362 reviews in totaal   124 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

362 reviews in totaal

Gecertificeerd sinds: 28 jan 2019

maeshillscollection.com/nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:

Klanten zijn zeer te spreken over de snelle levering, de uitstekende kwaliteit van de producten en hun functionaliteit. Ook de verpakking wordt vaak als netjes en stevig omschreven. De service wordt als vriendelijk, professioneel en klantgericht ervaren, en de communicatie wordt gewaardeerd vanwege de duidelijkheid en snelle respons. Sommige klanten melden echter vertragingen of problemen met de bezorgdienst, en een enkeling mist informatie over de status van de bestelling.

Reviewsmaeshillscollection.com/nl

Prachtige laptoptas voor werk en vrije tijd.

Maes & Hills is een uitzonderlijk vriendelijk en professioneel bedrijf dat echt uitblinkt in klantgerichtheid. Ze bieden prachtige, luxe tassen van hoge kwaliteit en maken hun belofte van 100% klanttevredenheid volledig waar. Voor mijn verjaardag heb ik een schitterende leren laptoptas ontvangen en ben er ontzettend blij mee. De tas is zowel stijlvol als praktisch in gebruik. De levering was snel en verzorgd – alles was netjes en veilig verpakt. Een absolute aanrader voor iedereen die op zoek is naar kwaliteit, service en luxe voor elke dag!
Jullie zijn goed maar de bezorging van dpd was heel slecht het pakket is voor de deur gezet en ik kon het alleen niet naar binnen krijgen,en de bezorger was alweer weg gereden voor dat ik bij de deur was.voor het zelde was ik niet thuis en was mijn pakket door een ander meegenomen want hij wist niet of ik thuis was ,want daar heeft hij niet opgewacht.

Prachtige Parvum Brava rollator:

Vooraf goeie uitleg gekregen over een rollator Parvum Brava waarna ik bestelling over kon gaan. Ook deze is vlekkeloos verlopen en had de rollator binnen twee dagen in huis. Over het product zelf ben ik zeer tevreden en nu dan maar naar de praktijk, die na verwacht ook wel oké zal zijn.

Schooltas kopen

Ik heb een schooltas gekocht en kreeg het de volgende dag netjes op tijd thuis bezorgd! Track en trace ook via de mail ontvangen om mijn pakket te kunnen volgen

Antwoord van maeshillscollection.com/nl

Hartelijk dank voor uw mooie vijfsterrenbeoordeling! Fijn om te horen dat u tevreden bent met uw aankoop van de Kipling Seoul Lab rugzak. Wij wensen de gebruiker heel veel plezier met de nieuwe schooltas en natuurlijk een fijn schooljaar! Met vriendelijke groet, Team Maes & Hills Collection
Snel en overzichtelijk bestellen. Snel in huis. Mooie en zeer handige opvouwbare Brava rollator. Je houdt in ieder geval meer ruimte over in de kofferbak!

Antwoord van maeshillscollection.com/nl

Hartelijk dank voor uw mooie vijfsterrenbeoordeling! Fijn om te horen dat u tevreden bent met uw aankoop. Wij wensen u heel veel plezier en comfortabele kilometers met uw nieuwe Brava rollator. Met vriendelijke groet, Maes & Hills Collection
De bestelling verliep soepel en snel. Ik was nóg blijer geweest als mijn nieuwe tas mooi ingepakt was geweest in plaats van in een hoop plastic

Antwoord van maeshillscollection.com/nl

Hartelijk dank voor uw mooie vijfsterrenbeoordeling! Wat fijn om te horen dat u tevreden bent met uw Castelijn & Beerens Gaucho Ellen schoudertas. Wij wensen u heel veel plezier van deze prachtige leren tas en hopen dat u er jarenlang met plezier gebruik van zult maken. Hartelijke groet, Team Maes & Hills Collection
Zorgen dat het telefoonnummer op de factuur klopt. Snelle reactie nadat ik een mail had gestuurd. Meer op de hoogte houden als het artikel niet op voorraad is. De 10 dagen waren al verstreken

Klant gericht en vriendelijk

Het persoonlijk telefonisch contact is als zeer prettig ervaren met een prima resultaat.

Antwoord van maeshillscollection.com/nl

Hartelijk dank voor uw mooie vijfsterrenbeoordeling! Fijn om te horen dat u tevreden bent met uw aankoop van de Carlett Lett900 trolley. Wij wensen u veel plezier en gemak met uw nieuwe trolley en hopen u in de toekomst graag weer bij ons te mogen verwelkomen. Met vriendelijke groet, Team Maes & Hills Collection

Goed product, slechte aflevering

Goed product, goede online mogelijkheden. Zeer slechte verzendprocedure. Lang geen bericht, dan opeens melding van bezorging, waarbij datum en tijdstip steeds werden veranderd. Uiteindelijk aflevering bij centraal ipv de gewenste thuisbezorging. Moet veel beter kunnen.

Antwoord van maeshillscollection.com/nl

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. Het spijt ons dat de bezorging van uw bestelling niet naar wens is verlopen. Wij zien inderdaad dat uw pakket ongebruikelijk lang onderweg is geweest en dat de bezorginformatie is gewijzigd. Ook begrijpen wij dat het erg vervelend is dat de levering uiteindelijk bij een ander afhaalpunt heeft plaatsgevonden in plaats van op het door u gewenste afleveradres. Onze oprechte excuses voor deze gang van zaken. Hoewel de bezorging door de vervoerder wordt uitgevoerd, vinden wij het belangrijk dat onze klanten goed worden geïnformeerd en een betrouwbare levering ervaren. In uw geval is dat helaas niet gebeurd. Wij waarderen uw feedback zeer, omdat deze ons helpt om samen met onze vervoerders de dienstverlening verder te verbeteren. Wij hopen dat u ondanks de minder prettige bezorgervaring tevreden bent met uw aankoop en u in de toekomst alsnog een veel betere ervaring mogen bieden. Met vriendelijke groet, Maes & Hills
The delivery was very delayed but the communication and customer service was very good

Antwoord van maeshillscollection.com/nl

Thank you very much for your four-star review. We sincerely appreciate your understanding regarding the delayed delivery. Unfortunately, one of our shipments went missing in transit, which caused an unexpected delay. We hope you are very happy with your new Satch backpack and that you will enjoy using it for a long time to come! Kind regards, Team Maes & Hills Collection

Makkelijk besteld en bezorgd

Makkelijk besteld en snel, én heel erg netjes verpakt, verstuurd en bezorgd!

Antwoord van maeshillscollection.com/nl

Hartelijk dank voor uw mooie vijfsterrenbeoordeling! Fijn om te horen dat u tevreden bent met uw aankoop van de Hide & Stitches Idaho laptoptas. Wij wensen u veel plezier met uw nieuwe tas en hopen u in de toekomst graag weer bij ons te mogen verwelkomen. Met vriendelijke groet, Team Maes & Hills Collection
Tot nu toe de snelle antwoorden via de email. En jullie doen heel erg je best om te kijken waarom het vervoers bedrijf niet op tijd leverd. Super. Met vriendelijke groet, Laura
Keurige en snelle service, goede website en heel blij met de tas!

Antwoord van maeshillscollection.com/nl

Hartelijk dank voor uw 5-sterrenbeoordeling! Wat fijn dat u voor de Burkely Fine Florence Workbag heeft gekozen. Wij wensen u heel veel plezier met uw nieuwe tas en hopen u in de toekomst opnieuw bij Maes & Hills Collection te mogen verwelkomen. Hartelijke groet, Team Maes & Hills Collection
Supersnelle levering. Product in orde nu nog uitproberen. bezorgdienst ook prima

Antwoord van maeshillscollection.com/nl

Hartelijk dank voor uw mooie 5-sterrenbeoordeling! Wat fijn om te horen dat u heeft gekozen voor de Carlett Classic Duo boodschappentrolley in de kleur Volcano Black. Wij hopen dat u veel plezier beleeft aan uw nieuwe boodschappentrolley en dat deze uw dagelijkse boodschappen comfortabeler en gemakkelijker maakt. Hartelijk dank voor uw vertrouwen in Maes & Hills Collection. Wij wensen u veel gebruiksgemak en hopen u in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Team Maes & Hills Collection
Prachtige shopper ben er heel blij mee! Vriendelijke llantenservice.

Antwoord van maeshillscollection.com/nl

Hartelijk dank voor uw prachtige 5-sterrenbeoordeling! Wat fijn om te horen dat u heeft gekozen voor de Andersen Royal boodschappentrolley. Wij hopen dat u veel plezier beleeft aan uw nieuwe trolley en dat deze uw boodschappen voortaan een stuk comfortabeler en gemakkelijker maakt. Hartelijk dank voor uw vertrouwen in Maes & Hills Collection. Wij wensen u veel gebruiksgemak en hopen u in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Team Maes & Hills Collection
Dat jullie veel informatie gaven aan de verzending

Antwoord van maeshillscollection.com/nl

Hartelijk dank voor uw mooie 4-sterrenbeoordeling! Fijn om te horen dat u tevreden bent met uw aankoop. Wij wensen u veel plezier met uw nieuwe Castelijn & Beerens Carisma Laptop Schoudertas 15.6". Een stijlvolle en praktische tas waar u hopelijk jarenlang plezier van zult hebben. Met vriendelijke groet, Team Maes & Hills Collection

Alles volgens afspraak!

Alles volgens afspraak, top. Prijs behoorlijk stuk goedkoper dan in mijn woonplaats.
Deze vraag komt te vroeg nog niets ontvangen

Antwoord van maeshillscollection.com/nl

Hartelijk dank voor uw mooie 5-sterrenbeoordeling en voor uw vertrouwen in Maes & Hills Collection. Wij zien dat uw Parvum SuperLight rollator onderweg is. Mogelijk heeft de vervoerder helaas enige vertraging opgelopen. Mocht u de rollator niet binnen één à twee werkdagen ontvangen, neemt u dan gerust contact met ons op. Wij gaan dan direct voor u na waar de zending zich bevindt en zorgen ervoor dat dit zo snel mogelijk wordt opgelost. Wij hopen dat u uw nieuwe rollator binnenkort in goede orde ontvangt en wensen u alvast veel gebruiksgemak toe. Met vriendelijke groet, Team Maes & Hills Collection
Prima service!

Antwoord van maeshillscollection.com/nl

Hartelijk dank voor uw mooie vijfsterrenbeoordeling! Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over onze service en uw nieuwe laptoptassen van The Chesterfield Brand en Burkely. Wij wensen u heel veel plezier met beide tassen en hopen u in de toekomst opnieuw bij Maes & Hills Collection te mogen verwelkomen. Met vriendelijke groet, Team Maes & Hills Collection
Mooie tas

Antwoord van maeshillscollection.com/nl

Hartelijk dank voor uw mooie vijfsterrenbeoordeling! Wat fijn om te lezen dat u tevreden bent met uw Hide & Stitches Paint Rock schoudertas. Wij wensen u heel veel plezier met uw nieuwe tas! Met vriendelijke groet, Team Maes & Hills Collection

maeshillscollection.com/nl

Stijlvolle tassen, rugzakken en trolleys voor werk, reizen of dagelijks gebruik – functioneel design ontmoet alledaagse elegantie bij Maes & Hills.