-2019
Besteldatum
10-06-2019
10-06-2019
Prachtig beddengoed voor een superprijs Jammer alleen dat levering zo lang duurt, ook vind ik de verzendkosten best hoog. Verder showroomprive een van mijn favoriete sites.
4.33
Goed

Datum van publicatie
10-06-2019
Besteldatum
10-06-2019
10-06-2019
Super kwaliteit, mooie truien, blije dametjes
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-06-2019
Besteldatum
10-06-2019
10-06-2019
Zeer slechte kwaliteit. De kwaliteit van jullie producten gaat hard achteruit ten opzichte van een paar jaar geleden. Ik heb nu meerdere bestellingen gehad van zeer slechte kwaliteit. Als jullie zo door gaan bestaat dit bedrijf over een tijd niet meer.
2.33
Matig

Datum van publicatie
10-06-2019
Besteldatum
10-06-2019
10-06-2019
Product zeer slecht geleverd. Het horloge zat in een geopend doosje in een gewone papieren envelop. Het horloge functioneert gelukkig wel maar de levering van het product was enorm beneden peil
2.33
Matig

Datum van publicatie
10-06-2019
Besteldatum
10-06-2019
10-06-2019
Krijg wat ik bestel TOP
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-06-2019
Besteldatum
09-06-2019
10-06-2019
Ik wil déze artikel retourneren
Wat ik moet doen?
1.33
Slecht

Datum van publicatie
09-06-2019
Besteldatum
09-06-2019
09-06-2019
Heel goed alles
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
09-06-2019
Besteldatum
09-06-2019
09-06-2019
Alles gewoon perfect
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
09-06-2019
Besteldatum
09-06-2019
09-06-2019
Nóg sneller geleverd dan verwacht en tegen een super scherpe prijs
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
09-06-2019
Besteldatum
09-06-2019
09-06-2019
1ste klasse kwaliteit, snelle levering, genoeg keuse in kleine maten
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-06-2019
Besteldatum
08-06-2019
08-06-2019
Levering super snel. Wel de verkeerde kleur ontvangen, maar goed. Zeker de moeite waard, want ze lopen fantastisch. Prijs is zeker de moeite waard.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-06-2019
Besteldatum
08-06-2019
08-06-2019
schoenen zijn niet van goede kwaliteit duurde erg lang voordat ze er waren
2.00
Matig

Datum van publicatie
08-06-2019
Besteldatum
06-06-2019
08-06-2019
prima gegaan, snel geleverd en een mooi product
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
06-06-2019
Besteldatum
03-06-2019
06-06-2019
Prima
4.00
Goed

Datum van publicatie
05-06-2019
Besteldatum
05-06-2019
05-06-2019
Volgens beschrijving ,mooi produkt
4.00
Goed

Datum van publicatie
05-06-2019
Besteldatum
05-06-2019
05-06-2019
Product van niet heel hoge kwaliteit
3.67
Goed

Datum van publicatie
05-06-2019
Besteldatum
05-06-2019
05-06-2019
Goede kwaliteit
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
05-06-2019
Besteldatum
05-06-2019
05-06-2019
Ben al jaren tevreden klant.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
05-06-2019
Besteldatum
05-06-2019
05-06-2019
Ik heb het nog niet ontvangen, dus ik kan geen antwoord geven.
1.00
Slecht

showroomprive.nl klantbeoordeling

showroomprive.nl

Contact
ZAC de la Montjoie, 1 rue des blés
93210 Saint Denis
Frankrijk
klanttevredenheid@showroomprive.com
showroomprive.nl
Winkel-exploitant
Showroomprive.com SARL
ZAC de la Montjoie, 1 rue des blés
93210 Saint Denis
Frankrijk
Handelsregister
RCS Bobigny B 538 811 837
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
David Dayan, Thierry Petit, Michael Dayan, Eric Dayan
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met showroomprive.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.