smartphonehoesjes.nl- Logo - Beoordelingen

smartphonehoesjes.nl
Beoordelingen:

17.171 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden128.441 beoordelingen in totaal  

4,65
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 28 nov 2022
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
smartphonehoesjes.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

25 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Wat een uitkomst deze tablethouder voor in de auto! Wij zijn al jaren op zoek naar zoiets en nu uiteindelijk per toeval gevonden en besteld. Het pakket is netjes en snel geleverd. Moest wel even op de website kijken hoe het precies in elkaar en bevestigd moest worden omdat er geen handleiding bij zat, maar het wijst voor zich. Gelijk geprobeerd in de auto en het past perfect. De houder is van stevig materiaal en de tablet kan er zelfs met cover in geplaatst worden. De klemmen zijn netjes afgewerkt met rubber zodat de tablet niet kan beschadigen. De houder is ook geschikt voor je telefoon. Het is eenvoudig dmv een veerklem te bevestigen op de hoofdsteun en de uitschuifarm is erg handig, zo kan iedereen op de achterbank meekijken, kinderen blij en wij ook! Ideaal voor onze autovakantie naar Italie deze zomer! Echt top!

de meest kritische beoordeling

31 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Mijn vorige ervaringen bij smartphonehoesjes.nl waren erg goed, maar deze keer ben ik toch erg teleurgesteld. Ik vond het hoesje dat ik wou bestellen erg mooi en had het ok dringend nodig, mijn vorige case was namelijk kapot waardoor er geen bescherming rond mijn gsm zat. Ook vertrokken we 2 dagen later op vakantie en moest het dus snel genoeg geleverd worden. Om zeker te zijn betaalde ik extra zodat het binnen 1-2 werkdagen zou geleverd worden, niet alleen werd het niet binnen die 2 dagen geleverd, het werd 4 werkdagen later pas geleverd. Toen ik het na onze vakantie eindelijk kon openen was de kwaliteit ook nog eens erg slecht. Ik heb dus bijbetaald zodat het uiteindelijk nog te laat geleverd is én dan ook uiteindelijk nog geretourneerd moet worden. Voor een website met zulke goede reviews en zoveel producten is dit erg teleurstellend. Dit kan niet.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor smartphonehoesjes.nl

 Sorteren  
Relevantie
WV
W. V.
Bilzen
7 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling

Telefoonhoesjes mooi afgewerkt en volgens verwachting

De producten waren keurig en netjes verpakt. De brievenbuslevering kan iets langer duren dan wordt aangegeven. De meegeleverde code voor de track en trace verbond mij met PostNL waar echter werd aangegeven dat de afzender zonder track en trace had verzonden. De producten (telefoonhoesjes) zijn mooi afgewerkt en volgens verwachting.
Beoordeling melden
Antwoord van smartphonehoesjes.nl
10 mei 2024
Beste Wilfried, Bedankt voor het plaatsen van je review. Wat vervelend dat de track and trace van jouw bestelling niet werkte. Wij bieden verschillende verzend opties aan. Wanneer je bij ons kiest voor een gratis verzending, kan het zijn dat deze per brievenbuspost verzonden gaat worden als dit in een brievenbuspakje past. De track and trace die je hierbij ontvangt, is inderdaad niet accuraat. Dit staat ook aangegeven in de mail met de verzendbevestiging. Onze excuses als dit niet duidelijk is geweest. Fijn dat de bestelling verder wel volgens verwachting is. Ik zou je graag nog tegemoet willen komen voor het ongemak wat je ervaren hebt met de track and trace, en ik heb je daarom een mail gestuurd. Zou je hier op willen antwoorden?
7 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Ik bestel alles voor mijn Apple producten bij Smartphonehoesjes.nl. De keuze is heel erg ruim en de prijs/kwaliteitsverhouding is altijd goed. Ook prettig is de vele kortingsacties die langskomen in mijn mailbox.
Beoordeling melden
14 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling

Mooi hoesje maar wat een stank!

De eigen foto is erg mooi en scherp op het hoesje terechtgekomen. Geen 5 sterren omdat de gebruikte verf - ook na een paar weken - ontzettend stinkt. NB Smartphonehoesjes heeft contact opgenomen en aangeboden om een nieuw hoesje te sturen. Door na het plaatsen van de foto het hoesje langer te laten luchten, verwachten ze dat het nieuwe hoesje niet meer stinkt. Topservice, daarom naar 5 sterren!
Beoordeling melden
10 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Altijd goed. Ik bestel hier al vanaf het prille begin. Hartstikke betrouwbaar bedrijf en voor ieder wat wils. Breed aanbod met diverse hoesjes en accessoires. Ook voor oudere modellen! En de service is ook top. Ik bestel nergens anders. Ik ga echt niet voor een euro minder op zoek terwijl hier alles te vinden is. Bovendien is dit een op en top Nederlands bedrijf.
Beoordeling melden
11 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Bezorging was weer KUT . Steeds veranderd en toch niet ? Of toch wel ? Of toch niet . Volgende dag gekeken en lag in de bus maar kreeg bericht dat hij onderweg is en nu op 18 mei nog steeds . Zal wel veel benzine kosten want weet niet hun hun rijden 🤣🤣🤣 Product was goed 👍 Ps pleur die Post.nl er uit of laat mensen kiezen voor een ander bezorgdienst.!
Beoordeling melden
7 uur geleden
 Geverifieerde beoordeling

Hoesje weg, toch een nieuwe !!

Het hoesje was een brievenbuspakketje, deze werd bij ons via post nl als geleverd gemeld, maar is nooit aangekomen (en nog bedankt postbezorger). Na hier melding van hebben gemaakt bij Smartphonehoesjes, hebben ze, na controle bestelnr. gewoon een ander toegestuurd. Het hoesje is perfect, en de service is ook top. Aanrader voor u ...
Beoordeling melden
15 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling

Zeer vlotte, vriendelijke service

Snelle, goede, zeer vriendelijke service. Had per ongeluk verkeerd nummer telefoontoestel ingedrukt en daardoor verkeerd hoesje besteld. Werd na telefonisch contact meteen zonder gedoe opgelost. Mocht gratis retour sturen en kreeg cadeaubon (2 jaar geldig) om het juiste hoesje te kunnen bestellen. Was binnen 1 dag geregeld. Echt super!
Beoordeling melden
8 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Producten prima.

Producten prima,maar laatste ervaring mbt klantenservice kon beter. Uiteindelijk kwam t goed ,maar voelde me een beetje n zeur tov hoe ik te woord gestaan ben over een pakket wat misschien kwijt was. Gezien onduidelijke apps van postnl. Met welke ik ook contact had gezocht voor dat ik SPH belde en het uitgingen zoeken .
Beoordeling melden
Antwoord van smartphonehoesjes.nl
5 dagen geleden
Beste Yolanda, Bedankt voor het plaatsen van je review. Wat vervelend om te vernemen dat je ervaring met onze klantenservice niet zo goed is geweest. Dat is niet de bedoeling. Onze excuses hiervoor! Wanneer een bestelling niet geleverd is, moeten wij de post 5 postdagen geven om de bestelling alsnog te bezorgen. Uiteraard zullen wij het altijd op een passende manier oplossen mocht de bestelling niet geleverd worden. Ik heb je een mail gestuurd waarin ik je wat meer informatie heb gevraagd, en je een tegemoetkoming voor het ongemak aangeboden heb. Zou je hier op willen reageren? Met vriendelijke groet, Lydia Smartphonehoesjes.nl
7 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
mijn foute bestelling is terug gestuurd het betaalde bedrag werd terug gestort ,de andere bestelling die is binnen 1 week binnen gekomen . zeer tevreden ben ik over mijn goede en mooie smartphone hoesje nu. ook de informatie via telefoon gesprek was zeer goed . beter is niet te doen .
Beoordeling melden
2 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Hoes ziet er goed uit en past exact. Had eigenlijk verwacht of gehoopt, vooral dat ik dat niet goed kon zien, dat de toetsenbord vast zat of kon klikken. Rest helemaal goed. Snel opgestuurd, heel netjes verpakt en ziet er uit wat de foto's lieten zien op toetsenbord gedachten na.
Beoordeling melden
1 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goede omschrijving van de producten, uitstekende verpakking en snelle levertijd. Hoesje past prima en wat een verrassing dat er nog een extra hulpmiddel in de verpakking zat. Het telefoonkoord werkt prima. Heel blij met alle producten die ik tot op heden bij jullie besteld heb.
Beoordeling melden
14 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling

Altijd het juiste product op tijd geleverd

Een niet zo zinvolle review, maar als ik iets bestel leveren ze spoedig het juiste product. Service, daar kan ik niet over oordelen, dat merk je pas als er ondanks hun goede inzet toch nog ergens iets mis is gegaan. Dat is bij mij nog nooit het geval geweest.
Beoordeling melden
4 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Gemakkelijk te bestellen uit een ruim aanbod .Snelle verzorgde levering. Het bestelde en geleverde lederen hoesje is goed afgewerkt en voelt goed aan.Het is zeker vzn prima kwaliteit.Ook mijn vorige bestellingen voldeden telkens aan mijn verwachtingen.
Beoordeling melden
7 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Ik zit nog altijd te wachten op de levering smartphone hoesjes heeft al terugbetaald , maar de verveoerder beloofd nog iedere dag om langs te komen ...maar het pakketje is volgens mij onderweg achterover gedrukt. en kan niet méér geleverd worden
Beoordeling melden
13 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snel en mooi verzonden naar ons, maar het hoesje is meer dan 10 dagen onderweg geweest wat dan weeral een negatief effect heeft. Maar Smarthoesjes treft geen schuld, Bedankt PostNL of BPost, deze maken dat bedrijven in de problemen komen
Beoordeling melden
3 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Ik Ben een zeer tevreden klant.al de producten die ik al gekocht heb zijn van uitstekende. kwaliteit en netjes verpakt en geleverd.en als er toch iets misloopt wat altijd Kan Dan staat er een heel vriendelijke klantendienst voor je klaar
Beoordeling melden
13 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Verkeerd besteld; snel opgelost

Als je je type telefoon ingeeft om te zoeken naar een hoesje, past de site het soms aan zodat je per ongeluk een verkeerde besteld (Ik had er 2 besteld en kreeg 1 goede en 1 verkeerde) Maar de ze hebben het snel en netjes opgelost.
Beoordeling melden
Antwoord van smartphonehoesjes.nl
12 dagen geleden
Beste Ingrid, Bedankt voor de moeite die je genomen hebt om een review te plaatsen. Wat vervelend dat je de verkeerde hoes had besteld, nadat je wel je type telefoon had ingegeven. Wanneer je bij ons zoekt in de zoekbalk, zal er op elk willekeurig woord gefilterd worden. Je krijgt dan ook producten voor andere modellen te zien. Wanneer je zoekt via de daarvoor bedoelde filters, zou het wel goed moeten gaan. Fijn om te vernemen dat het inmiddels is opgelost. Mocht je in de toekomst onze hulp kunnen gebruiken met het vinden van het juiste product, of heb je een andere vraag? Dan horen wij dat graag. Ik wens je veel plezier met je aankoop, en een prettige dag toe. Met vriendelijke groet, Lydia Smartphonehoesjes.nl
3 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Model van bookcase paste niet. Wellicht verwarring Oneplus 7T en Oneplus 7T pro. Retourneren ging heel vlot, wel mist betaling 2,50.@ Ik kreeg een persoonlijke reactie waardoor ik mijn beoordeling graag aanpas naar 5 sterren.
Beoordeling melden
2 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
verkeerde maat hoesje besteld. tijdens telefonisch contact kreeg het juiste artikel genoemd en kon ik het juiste hoesje bestellen nadat ik het eerder foute hoesje had geretourneerd en het geld als tegoed op mijn account had.
Beoordeling melden
10 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Robuuste telefoonhouder voor op de fiets

De kwaliteit van de robuuste telefoonhouder R2B voor op de fiets is erg goed. Ook de snelheid van leveren en de begeleiding daarvan waren uitstekend. Ik ga er veel plezier aan beleven tijdens de vakantie (en ook daarna).
Beoordeling melden