Moderiemen.nl- Logo - Beoordelingen

Moderiemen.nl
Beoordelingen:

102 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden1.689 beoordelingen in totaal  

4,58
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 16 jan 2023
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
Moderiemen.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

11 uur geleden
 Geverifieerde beoordeling
De riem was mooi maar toch te klein voor mij en die heb ik gelijk de volgende dag weer terug gestuurd. Wat ik wel vind is dat ik 2x de verzendkosten heb moeten betalen in totaal €4,95+€7,95=€12,90. Ik had verwacht dat ik hem gratis mocht retourneren. Dat was een domper voor mij.
AD
A. d.
Vlissingen

de meest kritische beoordeling

12 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
ik probeerde ze te bellen om wat terug te sturen krijg je dit nummer is niet in gebruik. stuur je donderdagochtend een mail met me vraag hoe stuur ik iets retour. Nog steeds geen antwoord.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor Moderiemen.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
AD
A. d.
Vlissingen
11 uur geleden
 Geverifieerde beoordeling
De riem was mooi maar toch te klein voor mij en die heb ik gelijk de volgende dag weer terug gestuurd. Wat ik wel vind is dat ik 2x de verzendkosten heb moeten betalen in totaal €4,95+€7,95=€12,90. Ik had verwacht dat ik hem gratis mocht retourneren. Dat was een domper voor mij.
Beoordeling melden
11 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Mooie riemen, goede info desk, vlot gestuurd, mooi verpakt. Een heel kleine kanttekening: de riemen zouden 4 cm breed zijn maar zijn in werkelijkheid 3,8 cm. Waar ik hoopte dat ze net iets breder zouden zijn, waren ze een tikje smaller.
Beoordeling melden
10 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Alles prima. Van bestellen tot en met het ontvangen van de riem van goede kwaliteit. Niks op aan te merken! Het paste door de brievenbus (smalle riem), dus ik hoefde er niet voor thuis te blijven.
Beoordeling melden
13 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Deze mensen nemen de telefoon op en staan je netjes te woord. Omdat ik haast had werd mijn bestelling meteen ingepakt en verzonden.
Beoordeling melden
10 uur geleden
 Geverifieerde beoordeling
Een mooie riem blij mee
Beoordeling melden
4 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
9 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
10 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
11 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
12 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
ik probeerde ze te bellen om wat terug te sturen krijg je dit nummer is niet in gebruik. stuur je donderdagochtend een mail met me vraag hoe stuur ik iets retour. Nog steeds geen antwoord.
Beoordeling melden
Antwoord van Moderiemen.nl
8 dagen geleden
Hartelijk dank voor je beoordeling, we hebben inderdaad problemen met ons vaste nummer. Gelukkig hebben we contact met op kunnen nemen en het probleem voor je op kunnen lossen. Dank je wel voor de tip dat ons telefoonnummer buiten gebruik was!
10 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Pakketje is retour gestuurd; ik wacht nog op terugstorting van mijn geld.
Beoordeling melden
Antwoord van Moderiemen.nl
8 dagen geleden
Beste, De retour is inmiddels volgens onze gegevens netjes verwerkt en volledig terugbetaald. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u ons mailen op klantenservice@moderiemen.nl Met vriendelijke groeten Klantenservice Moderiemen.nl
23 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Bij een stuk zijde met korenblauwe bloemen heb ik de perfecte kleur blauwe riem bij jullie kunnen kopen.De rok is voor een bijzondere door mij gelegenheid genaaid.
Beoordeling melden
18 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering van de juiste riem alleen met de verkeerde lengte
Beoordeling melden
14 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
veel keuze en snelle levering
Beoordeling melden
2 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Service
Beoordeling melden
26 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
16 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
16 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
13 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
12 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden