smartphonehoesjes.nl

180.600 reviews in totaal   23.650 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn erg te spreken over de behulpzaamheid, vriendelijkheid en snelle reactie van de klantenservice. Ook wordt de snelheid van levering vaak geprezen. Het retourproces verloopt doorgaans soepel en klantvriendelijk, met snelle terugbetalingen of waardebonnen. De meeste klanten zijn tevreden over de kwaliteit van de producten en waarderen het brede en diverse assortiment. De website wordt als overzichtelijk, gebruiksvriendelijk en informatief ervaren. Daarnaast worden de prijzen als aantrekkelijk beschouwd, mede door aanbiedingen en een goede prijs-kwaliteitverhouding. Problemen met bestellingen of producten worden meestal snel en effectief opgelost. Er zijn echter enkele aandachtspunten. Zo zijn er soms opmerkingen over wachttijden bij de klantenservice of de chatbot. Klanten klagen regelmatig over vertraagde, onvolledige of verkeerd bezorgde pakketten, vooral wanneer externe bezorgdiensten worden ingezet. Er zijn klachten over retourkosten of onduidelijkheid rondom het retourproces. Af en toe is er kritiek op de kwaliteit van specifieke producten, zoals screenprotectors. Ook wordt genoemd dat niet voor elk toestel alles beschikbaar is in het assortiment. Ten slotte zijn er lichte verbeterpunten op het gebied van productfoto's en informatie op de website.

Reviewssmartphonehoesjes.nl

Goede ervaringen met deze webshop, waar ik in de afgelopen maanden 4 artikelen heb gekocht. Duidelijke productbeschrijvingen en relevante reviews op basis waarvan ik de producten heb gekocht. Ruim en breed aanbod, tevens scherpe prijzen en alles wordt bijzonder snel geleverd. Enige kritiekpunt is de termijn van de kortingscode voor de aankoop bij een volgende bestelling. Twee weken is nou niet direct een periode waarbinnen je normaal gesproken opnieuw iets gaat bestellen.
Ik ben normaal gesproken al zeer tevreden over Smartphonehoesjes.nl, over de prijs, kwaliteit en lever tijden die zij leveren. Maar nu had ik een bestelling gedaan en was er iets niet gelopen als ik had verwacht. Ik heb contact opgenomen met de klantenservice en mijn verhaal gedaan, men zou het uitzoeken en nog de zelfde dag kreeg ik bericht dat ze e.e.a uitgezocht hadden en bleek er een fout op de site. Hier werd ik als klant in het gelijk gesteld en kreeg ik kosteloos een ontbrekend product toegezonden. Foutjes kunnen altijd ontstaan, maar bij Smartphonehoesjes lossen dit uitstekend op!

Problemen met de bestelling maar na wat volhouden was alles opgelost na 15 dagen.

mjjn twee eerste bestellingen waren vlekkeloos. Mijn derde bestelling was een probleem, er was geen verzendingscode opgemaakt en het pakket was niet opgestuurd. Na mijn eerste contact met een Bot werd me verteld dat ik nog 2 dagen moest wachten. Drie dagen later was er nog geen verzendingsbevestiging, weer contact met een bot met hetzelfde antwoord. Daarna nog twee maal geprobeerd. Ik moest elke keer mijn naam, adres, bestelcode en email doorgeven en verder niets. Ook kreeg ik op een bepaald moment het bericht dat mijn bestelnummer niet bestond. De 4e keer werd het eindelijk opgelost, pakketje opgestuurd met snelle verzending (niet moeten betalen). Alles is uiteindelijk goed gekomen na 15 dagen was alles in orde. Toch even volhouden als je met een BOT te doen hebt.
Heb het hoesje op de vrijdag besteld en hij kwam helaas niet tegelijk met de bestelde laadkabel aan op de zaterdag maar pas op de maandag, misschien zouden jullie bestellingen kunnen samenvoegen die op dezelfde gedaan zijn om kosten te besparen . Maar het kan natuurlijk ook zo geweest zijn het hoesje niet op voorraad was..... iig ben ik zeer tevreden over de afhandeling van mijn kwaliteitsmelding over het hoesje. Ik bestel iig mijn volgend hoesje gewoon weer bij jullie.

Mooie en superhandige hoes

Snelle levering, goedkoop en handig hoesje voor mijn iPad. Ik zat middenin een verbouwing en had echt een hoesje nodig dat goed afsloot en dit hoesje sluit prima af. En je kunt de iPad er rechtop en liggend in bewegen, dan draait het scherm ook mee, en je kunt hem gelijk als standaard gebruiken. Je moet van tevoren wel heel goed kijken welk model iPad je hebt, want er zijn zo veel hoesjes die dan net niet passen, maar als ik me goed herinner, waarschuwen ze je daar op de site ook wel voor. Ik had gelukkig goed gekeken en hij past dus precies om mijn iPad. En dan ook nog een leuk printje.

Klantvriendelijk

Snelle verzending, producten netjes verpakt. Nette klantenservice; deskundig en klantvriendelijk. Na een bestelling geld terug ontvangen omdat het door mij bestelde product later op de dag ineens €18,- afgeprijsd was. Onlangs heb ik gebruik gemaakt van een cashback-actie; in ruil voor een eerlijke review mbt het product ontving ik het aankoopbedrag terug. Beoordeling en terugbetaling daarvan verliep vlot.
Hallo .De bestelling opzich ging heel vlot. Maar nu ben ik een beetje teleurgesteld daar ik nog geen bestelling ontvangen heb. Ik heb inmiddels een vraagje gedaan naar de klantendienst. Zij hebben reeds geantwoordt dat dit niet juist was. Ik moet nu terug antwoorden of ik de bestelling opnieuw wil of een terugbetaling wil. Dit moet ik nog beantwoorden.. Ik vind het heel vriendelijk van hun kant. Vriendelijke groeten. Lydia Lemmens.
Hoesje besteld maar bleek totaal niet passend te zijn voor mijn gebruik en omschrijving paste niet bij wat het hoesje werkelijk was. Gelijk contact opgenomen en geruild. Geen enkel probleem en gedoe met ruilen en geld. Ging logistiek heel goed. Vervolgens nieuw hoesje besteld en ook direct goed geleverd. Deze was wel heel passend. Heb al vaker besteld en fijn dat dit een betrouwbaar bedrijf is.

Take the risk!

Top! M'n eigen hoesje ontworpen. Binnen 24u had ik 'm in de brievenbus liggen. Goede kwaliteit, snelle verzending, ik ben helemaal tevreden. Ook al veel leuke reacties gehad van mensen om me heen. Één heeeeel klein puntje van feedback zou zijn: bij het ontwerpen dacht ik dat de 'achtergrond/basis' van het hoesje doorzichtig zou zijn, maar deze is wit. Niet erg, dat waren toch de twee opties waar ik over twijfelde. Dus, probeer het gewoon en maak jezelf ook een leuk gepersonaliseerd telefoonhoesje!

niet zo tevreden.....

ik bestelde enkele weken geleden een hoesje voor mijn Samsung A26. het bestellen en bezorgen liep perfect. Bij het openen bleek echter dat mijn hoesje te klein is voor mijn telefoon. Het terug opsturen lukte perfect en ik kreeg een kortingsbon. Deze heb ik nu gebruikt, maar bij de keuze voor mijn A26 kwam ik bij dezelfde hoesjes uit. Daardoor denk ik dat de fout niet bij mij lag maar bij jullie. Ik heb een nieuw ( een ander van kleur) gekozen en hoop dat het nu zal passen. ik heb het SM nummer ingegeven zoals gevraagd en hoop dus dat het hoesje nu zal passen. ik heb al enkele keer een hoesje bij jullie besteld maar als het nu weer niet past zou het wel de laatste keer kunnen zijn. met vriendelijke groeten

Zeer tevreden maar levertijd is lang

Over smartphonehoesjes.nl heb ik niets negatief te melden. Een zeer fijne ervaring was dat ik een probleem had met oortjes die ik besteld had en waarvoor ik een melding heb gedaan. Zeer snel een retourlabel gekregen en terugbetaling is ook vlekkeloos verlopen. Een nadeel vind ik de levertijd van de bestelling. Ik heb gekozen voor levering via Mondial Relay in een afhaalautomaat. Dit duurt toch gemakkelijk 4-5 dagen voor het beschikbaar is.

1 ontvangen en niet 2

Hoesje is helemaal prima. Echter heb ik gereageerd op de actie 1 betalen en 2 ontvangen. Ik kreeg er 1. Hierover gemaild. Het zou uitgezocht worden maar tot op heden geen reactie. Mijn mailadres zou niet in het systeem staan. Bevestiging van de bestelling kreeg ik echter wel op dat mailadres. Vreemd. Anders 5 sterren. na het schrijven van deze review heb ik contact gehad en vooralsnog een 2e hoesje ontvangen. Daarom de sterren naar 5 gewijzigd. Hartelijk dank voor het leuke hoesje. Het eerder aangeschafte hoesje is meegegaan op vakantie en is ideaal. Een foto is snel gemaakt. Bij vluchthaven is je boardingpas snel bij de hand.

Perfecte klantenservice

Ik had een screenprotector besteld en daar ik genoeg punten had van vorige bestellingen de imoshion oortjes gekozen als beloning. Toen het pakketje aankwam was de doos een beetje opengescheurd en de oortjes er uit gehaald. Duidelijk diefstal. Contact opgenomen met klantenservice en met foto's en tekst uitleg gegeven. Zonder problemen en geen extra verzendkosten een nieuwe set oortjes ontvangen, wat trouwens een aanrader zijn. Top service👍🏻
Ik had 2 verkeerde bestellingen geplaatst en heb daarvoor direct gebeld om te annuleren en voor 1 hoesje heb ik mijn verzendkosten terugbetaald gekregen zoals telefonisch beloofd door Darby en voor het andere ging ik het ook terugkrijgen maar daar weet ik niet met wie ik sproken heb denk robot maar de verzendkosten heb ik daar niet terugbetaald gekregen. Ondertussen lijkt mijn terugbetaling toch in orde te zijn waarvoor dank. Prima service en correct.
Kleur en afwerking zijn erg mooi. Handig dat de cover er ook diverse magneet af kan, met cover om in mijn tas te vervoeren met eventueel pasjes, zonder ligt lekker in de hand op de bank. Snelle levering zoals altijd. Backcover past ook perfect, alles sluit netjes aan en een mooie opstaande rand om de cameralensen te beschermen.
Altijd gratis bezorging en goede service. Over het algemeen geen klachten. Zelf laatst wel een screenprotector privacy besteld maar werkt voor mij niet goed. Met zonnebril op gaat m’n telefoon niet open en het scherm is te donker. Daar was ik ook niet voor gewaarschuwd bij de bestelling. Voor de rest blijf ik hier alles kopen voor mijn telefoon. Heel tevreden

Het is een leuk fleurig hoesje.

Het is een leuk fleurig hoesje die strak om je telefoon zit. Je telefoon ligt er in er zit een opstaand randje omheen. Uit veiligheid heb ik wel een screenprotector want ik ben wat lomp. Ik heb hem 2x moeten bestellen omdat de 1ste keer niet is aangekomen. Ik heb na 5 werkdagen contact gezocht en het geld is netjes teruggestort en heb het opnieuw besteld. Het hoesje lag na 2 werkdagen in de brievenbus. Ik vind het een fijne webshop.

Goede/betrouwbare webshop

Goed assortiment, zeer concurrerende prijzen, altijd snelle verzending (*****) en goede helpdesk. (*****) Smartphonehoesjes zelf verstuurt vrijwel altijd nog dezelfde dag en geeft meteen bericht. Echter wordt steeds verstuurd via Post Nl - reguliere postbezorging. En die laatste partij is momenteel niet echt de betrouwbaarste, zeker niet in mijn regio. Ze bezorgen slechts 3 keer/week, post wordt regelmatig in de verkeerde brievenbus geworpen etc.
Ik had 2 zaken besteld en deze kwam maar niet aan. Na een klacht via de chatbot heb ik iemand aan de lijn gehad en deze heeft dit perfect opgelost. De dag erna met een express zending, die smartphonehoesjes.nl zelf betaald heeft, mooi geleverd. Top hoe ze mijn niet geleverde zaken toch nog geleverd hebben. De IPadhoes en en die Apple neo draagtas zijn perfect.
M D
Martin D.
Voor nieuwe telefoon weer Otterbox besteld erg fijn en nooit een probleem mee gehad. erg snel verstuurd Jammer dat Postnl er vervolgens een rommeltje van maakt wordt vandaag bezorg, geen pakket, eind van de middag bezorg, waar dan? na een aantal dagen zonder track en trace ineens door Postnl alsnog bezorgd